Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (7 μέλη και 90 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Δείτε τί σας βρήκα!!!

[xhamster]
]

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Λογω τεραστιαs λειψυδρίαs  :tits: μια Τζουλια και το χαοs ,αναγκαστηκα θα πεσουμε σε νουμερα.Λοιπον Κολωνού 23 επανω απογευματινη βαρδια ειναι η Λανα με κοντα στο 4αρι :tits2:, μιλφαρα 1.75 ,ωραιο κορμι αντεχει δυνατο  :fuck2: με καλα στησιματα.Για 10 ευρω βαλε φορ μονευ....ρε μπαs και δουλευε σε κανενα studio...........

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Α εκτοs απο Τζουλια Τροφωνιου και η Τζουλια βραδυνη στο Κολωνου 47 τα εχει πλουσια  :tits: αλλα με κιλα πολλα......

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.180
Πόντοι
1.960

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Ωραιος ο Eric!
Μηπως ξερεις και καμια αλλη μεγαλυτερη βυζαρα πιτσιρικα σε σωματοτυπο Εστελ,Ορορα και Μισελ?
Πολλα ζηταω?

παρα πολλά!!!
αμα δεις καμια πες και σε εμας!

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.180
Πόντοι
1.960

Συνημμένα

• dcp0110.jpg
    dcp0110.jpg
    153,6 KB · Εμφανίσεις: 42

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Ωραιος ο Eric!
Μηπως ξερεις και καμια αλλη μεγαλυτερη βυζαρα πιτσιρικα σε σωματοτυπο Εστελ, Ορορα και Μισελ?
Πολλα ζηταω?

Αχ τί μου τη θύμισες αυτή... Απελάθηκε αν δεν κάνω λάθος.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Mέγιστος  ο  Eric Castel-  Μύστης και υπεργνώστης !  :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Απελάθηκε μεν, με κάποιο τρόπο επέστρεψε δε... ;)
Δουλεύει από τα μεσάνυχτα και μετά, σχεδόν κάθε ημέρα, στο Φωκαίας 27 όροφος.

ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ, μιλάς σοβαρά;;; Και όλο έλεγα ότι θα την πάρω και το ανέβαλα κι όταν έμαθα ότι απελάθηκε χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο! Βέβαια απ' ό,τι ξέρω είναι καραπαλτό του κερατά, αλλά τέτοιο μουνί επιβάλλεται να το τιμήσεις!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Πέρασα απόψε και τσέκαρα στο Φωκαίας 27 το πάνω, όντως ξαναγύρισε η Εστέλ!!! Τούμπανο ως συνήθως, με την προσωπάρα της, τα μαύρα μακριά κατσαρά εντυπωσιακά μαλλιά της, το θελκτικό κωλαράκι της και φυσικά τις ΒΥΖΑΡΕΣ της με το τέλειο σχήμα τους!!! Παλτό, ξεπαλτό και μόνο να έχεις μια τέτοια γυναίκα στο κρεβάτι δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνεις τούρμπο... Θα τιμηθεί την Κυριακή στη μεταμεσονύχτια βάρδια καθώς σήμερα παρότι προοριζόμουν γι' αυτή με κέρδισε με τα σκέρτσα της η μιλφο - Αγάπη στο απέναντι σπιτάκι...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Λογω τεραστιαs λειψυδρίαs  :tits: μια Τζουλια και το χαοs ,αναγκαστηκα θα πεσουμε σε νουμερα.Λοιπον Κολωνού 23 επανω απογευματινη βαρδια ειναι η Λανα με κοντα στο 4αρι :tits2:, μιλφαρα 1.75 ,ωραιο κορμι αντεχει δυνατο  :fuck2: με καλα στησιματα.Για 10 ευρω βαλε φορ μονευ....ρε μπαs και δουλευε σε κανενα studio...........

Ρε συ koleou πέρασα απόψε από το Κολωνού 23 το πάνω στην απογευματινή βάρδια και πριν δω την κοπέλα που δούλευε ρώτησα τον gay τσάτσο που μου παρουσιάστηκε αν δουλεύει η Λάνα... Και αυτός με παρέπεμψε για να τη βρω στο Ιάσωνος 37. Πήγα εκεί και δούλευε μία Λάνα (βέβαια δεν παίρνω όρκο γιατί η τσατσά μου το είπε λίγο μασημένο το όνομά της, μπορεί δηλαδή να είπε και "Ιωάννα"), αλλά δεν ταιριάζει καθόλου με την περιγραφή σου, αυτή ήταν ξανθιά Ρωσίδα μεγαλοκοπέλα, λίγο νταρντάνα και με στήθος δυάρι άντε δυομισάρι το πολύ και σίγουρα ξεγελούσε και ο στηθόδεσμος...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Ρε συ koleou πέρασα απόψε από το Κολωνού 23 το πάνω στην απογευματινή βάρδια και πριν δω την κοπέλα που δούλευε ρώτησα τον gay τσάτσο που μου παρουσιάστηκε αν δουλεύει η Λάνα... Και αυτός με παρέπεμψε για να τη βρω στο Ιάσωνος 37. Πήγα εκεί και δούλευε μία Λάνα (βέβαια δεν παίρνω όρκο γιατί η τσατσά μου το είπε λίγο μασημένο το όνομά της, μπορεί δηλαδή να είπε και "Ιωάννα"), αλλά δεν ταιριάζει καθόλου με την περιγραφή σου, αυτή ήταν ξανθιά Ρωσίδα μεγαλοκοπέλα, λίγο νταρντάνα και με στήθος δυάρι άντε δυομισάρι το πολύ και σίγουρα ξεγελούσε και ο στηθόδεσμος...
είναι δύο οι κοπέλες με το όνομα Λάνα
μια αυτή που είδες
και έχει δουλέψει Ιάσωνος 1α , Κολωνού 48 , Κολωνού 15β και τους τελευταίους μήνες Ιάσωνος 37β και η άλλη αυτή
που έχει δουλέψει Κολωνού 53 , Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 έχει το πολύ 3άρια βυζιά και στο Κολωνού 23 εγώ δεν την έχω πετύχει.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
είναι δύο οι κοπέλες με το όνομα Λάνα
μια αυτή που είδες
και έχει δουλέψει Ιάσωνος 1α , Κολωνού 48 , Κολωνού 15β και τους τελευταίους μήνες Ιάσωνος 37β και η άλλη αυτή
που έχει δουλέψει Κολωνού 53 , Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 έχει το πολύ 3άρια βυζιά και στο Κολωνού 23 εγώ δεν την έχω πετύχει.

Ως συνήθως θησαυρός όσον αφορά τις πληροφορίες σου, ευχαριστώ!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Απογευματινη βαρδια Φυλης 84Α το ισογειο με τα λιγα σκαλακια παρουσιαστηκε νεαρη βυζαρου με ανεκτα πιασιματα,χωρις να ειναι χοντρη δηλαδη.Βυζαρες μεν,κρεμαστες δε.Ονομα δε συγκρατησα καθ οσον ειχε αδιαφορο προσωπο η κοπελα και γιατι προηγουμενως μολις ειχα δει στο απεναντι Φυλης65Α ανωγειο διπλα στο βενζιναδικο μια ομορφη και φιληδονη κοπελα που οταν τη ρωτησα το ονομα της ευγενικα μου απαντησε Ντενιζ.Στα υποψιν στο εγγυς μελλον.Οσο για την Εστελ,ειναι η αδερφη της Μισελ που εχω περασει στο Μεταξουργειο;Οι βυζαρες βυζαρες αλλα σπαστικη και ξεπετα.Αμα στο τελος σου αφηνει πικρη γευση η συνευρεση,τι να το κανεις.Με την ιδια την Εστελ δεν εχω περασει οποτε δε μπορω να εκφερω γνωμη.

Επισκέπτης
Απογευματινη βαρδια Φυλης 84Α το ισογειο με τα λιγα σκαλακια παρουσιαστηκε νεαρη βυζαρου με ανεκτα πιασιματα,χωρις να ειναι χοντρη δηλαδη.Βυζαρες μεν,κρεμαστες δε.Ονομα δε συγκρατησα καθ οσον ειχε αδιαφορο προσωπο η κοπελα και γιατι προηγουμενως μολις ειχα δει στο απεναντι Φυλης65Α ανωγειο διπλα στο βενζιναδικο μια ομορφη και φιληδονη κοπελα που οταν τη ρωτησα το ονομα της ευγενικα μου απαντησε Ντενιζ.Στα υποψιν στο εγγυς μελλον.Οσο για την Εστελ,ειναι η αδερφη της Μισελ που εχω περασει στο Μεταξουργειο;Οι βυζαρες βυζαρες αλλα σπαστικη και ξεπετα.Αμα στο τελος σου αφηνει πικρη γευση η συνευρεση,τι να το κανεις.Με την ιδια την Εστελ δεν εχω περασει οποτε δε μπορω να εκφερω γνωμη.

Χθες, στο Φυλής 84α(ισόγειο) ήταν η ξανθιά Τζανίνα-όχι και άσχημη κοπέλα αλλά η περιγραφή που κάνεις ταιριάζει στην κοπέλα που ήταν στο μαγαζί τον προηγούμενο καιρό, την Βέρα με το όντως αδιάφορο πρόσωπο και την γενική άχρωμη εμφάνιση.

Στο Φυλής 65α (όροφος) αυτή που είδες ήταν η μελαχροινή πολύ γλυκιά πιτσιρίκα Ντενίζ ή Ντενίζα, με το ωραίο σχετικά αδύνατο κορμάκι-η συγκεκριμένη μια εμφανίζεται και δέκα εξαφανίζεται αλλά κάποιες φορές την έχω πετύχει(στο εντελώς ξεκάρφωτο) και τα πρωινά.

Όσο για την Εστελ, ναι, είναι η αδελφή της Μισέλ για την οποία όλοι λένε και δηλώνουν πόσο φόλα είναι-και για να το λένε όλοι έτσι πρέπει να είναι, ασχέτως που εγώ έχω αντίθετη άποψη με βάση τις εντυπώσεις που έχω περνώντας δυο φορές μαζί της.

Για την Εστέλ δεν έχω καμμία προσωπική άποψη μια και δεν την έχω πάρει αλλά οι γνώμες όσων την είχαν δοκιμάσει στο Μεταξουργείο(με φωτεινή εξαίρεση τον Lustforlife...) δεν ήταν και οι καλύτερες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom