observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Ορθώς ! Μόνον ο Πύραυλος μπορεί να αποτιμήσει τους ... πυραύλους .. !
Ορθώς ! Μόνον ο Πύραυλος μπορεί να αποτιμήσει τους ... πυραύλους .. !
Τη Στέλλα δεν την έχω καταγαμήσει (προς το παρόν), οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.Εγώ απόγευμα την πέτυχα πάντως! Όσο για το αν μεγαλύτερα βυζιά έχει η Στέλλα ή η Τζένη ρώτα τον Πύραυλο καλύτερα που τις έχει δει προσφάτως γιατί εγώ τη Στέλλα με εσώρουχα έχω να τη δω κάτι μήνες...
Τη Στέλλα δεν την έχω καταγαμήσει (προς το παρόν), οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Θα προσπαθήσω, αν και μου θυμίζει δαμάλι... :SΚακώς αγαπητέ. Επειδή κάποια στιγμή μου είχατε παραπονεθεί ότι δε σας έχω προτείνει κι εγώ μια φορά κάποια, όπως τόσες φορές μου έχετε προτείνει εσείς με θαυμάσια αποτελέσματα, Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ!
...
Φωκαίας 27-Εστελ ,25αρα,(4αρι) , 2 ή 3 βάρδια.
Κολωνού 32-Μισελ , 25αρα (4αρι), 2 και 3 βάρδια.
Τροφωνίου 11-Ναντια, 28αρα (5αρι) 2 βάρδια.
....και Τζουλια,40αρα (6-7)αρι 1 βάρδια.
Βέργας 3-Τζενη, 30αρα (4μισάρι) 2 βάρδια.
Ξανά απόψε το απόγευμα η Τζένη στο Βέργας 3, μάλλον τελικά δουλεύει τα περισσότερα απογεύματα. Επειδή αναφέρθηκε πως δουλεύει και τα πρωινά μαζί με Στέλλα, ίσως να "χτυπάει" διπλοβάρδια. Καλά να είμαστε, θα τιμηθεί την Τρίτη γιατί απόψε ήμουν βιαστικός. Πάντως πάλι ζαλίστηκα μόλις είδα τα βυζιά της...
Θα προσπαθήσω, αν και μου θυμίζει δαμάλι... :S
Μπορείς να τα συγκρίνεις με κάποια; Είναι σαν της Εστέλ ας πούμε;
Κάποιος φίλος αναφέρει παρακάτω ότι είναι 4.5.
Μπορεί κάποιος βυζοσκαουτερ να κάνει μια συνοπτική κατάσταση από 4αρι και απάνου έως 35 ετών?..νούμερα και ηλικίες εννοείτε πως είναι ψιλοσχετικα!
Υπόμνημα: π.χ Φωκαίας 27-Εστελ ,25αρα,(4αρι) , 2 ή 3 βάρδια.
Κολωνού 32-Μισελ , 25αρα (4αρι), 2 και 3 βάρδια.
Τροφωνίου 11-Ναντια, 28αρα (5αρι) 2 βάρδια.
....και Τζουλια,40αρα (6-7)αρι 1 βάρδια.
Βέργας 3-Τζενη, 30αρα (4μισάρι) 2 βάρδια.
Μια χαρα ρε τυπε η Σπεραντζα, τι λες τωρα !!!Και επίσης βασικό να μην αναφέρουμε περιπτώσεις του τύπου Σπεραντζα Βρανα!
Μια χαρα ρε τυπε η Σπεραντζα, τι λες τωρα !!!
Νάντια ή Τάνια παχουλούλα ξανθιά
Νάντια ή Τάνια παχουλούλα ξανθιά
Αντίθέτος θα πρέπει να αναφέρεται .Εδω έχουμε αρχίσει και γράφουμε για 3αρια και 4αρια μην τρελαθουμε κιόλας .Δεν φτάνει που έχει μείνει η Τζούλια ...ΗμαρτονΚαι επίσης βασικό να μην αναφέρουμε περιπτώσεις του τύπου Σπεραντζα Βρανα!