Νέα

Woke: Η μεγαλύτερη επανάσταση στην ιστορία της ανθρωπότητας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 885
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.677
Πόντοι
3.715
μια χαρα κραταει αποστασεις η εκκλησια οταν υπαρχει σοβαρο ρευμα απεναντι της...

ένα μπουρδέλο και μισό...
και δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά. Αλλά δε βγαίνουν εύκολα στη φόρα.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
821
Πόντοι
96
Μέχρι να αλλάξει ο νόμος, οφείλεις να τον σέβεσαι.
Από κει και πέρα, πολλοί νόμοι επηρεάζονται από τη διαφορετικότητα που κουβαλάει η κάθε εποχή.
Πριν 500 χρόνια έκαιγαν τους μοιχούς, πριν 100 τους έκλειναν φυλακή, τώρα δεν τρέχει τίποτα.
ωπ τι εγινε? τωρα μου κουνας το δαχτυλο εμενα?
κοιτα, ειτε θα κανουμε κουβεντα στα σοβαρα, ειτε το αφηνουμε,

αν εχεις καποιο επιχειρημα επι του θεματος, να το δουμε!
να τρεχουμε να μαζευουμε τη μπαλα απο την εξεδρα ομως καθε φορα που δεν εχεις τι να πεις, δεν ειναι στα ενδιαφεροντα μου!

ξανα λοιπον...

Αυτο που εχει ονομαστει WOKE ειναι μερικες βασικες αρχες που δεν θα επρεπε να μας απασχολουν καν. αλλα τις τρωμε στη μαπα, οπως και κατι παρελασεις και κατι αλλα χαζα, γιατι πολυ απλα το πεδιο ενδεικνυται για ανεξοδη αντιπαραθεση αναμεσα σε δυο στρατοπαιδα που τα προβληματα τους ειναι χιλια τοσα αλλα θεματα ΕΚΤΟΣ απο αυτες τις μαλακιες...

ΟΤΙ μα ΟΤΙ δικαιωματα και αν αποκτησουν οι LGTBQ+ ή οπως τους λενε τελος παντων, ΔΕΝ τα στερουν απο κανεναν αλλο! ΔΕΝ τα πληρωνει κανενας αλλος ΔΕΝ αφορουν κανεναν αλλο περα απο τους εμπλεκομενους!

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
821
Πόντοι
96
Απλα ειναι ο αμερικανικος τροπος, και φυσικα εχει υοθετηθει και στην υπολοιπη δυση, γιατι τα κεντρα των ΜΜΕ ειναι πλεον μια χουφτα ανθρωποι!, ειναι λοιπον ο αμερικανικος τροπος για να τρωγεσαι με παπαριες, προκειμενου να μην ασχοληθεις με τιποτα ουσιαστικο!

Bullseye20

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2024
Like
11
Πόντοι
0

Ακουστε την περιγραφη της δημοσιογραφου.

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:
"Η κοπέλα είδε και απόειδε"..."Πως να της ρίξεις άδικο?"...
Αν είχε χύσει η κοπέλα τον καφέ και της είχα σπάσει ο άλλος το παρμπριζ θα είχαμε "γυναικοκτονία"

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Στηρίζω μουσουλμάνους στην Ευρώπη για δύο βασικά λόγους θέλουν να σκοτώσουν κάθε πούσταρα γιατί προσβάλει τον προφήτη και θέλουν να πατήσουν κάτω στο πάτωμα εντελώς όλη την κουλτούρα του φεμινισμού και η γυναίκα να είναι όπως και στον ισλαμικό κόσμο χυσοδοχειο και κουνέλα απλά
Στηρίζω επίσης κι όλους τους ιδανικούς αυτόχειρες woke πουσταρα δες που πόθου να τους ανοίξει ο Χασαν την σούφρα αγνοώντας ότι μετά την πουτσα ακολουθεί το λεπίδι
Αλλάχ Ακμπάρ αλανια
Αγαπητέ συναγωνιστά δεν είναι ετσι. Χούντα η μια, χουντα και η άλλη, αλλάζοντας χρώματα και σχήματα. Αν έρθει εδώ ο κάθε Χασαν, Αλί και Τρισαλί δεν θα λεπιδιάσει-ρίξε απο πολυκατοικία κτλ κτλ κτλ τους woke , αλλά και εμάς, όσο βιάζουν τις κόρες και τις γυναίκες μας. Δεν πρέπει να περιμένουμε κάποιον απο κάποια σκατότρυπα να έρθει να βάλει τάξη στο σπίτι μας και να επιβάλλει την λογική. Επίσης το να πηγαίνουμε στα άκρα πάλι δεν ξέρω αν είναι καλό, καθώς την τελευταία φορά που τσαντίστηκαν τα λευκά αγόρια, είχαμε αρκετά εκατομμύρια νεκρούς και βλέπω να πάμε πάλι κατα εκεί. Πρέπει ο μέσος λευκός ευρωπαίος να επιβληθεί. Ας αρχίσουν να πέφτουν φάπες και απαξίωση και θα δείς αν οι εταιρειούλες θα βάζουν woke μαλακίες. Λαμπρό παράδειγμα η Coors light στο Αμέρικα, η πρώτη σε πωλήσεις μπύρα στις ΗΠΑ, είνια στα πρόθυρα της χρεωκοπίας, επειδη έκανε πρεσβευτή της έναν τράβελο. Οι πωλήσεις κατέρρευσαν και να δείς για πότε μαζεύτηκαν και πολλοί άλλοι. Ας ξεκινήσουμε την ξεφτίλα και την απαξίωση μαζίκα σε ότι και όποιον μας γαμάει την ζωή και θα δείς.

Τώρα για το ότι αυτοκτονουν οι τράνς σε ποσοστό 33%, λυπάμαι. Οι πιο πολλοί είναι άνθρωποι που δεν είχαν κάποιον να τους πιάσει και να τους μιλήσει και έπεσαν πάνω τους τα κοράκια της ΝΤΠ. Βρήκαν μοχανικό κόσμο ή κόσμο με προβλήματα, οι οποίοι ζούσαν δυστυχισμένος και του πούλησαν παραμυθια. Καλά τα παραμύθια γιατί είναι παραμύθια. Όταν έκαναν ότι βόλευε κάποιους όλα ήταν καλά. Τρελάθηκαν τελείως με την παράνοια που τους τάιζαν, μαζί με τις ορμόνες και ότι άλλη αγωγή τους έδιναν και έχασαν όχι μόνο το μυαλό τους, αλλά και την ψυχή τους.Τους παράτησαν και μετά έχασαν και την ζωή τους.

Για αυτό μισώ το woke και την υποκουλτούρα τους. Εϊναι δηθεν και οδηγεί στον θάνατο κυριολεκτικά. Δεν με νοιάζει αν κάποιος είναι gay ή ότι άλλο θέλει και δεν απειλείται ο ανδρισμός μου αν τον παίρνει κάποιος άλλος ή αν έχει μπλέ μαλλιά. Το πρόβλημα μου είναι που καταστρέφους τις τελευταίες 2 γενιές με την παράνοια που επιβάλλουν και σιγά σιγά χάνονται οι αξίες κάθε είδους. Η κοσμιότητα έχει χαθεί προ πολλου. Πιθανόν όλα αυτά είναι σχέδιο να επιβληθούν οι μουσουλμάνοι που είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμοι. Δεν ξέρω. Τους σιχαίνομαι εξίσου γιατί δεν είναι ουτε λύση, ούτε επιθυμητοί εδώ. Δεν ξέρω τι σκέφτεστε όσοι καβλώνετε με την ιδέα της επιβολής τους και το παίζετε υπερεθνικιστές και πατριώτες, αλλά να υπενθυμίσω ότι το έθνος μας σκοτώνει ασιάτες για 3000 συναπτά έτη και ακόμα και στην μακραίωνη σκλαβιά δεν το χώνεψε ποτέ ότι κάνουν κουμάντο εδώ ασιάτες κτήνη.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.677
Πόντοι
3.715
προτεινόμενο

woke-culture_3D.png

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.372
Πόντοι
456
ωπ τι εγινε? τωρα μου κουνας το δαχτυλο εμενα?
κοιτα, ειτε θα κανουμε κουβεντα στα σοβαρα, ειτε το αφηνουμε,

αν εχεις καποιο επιχειρημα επι του θεματος, να το δουμε!
να τρεχουμε να μαζευουμε τη μπαλα απο την εξεδρα ομως καθε φορα που δεν εχεις τι να πεις, δεν ειναι στα ενδιαφεροντα μου!
Σου υπενθυμίζω ότι είναι αντίθετο σε νόμο το να βλασφημείς κατά της θρησκείας κάποιου, επειδή θεωρείται δικαίωμα το να πιστεύει όπου θέλει.
Αν τον θεωρείς το νόμο άκυρο, θα περιμένεις να καταργηθεί ή θα ψηφίζεις πολιτικούς που θα τον ακυρώσουν.
Ανάφερες τους νόμους της ΕΕ. Γιατί εκεί επικαλείσαι το νόμο της ΕΕ ενώ εδώ δεν επιτρέπεις σε εμένα να επικαλεστώ το νόμο το δικό μας; Και ποιός λέει ότι οι νόμοι της ΕΕ είναι όλοι δίκαιοι;

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
821
Πόντοι
96
Σου υπενθυμίζω ότι είναι αντίθετο σε νόμο το να βλασφημείς κατά της θρησκείας κάποιου, επειδή θεωρείται δικαίωμα το να πιστεύει όπου θέλει.
Αν τον θεωρείς το νόμο άκυρο, θα περιμένεις να καταργηθεί ή θα ψηφίζεις πολιτικούς που θα τον ακυρώσουν.
Ανάφερες τους νόμους της ΕΕ. Γιατί εκεί επικαλείσαι το νόμο της ΕΕ ενώ εδώ δεν επιτρέπεις σε εμένα να επικαλεστώ το νόμο το δικό μας; Και ποιός λέει ότι οι νόμοι της ΕΕ είναι όλοι δίκαιοι;
τι σχεση εχει το δικαιωμα σου να πιστευεις, και να εισαι οπαδος σε οτι θες, με το τι θα πει ενας αλλος για αυτο που πιστευεις!?!
δεν εμποδιζεις την πιστη καποιου με το να πεις την αποψη σου για τα ιερα του, μην μπερδευομαστε.

επισης, ειμαστε στην ΕΕ και οι νομοι της ενωσης υπερισχυουν των Εθνικων.
αυτος ειναι αλλωστε και ο λογος για τον οποιο η χωρα καταδικαζεται και ΠΛΗΡΩΝΕΙ προστιμα οταν παρανομει με βαση το ευρωπαικο δικαιο, παροτι εφαρμοζει νομους του εθνικου της δικαιου..

Κοιτα, αν δεν τα εχεις καλα σε σειρα, ρωτα, ή διαβασε! δεν ειναι κακο, και φυσικα, κανεις μας δε βγηκε με αυτα τα πραγματα στο μυαλο του...
απλα μιας και μιλαμε για νομους κτλ, δεν εχει σημασια τι εχει καταλαβει ο ενας και ο αλλος, νομοι ειναι, γραμμενοι ειναι, ε απλα να ασχοληθεις χρειαζεται

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.932
Πόντοι
2.406
το ότι είσαι gastarbeiter σε ένα νταμάρι έξω δε σε κάνει ανώτερο αλλά τόσο ξέρεις τόσο γράφεις φουκαριάρη. Πάνε τώρα Δευτέρα πρωί για το μεροκάματο γιατί είναι και δύσκολη η εβδομάδα.
Το ότι είσαι πεινσλας και ταλαίπωριας δικαιολογεί τον φθόνο σου
Δεν μ ενοχλεί αυτό
Το ότι εκτός από βλακας είσαι κι επικίνδυνος γιατί παρότι λοβοτομημενος ψηφίζεις αυτό με ενοχλεί.. Κι αυτό είναι κι επικίνδυνο να διαλύσετε ότι έμεινε αδιάλυτο στην Ελλάδα
Εσείς έτσι κι αλλιώς τελειωμένο είστε δεν έχετε κάτι να χάσετε...

Είναι θέμα αυτό

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.677
Πόντοι
3.715
Το ότι είσαι πεινσλας και ταλαίπωριας δικαιολογεί τον φθόνο σου
Δεν μ ενοχλεί αυτό
Το ότι εκτός από βλακας είσαι κι επικίνδυνος γιατί παρότι λοβοτομημενος ψηφίζεις αυτό με ενοχλεί.. Κι αυτό είναι κι επικίνδυνο να διαλύσετε ότι έμεινε αδιάλυτο στην Ελλάδα
Εσείς έτσι κι αλλιώς τελειωμένο είστε δεν έχετε κάτι να χάσετε...

Είναι θέμα αυτό
μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου έχεις νάρκισσόπουλο, μου θυμίζεις κάτι άλλα πόμολα εδώ μέσα, αειθαλή ναυάγια.
Σε κλάνω επιτόπου και να διαβάζεις λίγο παραπάνω μπας και ξεστραβωθείς γιατί ο καθρέφτης σου παραμορφώνει και τα βλέπεις άλλαντάλλα της Παρασκευής το γάλα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.372
Πόντοι
456
τι σχεση εχει το δικαιωμα σου να πιστευεις, και να εισαι οπαδος σε οτι θες, με το τι θα πει ενας αλλος για αυτο που πιστευεις!?!
δεν εμποδιζεις την πιστη καποιου με το να πεις την αποψη σου για τα ιερα του, μην μπερδευομαστε.

επισης, ειμαστε στην ΕΕ και οι νομοι της ενωσης υπερισχυουν των Εθνικων.
αυτος ειναι αλλωστε και ο λογος για τον οποιο η χωρα καταδικαζεται και ΠΛΗΡΩΝΕΙ προστιμα οταν παρανομει με βαση το ευρωπαικο δικαιο, παροτι εφαρμοζει νομους του εθνικου της δικαιου..

Κοιτα, αν δεν τα εχεις καλα σε σειρα, ρωτα, ή διαβασε! δεν ειναι κακο, και φυσικα, κανεις μας δε βγηκε με αυτα τα πραγματα στο μυαλο του...
απλα μιας και μιλαμε για νομους κτλ, δεν εχει σημασια τι εχει καταλαβει ο ενας και ο αλλος, νομοι ειναι, γραμμενοι ειναι, ε απλα να ασχοληθεις χρειαζεται
Όλα αυτά που λες, εγώ τα ξέρω και συζητάμε χωρίς λόγο ουσιαστικά.
Το ερώτημα είναι το εξής:
Αν μου βρίσεις τον Αλλάχ, μπορώ να σε πάω σε δίκη; Είτε είναι άδικος ο νόμος, είτε όχι.
Μπορώ;
Over and out.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
821
Πόντοι
96
Όλα αυτά που λες, εγώ τα ξέρω και συζητάμε χωρίς λόγο ουσιαστικά.
Το ερώτημα είναι το εξής:
Αν μου βρίσεις τον Αλλάχ, μπορώ να σε πάω σε δίκη; Είτε είναι άδικος ο νόμος, είτε όχι.
Μπορώ;
Over and out.
αχαχαχαααα...

Over. over!!

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Αγαπητέ συναγωνιστά δεν είναι ετσι. Χούντα η μια, χουντα και η άλλη, αλλάζοντας χρώματα και σχήματα. Αν έρθει εδώ ο κάθε Χασαν, Αλί και Τρισαλί δεν θα λεπιδιάσει-ρίξε απο πολυκατοικία κτλ κτλ κτλ τους woke , αλλά και εμάς, όσο βιάζουν τις κόρες και τις γυναίκες μας. Δεν πρέπει να περιμένουμε κάποιον απο κάποια σκατότρυπα να έρθει να βάλει τάξη στο σπίτι μας και να επιβάλλει την λογική. Επίσης το να πηγαίνουμε στα άκρα πάλι δεν ξέρω αν είναι καλό, καθώς την τελευταία φορά που τσαντίστηκαν τα λευκά αγόρια, είχαμε αρκετά εκατομμύρια νεκρούς και βλέπω να πάμε πάλι κατα εκεί. Πρέπει ο μέσος λευκός ευρωπαίος να επιβληθεί. Ας αρχίσουν να πέφτουν φάπες και απαξίωση και θα δείς αν οι εταιρειούλες θα βάζουν woke μαλακίες. Λαμπρό παράδειγμα η Coors light στο Αμέρικα, η πρώτη σε πωλήσεις μπύρα στις ΗΠΑ, είνια στα πρόθυρα της χρεωκοπίας, επειδη έκανε πρεσβευτή της έναν τράβελο. Οι πωλήσεις κατέρρευσαν και να δείς για πότε μαζεύτηκαν και πολλοί άλλοι. Ας ξεκινήσουμε την ξεφτίλα και την απαξίωση μαζίκα σε ότι και όποιον μας γαμάει την ζωή και θα δείς.

Τώρα για το ότι αυτοκτονουν οι τράνς σε ποσοστό 33%, λυπάμαι. Οι πιο πολλοί είναι άνθρωποι που δεν είχαν κάποιον να τους πιάσει και να τους μιλήσει και έπεσαν πάνω τους τα κοράκια της ΝΤΠ. Βρήκαν μοχανικό κόσμο ή κόσμο με προβλήματα, οι οποίοι ζούσαν δυστυχισμένος και του πούλησαν παραμυθια. Καλά τα παραμύθια γιατί είναι παραμύθια. Όταν έκαναν ότι βόλευε κάποιους όλα ήταν καλά. Τρελάθηκαν τελείως με την παράνοια που τους τάιζαν, μαζί με τις ορμόνες και ότι άλλη αγωγή τους έδιναν και έχασαν όχι μόνο το μυαλό τους, αλλά και την ψυχή τους.Τους παράτησαν και μετά έχασαν και την ζωή τους.

Για αυτό μισώ το woke και την υποκουλτούρα τους. Εϊναι δηθεν και οδηγεί στον θάνατο κυριολεκτικά. Δεν με νοιάζει αν κάποιος είναι gay ή ότι άλλο θέλει και δεν απειλείται ο ανδρισμός μου αν τον παίρνει κάποιος άλλος ή αν έχει μπλέ μαλλιά. Το πρόβλημα μου είναι που καταστρέφους τις τελευταίες 2 γενιές με την παράνοια που επιβάλλουν και σιγά σιγά χάνονται οι αξίες κάθε είδους. Η κοσμιότητα έχει χαθεί προ πολλου. Πιθανόν όλα αυτά είναι σχέδιο να επιβληθούν οι μουσουλμάνοι που είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμοι. Δεν ξέρω. Τους σιχαίνομαι εξίσου γιατί δεν είναι ουτε λύση, ούτε επιθυμητοί εδώ. Δεν ξέρω τι σκέφτεστε όσοι καβλώνετε με την ιδέα της επιβολής τους και το παίζετε υπερεθνικιστές και πατριώτες, αλλά να υπενθυμίσω ότι το έθνος μας σκοτώνει ασιάτες για 3000 συναπτά έτη και ακόμα και στην μακραίωνη σκλαβιά δεν το χώνεψε ποτέ ότι κάνουν κουμάντο εδώ ασιάτες κτήνη.

Τα γράφεις σωστά. ΑΛΛΑ ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό. Ότι το 99% του πληθυσμού ΔΕΝ έχει καμία επαφή με το woke και το κίνημα LGBT. Επίσης το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες είναι στα μεγάλα αστικά κέντρα όπου ούτως ή άλλως η εγκληματικότητα είναι στα ύψη και ο κάτοικος είναι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις.

Οι τότε επαναστάσεις που αναφέρεις βρήκαν πάτημα διότι ο κόσμος ήταν εξαθλιωμένος. Για τη Γερμανία πριν το Β'ΠΠ το έγραψα τις προάλλες στο νήμα της D-Day. Οι όροι των Βερσαλλιών ήταν επαχθείς και βρήκαν εύκαιρο έδαφος στους Εβραίους.

Στην Ρωσία τα εύκολα θύματα ήταν οι αριστοκράτες. Και στις 2 περιπτώσεις ο κόσμος ΠΕΙΝΑΓΕ. Ειδικά στην αχανή Ρωσία η κατάσταση ήταν τραγική. Αυτό δεν διορθώθηκε ούτε μετά αλλά επί του θέματος δεν έχει σημασία.

Σήμερα ζούμε σε εποχή ΕΥΜΑΡΙΑΣ. Δεν μας απασχολεί ΤΙΠΟΤΑ. Όλη η Ευρώπη και η Αμερική ζούνε ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑ. Δεν πεθαίνει κανένα παιδί μου επειδή δεν έχω να το ταίσω όπως τότε. Αντίστοιχα δεν πεθαίνει το παιδί μου επειδή ο άλλος θέλει να έχει 35 φύλα. ΧΕΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Αλλά όμως αυτός θα κάνει φασαρία και ο βολεμένος θα το παίξει κουλτούρα και καλά να βοηθήσει τον κατατρεγμένο διπλανό του. Δεν βάζει το τεμπέλικο μυαλό του να δει τι γίνεται. Επειδή ο άλλος θέλει να λέγεται "πεταλουδίτσα" θεωρεί ότι είναι δικαίωμα του να το κάνει. Και τον στηρίζει ενάντια στη λογική που έχει πάει περίπατο.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Τα γράφεις σωστά. ΑΛΛΑ ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό. Ότι το 99% του πληθυσμού ΔΕΝ έχει καμία επαφή με το woke και το κίνημα LGBT. Επίσης το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες είναι στα μεγάλα αστικά κέντρα όπου ούτως ή άλλως η εγκληματικότητα είναι στα ύψη και ο κάτοικος είναι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις.

Οι τότε επαναστάσεις που αναφέρεις βρήκαν πάτημα διότι ο κόσμος ήταν εξαθλιωμένος. Για τη Γερμανία πριν το Β'ΠΠ το έγραψα τις προάλλες στο νήμα της D-Day. Οι όροι των Βερσαλλιών ήταν επαχθείς και βρήκαν εύκαιρο έδαφος στους Εβραίους.

Στην Ρωσία τα εύκολα θύματα ήταν οι αριστοκράτες. Και στις 2 περιπτώσεις ο κόσμος ΠΕΙΝΑΓΕ. Ειδικά στην αχανή Ρωσία η κατάσταση ήταν τραγική. Αυτό δεν διορθώθηκε ούτε μετά αλλά επί του θέματος δεν έχει σημασία.

Σήμερα ζούμε σε εποχή ΕΥΜΑΡΙΑΣ. Δεν μας απασχολεί ΤΙΠΟΤΑ. Όλη η Ευρώπη και η Αμερική ζούνε ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑ. Δεν πεθαίνει κανένα παιδί μου επειδή δεν έχω να το ταίσω όπως τότε. Αντίστοιχα δεν πεθαίνει το παιδί μου επειδή ο άλλος θέλει να έχει 35 φύλα. ΧΕΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Αλλά όμως αυτός θα κάνει φασαρία και ο βολεμένος θα το παίξει κουλτούρα και καλά να βοηθήσει τον κατατρεγμένο διπλανό του. Δεν βάζει το τεμπέλικο μυαλό του να δει τι γίνεται. Επειδή ο άλλος θέλει να λέγεται "πεταλουδίτσα" θεωρεί ότι είναι δικαίωμα του να το κάνει. Και τον στηρίζει ενάντια στη λογική που έχει πάει περίπατο.
Συμφωνώ. Ζούμε αλήθεια στον κόσμο μας και δυστυχώς ο μέσος βολεμένος κάνει τον πούστη με ξένο κώλο. Δεν μπορεί να συγκριθεί η κατάσταση με το τότε. Άλλες συνθήκες. Και το βόλεμα εδώ πάει περίπατο σιγά σιγά για τις μάζες. Μπορεί όλοι αυτοί να είναι το 1%, αλλά κάνουν την ζημιά τους και δεν καταλαβαίνουν ότι τους έχουν κρέας για πολυβόλα τα συμφέροντα που τους πληρώνουν.Η Ευρώπη οδεύει προς την εξαθλίωση όσο περνάνε οι μήνες. Μαθηματικά, αν δεν αλλάξει κάτι, θα πεινάσουμε, καθώς οι παραγωγές πέφτουν και οι τιμές ανεβαίνουν. Αν εμπλακούμε άμεσα και σε κανέναν πόλεμο με την Ρωσία κτλ, γάμα τα. Ήδη υπάρχουν ελλείψεις σε τρόφιμα και φάρμακα και εδώ και 2 χρόνια μας ταίζουν π.χ. δημητριακά κακής ποιότητας, οριακά για ζωοτροφές με διπλή τιμή και μπορεί και περισσότερο σε σχέση με πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ακόμα και υποκατάστατα τροφίμων έχουν ακριβύνει και η πείνα έρχεται. Φτάνουμε σε σημείο να έχουμε αλεύρι κρίκετ στην αγορά, για να αντιμετωπιστεί η επισιτιστική κρίση που έρχεται. Αλεύρι κρίκετ είναι αλεύρι απο γρύλλους για όσους δεν ξέρουν... Εντομάλευρο... Οι κατέχοντες ξέρουν ότι η πείνα και η εξαθλίωση θα φέρουν άλλα και μας σπρώχνουν να τρώμε σκατά και επιβάλλονται ένα σκασμό μαλακίες, για να χαθεί κάθε έννοια αξιοπρέπειας και λογικής.

_TELIS_

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2022
Like
544
Πόντοι
81
  • Like
Αντιδράσεις: j 1973

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.921
Πόντοι
1.686
WOKE AGENDA = παρακλάδι των κοπρο- Σιωνιστών

Να διαλυθούν τα Κράτη, τα έθνη, οι παραδόσεις, οι θρησκείες,
οι οικογένειες, τα πάντα, και να επικρατατούν ΜΟΝΟ οι τραπεζίτες
που τους έχουν χρεώσει όλους !

61dcce66b2155.preview-1024.jpg

Μην μπερδεύετε τους απλούς Εβραίους με τους Σιωνιστές
όπως μην μπερδεύετε τους απλούςΙταλούς με τους Μαφιόζους.

Είσαι γκέι, τρανς κτλ. ;

Στα παλιά μας τα παπούτσια.

images

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γκέι τύπε, να σέβεσαι τους άλλους, για να σε σέβονται .

Γκέι τύπε ανήκεις στο κάτω από 7 % των ανθρώπων που είναι
γκέι ή μπάϊ

Γι' αυτό μη ζαλίζεις τα αρχίδια της πλειοψηφίας.

sddefault.jpg

:2funny::2funny::2funny:

:2funny::2funny::2funny:

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.898
Πόντοι
456
Μην μπερδεύετε τους απλούς Εβραίους με τους Σιωνιστές
όπως μην μπερδεύετε τους απλούςΙταλούς με τους Μαφιόζους.
Λάθος τύπε.
Κάθε Εβραίος που ασπάζεται την Εβραϊκή θρησκεία είναι εχθρός της ανθρωπότητας.
Η Εβραϊκή θρησκεία διδάσκει ότι οι Εβραίοι είναι οι εκλεκτοί του Θεού και η ανθρωπότητα οφείλει να είναι σκλάβοι τους.
Δε μπορεί από τη μία να το πιστεύεις αυτό και από την άλλη να λες δεν είμαι Σιωνιστής.

Δεν νοείται καλός Εβραίος, εκτός και αν απορρίψει αυτό το έκτρωμα που ονομάζει θρησκεία.

talmud.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom