zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
εδω τ αρχ... μας ως συνηθως...Ναι, στο εξωτερικό όμως...εδώ τι γίνεται??
εδω τ αρχ... μας ως συνηθως...Ναι, στο εξωτερικό όμως...εδώ τι γίνεται??
Anatol το μεγαλύτερο που εχω πάρει και το εχω γραψει παλιά ειναι μεγεθος Μ ! και φυσικό και τώρα είναι Μόναχο !!
www.rotelaterne.de/nicole_row]http://www.rotelaterne.de/nicole_row[/url]
Nαι Κνιδου καθημερινες και Σάββατα!
Η Μόνικα σύμφωνα με τον γκουρού των στούντιο CHEYENNE εργάζεται πλέον στην Κόρινθο.
Μαζί με τη Μόνικα δουλεύει και η γνωστή μας Κωνσταντίνα. (Τυχεροί οι Κορίνθιοι)...Στην Κόρινθο;;; Σοβαρά μιλάς;;;
Μπορείς να μου δώσεις κάποια ειδικότερη πληροφορία (ή ας μας τη δώσει ο παντογνώστης CHEYENNE);
Να το συνδυάσω άμα είναι με σουβλάκι και θέα στον ισθμό...
Συνάδελφε μήπως ρώτησες το όνομα της κοπέλας? Διαβάζω τις κριτικές για το Αγκύρας 18Β αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη για ποιά λες. Μήπως δεν έχει ανέβει ακόμα κριτική. Αν τη δοκίμασες την κοπέλα, προσπάθησε να ανεβάσεις μιά κριτική.Kαλησπερα σαs εχω νεα νεο βυζοπουλεν βρεθηκε με κατι λιγοτερο απο 5αρι οπλισμο Αγκυραs 12β πρωινη βαρδια.Η κοπελα ειναι καινουργια 25 χρονων Ρωσιδα εμφανισημη και κανει ακαποτο τσιμπουκι και κωλαρακι νομιζω δεν βιαζετε μεσα αν και εγω δεν αντεξα πανω απο 5 λεπτα επιτελουσ ηρθε η ωρα να βυζαξουμε με τοση ξηρασια.....για μια δοκιμη στα 20 ευρω καλα ειναι σε περιοδο κρισηs....
Αυτή λες;Kαλησπερα σαs εχω νεα νεο βυζοπουλεν βρεθηκε με κατι λιγοτερο απο 5αρι οπλισμο Αγκυραs 12β πρωινη βαρδια.Η κοπελα ειναι καινουργια 25 χρονων Ρωσιδα εμφανισημη και κανει ακαποτο τσιμπουκι και κωλαρακι νομιζω δεν βιαζετε μεσα αν και εγω δεν αντεξα πανω απο 5 λεπτα επιτελουσ ηρθε η ωρα να βυζαξουμε με τοση ξηρασια.....για μια δοκιμη στα 20 ευρω καλα ειναι σε περιοδο κρισηs....
Τελικά μου φαίνεται ότι η Ρωσίδα είναι απλά ένα πυροτέχνημα...Τελικά θα μας φωτίσει κανεις για αυτην την Ρωσιδα στο Αγκύρας 12Β?
Τελικά μου φαίνεται ότι η Ρωσίδα είναι απλά ένα πυροτέχνημα...
Να σου πω την αλήθεια Womanholic, ακόμη και αν είχαμε περισσότερη πληροφόρηση για τη συγκεκριμένη κοπέλα, δεν θα πήγαινα να τη δω γιατί θεωρώ αυτά τα μαγαζιά πολύ παρακμιακά. Την περιοχή τη γνωρίζω καλά, περνάω από εκεί καμιά φορά πηγαίνοντας προς κάποιο κωλόμπαρο της περιοχής Γ' Σεπτεμβρίου. (Κατερίνα κλπ)Μη σου πω και καπνογόνο...
Να σου πω την αλήθεια Womanholic, ακόμη και αν είχαμε περισσότερη πληροφόρηση για τη συγκεκριμένη κοπέλα, δεν θα πήγαινα να τη δω γιατί θεωρώ αυτά τα μαγαζιά πολύ παρακμιακά. Την περιοχή τη γνωρίζω καλά, περνάω από εκεί καμιά φορά πηγαίνοντας προς κάποιο κωλόμπαρο της περιοχής Γ' Σεπτεμβρίου. (Κατερίνα κλπ)