κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.833
- Πόντοι
- 19.795
Τυπε και εγω παντρεμενος ειμαι.Χρονια πολλα !
Τυπε και εγω παντρεμενος ειμαι.Χρονια πολλα !
Μπορεί να οργανώσει την επέτειο λήξης της καραντίνας όταν με το καλό συμβείΜην είσαι κακος τέτοια μέρα.
Εγώ τη λυπάμαι γιατί λόγω ιού δεν έστησε τα πανηγύρια που ήθελε για να δειχτεί
μη γνωρίζοντας αν θα ήταν καν στη σκέψη της κυβέρνησης πρόσκληση στην αιτή (ιδεα δεν έχω), στην παρούσα φάση η συμπεθέστατη αυτή χώρα βρίσκεται σε ένα πολύ ιδιαίτερο καθεστώς όπου ο πρόεδρος κατηγορείται ότι στην ουσία θα έπρεπε ήδη να έχει παραδώσει την εξουσία και κυβερνά με διατάγματα τα οποία ουδείς εγκρίνει γιατί δεν υφίσταται κοινοβούλιο...
καταλαβαίνεις ότι πρόσκληση πραγματικά θα ήταν σα να παίρναμε θέση...άρα σωστά δεν δόθηκε (όποια και αν ήταν ξαναλέω η αρχική προθεση που δεν την ξέρω)
Η Αγγλία φυσικά και είχε λόγο παρουσίας. Ο πρίγκιπας δεν ταιριάζει ως τίτλος ειδικά σε μία επανάσταση που ήταν βαθύτατα δημοκρατική αν και καπελώθηκε μετά με ορισμό βασιλιά και μάλιστα ξένου. Τουλάχιστον ο Κάρολος είναι φιλέλληνας αν και αντιπαθής.Καθόλου.
Μην λησμονείτε ότι είναι ο αντιπρόσωπος της προστάτιδος δύναμής μας κατά την επανάσταση.
Άλλωστε και στην λήξη του Β΄ Π.Π. ο Τσώρτσιλ με αυτό το επιχείρημα κράτησε την Ελλάδα υπό την επιροή της Βρετανίας και εξ επαγωγής στον "Δυτικό κόσμο", ενώ τα υπόλοιπα βαλκάνια πήγαν στον Στάλιν.
Μαζί σου αλλά θα είχαμε θέμα με το παλάτι.αυτος μας εκατσε μ αυτον πορευτηκαμε,
εγω βεβαια θα γουσταρα και μεγκαν , αλλα οκ
το προβλημα δεν ειναι το θρησκευμα, πιστευεις οτι δεν υπαρχουν ελληνες ή δεν υπηρχαν ελληνες μουσουλμανοι το θρησκευμα; αλλωστε και οι χρηστιανοι γκρεμιζαν αρχαια, μαλιστα ηταν ιδιαιτερα εχθρικοι. Να πουμε οτι απαγορεψαν τη χρηση ελληνικων ονοματων στις βαφτισεις;το 1821 η ελλαδα ειχε λιγοτερους μουσουλμανους απο το 2021
Αυτός που έκανε κατασκοπία υπέρ της Ελλάδας στις ΗΠΑ και όταν τον έπιασαν από δική μας γκάφα που τον αποκαλύψαμε κάναμε ότι δεν τον ξέραμε;εαν νομιζεται οτι ακομη και σημερα δεν υπαρχουν ηρωες, το ονομα Στηβ Λαλας ισως να μη το ξερεται. Επροδοθει επι
κυβερνησεως μιτσοτακ, μαυρη οικογενεια! με πολλους σκελετους στους φοριαμους
Στηβ Λαλας
ηταν γκαφα;Αυτός που έκανε κατασκοπία υπέρ της Ελλάδας στις ΗΠΑ και όταν τον έπιασαν από δική μας γκάφα που τον αποκαλύψαμε κάναμε ότι δεν τον ξέραμε;
Αν τον δώσαμε εν γνώσει μας είναι πολύ χειρότερο.ηταν γκαφα;
Τα τελευταια χρονια για πολλα πραγματα, διαρρεουν οτι το εκαστοτε γεγονος ηταν γκαφα. Ηταν;
Καποιο μελος εδω ξερει, ξερει και το ονομα..απο την μαυρη, εθνικοφρονα παραταξη ηταν
μπορούμε να παράξουμε πολιτισμό τώρα;
Ρίξε μια ματιά στην πηγή.
Επιγραματικά όμως το παρακάτω
Οι 100 εθελοντές από την Αϊτή που ήρθαν να πολεμήσουν στην επανάσταση του 1821 και πέθαναν στο ταξίδι. Ήταν η πρώτη χώρα που αναγνώρισε επίσημα την Ελληνική Επανάσταση...
Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/epist...-tin-ellada-ke-ton-agona-tis-gia-anexartisia/
Ούτε καν έκανα σύγκριση το σχέση έχει η ανύπαρκτη σχεδόν αλβανική ιστορία με την ελληνικήπροτιμώ να βγάζω εθνικούς ήρωες και κάποιοι μαλάκες να τους προδίδουν, παρά να μην έχω καν ήρωες...
αν ρωτήσεις οποινδήποτε άνθρωπο στον κόσμο να σου πει έναν αλβανό που του έρχεται στο μυαλό, θα απαντήσει "hotza". 99 στις 100...(what a pity).
αν ρωτήσεις να σου πει έναν έλληνα θα ακούσεις για aristoteles, plato, socrates, alexander, homer, papanikolaou, onasis και χίλια άλλα...έχει μια ποιοτική και ποσοτική διαφορά.
τέλος πάντων - κακό μεν αλλά καύλα μας - ότι θέλουμε κάνουμε με τους ήρωές μας.
και στην τελική, ακόμα και μετά από μια δεκαετή κρίση είμαστε στις 35 πλουσιότερες χώρες κι οι αλβανοί έρχονται εδώ να δουλέψουν. και συντηρούμε στην ουσία τη μισή αλβανία. αν θες στο αναλύω κιόλας.
δεν έχω κάτι με τους αλβανούς. τους σωστούς, τους οικογενειάρχες που συνεισφέρουν. και γνωρίζω και αρκετούς.
και ξέρω πολλούς που έχουν προκόψει πραγματικά και ε΄χουν στήσει τις δικές τους δουλειές εδώ και πάνε μια χαρά και μπράβο τους.
όχι όμως να κάνουμε και συγκρίσεις....οκ?
Αυτος ειναι Γαλλος και ο Αντετοκουνμπο ειναι Ελληνας ;αυτο το γαλλο παρουσιαστη που δεν ειχε φωνη γιατι τον εφεραν? δεν ειχαμε αλλον?
Τον μπακαλιαρο τον συνοδεψες με χλωρινη ;αυτο το γαλλο παρουσιαστη που δεν ειχε φωνη γιατι τον εφεραν? δεν ειχαμε αλλον?