Αγαπητέ συναγωνιστά δεν είναι ετσι. Χούντα η μια, χουντα και η άλλη, αλλάζοντας χρώματα και σχήματα. Αν έρθει εδώ ο κάθε Χασαν, Αλί και Τρισαλί δεν θα λεπιδιάσει-ρίξε απο πολυκατοικία κτλ κτλ κτλ τους woke , αλλά και εμάς, όσο βιάζουν τις κόρες και τις γυναίκες μας. Δεν πρέπει να περιμένουμε κάποιον απο κάποια σκατότρυπα να έρθει να βάλει τάξη στο σπίτι μας και να επιβάλλει την λογική. Επίσης το να πηγαίνουμε στα άκρα πάλι δεν ξέρω αν είναι καλό, καθώς την τελευταία φορά που τσαντίστηκαν τα λευκά αγόρια, είχαμε αρκετά εκατομμύρια νεκρούς και βλέπω να πάμε πάλι κατα εκεί. Πρέπει ο μέσος λευκός ευρωπαίος να επιβληθεί. Ας αρχίσουν να πέφτουν φάπες και απαξίωση και θα δείς αν οι εταιρειούλες θα βάζουν woke μαλακίες. Λαμπρό παράδειγμα η Coors light στο Αμέρικα, η πρώτη σε πωλήσεις μπύρα στις ΗΠΑ, είνια στα πρόθυρα της χρεωκοπίας, επειδη έκανε πρεσβευτή της έναν τράβελο. Οι πωλήσεις κατέρρευσαν και να δείς για πότε μαζεύτηκαν και πολλοί άλλοι. Ας ξεκινήσουμε την ξεφτίλα και την απαξίωση μαζίκα σε ότι και όποιον μας γαμάει την ζωή και θα δείς.
Τώρα για το ότι αυτοκτονουν οι τράνς σε ποσοστό 33%, λυπάμαι. Οι πιο πολλοί είναι άνθρωποι που δεν είχαν κάποιον να τους πιάσει και να τους μιλήσει και έπεσαν πάνω τους τα κοράκια της ΝΤΠ. Βρήκαν μοχανικό κόσμο ή κόσμο με προβλήματα, οι οποίοι ζούσαν δυστυχισμένος και του πούλησαν παραμυθια. Καλά τα παραμύθια γιατί είναι παραμύθια. Όταν έκαναν ότι βόλευε κάποιους όλα ήταν καλά. Τρελάθηκαν τελείως με την παράνοια που τους τάιζαν, μαζί με τις ορμόνες και ότι άλλη αγωγή τους έδιναν και έχασαν όχι μόνο το μυαλό τους, αλλά και την ψυχή τους.Τους παράτησαν και μετά έχασαν και την ζωή τους.
Για αυτό μισώ το woke και την υποκουλτούρα τους. Εϊναι δηθεν και οδηγεί στον θάνατο κυριολεκτικά. Δεν με νοιάζει αν κάποιος είναι gay ή ότι άλλο θέλει και δεν απειλείται ο ανδρισμός μου αν τον παίρνει κάποιος άλλος ή αν έχει μπλέ μαλλιά. Το πρόβλημα μου είναι που καταστρέφους τις τελευταίες 2 γενιές με την παράνοια που επιβάλλουν και σιγά σιγά χάνονται οι αξίες κάθε είδους. Η κοσμιότητα έχει χαθεί προ πολλου. Πιθανόν όλα αυτά είναι σχέδιο να επιβληθούν οι μουσουλμάνοι που είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμοι. Δεν ξέρω. Τους σιχαίνομαι εξίσου γιατί δεν είναι ουτε λύση, ούτε επιθυμητοί εδώ. Δεν ξέρω τι σκέφτεστε όσοι καβλώνετε με την ιδέα της επιβολής τους και το παίζετε υπερεθνικιστές και πατριώτες, αλλά να υπενθυμίσω ότι το έθνος μας σκοτώνει ασιάτες για 3000 συναπτά έτη και ακόμα και στην μακραίωνη σκλαβιά δεν το χώνεψε ποτέ ότι κάνουν κουμάντο εδώ ασιάτες κτήνη.