Ως γνήσιος βυζολάτρης έκανα κι εγώ την καταδρομή μου στην Ειρήνη Τροφωνίου 11 δεν άφηνε γλείψιμο στο βυζι γιατι την πονούσε λόγω αναμονής περιόδου και κρύου (καλά συνέχεια περιοδο περιμένει) Το βυζί μεγάλο σίγουρα οχι 3άρι που λένε κάποιοι εγώ θα λεγα 5άρι συμπέρασμα πως -όπως έχουν αναφέρει και άλλοι- αξίζει -για τους άρρωστους βυζολάτρες- μια επίσκεψη για το θέαμα και χούφτωμα του βυζιού, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 152 άτομα (13 μέλη και 139 επισκέπτες)
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εμενα με αφηνε να γλειφω τα βυζια της...Ως γνήσιος βυζολάτρης έκανα κι εγώ την καταδρομή μου στην Ειρήνη Τροφωνίου 11 δεν άφηνε γλείψιμο στο βυζι γιατι την πονούσε λόγω αναμονής περιόδου και κρύου (καλά συνέχεια περιοδο περιμένει) Το βυζί μεγάλο σίγουρα οχι 3άρι που λένε κάποιοι εγώ θα λεγα 5άρι συμπέρασμα πως -όπως έχουν αναφέρει και άλλοι- αξίζει -για τους άρρωστους βυζολάτρες- μια επίσκεψη για το θέαμα και χούφτωμα του βυζιού, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.175
- Πόντοι
- 506
...Δείτε κανένα βιντεάκι...για παρηγοριά...
Δειτε το τι κυκλοφοραει στον κοσμο ......
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.175
- Πόντοι
- 506
...Κυκλοφορεί αυτή, αλλά είναι Θεσ/νίκη...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Την είδα χτες.Μου κάνει εντυπωση πως και δεν εχετε δωσει αναφορά για την Ειρηνη από Τροφωνίου 11 στην βραδυνη βαρδια καθως και το νούμερο.Στις κριτικες πολλοί επισκευτηκαν αλλά κανεις ....δεν λεει
Εκ πρώτης όψεως παθαίνεις βυζοκόκο-μπλόκο, αλλά μου φάνηκε ότι πρόκειται περί τεχνητού τουμπανιάσματος, λόγω της περιβολής που είναι 4-5 νούμερα στενή.
Αλλά είναι επικίνδυνα σέξι bbw, οφείλω να είπω.
Τώρα που τη σκέφτομαι, πρέπει να μου'φυγαν 2-3 σταγόνες σπέρμα. http://[URL unfurl="true"]www.freesmileys.org/misc/msn018.gif[/img[/URL]]
[QUOTE="lustforlife, post: 2710722"]
εμενα με αφηνε να γλειφω τα βυζια της...
[/quote]Μούτροοοοο [img]http://smileys.on-my-web.com/repository/Happy/happy-old-009.gif
Mamma Mia!!!Δειτε το τι κυκλοφοραει στον κοσμο ......
Φιδεμπόρισα την κόβω τύπε....Κυκλοφορεί αυτή, αλλά είναι Θεσ/νίκη...
Κύριε πρέσβη, τις κακομαθαίνετε.Σκάσε στην οποιαδήποτε με 3άρια ή 4άρια βυζιά ένα 20αρικάκι στο δωμάτιο και πίστεψέ με σχεδόν αποκλείεται να σου αρνηθεί η οποιαδήποτε...
5 γιούρο το πολύ, για ράντισμα στα βυζιά.
Για να μην πω 2,5 και με πείτε γιούφτο.
Κανείς που να γνωρίζει;η Τζούλια από Κνίδου που βρίσκετε;
Κανα δυο φορές ππου πέρασα απουσίαζε.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.175
- Πόντοι
- 506
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Μάγκες δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί εδώ αλλά στο μπουρδελάκι στην Αδάνων που ήταν παλιά η Μαρία η Πολωνή τώρα στις πρωινές βάρδιες είναι μια χοντρούλα με 5άρια βυζιά ακριβώς στα μέτρα όσων από εσάς γουστάρετε τέτοιες περιπτώσεις! Μιλάμε για τεράστια μπαλκόνια Μόνο όνομα δε θυμάμαι πώς μου το είπε, πέρασα χθες το πρωί αλλά δεν πέρασα γιατί εμένα οι χοντρούλες δεν είναι στα γούστα μου έστω κι αν είναι μπαλκονάτες...
mastakounass
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Μάγκες δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί εδώ αλλά στο μπουρδελάκι στην Αδάνων που ήταν παλιά η Μαρία η Πολωνή τώρα στις πρωινές βάρδιες είναι μια χοντρούλα με 5άρια βυζιά ακριβώς στα μέτρα όσων από εσάς γουστάρετε τέτοιες περιπτώσεις! Μιλάμε για τεράστια μπαλκόνια Μόνο όνομα δε θυμάμαι πώς μου το είπε, πέρασα χθες το πρωί αλλά δεν πέρασα γιατί εμένα οι χοντρούλες δεν είναι στα γούστα μου έστω κι αν είναι μπαλκονάτες...
Θες να διευκρινίσεις λίγο περισσότερο το μέγεθος...γιατι πολλά έχουν ειπωθεί εδω μέσα...μην είναι πάλι false alarm...
mastakounass
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Πως #$@#$ κάνω edit?
anyway, πέρασα απο κει και είδα μια Μόνικα με 3,5 βυζί, αλλα χοντρη δεν την λές απλα με πιασίματα. Σε αυτην αναφέρεσαι?
anyway, πέρασα απο κει και είδα μια Μόνικα με 3,5 βυζί, αλλα χοντρη δεν την λές απλα με πιασίματα. Σε αυτην αναφέρεσαι?
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.175
- Πόντοι
- 506
Πως #$@#$ κάνω edit?
anyway, πέρασα απο κει και είδα μια Μόνικα με 3,5 βυζί
...ΠΑΛΙ false alarm, ε?? Ποιος θα τους μάθει τα νούμερα, ΓΑΜΩΤΟ??
Ανατόλ Θεός.Ποιος θα τους μάθει τα νούμερα, ΓΑΜΩΤΟ??
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Πως #$@#$ κάνω edit?
Αυτή που είναι στην πρωινή βάρδια, δε θυμάμαι πώς μου το είπε το όνομά της... 3,5 δεν είναι με τίποτα, τουλάχιστον 4!!! Εκτός αν τη μέρα που πήγα εγώ φορούσε επίτηδες κανένα σουτιέν 2 νούμερα μικρότερο... Ναι δεν είναι και τόφαλος, απλά χοντρούλα.
mastakounass
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Εδω άλλοι λενε τα 3αρια 6αρια, στο μισο νούμερο θα κολλήσουμε??? χαχα...
Κατα πάσα πιθανότητα...την ίδια λέμε. Την ωρα που πόσταρα -1 ώρα πήγα ;)
Κατα πάσα πιθανότητα...την ίδια λέμε. Την ωρα που πόσταρα -1 ώρα πήγα ;)
Tελικά χάθηκαν τα ίχνη της Τζούλιας;Κανείς που να γνωρίζει;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Tελικά χάθηκαν τα ίχνη της Τζούλιας;
Αιωνία η μνήμη Δε νομίζω ότι στεναχωριέται ΠΛΕΟΝ κανείς γι' αυτήν την απώλεια, μόνο για λόγους συναισθηματικούς...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Δεν ασχολούμεθα με άβυζες τύπε. Ούτε ένα δάκρυ δε θα σπαταλήσουμε για δαύτη. Στα τσακίδια κι ακόμα παραπέρα.Αιωνία η μνήμη Δε νομίζω ότι στεναχωριέται ΠΛΕΟΝ κανείς γι' αυτήν την απώλεια, μόνο για λόγους συναισθηματικούς...
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 128