Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (7 μέλη και 58 επισκέπτες)

mpoufos1908

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
0
Βυζοαλέρτ:

Στο Ευνειδών 5, στην δεύτερη βάρδια, επιδεικνύει την πλούσια βυζοπροίκα της, η μελαχροινή κοντοπούτανη Σόνια.

Ευλογημένο θηλυκό: Όσους πόντους ύψους τής στέρησε ο Θεός, της το έδωσε σε βυζιά...
εχει δοκιμασει κανεις?

mastakounass

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Πολυ κοντή δεν μου φάνηκε, είναι σίγουρα 1,60, κανονικά κιλά. Βυζι 4,5 τουρλωτο και λαχταριστο να το πιάσεις (φαίνεται μεγαλύτερο στο σαλονάρισμα αλλα τοσο είναι). Σε γενικές γραμμές ειναι καλη επιλογή με την ξεραιλα που υπάρχει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Σχετικά νεαρή σε ηλικία είναι,δεν μου φάνηκε γνωστή φυσιογνωμία-ο συγκεκριμένος συνδυασμός χαμηλού ύψους και μεγάλου στήθους είναι αδύνατο να ξεχαστεί...
Οντως δε ξεχνιεται τετοιος συνδιασμος.Θυμαμαι ηταν μια Ελληνιδα στο Διδυμου 27 αν δε κανω λαθος, τελη δεκαετιας 1990 με τετοια χαρακτηριστικα.Μελαχρινη,κοντουλα,κοντο μαλλι,πολυ ομορφο προσωπο και βυζαρες.Δυστυχως λογω οικονομικης δυσχερειας καθοτι δεν ειχα πιασει δουλεια ακομα, δε προλαβα να τη τιμησω τοτε και μου εμεινε απωθημενο.Κατοπιν ο συγκεκριμενος οικος εμεινε ανενεργος για χρονια.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές πέρασα κι εγώ απόψε και τσέκαρα τη Σόνια στο Ευνειδών 5 στην απογευματινή βάρδια... Η κοπέλα για τα δεδομένα των βυζολάγνων είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ, τέτοια βυζιά σε συνδυασμό με νεαρή ηλικία και την εμφάνιση της Σόνιας δεν υπάρχουν αυτήν τη στιγμή ούτε σε στούντιο αλλά ούτε και σε μπουρδέλο, κατ' εμέ είναι ό,τι βυζο - καλύτερο και βυζο - ομορφότερο κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή! Νεαρά μελαχροινή και μελαμψή, κοντοπούτανο όπως αναφέρθηκε, με βυζιά ΝΟΥΜΕΡΟ 5 (όσα θαύματα κι αν κάνει ο στηθόδεσμος δεν μπορεί να είναι μικρότερα), σώμα με πιασίματα αλλά σε καμία περίπτωση χοντρή (εκτός αν είχα τυφλωθεί απ' τα βυζιά και δεν έβλεπα μπροστά μου) και το κυριότερο ένα υπέροχο προσωπάκι να συμπληρώνει την όλη εικόνα! Μάλιστα εκτυλίχθηκε το εξής σκηνικό: Χτύπησα το κουδούνι και μου ανοίγει η ίδια από μέσα ενώ κρύφτηκε πίσω απ' την πόρτα... Με το που μπαίνω γυρνάω και κοιτάω πίσω από την πόρτα, βλέπω αυτό το πλάσμα κι αυτά τα βυζιά και παθαίνω σοκ! Τα έχασα ελαφρώς για λίγα δευτερόλεπτα και αμέσως μετά εγώ την άρχισα στα κοπλιμέντα κι εκείνη στο καβλάντισμα κοιτώντας με πονηρά... Η τσατσά βγήκε απ' το δωμάτιο υπηρεσίας αρκετά αργότερα και η παρουσία της ήταν διακοσμητική. Επειδή ήμουν βιαστικός και καθόλου προετοιμασμένος για κατάθεση (ομολογώ κι ότι δεν περίμενα ότι θα έβρισκα κάτι τόσο όμορφο), δεν πέρασα στο δωμάτιο αλλά ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μια απ' τις επόμενες μέρες όπου το 20άρικο - ίσως και κάτι παραπάνω - θα το δώσω με όλη μου την καρδιά κι ελπίζω η πιτσιρίκα να με αποζημιώσει, αν είναι έξυπνη είναι βέβαιο πως θα χεστεί στην πελατεία καθώς παίζει μόνη της μπάλα...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Όταν τα είπε για την Σόνια ο ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ Ο ΜΠΕΒΕΡΛΗΣ, τού στέλνατε μηνύματα αμφισβήτησης και απαξίωσης....  :woldman:

Σάς συγχωρώ βυζοτέκνα μου βυζολάγνοι βυζόπληκτοι βυζοσυναγωνιστές και λοιπό χριστεπώνυμο βυζοπλήθος.. :priest:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Όταν τα είπε για την Σόνια ο ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ Ο ΜΠΕΒΕΡΛΗΣ, τού στέλνατε μηνύματα αμφισβήτησης και απαξίωσης....  :woldman:

Σάς συγχωρώ βυζοτέκνα μου βυζολάγνοι βυζόπληκτοι βυζοσυναγωνιστές και λοιπό χριστεπώνυμο βυζοπλήθος.. :priest:
Με τις ευλογίες σας!!!

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Κολοκυνθους 38 κατω, Αλινα κοντη μελαχροινη με πολυ καλα βυζια και κολαρα στο 10αρικο. Τιμηθηκε με πολυ καλες εντυπωσεις. Ευγενικοτατη, δεκτικοτατη, θελει να της σφαλιαριζεις την κολαρα και να της τραβας τα μαλλια (μου το ζητησε)Χωρις ακα

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Κολοκυνθους 38 κατω, Αλινα κοντη μελαχροινη με πολυ καλα βυζια και κολαρα στο 10αρικο. Τιμηθηκε με πολυ καλες εντυπωσεις. Ευγενικοτατη, δεκτικοτατη, θελει να της σφαλιαριζεις την κολαρα και να της τραβας τα μαλλια (μου το ζητησε)Χωρις ακα
Hardcore, όπως πάντα! Άξιος!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Όταν τα είπε για την Σόνια ο ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ Ο ΜΠΕΒΕΡΛΗΣ, τού στέλνατε μηνύματα αμφισβήτησης και απαξίωσης....  :woldman:
Αν προκειται για μια μελαμψη κοντοπουτανη,την ειχα δει πριν λιγους μηνες εκει,μαλλον καλοκαιρι
Μου εκανε δυνατη εντυπωση,αλλα δεν το τολμησα
Πρεπει να ειναι καλη παντως,διαισθητικα μιλωντας

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

"Όταν οι αισθήσεις σωπαίνουν,η διαίσθηση φλυαρεί..."

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Μα ποιός είσαστε κ. Dude007; Ο λόγος σας με εκπλήσσει!  :rockon:

URL]]

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ο Καβάφης έμενε στην οδό Rue Lepsius.

Από εκεί ξεκινούσαν στενά σοκάκια γεμάτα μπουρδέλα, κάπως πιο αστικά και ευηπόληπτα(με πόρνες Γαλλίδες τις περισσότερες) σε σχέση με αυτά του Quartier Attarine.

Στο συγκεκριμένο σπίτι(πολύ κοντά στο γραφείο του, το ελληνικό πατριαρχείο, το νοσοκομείο καθώς και μερικά από τα αγαπημένα του καφενεία) συνέχιζε να μένει ακόμη και όταν το ισόγειο του κτιρίου άρχισε να στεγάζει πόρνες οι οποίες είχαν ξεθαρρέψει και χαιρετούσαν τον ίδιο και τους επισκέπτες τους κάθε που πλησίαζαν την είσοδο.

Κάποτε λοιπόν, ο Καβάφης είπε για τις γειτόνισές του:

"Ταις καημέναις, είναι να ταις λυπάται κανείς ταις καημέναις.
Δέχονται κάτι σιχαμερούς ανθρώπους, κάτι τέρατα, αλλά δέχονται και κάτι αγγέλους, κάτι αγγέλους!"

Έμεινε εκεί τα τελευταία εικοσι έξι χρόνια της ζωής του...

"Πού αλλού θα βρισκόμουν καλύτερα",είπε κάποτε, "παρά ανάμεσα στα τρία κέντρα της ύπαρξης.
Τα σπίτια της αμαρτίας, την εκκλησία που συγχωρεί και το νοσοκομείο που πεθαίνεις..."

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975

Από εκεί ξεκινούσαν στενά σοκάκια γεμάτα μπουρδέλα, κάπως πιο αστικά και ευηπόληπτα(με πόρνες Γαλλίδες τις περισσότερες) σε σχέση με αυτά του Quartier Attarine.

Στο συγκεκριμένο σπίτι(πολύ κοντά στο γραφείο του, το ελληνικό πατριαρχείο, το νοσοκομείο καθώς και μερικά από τα αγαπημένα του καφενεία) συνέχιζε να μένει ακόμη και όταν το ισόγειο του κτιρίου άρχισε να στεγάζει πόρνες οι οποίες είχαν ξεθαρρέψει και χαιρετούσαν τον ίδιο και τους επισκέπτες τους κάθε που πλησίαζαν την είσοδο.

Δέχονται κάτι σιχαμερούς ανθρώπους, κάτι τέρατα, αλλά δέχονται και κάτι αγγέλους, κάτι αγγέλους!"

"Πού αλλού θα βρισκόμουν καλύτερα",είπε κάποτε, "παρά ανάμεσα στα τρία κέντρα της ύπαρξης.
Τα σπίτια της αμαρτίας, την εκκλησία που συγχωρεί και το νοσοκομείο που πεθαίνεις..."
Απλά... respect!!!

king-033.gif

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Τρυφερές, μπουρδελιακές στιγμές...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Βάρδια;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Τέλειο!!!

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
χαιρετω του βυζολαγνους :tits:μολις τιμησα την σονια που αναφερθηκε πιο πανω!!!!Παιδια το κοριτσι δεν παιζεται! :tits:ειναι οπως αναφερθηκε κ απο αλλους.ΤΗΝ ειδα κ παραλιγω να μου βγουν τα ματια :tits:ηρθε στο δωματιο κ εβγαλε το σουτιεν κ ειδα ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ :tits:Τεραστιο, απιστευτα καμπυλατο σφριγιλο με ωραια επιδερμιδα τελεια ρωγα!!!Επεσα με τα μουτρα να το γλυφω να το χουφτωνω ,απιστευτη αισθηση,την γαμησα μονο ιεραποστολικα για να βλεπω τα βυζια της να πηγαινω-ερχονται πανω κατω κ για να της γλυφω τις ρωγες!!! :tits:Ειχα πολυ καιρο να καυλωσω τοσο πολυ!ΤΟ κοριτσι θα τιμηθει ξανα :tits:κ ξανα :tits: κ ξανα!!!! Υ.Γ Εκει που με κουφανε ειναι οταν της εγκωμιασα το στηθος της αυτη μου απαντησε οτι το εχει βαρεθει!?!? :headbang:γιατι της προκαλει πονους στην πλατη κ ελπιζει οταν κανει παιδι να μην μεγαλωσει(βεβαια εγω απο μεσα μου ελεγα ακριβως το αντιθετο, να μεγαλωσει να μεγαλωσει και αλλο!!!)Επισης με το ισπανικο το χρεωνει 40 ευρο

Επισκέπτης
Βρε μαλάκες,βρε μαλάκες βυζοανίδεοι,η 'Σόνια' είναι η τέως Ρομπέρτα από Κιφησού.Πρόκειται περί βούζας.Τα μαστάρια χοντρά και μεγάλα αλλά η ίδια στα πρόθυρα ,αν δεν είναι ήδη,της φώκιας.Βέβαια περί ορέξεως ουδείς λόγος αλλά τουλάχιστον γράψτε ότι έχει μεν βύζους αλλά είναι αγελαδίτσα,αγελάδα,φώκια,θηρίο,αναλόγως να ξέρουμε τί σετ να περιμένουμε εκτός από τους βύζους.Εγώ πάντως προτιμώ βυζολυγερές μοντελέ τύπου Εστέλ. :tits:

Το εν λόγω οίκημα επί της Ευνειδών ή όπως αλλιώς λέγεται είναι στουντιοβορδέλο.Στούντιο γράφει απ'εξω ,ντουζ μέσα,αλλά χρεώνει 20αρικο.

Υ.σ.η Ρομπέρτα τιμήθηκε πάρα αυτά .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom