Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (4 μέλη και 61 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Τα πρωινά, πολύ βυζί έχει στο Βέργας 3 δεξιά: Τζένη και Στέλλα.
Αλβανικό σεξ απήλ, αλλά πολύ βυζί...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Τα πρωινά, πολύ βυζί έχει στο Βέργας 3 δεξιά: Τζένη και Στέλλα.
Αλβανικό σεξ απήλ, αλλά πολύ βυζί...

Τώρα είδα το post σου Πύραυλε, σπεύδω, τόσες φορές με έχεις "φτιάξει" γιατί όχι κι αυτή;;; Βασικά τη Στέλλα την είχα πάρει παλιότερα που δούλευε στο Μετάξι, με κάβλωσε απ' την πρώτη στιγμή που την είχα δει και για τα δεδομένα του Μεταξιού μου είχε κάνει σούπερ γαμήσι, την άλλη θέλω να δω.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Τώρα είδα το post σου Πύραυλε, σπεύδω, τόσες φορές με έχεις "φτιάξει" γιατί όχι κι αυτή;;; Βασικά τη Στέλλα την είχα πάρει παλιότερα που δούλευε στο Μετάξι, με κάβλωσε απ' την πρώτη στιγμή που την είχα δει και για τα δεδομένα του Μεταξιού μου είχε κάνει σούπερ γαμήσι, την άλλη θέλω να δω.

Να και οι στηθόδεσμοί τους (λήψις από το παράθυρο του δωματίου στο βάθος)...

Συνημμένα

• 20141118 vergas3.JPG
    20141118 vergas3.JPG
    334,4 KB · Εμφανίσεις: 25

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Να και οι στηθόδεσμοί τους (λήψις από το παράθυρο του δωματίου στο βάθος)...

Χα χα είσαι απίστευτος! Πύραυλε έχω ένα θεματάκι, αν πάω να τσεκάρω την Τζένη θα με δει η Στέλλα στο σαλόνι και θα με τραβάει να μπω δωμάτιο, μια φορά όλη κι όλη έχω πάει μαζί της πριν μήνες αλλά είχαμε περάσει τόσο γαμάτα που όποτε έχει τύχει να με δει από τότε με θυμάται, ευτυχώς οι δυο ήταν τη στιγμή που σχολούσε οπότε δε με τραβολόγησε... Πάντως τώρα που πήγε στη Βέργας πρέπει να ξανατιμηθεί, λόγω του ότι δούλευε στο Μετάξι δεν είχα πάει ξανά μαζί της, μία και πολύ ήταν γι' αυτό το κοτέτσι που δούλευε εκεί...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Η Στέλλα ήταν πολύ καλό στανταράκι για 10 ευρώ.

Η Τζένη είναι παλιά-δούλευε πριν από 3,5-4 χρόνια στο Ιάσωνος 44 με το όνομα Φρατζέσκα.
Απλά καλή για 10 ευρώ, τίποτα ιδιαίτερο.

Την πέτυχα και την πήρα ,όταν επέστρεψε, στο Χωματιανού 11 όροφος όπου και δούλευε πριν πάει στο Βέργας 3.
Την θυμήθηκα και με καύλωσε γιατί έχει βυζάρες  :tits: και φάτσα Αλβανίδας γειτόνισας-νοικοκυράς  :tits2: (τώρα μού έχει εξελιχθεί σε πιο γκλαμουρ έκδοση...) που θέλεις να την ξεσκίσεις.  :fuck1:

Δυστυχώς ήταν μέτρια-και σίγουρα όχι για 20ρικο.  :-

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Η Τζένη είναι παλιά-δούλευε πριν από 3,5-4 χρόνια στο Ιάσωνος 44 με το όνομα Φρατζέσκα.

Την πέτυχα και την πήρα ,όταν επέστρεψε, στο Χωματιανού 11 όροφος όπου και δούλευε πριν πάει στο Βέργας 3.
Την θυμήθηκα και με καύλωσε γιατί έχει βυζάρες  :tits: και φάτσα Αλβανίδας γειτόνισας-νοικοκυράς  :tits2: (τώρα μού έχει εξελιχθεί σε πιο γκλαμουρ έκδοση...) που θέλεις να την ξεσκίσεις.  :fuck1:

Πάρα πολύ σωστά!
Αυτά ακριβώς αισθανόμουν για τη Τζένη, όταν έγραψα σκωπτικά "Αλβανικό σεξ απίλ"...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Dude στο Μεταξουργείο έχω γαμήσει δυο φορές όλες κι όλες στη ζωή μου και μάλιστα η μία ήταν στο "Only Greek" της Κολωνού, ο λόγος είναι ότι το θεωρώ βούρκο, πιο εύκολα θα τσιμπήσω καλντεριμιτζού και να πάω μαζί της σε ξενοδοχείο παρά θα πάω Μετάξι. Παρ' όλ' αυτά σε μια τσάρκα που είχα κάνει μια φορά πριν κάτι μήνες στο Μετάξι πιο πολύ για την πλάκα, με το που είδα τη Στέλλα χωρίς καν να γνωρίζω κάτι γι' αυτή το έβαλα σκοπό να πάω οπωσδήποτε μαζί της κι ας ήταν άθλιο το κατάστημα που δούλευε, όπως και έγινε μετά από μερικές μέρες και όπως είπα πέρασα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΑ για δεκάρικο, σπάνια συναντάει κανείς τέτοιες περιπτώσεις στο Μεταξουργείο και ίσως γι' αυτό αναβαθμίστηκε στην ανανεωμένη Βέργας. Αλλά ο λόγος που μου μπήκε στο μυαλό ήταν η εμφάνισή της, αυτός ο συνδυασμός των τεράστιων βυζιών με τα αλβανικά χαρακτηριστικά του προσώπου και το αλβανικό σεξ απίλ γενικότερα με είχε τρελάνει.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
... αυτός ο συνδυασμός των τεράστιων βυζιών με τα αλβανικά χαρακτηριστικά του προσώπου και το αλβανικό σεξ απίλ γενικότερα με είχε τρελάνει.
Έχετε καταγωγή από ορεινό χωριό;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
....Αλλά ο λόγος που μου μπήκε στο μυαλό ήταν η εμφάνισή της, αυτός ο συνδυασμός των τεράστιων βυζιών με τα αλβανικά χαρακτηριστικά του προσώπου και το αλβανικό σεξ απίλ γενικότερα με είχε τρελάνει....

....Και εμένα που μού είχε συστήσει τα βυζιά της σαν Ρουμάνικα...

Σαν δεν ντρέπεται λίγο....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Έχετε καταγωγή από ορεινό χωριό;

Χα χα καμία σχέση, το ακριβώς αντίθετο, δεν είμαι καν από χωριό... Ίσως γι' αυτό να γούσταρα τόσο τη Στέλλα :) Πάντως έχεις δίκιο Πϋραυλε, οι Αλβανοί κι οι Αλβανίδες συνήθως έχουν βουνίσια χαρακτηριστικά!

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Αυτη η βυζοΛαουρα κανει κανα μεταμεσονυκτιο?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Χθες το απόγευμα τσέκαρα την Τζένη στο Βέργας 3, όπως τα λέγατε συναγωνιστές, βυζάρες με φάτσα Αλβανίδας γειτόνισσας - νοικοκυράς... Θα τιμηθεί αφ' ενός γιατί έχει βυζιά (το προφανές), αφ' ετέρου γιατί μου έκανε τρελή καβλάντα στο σαλόνι και την είδα τρομερά ευδιάθετη, αν δεν ήμουν τέρτσος θα περνούσα κιόλας... Μαζί της ήταν και μία άλλη βυζαρού αδιάφορη όμως (όχι η Στέλλα)

Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
1
Πόντοι
0
Χθες το απόγευμα τσέκαρα την Τζένη στο Βέργας 3, όπως τα λέγατε συναγωνιστές, βυζάρες με φάτσα Αλβανίδας γειτόνισσας - νοικοκυράς... Θα τιμηθεί αφ' ενός γιατί έχει βυζιά (το προφανές), αφ' ετέρου γιατί μου έκανε τρελή καβλάντα στο σαλόνι και την είδα τρομερά ευδιάθετη, αν δεν ήμουν τέρτσος θα περνούσα κιόλας... Μαζί της ήταν και μία άλλη βυζαρού αδιάφορη όμως (όχι η Στέλλα)

Τυπε παιζει καμια φωτο σε κανα site?ακουγετε ενδιαφερον...!

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
η τζενη ειναι και τετοια ωρα ???η μονο πρωι?
βυζι εχει σαν της στελλας π ειναι και αυτη στο βεργασ?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
η τζενη ειναι και τετοια ωρα ???η μονο πρωι?
βυζι εχει σαν της στελλας π ειναι και αυτη στο βεργασ?

Εγώ απόγευμα την πέτυχα πάντως! Όσο για το αν μεγαλύτερα βυζιά έχει η Στέλλα ή η Τζένη ρώτα τον Πύραυλο καλύτερα που τις έχει δει προσφάτως γιατί εγώ τη Στέλλα με εσώρουχα έχω να τη δω κάτι μήνες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom