Πολλαπλά τσεκ απόψε σε Βέργας και Εξηκίου μιας και ήμουν πλησίον της Λιοσίων για διάφορες δουλειές. Το μεσημεράκι πέρασα μια βόλτα να τσεκάρω τη Μαριάννα στο Βέργας 6Α που είχα να τη δω καιρό, μια χαρά κρατιέται και οι βυζάρες της μου φάνηκαν πιο μεγάλες από ποτέ. Φυσικά συστήνεται αποκλειστικά σε γκιλφάκηδες καθώς είναι καμιά 60αριά χρονών. Το απόγευμα πέρασα από Βέργας 3 να τσεκάρω την Ιωάννα που αναφέρθηκε εδώ και δούλευε και την Τρίτη το βράδυ που πήγα για την Τζένη που απουσίαζε με ρεπό και απαξίωσα ακόμα και να τη δω εκείνη τη μέρα ο μαλάκας... Συναγωνιστές ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ με προκλητικότατο βυζί, ελαφρώς πεσμένο όσο χρειάζεται, επίσης στο σαλονάρισμα που βγαίνει γυμνόστηθη μου φάνηκε πολύ καβλιάρα! Προσωπικά την έβαλα στις άμεσες προτεραιότητές μου, τέτοια γυναίκα δεν είναι δυνατόν να μην τιμηθεί ακόμα κι αν είναι παλτό... Γενικά το Βέργας 3 δεξιά έχει αναχθεί σε μέγα βυζο - μπουρδέλο προς μεγάλη μας χαρά, φυσικά μιλάμε για 3,5άρια και 4άρια, μην πάει το μυαλό σας σε τίποτα τεράστια μεγέθη. Τέλος στη νυχτερινή βάρδια (η οποία από μία γύρα που έκανα διαπίστωσα ότι ήταν ΑΘΛΙΑ), πέρασα από Εξηκίου 18Α για να τσεκάρω αυτήν την Τζούλια την οποία επεσήμανε ο Πύραυλος με αφορμή κάποιο post του Dude007 χωρίς να την έχει δει ο ίδιος. Ε λοιπόν, δεν αξίζει καν να συζητάμε γι' αυτή, κάπου ένα έλεος, μιλάμε για μια πουτάνα μπαζοσιτεμένη, με 3άρια στην καλύτερη περίπτωση βυζιά των οποίων η πτωτική τάση "φωνάζει", όσο για το υπόλοιπο απ' τη μέση και κάτω "ανοίγει" σαν αεροδρόμιο με μπόλικο λίπος στα μπούτια και στον κώλο. Το μόνο που τη σώζει απ' την πλήρη αφάνεια είναι το γεγονός πως είναι απίστευτα καβλιάρα και καλή στην επικοινωνία και στο καβλάντισμα, διαχυτικότατη και ομιλητικότατη, οι σαβουρογάμηδες ας περάσουν μια βόλτα αλλά για βυζιά μην περιμένουν κάτι το τρομερό.