Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Δείτε τί σας βρήκα!!!
[xhamster]
]
[xhamster]
Μας αρρώστησες!Δείτε τί σας βρήκα!!!
[xhamster]]
Μας αρρώστησες!
Ωραιος ο Eric!Όχι, έχει φύγει εδώ και καιρό.
Ωραιος ο Eric!
Μηπως ξερεις και καμια αλλη μεγαλυτερη βυζαρα πιτσιρικα σε σωματοτυπο Εστελ,Ορορα και Μισελ?
Πολλα ζηταω?
Μονο σε φωτο!!! :-παρα πολλά!!!
αμα δεις καμια πες και σε εμας!
Ωραιος ο Eric!
Μηπως ξερεις και καμια αλλη μεγαλυτερη βυζαρα πιτσιρικα σε σωματοτυπο Εστελ, Ορορα και Μισελ?
Πολλα ζηταω?
Αχ τί μου τη θύμισες αυτή... Απελάθηκε αν δεν κάνω λάθος.
Απελάθηκε μεν, με κάποιο τρόπο επέστρεψε δε... ;)
Δουλεύει από τα μεσάνυχτα και μετά, σχεδόν κάθε ημέρα, στο Φωκαίας 27 όροφος.
Λογω τεραστιαs λειψυδρίαs μια Τζουλια και το χαοs ,αναγκαστηκα θα πεσουμε σε νουμερα.Λοιπον Κολωνού 23 επανω απογευματινη βαρδια ειναι η Λανα με κοντα στο 4αρι , μιλφαρα 1.75 ,ωραιο κορμι αντεχει δυνατο με καλα στησιματα.Για 10 ευρω βαλε φορ μονευ....ρε μπαs και δουλευε σε κανενα studio...........
είναι δύο οι κοπέλες με το όνομα ΛάναΡε συ koleou πέρασα απόψε από το Κολωνού 23 το πάνω στην απογευματινή βάρδια και πριν δω την κοπέλα που δούλευε ρώτησα τον gay τσάτσο που μου παρουσιάστηκε αν δουλεύει η Λάνα... Και αυτός με παρέπεμψε για να τη βρω στο Ιάσωνος 37. Πήγα εκεί και δούλευε μία Λάνα (βέβαια δεν παίρνω όρκο γιατί η τσατσά μου το είπε λίγο μασημένο το όνομά της, μπορεί δηλαδή να είπε και "Ιωάννα"), αλλά δεν ταιριάζει καθόλου με την περιγραφή σου, αυτή ήταν ξανθιά Ρωσίδα μεγαλοκοπέλα, λίγο νταρντάνα και με στήθος δυάρι άντε δυομισάρι το πολύ και σίγουρα ξεγελούσε και ο στηθόδεσμος...
είναι δύο οι κοπέλες με το όνομα Λάνα
μια αυτή που είδες
και έχει δουλέψει Ιάσωνος 1α , Κολωνού 48 , Κολωνού 15β και τους τελευταίους μήνες Ιάσωνος 37β και η άλλη αυτή
που έχει δουλέψει Κολωνού 53 , Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 έχει το πολύ 3άρια βυζιά και στο Κολωνού 23 εγώ δεν την έχω πετύχει.
Απογευματινη βαρδια Φυλης 84Α το ισογειο με τα λιγα σκαλακια παρουσιαστηκε νεαρη βυζαρου με ανεκτα πιασιματα,χωρις να ειναι χοντρη δηλαδη.Βυζαρες μεν,κρεμαστες δε.Ονομα δε συγκρατησα καθ οσον ειχε αδιαφορο προσωπο η κοπελα και γιατι προηγουμενως μολις ειχα δει στο απεναντι Φυλης65Α ανωγειο διπλα στο βενζιναδικο μια ομορφη και φιληδονη κοπελα που οταν τη ρωτησα το ονομα της ευγενικα μου απαντησε Ντενιζ.Στα υποψιν στο εγγυς μελλον.Οσο για την Εστελ,ειναι η αδερφη της Μισελ που εχω περασει στο Μεταξουργειο;Οι βυζαρες βυζαρες αλλα σπαστικη και ξεπετα.Αμα στο τελος σου αφηνει πικρη γευση η συνευρεση,τι να το κανεις.Με την ιδια την Εστελ δεν εχω περασει οποτε δε μπορω να εκφερω γνωμη.