CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.442
- Πόντοι
- 3.786
Γιατί το λες αυτό Ωρίων; Δεν πιστεύω να πουλάτε και αποξηραμένα μαγικά μανιτάρια, ε;Έχουμε και από αυτό όμως, μην το πιείτε, λουστείτε!
Γιατί το λες αυτό Ωρίων; Δεν πιστεύω να πουλάτε και αποξηραμένα μαγικά μανιτάρια, ε;Έχουμε και από αυτό όμως, μην το πιείτε, λουστείτε!
Αμέ! Έχουμε και μαγικά μανιτάρια, που αν τα φας στις 3.33, εμφανίζεται η πρόγιαγιά σου, που πέθανε το 1950 και σου δίνει την ευχή της.Γιατί το λες αυτό Ωρίων; Δεν πιστεύω να πουλάτε και αποξηραμένα μαγικά μανιτάρια, ε;
Χωράφι θα σπείρεις;πιάσε 2 κιλά παπαρουνόσπορο
Εγώ θα ήθελα παπαρόσπορο.πιάσε 2 κιλά παπαρουνόσπορο
Οι Ντιουκς;Με τον παπαρουνόσπορο μου θυμίσατε μια σειρά που μου άρεσε,
τον έβαλα αβάταρ, ποια είναι?
Εμένα μου άρεσε πολύ, 3 σεζόν είναι με δράση.Να την αρχίσω; Λέει τίποτα η 1η σεζόν;
Με το δωδεκαποντο όλα αυτά
Τι συνειρμός ήταν αυτός? Παπαρουνόσπορος και σειρά?Με τον παπαρουνόσπορο μου θυμίσατε μια σειρά που μου άρεσε,
τον έβαλα αβάταρ, ποια είναι?
Πρέπει να την δεις για να καταλάβεις μη τα θέλεις όλα έτοιμα.Τι συνειρμός ήταν αυτός? Παπαρουνόσπορος και σειρά?
Το καλοκαίρι..τώρα παίζει πολύ φιστίκιΠρέπει να την δεις για να καταλάβεις μη τα θέλεις όλα έτοιμα.
Είσαι πολύ δουλευταράς Γκότζι. Θα είσαι περιζήτητος γαμπρός στο χωριό.Το καλοκαίρι..τώρα παίζει πολύ φιστίκι
οταν λέμε βοήθεια?Σκέφτομαι να πάω στην Ελένη να με βοηθήσει με τους χαρακτήρες
Κάποιοι που γράφει στις τρομακτικές ιστορίες και λοιπά.οταν λέμε βοήθεια?
επίσης, ποιοι είναι οι χαρακτήρες?
και η κα Ελένη πως μπορεί ακριβώς να βοηθήσει?Κάποιοι που γράφει στις τρομακτικές ιστορίες και λοιπά.