Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

dr.proctor

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για την Μαρία -----οι ινφος  λένε-- Κλασσική Ελληνίδα  σαραντάρα πόρνη παλιας κοπής , μέτρια-- προσωπικά δεν την έχω πάρει
----
Για  την  Συλβια - Ριτα έχω γράψει πολλες ινφο και ποστς. Γνωστη  από παλιά Εξηκιου, Διδύμου , Ιουλ 71 κλπ
Ναι--- είναι ψηλη, ναι ειναι χοντρή ( κατά την  γνώμη  μου πολυ χοντρή),  αγύμναστη και με βυζαρες αλλλα πεσμένες
μολαταύτα έχει .. αλυσιδακι στο ποδι ..  :cheesy: :o
μετρια συμμετοχή-- πολυ παλιά καραβάνα .  Εχει θετικό  , το ότι αρεσει στον  φίλτατο Zero   :)
----
εναλλακτικες  :tits:  σε στουντιο . υπάρχουν-- σε ρδελα  λιγότερο, νομιζω

Μη μου πεις ότι είναι αυτή με τα μωρομάντηλα! Ή αυτή είναι η Αγάπη; Τις μπερδεύω γιατί είναι και οι δύο θεόχοντρες.

Εμένα πάντως οι προσωπικές μου, διαχρονικά, επιλογές, που ποτέ δεν με απογοητεύουν, είναι η Βίκυ με το 6άρι της και τα παχάκια της και η Νίκκι με το 4άρι της και το πολύ καλό γενικά σώμα. Και οι δύο ξέρουν να περιποιούνται. Επίσης μου άρεσε η Μόνικα λόγω της τεράστιας αντίθεσης 4αριού στήθους και πάνλεπτου σώματος (μου θύμιζε καρτούν - γυναικάρα από γελοιογραφίες σε περιοδικά με σταυρόλεξα αν καταλαβαίνετε τι εννοώ) αλλά το τελευταίο δίμηνο έχει εξαφανιστεί και από Κηφισού 30 και από Πειραιώς 193, αν ξέρει κανείς που βρίσκεται ας το πει χωρίς φόβο και πάθος.

Αυτή η Έρικα από Βούρβαχη και Κων/λεως λέει κάτι ή έχει πλαστικό 3,5άρι όπως υποψιάζομαι; Κατά τα άλλα τι λέει;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.133
Πόντοι
506
Victoria... Μόσχα...70 δολάρια η ώρα...

Συνημμένα

• Viktoriya (Виктория).jpg
    Viktoriya (Виктория).jpg
    16 KB · Εμφανίσεις: 41

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Μη μου πεις ότι είναι αυτή με τα μωρομάντηλα! Ή αυτή είναι η Αγάπη; Τις μπερδεύω γιατί είναι και οι δύο θεόχοντρες.

Εμένα πάντως οι προσωπικές μου, διαχρονικά, επιλογές, που ποτέ δεν με απογοητεύουν, είναι η Βίκυ με το 6άρι της και τα παχάκια της και η Νίκκι με το 4άρι της και το πολύ καλό γενικά σώμα. Και οι δύο ξέρουν να περιποιούνται. Επίσης μου άρεσε η Μόνικα λόγω της τεράστιας αντίθεσης 4αριού στήθους και πάνλεπτου σώματος (μου θύμιζε καρτούν - γυναικάρα από γελοιογραφίες σε περιοδικά με σταυρόλεξα αν καταλαβαίνετε τι εννοώ) αλλά το τελευταίο δίμηνο έχει εξαφανιστεί και από Κηφισού 30 και από Πειραιώς 193, αν ξέρει κανείς που βρίσκεται ας το πει χωρίς φόβο και πάθος.

Αυτή η Έρικα από Βούρβαχη και Κων/λεως λέει κάτι ή έχει πλαστικό 3,5άρι όπως υποψιάζομαι; Κατά τα άλλα τι λέει;
[/quote

Φιλε,
σε παρακαλω που ειναι η Βικυ με το 6αρι, η η Νικυ?
Σε ευχαριστω.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε,
σε παρακαλω που ειναι η Βικυ με το 6αρι, η η Νικυ?
Σε ευχαριστω.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ελπίζω να διαβασατε οτι επανήλθε η Βικυ-Ρομινα στο Πατησιων 160 πρωινα  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

Α και ενα οff topic Εκανα βολτα στο MEC στην Παιανία και στο 1ο περιπτερο οπως μπαινεις δεξια υπήρχε μία με 8αρι! κι οταν λεω 8αρι :tits2: ξερετε οτι δεν κανω λαθος .Πηρα αμπαριζα τους καναπεδες εκανα οτι εβλεπα τα καθισματα ασε....τυφλωθηκα

Αγαπητε Φιλε,
Σε παρακαλω πολυ, που μπορω να βρω το 8αρι?
ΜΕΚ Πως/Που ακριβως?
Σε ευχαριστω πολυ - πολυ

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Αγαπητε Φιλε,
Σε παρακαλω πολυ, που μπορω να βρω το 8αρι?
ΜΕΚ Πως/Που ακριβως?
Σε ευχαριστω πολυ - πολυ
Φίλε πρεπει να εχεις χασει τη μπαλα ...σορρυ .Σου απαντησα και στο πμ που μου εστειλες οτι ειναι εκθεση επίπλου εκει πριν από καιρό και ξαναρωτάς ...τι να πω..? Καλή τύχη

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.133
Πόντοι
506

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.027
Πόντοι
5.975

----
με τα μαντηλάκια είναι η Αγαπη , νυν- η  προσφατα- τροφωνίου
Εχει κανει  ρεκτιφιε..  :cheesy:  θεοχοντρη οντως  ήταν  --παλια στο περγάμου 1, και μετά Διδύμου  16 νομιζω

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Παιδιά τσέκαρε κανείς μήπως επέστρεψε η Μαριάννα στο Φυλής 136;

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
373
Πόντοι
26
Συναγωνιστές γειά σας !!! Η Τζούλια-Λάουρα έχει μετακομίσει πλέον στο Κνίδου 18 (πρωινά) ? Αν ΝΑΙ, την έχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα ??? Κάποιοι ανέφεραν για ΑΚΑ και άλλα νέα κόλπα στο πρόγραμμα....

BooBer

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε πρεπει να εχεις χασει τη μπαλα ...σορρυ .Σου απαντησα και στο πμ που μου εστειλες οτι ειναι εκθεση επίπλου εκει πριν από καιρό και ξαναρωτάς ...τι να πω..? Καλή τύχη

Σ' ευχαριστω πολυ.

Μηπως γνωριζεις εσυ (η καποιος αλλος) που υπαρχουν 4αρες (και πανω) νταρντανοειδεις "κεριες" ?

Μπουρδελα / Μασαζαδικα / Στουντιο / Πιατσες / η οτιδηποτε αλλο?

Σ.Ο.Σ.

Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση.

adrianos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
----
με τα μαντηλάκια είναι η Αγαπη , νυν- η  προσφατα- τροφωνίου
Εχει κανει  ρεκτιφιε..  :cheesy:  θεοχοντρη οντως  ήταν  --παλια στο περγάμου 1, και μετά Διδύμου  16 νομιζω
:new_shocked:

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
373
Πόντοι
26
Εχετε μάθει αν η Sexy Venera έχει "βγει στο κλαρί" ???
Πριν από εναν χρόνο δούλευε μόνο Video Chat, ενώ πρόσφατα έκανε και sexy φωτογραφίσεις για το DDF Busty Κλπ sites, αλλά μόνο σόλο (αντε και με δονητή)...Μέχρι πρότινος είχε και προφιλ στο FaceBook, αλλά μάλλον την μπανάρανε ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Τι σχέση έχει αυτό με Ελλάδα; :think:

Τίποτα... Απλά μερικοί σ' αυτό το thread αρέσκονται στο να ασχολούνται με ξένες βυζοπούλες επειδή υπάρχει - λένε - έλλειψη στις Ελληνίδες...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.133
Πόντοι
506

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
...Δε λέμε απλώς...ΥΠΑΡΧΕΙ...

Ελληνίδες βυζοπούλες πουτάνες όντως δεν υπάρχουν αλλά βυζοπούλες πουτάνες από άλλες χώρες δουλεύουν στην Ελλάδα, μην είμαστε ισοπεδωτικοί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom