You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Χθες, στο Φυλής 84α(ισόγειο) ήταν η ξανθιά Τζανίνα-όχι και άσχημη κοπέλα αλλά η περιγραφή που κάνεις ταιριάζει στην κοπέλα που ήταν στο μαγαζί τον προηγούμενο καιρό, την Βέρα με το όντως αδιάφορο πρόσωπο και την γενική άχρωμη εμφάνιση.
Στο Φυλής 65α (όροφος) αυτή που είδες ήταν η μελαχροινή πολύ γλυκιά πιτσιρίκα Ντενίζ ή Ντενίζα, με το ωραίο σχετικά αδύνατο κορμάκι-η συγκεκριμένη μια εμφανίζεται και δέκα εξαφανίζεται αλλά κάποιες φορές την έχω πετύχει(στο εντελώς ξεκάρφωτο) και τα πρωινά.
Όσο για την Εστελ, ναι, είναι η αδελφή της Μισέλ για την οποία όλοι λένε και δηλώνουν πόσο φόλα είναι-και για να το λένε όλοι έτσι πρέπει να είναι, ασχέτως που εγώ έχω αντίθετη άποψη με βάση τις εντυπώσεις που έχω περνώντας δυο φορές μαζί της.
Για την Εστέλ δεν έχω καμμία προσωπική άποψη μια και δεν την έχω πάρει αλλά οι γνώμες όσων την είχαν δοκιμάσει στο Μεταξουργείο(με φωτεινή εξαίρεση τον Lustforlife...) δεν ήταν και οι καλύτερες...
Αδερφή της Μισέλ η Εστέλ; Την αγνοούσα αυτήν την πληροφορία. Ωραία, θα την τιμήσω αύριο αυτή κι έτσι θα τις έχω πάρει και τις δύο αδερφές καθώς παλιότερα είχα πάρει και τη Μισέλ στο Μεταξουργείο Πάντως καμία σχέση οι δυο αδερφές, η Εστέλ είναι κουκλάρα και παράλληλα τούμπανο απ' τα λίγα με αναλογίες κόλαση, αντιθέτως η Μισέλ μόνο βυζιά είχε (πιο μεγάλα βέβαια απ' της Εστέλ)
Αδερφή της Μισέλ η Εστέλ; Την αγνοούσα αυτήν την πληροφορία. Ωραία, θα την τιμήσω αύριο αυτή κι έτσι θα τις έχω πάρει και τις δύο αδερφές καθώς παλιότερα είχα πάρει και τη Μισέλ στο Μεταξουργείο Πάντως καμία σχέση οι δυο αδερφές, η Εστέλ είναι κουκλάρα και παράλληλα τούμπανο απ' τα λίγα με αναλογίες κόλαση, αντιθέτως η Μισέλ μόνο βυζιά είχε (πιο μεγάλα βέβαια απ' της Εστέλ)
Έχει φτιάξει η Μισέλ.... ;)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Έχει φτιάξει η Μισέλ.... ;)
Όπα πού το ξέρεις ρε Billy, δουλεύει ακόμα; Νόμιζα ότι είχε σταματήσει...
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Η Εστέλ για μένα είναι πιο μουνάρα!
Καλά,εννοείται...δεν το συζητώ...
Όπα πού το ξέρεις ρε Billy, δουλεύει ακόμα; Νόμιζα ότι είχε σταματήσει...
Γιατί να σταματήσει... ;)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Η Εστέλ είναι ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΟΣ, κρίμα που είναι παλτό...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Γιατί να σταματήσει η Μισέλ... ;)
Την είχαμε χάσει ένα διάστημα, δεν το έμαθα ότι δουλεύει και πάλι... Θα μου πεις πού δουλεύει ή θα με σκάσεις;
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
και οι δυο τα ίδια χάλια είναι μέσα!Η Εστέλ είναι ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΟΣ, κρίμα που είναι παλτό...
Την είχαμε χάσει ένα διάστημα, δεν το έμαθα ότι δουλεύει και πάλι... Θα μου πεις πού δουλεύει ή θα με σκάσεις;
Κολωνού 32Β
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Κολωνού 32Β
Α εκεί που ήταν δηλαδή... Απόγευμα να φανταστώ;
Ναι...και βράδυ...Α εκεί που ήταν δηλαδή... Απόγευμα να φανταστώ;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
και....απόγευμα ;)Ναι...και βράδυ...βράδυ
και....απόγευμα ;)
Μερικές φορές,είναι και 3η βάρδια...
Εγώ πάντως απόγευνα την είδα τις προάλλες,με τζινάκι και με καύλωσε την ώρα που ανέβαινε για δουλειά...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
δεν το κατάλαβες , είναι βράδυ και μερικές φορές και απόγευμαΜερικές φορές,είναι και 3η βάρδια...
Εγώ πάντως απόγευνα την είδα τις προάλλες,με τζινάκι και με καύλωσε την ώρα που ανέβαινε για δουλειά...
δεν το κατάλαβες , είναι βράδυ και μερικές φορές και απόγευμα
Ναι,ΟΚ...το θέμα πάντως είναι ότι έχει χάσει κάποια κιλάκια...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
μια χαρά είναι , την τελευταία φορά μου φάνηκε να έχει κάνει και αποτρίχωσηΝαι,ΟΚ...το θέμα πάντως είναι ότι έχει χάσει κάποια κιλάκια...
μια χαρά είναι , την τελευταία φορά μου φάνηκε να έχει κάνει και αποτρίχωση
Μπράβο της...
Βασικά εγώ θέλω το Αγκάπη από Κρήτη,να πάρω...αλλά 3η βάρδια δεν μπορώ να κατέβω... :S
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Θυμάμαι τη Μισέλ ήθελα να τη χύσω οπωσδήποτε στα βυζιά και δε δεχόταν με τίποτα, μου έλεγε "το σιχαίνομαι αυτό δεν αφήνω ποτέ κανέναν να με χύσει στα βυζιά"... Τελικά αναγκάστηκα να ανασύρω ένα 10άρικο από το πορτοφόλι για εξτραδάκι αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν ήθελε, οπότε σχεδόν την παρακάλεσα και τελικά κάθισε φρόνιμα και την έχυσα ενώ παράλληλα τσίμπησε και το 10άρικο (σιγά που θα το άφηνε)
Θυμάμαι τη Μισέλ ήθελα να τη χύσω οπωσδήποτε στα βυζιά και δε δεχόταν με τίποτα, μου έλεγε "το σιχαίνομαι αυτό δεν αφήνω ποτέ κανέναν να με χύσει στα βυζιά"... Τελικά αναγκάστηκα να ανασύρω ένα 10άρικο από το πορτοφόλι για εξτραδάκι αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν ήθελε, οπότε σχεδόν την παρακάλεσα και τελικά κάθισε φρόνιμα και την έχυσα ενώ παράλληλα τσίμπησε και το 10άρικο (σιγά που θα το άφηνε)
Για αυτό σε "πάω",ξέρεις τα συστήματα... ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23