Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

bi kou ti

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Boys psaxno 45 mexri 60 xronon bbw me vizares,Exete na protinete tipota?thanks

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Χθες, στο Φυλής 84α(ισόγειο) ήταν η ξανθιά Τζανίνα-όχι και άσχημη κοπέλα αλλά η περιγραφή που κάνεις ταιριάζει στην κοπέλα που ήταν στο μαγαζί τον προηγούμενο καιρό, την Βέρα με το όντως αδιάφορο πρόσωπο και την γενική άχρωμη εμφάνιση.

Στο Φυλής 65α (όροφος) αυτή που είδες ήταν η μελαχροινή πολύ γλυκιά πιτσιρίκα Ντενίζ ή Ντενίζα, με το ωραίο σχετικά αδύνατο κορμάκι-η συγκεκριμένη μια εμφανίζεται και δέκα εξαφανίζεται αλλά κάποιες φορές την έχω πετύχει(στο εντελώς ξεκάρφωτο) και τα πρωινά.

Όσο για την Εστελ, ναι, είναι η αδελφή της Μισέλ για την οποία όλοι λένε και δηλώνουν πόσο φόλα είναι-και για να το λένε όλοι έτσι πρέπει να είναι, ασχέτως που εγώ έχω αντίθετη άποψη με βάση τις εντυπώσεις που έχω περνώντας δυο φορές μαζί της.

Για την Εστέλ δεν έχω καμμία προσωπική άποψη μια και δεν την έχω πάρει αλλά οι γνώμες όσων την είχαν δοκιμάσει στο Μεταξουργείο(με φωτεινή εξαίρεση τον Lustforlife...) δεν ήταν και οι καλύτερες...

Αδερφή της Μισέλ η Εστέλ; Την αγνοούσα αυτήν την πληροφορία. Ωραία, θα την τιμήσω αύριο αυτή κι έτσι θα τις έχω πάρει και τις δύο αδερφές καθώς παλιότερα είχα πάρει και τη Μισέλ στο Μεταξουργείο :P Πάντως καμία σχέση οι δυο αδερφές, η Εστέλ είναι κουκλάρα και παράλληλα τούμπανο απ' τα λίγα με αναλογίες κόλαση, αντιθέτως η Μισέλ μόνο βυζιά είχε (πιο μεγάλα βέβαια απ' της Εστέλ)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αδερφή της Μισέλ η Εστέλ; Την αγνοούσα αυτήν την πληροφορία. Ωραία, θα την τιμήσω αύριο αυτή κι έτσι θα τις έχω πάρει και τις δύο αδερφές καθώς παλιότερα είχα πάρει και τη Μισέλ στο Μεταξουργείο :P Πάντως καμία σχέση οι δυο αδερφές, η Εστέλ είναι κουκλάρα και παράλληλα τούμπανο απ' τα λίγα με αναλογίες κόλαση, αντιθέτως η Μισέλ μόνο βυζιά είχε (πιο μεγάλα βέβαια απ' της Εστέλ)

Έχει φτιάξει η Μισέλ.... ;)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Η Εστέλ για μένα είναι πιο μουνάρα! :cum: :cum: :cum:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Μερικές φορές,είναι και 3η βάρδια... :thumbsup:
Εγώ πάντως απόγευνα την είδα τις προάλλες,με τζινάκι και με καύλωσε την ώρα που ανέβαινε για δουλειά... :zfuck:
δεν το κατάλαβες , είναι βράδυ και μερικές φορές και απόγευμα  :thumbsup:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μια χαρά είναι , την τελευταία φορά μου φάνηκε να έχει κάνει και αποτρίχωση

Μπράβο της...
Βασικά εγώ θέλω το Αγκάπη από Κρήτη,να πάρω...αλλά 3η βάρδια δεν μπορώ να κατέβω... :S

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Θυμάμαι τη Μισέλ ήθελα να τη χύσω οπωσδήποτε στα βυζιά και δε δεχόταν με τίποτα, μου έλεγε "το σιχαίνομαι αυτό δεν αφήνω ποτέ κανέναν να με χύσει στα βυζιά"... Τελικά αναγκάστηκα να ανασύρω ένα 10άρικο από το πορτοφόλι για εξτραδάκι αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν ήθελε, οπότε σχεδόν την παρακάλεσα και τελικά κάθισε φρόνιμα και την έχυσα ενώ παράλληλα τσίμπησε και το 10άρικο (σιγά που θα το άφηνε)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θυμάμαι τη Μισέλ ήθελα να τη χύσω οπωσδήποτε στα βυζιά και δε δεχόταν με τίποτα, μου έλεγε "το σιχαίνομαι αυτό δεν αφήνω ποτέ κανέναν να με χύσει στα βυζιά"... Τελικά αναγκάστηκα να ανασύρω ένα 10άρικο από το πορτοφόλι για εξτραδάκι αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν ήθελε, οπότε σχεδόν την παρακάλεσα και τελικά κάθισε φρόνιμα και την έχυσα ενώ παράλληλα τσίμπησε και το 10άρικο (σιγά που θα το άφηνε)

Για αυτό σε "πάω",ξέρεις τα συστήματα... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom