Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (6 μέλη και 57 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Πρωινή βόλτα από Βέργας 3....
Και οι δύο  :tits: στο πόστο. ..
Διάλεξα Στέλλα αντί Τζένης... δεν ξέρω γιατί. ..
Ίσως γιατί είχε τα βυζιά όλα έξω. ..
Γεματούλα αλλά γεμάτη κέφι και ναζιάρα...
Καλή συμμετοχή, βυζί για χούφτωμα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. .
Όλο καβλιάρη με φώναζε και κτλ...
Το σλόγκαν. .."Εγώ θα έπρεπε να σε πληρώνω και όχι εσύ" θα πρέπει να το λέει σε όλους. ..

Καλή φάση αλλά όχι για δεύτερο γύρο. ...

Αυτό είναι το μεγάλο ατού της, πέρα απ' την προκλητική εμφάνισή της ;) Μεγάλη μου αδυναμία...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Πέρασα απόψε με Νάντια από Τροφωνίου 11 με θετικές εντυπώσεις σε γενικές γραμμές χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό. Οι βυζάρες της χάρμα οφθαλμών και χεριών φυσικά... Γλυκύτατη στο πρόσωπο, παραπανίσια κιλά αλλά ισοκατανεμημένα και καθόλου αντιαισθητικά. Γενικά ευγενέστατη και ευδιάθετη αλλά όχι κάτι το σούπερ και με κάποια "μη" στο πρόγραμμά της, οπότε συμπερασματικά απλά τίμια θα έλεγα. Ο χώρος άσ' τα να πάνε, οι γνώστες της Τροφωνίου γνωρίζουν... Μόλις βρω λίγο χρόνο απόψε θα ανεβάσω και κριτική. Όσο για την Τζένη από Βέργας 3 για την οποία προοριζόμουν αρχικά ήταν απούσα με ρεπό, γενικά μου είπε η τσατσά ότι η στάνταρ παρουσία της είναι το πρωί και δουλεύει κάποια απογεύματα, όχι όλα της βδομάδας.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Βέργας 3: Δεξιά, βυζοαλέρτ!!!

Η Ιωάννα, η οποία κάτι μού θυμίζει αλλά τι;Αλλά θα μού πείτε "μπρος στα βυζόμπαλα τί είναι η μνήμη"...
Ξανθοπλατινέ μιλφ, με πονηρό-πρόστυχο πρόσωπο, ζουμερό σώμα και βυζιά σαν της Τζένης!
Η μόνη διαφορά(για όσους δεν έχουν πάρει την Τζένη) είναι ότι της Ιωάννας είναι πιο κρεμασμένα.

...

18α: Βυζοαλέρτ-χοντροκωλοαλέρτ!
Η μελαχροινή Τζούλια, με σχετικά γλυκό πρόσωπο, με γεμάτο σώμα και κωλάρα και με στηθόδεσμο 95-παρακαλούνται οι ειδικοί βυζολόγοι να κάνουν τις σχετικές αναγωγές για τον ακριβή προσδιορισμό του βυζιού...

...

Διπλό βυζοαλέρτ!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Φτου... Ποιος ξανακατεβαίνει τώρα στο Κέντρο για να τις τσεκάρει κι αυτές; Σήμερα ήμουν... Σε ποια βάρδια Πύραυλε; Το "18Α" της δεύτερης αναφοράς σε ποια οδό; Εν τω μεταξύ τώρα που το ξανασκέφτομαι γι' αυτήν την Ιωάννα μου μίλησε απόψε το απόγευμα η τσατσά στο Βέργας 3 αλλά νόμισα ότι πρόκειται για το μπαζάκι που δουλεύει μαζί με την Τζένη και της είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι να τη δω αφού λείπει αυτή που ήθελα :headbang:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μπορείτε να πατήσετε το λινκ της παράθεσης, ώστε να δείτε όλες τις πληροφορίες που ρωτάτε.
Το 18γ είναι Εξηκίου, προφάνουσλι.

Σήμερα το πρωί, στο Βέργας 3 δεξιά, ήταν η Στέλλα και η Τζένη.
Η Στέλλα έχει αφήσει μια γελοία κοιλούμπα. Δεν πρόκειται να τη γαμήσω με καμία δύναμη!

Τελικά άδειασα τα παπάρια μου στις βυζάρες της Μαριάννας, στο υπόγειο Βέργας.

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Αντίθέτος θα πρέπει να αναφέρεται .Εδω έχουμε αρχίσει και γράφουμε για 3αρια και 4αρια μην τρελαθουμε κιόλας .Δεν φτάνει που έχει μείνει η Τζούλια ...Ημαρτον
Σωστος

OP
OP
BoobLover

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Μπορείτε να πατήσετε το λινκ της παράθεσης, ώστε να δείτε όλες τις πληροφορίες που ρωτάτε.
Το 18γ είναι Εξηκίου, προφάνουσλι.

Σήμερα το πρωί, στο Βέργας 3 δεξιά, ήταν η Στέλλα και η Τζένη.
Η Στέλλα έχει αφήσει μια γελοία κοιλούμπα. Δεν πρόκειται να τη γαμήσω με καμία δύναμη!

Τελικά άδειασα τα παπάρια μου στις βυζάρες της Μαριάννας, στο υπόγειο Βέργας.

Μαζί σου... το μετάνιωσα χτες που δεν τη τίμησα. ..
Σύντομα όμως

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Επισκεψη στο Βεργας 3 δεξια στη πρωινη ναρδια.Στελλα και Τζενη οι δυο βυζαρουδες.Καταθεση στη Τζενη με λεπτομερειες στην ημερησια διαταξη για μπουρδελα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Επισκεψη στο Βεργας 3 δεξια στη πρωινη ναρδια.Στελλα και Τζενη οι δυο βυζαρουδες.Καταθεση στη Τζενη με λεπτομερειες στην ημερησια διαταξη για μπουρδελα.

Κοίτα να δεις σουξέ που έχουν Στέλλα και Τζένη στο Βέργας 3, μόνο απ' τις αναφορές που γίνονται σ' αυτές στο site τις τελευταίες μέρες θα έχουν κάνει τρελό σεφτέ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Πολλαπλά τσεκ απόψε σε Βέργας και Εξηκίου μιας και ήμουν πλησίον της Λιοσίων για διάφορες δουλειές. Το μεσημεράκι πέρασα μια βόλτα να τσεκάρω τη Μαριάννα στο Βέργας 6Α που είχα να τη δω καιρό, μια χαρά κρατιέται και οι βυζάρες της μου φάνηκαν πιο μεγάλες από ποτέ. Φυσικά συστήνεται αποκλειστικά σε γκιλφάκηδες καθώς είναι καμιά 60αριά χρονών. Το απόγευμα πέρασα από Βέργας 3 να τσεκάρω την Ιωάννα που αναφέρθηκε εδώ και δούλευε και την Τρίτη το βράδυ που πήγα για την Τζένη που απουσίαζε με ρεπό και απαξίωσα ακόμα και να τη δω εκείνη τη μέρα ο μαλάκας... Συναγωνιστές ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ με προκλητικότατο βυζί, ελαφρώς πεσμένο όσο χρειάζεται, επίσης στο σαλονάρισμα που βγαίνει γυμνόστηθη μου φάνηκε πολύ καβλιάρα! Προσωπικά την έβαλα στις άμεσες προτεραιότητές μου, τέτοια γυναίκα δεν είναι δυνατόν να μην τιμηθεί ακόμα κι αν είναι παλτό... Γενικά το Βέργας 3 δεξιά έχει αναχθεί σε μέγα βυζο - μπουρδέλο προς μεγάλη μας χαρά, φυσικά μιλάμε για 3,5άρια και 4άρια, μην πάει το μυαλό σας σε τίποτα τεράστια μεγέθη. Τέλος στη νυχτερινή βάρδια (η οποία από μία γύρα που έκανα διαπίστωσα ότι ήταν ΑΘΛΙΑ), πέρασα από Εξηκίου 18Α για να τσεκάρω αυτήν την Τζούλια την οποία επεσήμανε ο Πύραυλος με αφορμή κάποιο post του Dude007 χωρίς να την έχει δει ο ίδιος. Ε λοιπόν, δεν αξίζει καν να συζητάμε γι' αυτή, κάπου ένα έλεος, μιλάμε για μια πουτάνα μπαζοσιτεμένη, με 3άρια στην καλύτερη περίπτωση βυζιά των οποίων η πτωτική τάση "φωνάζει", όσο για το υπόλοιπο απ' τη μέση και κάτω "ανοίγει" σαν αεροδρόμιο με μπόλικο λίπος στα μπούτια και στον κώλο. Το μόνο που τη σώζει απ' την πλήρη αφάνεια είναι το γεγονός πως είναι απίστευτα καβλιάρα και καλή στην επικοινωνία και στο καβλάντισμα, διαχυτικότατη και ομιλητικότατη, οι σαβουρογάμηδες ας περάσουν μια βόλτα αλλά για βυζιά μην περιμένουν κάτι το τρομερό.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πολλαπλά τσεκ απόψε σε Βέργας και Εξηκίου μιας και ήμουν πλησίον της Λιοσίων για διάφορες δουλειές....

.... Το απόγευμα πέρασα από Βέργας 3 να τσεκάρω την Ιωάννα που αναφέρθηκε εδώ και δούλευε και την Τρίτη το βράδυ που πήγα για την Τζένη που απουσίαζε με ρεπό και απαξίωσα ακόμα και να τη δω εκείνη τη μέρα ο μαλάκας... Συναγωνιστές ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ με προκλητικότατο βυζί, ελαφρώς πεσμένο όσο χρειάζεται, επίσης στο σαλονάρισμα που βγαίνει γυμνόστηθη μου φάνηκε πολύ καβλιάρα! Προσωπικά την έβαλα στις άμεσες προτεραιότητές μου, τέτοια γυναίκα δεν είναι δυνατόν να μην τιμηθεί ακόμα κι αν είναι παλτό.....

:thumbsup:

Συμφωνώ με τον (βυζο)συναγωνιστή, η Ιωάννα φαίνεται καυλιάρα αλλά σε δύο προσπάθειές μου να περάσω μαζί της εκδηλώθηκαν έντονες σκηνές ζηλοτυπίας από την βυζοΤζένη οπότε αναμένω πότε θα δουλέψει μόνη της...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
.....Τέλος στη νυχτερινή βάρδια (η οποία από μία γύρα που έκανα διαπίστωσα ότι ήταν ΑΘΛΙΑ), πέρασα από Εξηκίου 18Α για να τσεκάρω αυτήν την Τζούλια την οποία επεσήμανε ο Πύραυλος με αφορμή κάποιο post του Dude007 χωρίς να την έχει δει ο ίδιος. Ε λοιπόν, δεν αξίζει καν να συζητάμε γι' αυτή, κάπου ένα έλεος, μιλάμε για μια πουτάνα μπαζοσιτεμένη, με 3άρια στην καλύτερη περίπτωση βυζιά των οποίων η πτωτική τάση "φωνάζει", όσο για το υπόλοιπο απ' τη μέση και κάτω "ανοίγει" σαν αεροδρόμιο με μπόλικο λίπος στα μπούτια και στον κώλο. Το μόνο που τη σώζει απ' την πλήρη αφάνεια είναι το γεγονός πως είναι απίστευτα καβλιάρα και καλή στην επικοινωνία και στο καβλάντισμα, διαχυτικότατη και ομιλητικότατη, οι σαβουρογάμηδες ας περάσουν μια βόλτα αλλά για βυζιά μην περιμένουν κάτι το τρομερό....

Εδώ είναι πεδίον δράσης λαμπρό για τον κομάντο asslacta....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
:thumbsup:

Συμφωνώ με τον (βυζο)συναγωνιστή, η Ιωάννα φαίνεται καυλιάρα αλλά σε δύο προσπάθειές μου να περάσω μαζί της εκδηλώθηκαν έντονες σκηνές ζηλοτυπίας από την βυζοΤζένη οπότε αναμένω πότε θα δουλέψει μόνη της...

Dude η Τζένη είναι πρωινή κυρίως, δε δουλεύει όλα τ' απογεύματα, πολλά απ' αυτά η Ιωάννα είναι μόνη της...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Dude η Τζένη είναι πρωινή κυρίως, δε δουλεύει όλα τ' απογεύματα, πολλά απ' αυτά η Ιωάννα είναι μόνη της...

Γαμώτο! :tickedoff:
Δυο φορές που είδα την Ιωάννα ήταν δίδυμο με την Τζένη.
Πρέπει να ξαναεπιχειρήσω προσπάθεια.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Βυζοαλέρτ:

Στο Ευνειδών 5, στην δεύτερη βάρδια, επιδεικνύει την πλούσια βυζοπροίκα της, η μελαχροινή κοντοπούτανη Σόνια.

Ευλογημένο θηλυκό: Όσους πόντους ύψους τής στέρησε ο Θεός, της το έδωσε σε βυζιά...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
Βυζοαλέρτ:

Στο Ευνειδών 5, στην δεύτερη βάρδια, επιδεικνύει την πλούσια βυζοπροίκα της, η μελαχροινή κοντοπούτανη Σόνια.

Ευλογημένο θηλυκό: Όσους πόντους ύψους τής στέρησε ο Θεός, της το έδωσε σε βυζιά...

εχει δουλεψει καπου αλλου παλιοτερα αυτη?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
εχει δουλεψει καπου αλλου παλιοτερα αυτη?

Σχετικά νεαρή σε ηλικία είναι,δεν μου φάνηκε γνωστή φυσιογνωμία-ο συγκεκριμένος συνδυασμός χαμηλού ύψους και μεγάλου στήθους είναι αδύνατο να ξεχαστεί...

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Βυζοαλέρτ:

Ευνειδών 5 = στουντιοντελο? 20γιουρο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom