You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)
και άλλη βυζαρού στο Περγάμου 27 και αυτή πρωινή...!
Οι βυζοφαν ας ριξουν μια ματια στην Ρενατα του Πιπινου 118!
Οπου Ρενατα=κοντη Ουγγαρεζα με γλυκο προσωπο,μετριο σωμα...ειναι ακωλη η κακομοιρα...αλλα οτι της λειπει απο μποι το πηρε σε βυζι!
Πιασαμε μινι κουβεντα στο σαλονι...μιλαει αγγλικα...και μου ειπε οτι τα στηθια της φορανε σουτιεν 95D!
Καποιοι που τα ξερουν καλα αυτα τα 90C,95D κλπ ας διευκρινησουν τι νουμερο ειναι γιατι εγω ειμαι απο χωριο και δεν....με το ματι για 4-4,5αρια τα εκοψα ισως και παραπανω!
Δουλευει εκει καθε απογευμα αλλα δυστυχως δεν εχει φωτος για να μπορεσουμε να βγαλουμε πιο ευκολα καποιο πορισμα!
στουντιο ειναι αυτο;;
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Oυγγαρεζα αλλα καμια σχεση με την Νικη...η Ρενατα ειναι μισοριξια και με μετριο σωμα!piatsas μιλάμε για φυσικά; το Ουγγαρέζα προιδεάζει θετικά μιας και θυμίζει την απίστευτη Νίκη που δυστυχώς μας άφησε για τη χώρα της Μέρκελ
Τωρα αν ειναι φυσικα ή οχι τα μεμε της θα σε γελασω...δεν την ειδα χωρις σουτιεν!
melrules
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Μαριαννα ειναι χρονια εκει-εγω την ξερω τουλαχιστον 3-4 φαντασου, ισως και παραπανω.και άλλη βυζαρού στο Περγάμου 27 και αυτή πρωινή...!
Εχει 3-3.5 βυζι,μιλφαρα Ρωσσιδα, πολυ καλη μεσα.
ΜΙλαμε για Περγαμου στον οροφο και οχι στο διπλα που εχει Τατιανα κλπ.
Μεγάλη ξεπετα μακριάΙεροσυλία να τη συγκρίνουμε με τη Νίκι, μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που πέρασαν από τα αθηναϊκά στούντιο.
Όπως ανέφερε και ο PIATSAS είναι μετρίου αναστήματος και εκτός από τα βυζιά (που μου φάνηκαν φυσικά) οι υπόλοιπες καμπύλες της είναι πολύ φτωχές. Επιπλέον κάθε άλλο παρά με εντυπωσίασε με το σαλονάρισμα της. Μπορεί να μεταμορφώνεται στο δωμάτιο αλλά εμένα πάντως δε μου γέννησε την επιθυμία να το διαπιστώσω.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Περιμενε βρε...πετας ενα ¨μεγαλη ξεπετα μακρια¨ και φευγεις σαν τον κλεφτη!Μεγάλη ξεπετα μακριά
Ειναι ή οχι φυσικα τα μασταρια της,τι νουμερο ειναι κλπ κλπ?!
Πες μας δυο λογια...
Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος Περγάμου 27Β και δοκιμή της Ολγας. Στα σημεία κερδίζει την Τατιάνα και λόγω εμφάνισης, ειδικά αν προτιμάτε τις γαλακτερές από τις μελαμψές και στην απόδοση με πολύ καλή πίπα που θα μπορούσε να ταν και τελειωτική αν εγώ δεν τη διέκοπτα. δουλευει ΠΣΚΔ πρωινή βάρδια
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
ΠΕΡΔΙΚΑ
3 μια υπερβαρη κοπελα ρουμανοτσιγκανα μαλλον με τεραστια βυζια 4.5-5 βυζια.ΒΥΖΟΛΑΓΝΟΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑΠΡΟΛΑΒΕΤΕΑ .μαυριδερο σωμα προσωπο της σειρας μαυρα κοντα μαλλια που τα ειχε πιασει κοτσο.επισης φορουσε ενα διχτυωτό ροζ κοντο φορεμα.ανακοινωθηκε ελυθερο στοματικο ,ισπανικο τελειωτικό.η παραπανω εκτενεις περιγραφη αναφερεται στην ΠΑΟΛΑ
3 μια υπερβαρη κοπελα ρουμανοτσιγκανα μαλλον με τεραστια βυζια 4.5-5 βυζια.ΒΥΖΟΛΑΓΝΟΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑΠΡΟΛΑΒΕΤΕΑ .μαυριδερο σωμα προσωπο της σειρας μαυρα κοντα μαλλια που τα ειχε πιασει κοτσο.επισης φορουσε ενα διχτυωτό ροζ κοντο φορεμα.ανακοινωθηκε ελυθερο στοματικο ,ισπανικο τελειωτικό.η παραπανω εκτενεις περιγραφη αναφερεται στην ΠΑΟΛΑ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
μάλιστα η Πάολα δεν έχει με τίποτα το μέγεθος που λές ...αν έλεγες για το μέγεθος της αδερφής της της Βερόνικας και αφαιρούσες κάτι θα ήσουν μέσα ;)ΠΕΡΔΙΚΑ
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
ετσι οπως τα δα μεσα απ το φορεμα της τοσα μου φανηκαν...βερονιαμάλιστα η Πάολα δεν έχει με τίποτα το μέγεθος που λές ...αν έλεγες για το μέγεθος της αδερφής της της Βερόνικας και αφαιρούσες κάτι θα ήσουν μέσα ;)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
Βερόνικα απο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 , Περδίκα 3 , Χωματιανού 11β , Αδάνων 2 , Αλκιβιάδου 16β και δεν ξέρω άν μου μου έχει ξεφύγει κάποιο....ετσι οπως τα δα μεσα απ το φορεμα της τοσα μου φανηκαν...βερονια
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
τωρα αυτην την περιοδο δουλευει???οντως ειναι αδερφη της??Βερόνικα απο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 , Περδίκα 3 , Χωματιανού 11β , Αδάνων 2 , Αλκιβιάδου 16β και δεν ξέρω άν μου μου έχει ξεφύγει κάποιο....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
συνήθος η Πάολα δουλεύει πρωί στο Μεγάλου Αλεξάνδρου και η Βερόνικα στο Περδίκα....τωρα αυτην την περιοδο δουλευει???οντως ειναι αδερφη της??
μερικές φορές θα τις πετύχεις μαζί η και ανάποδα στα μαγαζιά...
ΠΕΡΔΙΚΑ
ποια βαρδυα;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
συνήθος πρώτη...