You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (6 μέλη και 55 επισκέπτες)
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Τώρα που το σκέφτομαι δεν πρέπει να γίνει Ολυμπιακό άθλημα η Άρση Βυζιών;
Δηλαδή το Μπάντμιντον καλύτερο είναι μην ξεράσω; *P *P *P
Δηλαδή το Μπάντμιντον καλύτερο είναι μην ξεράσω; *P *P *P
Πανε να λιασουν τα βυζια τουςΚαλημερα και καλο μηνα συμπολεμιστες κι ευχομαι με καλα νεα γι ακανα καινουργιο Βυζοπουλεν στη πιατσα....αλλα δυσκολα τα πραγματα γιατι και τα <κακα> κοριτσια πανε διακοπες!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Βυζοnews bulletin: Επανεμφάνιση της γνωστής μας Μίνας ( ) στο τελευταίο της Διδύμου, απογευματινή βάρδια (εκεί που ήταν δηλαδή).
Υπηρεσίες πεσμένες σε σχέση με το παρελθόν, αλλά σίγουρα μια βυζοόαση για όσους πάνε τσάρκα απογευματινές ώρες.
Με αγωνιστικούς βυζοχαιρετισμούς, προσμένοντας πάντα τη βυζολύτρωση του συλλόγου μας...
Υπηρεσίες πεσμένες σε σχέση με το παρελθόν, αλλά σίγουρα μια βυζοόαση για όσους πάνε τσάρκα απογευματινές ώρες.
Με αγωνιστικούς βυζοχαιρετισμούς, προσμένοντας πάντα τη βυζολύτρωση του συλλόγου μας...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
γεια σου ρε βυζολαγνε βλεπω εισαι στο αγαπημενο σου Thread.εχουμε κοινα ενδιαφεροντα!!!!μου αρεσουν και μενα παρα πολυ τα βυζια!!!!!!Βυζοnews bulletin: Επανεμφάνιση της γνωστής μας Μίνας ( ) στο τελευταίο της Διδύμου, απογευματινή βάρδια (εκεί που ήταν δηλαδή).
λυκανθρωπος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επισκέπτης
Επίσκεψη στο Μαράκι στην Αδάνων με 3+ βυζι αν και την είχα ξαναπάρει στο παρελθόν ήταν ευγενική και καλή.Αρνητικό βέναια τα δωμάτια ..μπλιαχχχχ
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Μιραντα Αγκυρας 10-απογευμα με βυζια μεγαλυτερα απο της Μαριας της Αδανων .
Ποια λες μια χοντρούλα ξανθιά?
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Ναι
Αλλα προσοχη μην γινει μπερδεμα με την διπλανη Ηρα η οποια ειναι χονδρη αλλα δεν εχει μεγαλα βυζια.
Μπαίνω μέσα και λέει θέλεις να χορέψουμε μωρό?
ακόμα τρέχω
βρηκα το νεο μου ''πουλεν'' milf και βυζουυυυυυυ , εφυγα
alexis1973
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ποια λες μια χοντρούλα ξανθιά?
Αυτά τα δύο στην Αγκύρας είναι και τα δύο αξιοθρήνητα το απόγευμα. Το ένα με μία Μιράντα, που λέει και ο συναγωνιστής, που είναι ένα μαύρο χάλι και το άλλο με μία Ήρα. Τις έχω πάρει και τις δύο. Εκτός του ότι δε λένε τίποτα εμφανισιακά, στο κρεβάτι είναι απαράδεκτες, ειδικά η Μιράντα. Πρώτη φορά μου έχει συμβεί να την κρατάω στο πισωκολητό γιατί μου έφευγε. Τι να πω? Πεταμένο το εικοσάρικο.
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σωστος....Αυτά τα δύο στην Αγκύρας είναι και τα δύο αξιοθρήνητα το απόγευμα. Το ένα με μία Μιράντα, που λέει και ο συναγωνιστής, που είναι ένα μαύρο χάλι και το άλλο με μία Ήρα. Τις έχω πάρει και τις δύο. Εκτός του ότι δε λένε τίποτα εμφανισιακά, στο κρεβάτι είναι απαράδεκτες, ειδικά η Μιράντα. Πρώτη φορά μου έχει συμβεί να την κρατάω στο πισωκολητό γιατί μου έφευγε. Τι να πω? Πεταμένο το εικοσάρικο.
Πρώτη φορά μου έχει συμβεί να την κρατάω στο πισωκολητό γιατί μου έφευγε.
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
για τσεκαρετε εδω... αχ...
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τα αγροκτηματα αροζα σας ευχονται καλο βραδυ...
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 128