Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (2 μέλη και 52 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Θυμάμαι τη Μισέλ ήθελα να τη χύσω οπωσδήποτε στα βυζιά και δε δεχόταν με τίποτα, μου έλεγε "το σιχαίνομαι αυτό δεν αφήνω ποτέ κανέναν να με χύσει στα βυζιά"... Τελικά αναγκάστηκα να ανασύρω ένα 10άρικο από το πορτοφόλι για εξτραδάκι αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν ήθελε, οπότε σχεδόν την παρακάλεσα και τελικά κάθισε φρόνιμα και την έχυσα ενώ παράλληλα τσίμπησε και το 10άρικο (σιγά που θα το άφηνε)
:rockon: :rockon: :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Για αυτό σε "πάω",ξέρεις τα συστήματα... ;)

Ρε αφού γυαλίζει το μάτι τους μόλις βλέπουν χαρτονόμισμα... Βέβαια μέχρι πριν λίγο καιρό που ήμουν κατά βάση στουντιάκιας και πήγαινα λιγότερο συχνά σε μπουρδέλα τα συνήθιζα τα εξτραδάκια αλλά μου την έπεφταν πολλοί από εδώ απ' το site ότι "χαλάω την πιάτσα"... Λες και δεν είναι ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ συνήθεια των μπουρδελάκηδων να σκάνε εξτραδάκια για να κάνουν τα "γούστα" τους με τις κοπέλες τις αρεσκείας τους!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ρε αφού γυαλίζει το μάτι τους μόλις βλέπουν χαρτονόμισμα... Βέβαια μέχρι πριν λίγο καιρό που ήμουν κατά βάση στουντιάκιας και πήγαινα λιγότερο συχνά σε μπουρδέλα τα συνήθιζα τα εξτραδάκια αλλά μου την έπεφταν πολλοί από εδώ απ' το site ότι "χαλάω την πιάτσα"... Λες και δεν είναι ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ συνήθεια των μπουρδελάκηδων να σκάνε εξτραδάκια για να κάνουν τα "γούστα" τους με τις κοπέλες τις αρεσκείας τους!

Κοίτα,Φυλής δεν λέει να δίνεις δωράκι...
Μετάξι όμως,αν πετύχεις κάποια που αξίζει...ΟΚ... :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Κοίτα,Φυλής δεν λέει να δίνεις δωράκι...
Μετάξι όμως,αν πετύχεις κάποια που αξίζει...ΟΚ... :rockon:

Το ίδιο είναι ρε Billy, άμα μπορείς να το δώσεις γιατί όχι; Στο μπουρδέλο αν αξίζει η κοπέλα (και μόνο τότε) αν δώσεις εξτραδάκι είσαι βασιλιάς, με 30 - 40 ευρώ θα κάνεις ό,τι κάνεις στο studio με 90 ευρώ απλά θα πρέπει να συμβιβαστείς με το χειρότερο χώρο (εμένα δε με νοιάζει ο χώρος). Πάντα βέβαια θα υπάρχουν κάποιοι που θα γκρινιάζουν ότι χαλάς την πιάτσα, λες και θα αλλάξει το 20άρικο της Φυλής ή το 10άρικο του Μεταξουργείο που έχουν χρόνια να ανέβουν ούτως ή άλλως απ' τα εξτραδάκια μερικών πολύ συγκεκριμένων "βιτσιόζων" πελατών...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• fakelaki.jpg
    fakelaki.jpg
    51,4 KB · Εμφανίσεις: 38

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το ίδιο είναι ρε Billy, άμα μπορείς να το δώσεις γιατί όχι; Στο μπουρδέλο αν αξίζει η κοπέλα (και μόνο τότε) αν δώσεις εξτραδάκι είσαι βασιλιάς, με 30 - 40 ευρώ θα κάνεις ό,τι κάνεις στο studio με 90 ευρώ απλά θα πρέπει να συμβιβαστείς με το χειρότερο χώρο (εμένα δε με νοιάζει ο χώρος). Πάντα βέβαια θα υπάρχουν κάποιοι που θα γκρινιάζουν ότι χαλάς την πιάτσα, λες και θα αλλάξει το 20άρικο της Φυλής ή το 10άρικο του Μεταξουργείο που έχουν χρόνια να ανέβουν ούτως ή άλλως απ' τα εξτραδάκια μερικών πολύ συγκεκριμένων "βιτσιόζων" πελατών...

Βασικά για δικούς μου λόγους,δεν γράφω κριτικές από Φυλής πλέον...πάντως με 20€ περνάω καλά... ;)
Στο Μεταξουργείο,έχω στάνταρ κορασίδες που είναι τίμιες και περνάω όμορφα...
Σε κοπέλα που δουλεύει παράλληλα Φυλής,έχω δώσει παραπάνω € για να κάνει το αντίστοιχο πρόγραμμα Μεταξουργείο... :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Μιλάω για περιπτώσεις που κοπέλες από Φυλής,έχουν "πετσοκόψει" το πρόγραμμα τους στο Μεταξουργείο...λόγω 10€... :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Βασικά για δικούς μου λόγους,δεν γράφω κριτικές από Φυλής πλέον...πάντως με 20€ περνάω καλά... ;)
Στο Μεταξουργείο,έχω στάνταρ κορασίδες που είναι τίμιες και περνάω όμορφα...
Σε κοπέλα που δουλεύει παράλληλα Φυλής,έχω δώσει παραπάνω € για να κάνει το αντίστοιχο πρόγραμμα Μεταξουργείο... :rockon:

Άντε ρε συ, υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
ωραια τιπς και τρικς δινει ο μπιλακος αποψε...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Άντε ρε συ, υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις;

Ναι,πάρα πολλές εργάζονται και Μεταξουργείο εκτάκτως...
Πρέπει να τύχει η περίπτωση,εκτός αν είναι κάποιες που το έχουν σύστημα...
Μέχρι και Εμμανουέλα από Φ.65 κάτω έχω πετύχει,ένα βράδυ πριν μήνες και έπαθε "εγκεφαλικό" όταν με είδε... :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Μέχρι και Εμμανουέλα από Φ.65 κάτω έχω πετύχει,ένα βράδυ πριν μήνες και έπαθε "εγκεφαλικό" όταν με είδε... :grin:

Όχι το ότι υπάρχουν κοπέλες που δουλεύουν ταυτόχρονα και Φυλής και Μετάξι εννοείται ότι το ήξερα, αυτό που αγνοούσα είναι ότι υπάρχουν κοπέλες που κάνουν "περισσότερα" στο πρόγραμμά τους στο Μεταξουργείο απ' ό,τι στη Φυλής

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ρε αφού γυαλίζει το μάτι τους μόλις βλέπουν χαρτονόμισμα...
Αυτό ξαναπές το!!!!

Θυμάμαι μια εποχή (πάνε χρόνια, ίσως και δώδεκα) με μια απίστευτη ρωσίδα (εγώ τη θεωρούσα τρομερή μουνάρα και με κατακαύλωνε χωρίς να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο), Μαρία νομίζω λεγόταν.
ΔΕΝ ανέβαινε από πάνω. Μα χρυσή μου, μα καλή μου, τίποτα αυτή. Ούτε με λεφτά δεχόταν.
Προσπαθούσα να την κουλαντρίσω να τη βγάλω έξω, να κανονίσω ραντεβού εκτός, τίποτα αυτή. Βράχος. Το στάνταρ γαμήσι της στο μπουρδέλο, και άντε γεια.

Κάποια φορά της είπα πως θα έλλειπα μερικές μέρες, γιατί θα πήγαινα ταξίδι στην Αμερική (όντως, για δουλειά, 10-12 μέρες). Ήμουν βλέπεις ταχτικός πελάτης, και έδινα αναφορά.
Μου είπε να της φέρω κάποιο άρωμα από το duty free.
Το έφερα το άρωμα, και πήγα στο μπουρδέλο (btw ήταν το Φωκαίας 25 το κάτω, δεξιά που δούλευε - πρωϊνή βάρδια πάντα).
Το έβγαλα στο δωμάτιο, να της το δώσω.
ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ την έκφραση των ματιών της όταν το είδε.
Ισχύει απόλυτα αυτό που λες: Γυαλίζουν τα μάτια τους όταν βλέπουν κάτι που το θέλουν πολύ.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όχι το ότι υπάρχουν κοπέλες που δουλεύουν ταυτόχρονα και Φυλής και Μετάξι εννοείται ότι το ήξερα, αυτό που αγνοούσα είναι ότι υπάρχουν κοπέλες που κάνουν "περισσότερα" στο πρόγραμμά τους στο Μεταξουργείο απ' ό,τι στη Φυλής

Λιγότερα κάνουν στο Μεταξουργείο,εννοώ...και για να κάνουν ότι στην Φυλής...έχω δώσει σε 2-3 κοπέλες 5-10€ παραπάνω...
Μέχρι εκεί όμως...

Καληνύχτα...πάω για ύπνο... :sleeping:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Λιγότερα κάνουν στο Μεταξουργείο,εννοώ...και για να κάνουν ότι στην Φυλής...έχω δώσει σε 2-3 κοπέλες 5-10€ παραπάνω...
Μέχρι εκεί όμως...

Καληνύχτα...πάω για ύπνο... :sleeping:
Gooood night Billara! Να μας ενημερώνεις για τέτοια ενδιαφέροντα σκηνικά!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Κολωνου 23

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
ας  επανελθουμε  μερικως.. ον τοπικ..
Βρε παιδί  μου.. αυτή η Σασα  εδώ κάτι μου  θυμίζει από  παλιά ... Ισως  την Γκλορια  πριν  7 χρόνια στο Φ71 κάτω - και επίσης στο Αχαρνων  106 μετά ... :rolleyes:
>>>

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom