Κολωνου 23
Ναι εκεί ήταν... ;)
Κολωνου 23
Η Στέλλα τιμήθηκε, και είχε πολύ καλή συμμετοχή.Τα πρωινά, πολύ βυζί έχει στο Βέργας 3 δεξιά: Τζένη και Στέλλα.
Αλβανικό σεξ απήλ, αλλά πολύ βυζί...
Τα πρωινά, πολύ βυζί έχει στο Βέργας 3 δεξιά: Τζένη και Στέλλα.
Αλβανικό σεξ απήλ, αλλά πολύ βυζί...
Τώρα είδα το post σου Πύραυλε, σπεύδω, τόσες φορές με έχεις "φτιάξει" γιατί όχι κι αυτή;;; Βασικά τη Στέλλα την είχα πάρει παλιότερα που δούλευε στο Μετάξι, με κάβλωσε απ' την πρώτη στιγμή που την είχα δει και για τα δεδομένα του Μεταξιού μου είχε κάνει σούπερ γαμήσι, την άλλη θέλω να δω.
Να και οι στηθόδεσμοί τους (λήψις από το παράθυρο του δωματίου στο βάθος)...
Τώρα είδα το post σου Πύραυλε, σπεύδω, τόσες φορές με έχεις "φτιάξει" γιατί όχι κι αυτή;;; Βασικά τη Στέλλα την είχα πάρει παλιότερα που δούλευε στο Μετάξι, με κάβλωσε απ' την πρώτη στιγμή που την είχα δει και για τα δεδομένα του Μεταξιού μου είχε κάνει σούπερ γαμήσι, την άλλη θέλω να δω.
Πάρα πολύ σωστά!Η Στέλλα ήταν πολύ καλό στανταράκι για 10 ευρώ.
Η Τζένη είναι παλιά-δούλευε πριν από 3,5-4 χρόνια στο Ιάσωνος 44 με το όνομα Φρατζέσκα.
Απλά καλή για 10 ευρώ, τίποτα ιδιαίτερο.
Την πέτυχα και την πήρα ,όταν επέστρεψε, στο Χωματιανού 11 όροφος όπου και δούλευε πριν πάει στο Βέργας 3.
Την θυμήθηκα και με καύλωσε γιατί έχει βυζάρες και φάτσα Αλβανίδας γειτόνισας-νοικοκυράς (τώρα μού έχει εξελιχθεί σε πιο γκλαμουρ έκδοση...) που θέλεις να την ξεσκίσεις.
Δυστυχώς ήταν μέτρια-και σίγουρα όχι για 20ρικο. :-
Η Στέλλα ήταν πολύ καλό στανταράκι για 10 ευρώ.
Η Τζένη είναι παλιά-δούλευε πριν από 3,5-4 χρόνια στο Ιάσωνος 44 με το όνομα Φρατζέσκα.
Απλά καλή για 10 ευρώ, τίποτα ιδιαίτερο.
Την πέτυχα και την πήρα ,όταν επέστρεψε, στο Χωματιανού 11 όροφος όπου και δούλευε πριν πάει στο Βέργας 3.
Την θυμήθηκα και με καύλωσε γιατί έχει βυζάρες και φάτσα Αλβανίδας γειτόνισας-νοικοκυράς (τώρα μού έχει εξελιχθεί σε πιο γκλαμουρ έκδοση...) που θέλεις να την ξεσκίσεις.
Δυστυχώς ήταν μέτρια-και σίγουρα όχι για 20ρικο. :-
Έχετε καταγωγή από ορεινό χωριό;...
... αυτός ο συνδυασμός των τεράστιων βυζιών με τα αλβανικά χαρακτηριστικά του προσώπου και το αλβανικό σεξ απίλ γενικότερα με είχε τρελάνει.
....Αλλά ο λόγος που μου μπήκε στο μυαλό ήταν η εμφάνισή της, αυτός ο συνδυασμός των τεράστιων βυζιών με τα αλβανικά χαρακτηριστικά του προσώπου και το αλβανικό σεξ απίλ γενικότερα με είχε τρελάνει....
Έχετε καταγωγή από ορεινό χωριό;
Αυτη η βυζοΛαουρα κανει κανα μεταμεσονυκτιο?
Χθες το απόγευμα τσέκαρα την Τζένη στο Βέργας 3, όπως τα λέγατε συναγωνιστές, βυζάρες με φάτσα Αλβανίδας γειτόνισσας - νοικοκυράς... Θα τιμηθεί αφ' ενός γιατί έχει βυζιά (το προφανές), αφ' ετέρου γιατί μου έκανε τρελή καβλάντα στο σαλόνι και την είδα τρομερά ευδιάθετη, αν δεν ήμουν τέρτσος θα περνούσα κιόλας... Μαζί της ήταν και μία άλλη βυζαρού αδιάφορη όμως (όχι η Στέλλα)
μονο πρωι εδω και χρονια τυπεΑυτη η βυζοΛαουρα κανει κανα μεταμεσονυκτιο?
Τυπε παιζει καμια φωτο σε κανα site?ακουγετε ενδιαφερον...!
η τζενη ειναι και τετοια ωρα ???η μονο πρωι?
βυζι εχει σαν της στελλας π ειναι και αυτη στο βεργασ?