Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Τι τυπος ρε παιδια αυτος ο προεδρος (ζαρας27)....
Τι τυπος.....δεν υπαρχει.....

Λεγε Προεδρε που πηγες και ποιες χτυπησες.
Σου χω πει να μιλησουμε να παμε μαζι επανω αλλα με γραφεις...
Καλααααααα.....

Επισκέπτης
Τι τυπος ρε παιδια αυτος ο προεδρος (ζαρας27)....
Τι τυπος.....δεν υπαρχει.....

Λεγε Προεδρε που πηγες και ποιες χτυπησες.
Σου χω πει να μιλησουμε να παμε μαζι επανω αλλα με γραφεις...
Καλααααααα.....
Δεν σε εχω γραψει ,εχω μπει στο chat αλλα δεν απαντας σορρυ.

Λοιπον αφου θελετε να ακουσετε τις γραφω σαν ενημερωση οπως κανουν τα παιδια για τα μπουρδελα

1η η Katerina ειναι οπως την βλεπετε στην φωτό. Μπαινεις αλλά πρεπει να εχεις παρει χαπια και βιταμινες για ν αντεξεις .Στον στιβει κανονικα και ευλυγιστη μεχρι που να σε κανει να σκεφτεσαι τι αλλη σταση να κανεις .Κόστος 80 Ευρο τα 30 λεπτα αλλά μαλλον μειναμε παραπανω .Ασε δε που ειναι η μόνη μαζί με την Αννα που αφου το καναμε δεν ξεκαβαλαγανε και λεω θα μεινει το προφυλακτικό μεσα....

2η η Anna νταμαρι 1,90 της λεω βγαλε τα παπουτσια γιατί εγω ειμαι 1,95 και δεν θα σε φερω βολτα. Γαμηθηκαμε οπου βρηκαμε και αυτη ομοιως δεν ξεκαβαλαγε . Κόστος 80Ε

3η η Jenny η αλλιως η νεα Λαουρα-τζουλια τυπική δεν μου αρεσε ενω μπορουσε καλύτερα .Κοστος 50 και να φυγουμε

4η Kristina μικρη η οποία δεν ηξερε που να παρκαρει κόστος 50Ε

5η Lisa το παρον και το μελλον .Αμα ερχόταν εδω θα εκοβε με μηχανη τα λεφτα και θα κλεινανε πολλά σπίτια κόστος 50 Ε

Και τέλος η φαλκονέρα Jessy η οποία μαλλον δεν ειχε ορεξη και ετσι δεν την πήρα .

Βεβαια υπήρχαν στα εξτρα 2 γυναικες οι οποίες κάνουν μονο ραντεβου με πελατες που ξερουν με μεγεθος 90Η !!!! Ναι οπως ακουτε και φυσικά η Alexa 90J σιλικόνες αλλά μπαλονια ρε μαγκες.Σταθερη αξία .Με κοκκινες μπότες και κοκκινο latex ασε..ασε....παρολίγο θα χυναμε και τις κλειδαριές

Στην Φρακφουρτη στους 6οροφους ναούς των αμετρητων γυναικων υπήρχαν 2 μόνο στις οποίες υπήρχε και αναμονή αλλά βρηκα ωρα και μπήκα .Κόστος 30Ε έκαστη .

Κολωνία πήγα στο μεγαλύτερο μπουρδελο της Ευρωπης το Pascha αλλά τιποτα το σπουδαιο.Ολες έργα βεβαια αλλά οχι φορτόγκες.

Στο Ντυσσελντορφ ειχε γελιο γιατί κοντα στο σταθμο ειναι ενα 6οροφο κτιριο στο οποίο ειναι ολες στα παραθυρα και κάθονται παραταξη ολοι οι αντρες απεναντι και επιλεγουν με αριθμό τζαμιου και μπαινουν στο κτιριο ...Γελιο μιλαμε , ασε δε που ειχε και φρουτακια στο τοιχο για να μην βαριουνται οσοι περιμενουν ν ανοιξει η κουρτινα.

Φυσικά οπως ανεφερα και πριν ουτε λόγος για Ελλάδα παρόλο το τάξιμο.Αυτά ολα εγιναν κατα τη διάρκεια 7ημερης παραμονής λόγω και δουλειάς , αλλά αν εξαιρεσετε τα κόστη που αξιζουν γι αυτές , τα εισητηρια κανανε 90 Ε και οι διαμονές από 35 - 45 στα ξενοδοχεία 

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Γεια σου ρε Ζάρα! Ωραίο το βυζορεπορτ σου από Γερμανία..!
Αυτές που 'χα αναφέρει από τις ταινίες της GGG, η Melanie Moon
κι η Jasmin Jordan
δε σου κίνησαν το ενδιαφέρον..;
Πάντως διαφέρουμε κάπως στα γούστα, απ' αυτές που ανέφερες μόνο η πρώτη η Καταρίνα μ' άρεσε, αλλά μ' άρεσε πάρα πολύ..! Αυτός ο σωματότυπος μ' αρέσει, ωραίο σώμα με τεράστιες βυζάρες..! Ρωσίδα,ε..; Κρίμα που δε μιλάω Γερμανικά όμως.. Αυτή που δουλεύει, σε σπίτι..; Γενικά, αν έχεις κι άλλες σ' αυτό το στυλ, αδύνατο σώμα με βυζάρες ενημέρωσε..! Κι από πρόσωπο πως είναι..;
Οι υπόλοιπες είναι χοντρές για τα γούστα μου, εκτός απ' τη Λίζα που όμως τέτοιους βύζους βρίσκεις κι εδώ..!
Για Φρανκφούρτη, Κολωνία, Ντύσελντορφ στα μεγάλα που αναφέρεις, τί εννοείς..; Ότι έχει πολλές γκόμενες, αλλά δεν έχει με βυζάρες..;
Όσο για τα εισητήρια που λες, κάνουν μόνο 90 ευρώ..; Για πότε κ με ποιά εταιρεία..; Δε βάζεις κανα λινκ να ξεστραβωθούμε κι εμείς..!
Τέλοσπάντων, ήθελα να πω ότι έστειλα mail στη Minka, κ μου 'ρθε η εξής απάντηση..:
"Total cost of the meeting is $1300 US dollars or 700 English pounds. It will last an hour for full service at my apartment."
"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη..!" Τί 500 ευρώπουλα που λεγε ο φίλος..; Αυτή θέλει 800+..!
Κρίμα γιατί είμαι φανατικός θαυμαστής, αλλά βάλε κ τα εισητήρια που ναι 200+, οπότε τη φάγαμε τη χιλιάρα..!

Επισκέπτης
Την Melissa την εχω πάρει και ειναι πολύ ψυχρή
Η jasmin ειναι η αδερφή της Alexa ! μου το ειπε η ιδια

Τα 90 ευρω τα βγαζει η Aegean ή η Lufthansa αμα εισαι και γραμμενος στο newsletter στο λενε πολυ νωρις και ετσι προγραμματιζεις .

Τα 500 τα ζηταγε η kayla σε επικοινωνία που ειχα . Η Minka ζητάει 800 αλλά για μενα αν σε καποιον μοιαζει φαντασιωση νομιζω οτι αξιζει μια φορά στη ζωή του να δωσει αυτά τα λεφτα γιατί δεν θα τη δει ποτε σε λιγο καιρό αφου θα αποσυρθεί.Φυσικά δεν ειναι οπως σην φωτό που βαλανε .Η αληθινή της φωτό ειναι εδω

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Την Melissa την εχω πάρει και ειναι πολύ ψυχρή  Πότε..; Πού..; Καλά αυτή κάνει gang bang, κάνει bukkake, καταπίνει κουβάδες με σπέρμα κ κάτουρα κ γενικά ότι ανωμαλία φανταστείς κι είναι ψυχρή..; Απίστευτό..! Πάντως είναι πολλή φθηνή κ σκοπεύω να τη δοκιμάσω αν πάω..!
Η jasmin ειναι η αδερφή της Alexa ! μου το ειπε η ιδια Η Τζάσμιν είναι πιπινάκι κ πιστεύω πρέπει να την πάρεις κι αυτήν..! Έχει παίξει κ στο βίντεο του "Pussy" των Rammstein..! Για την Αλέξα δεν έβαλες λινκ, γιατί..; Είπες ότι πρέπει να σαι γνωστός.. Δηλ. αν πάρεις την Τζάσμιν μετά μπορείς να πάρεις κ την Αλέξα..;

Τα 90 ευρω τα βγαζει η Aegean ή η Lufthansa αμα εισαι και γραμμενος στο newsletter στο λενε πολυ νωρις και ετσι προγραμματιζεις .Δεν έχω πετάξει ποτέ Γερμανία, πρέπει να κάνεις εγγραφή στο σάϊτ τους για να σου στείλουν τις προσφορές..;

Τα 500 τα ζηταγε η kayla σε επικοινωνία που ειχα . Η Minka ζητάει 800 αλλά για μενα αν σε καποιον μοιαζει φαντασιωση νομιζω οτι αξιζει μια φορά στη ζωή του να δωσει αυτά τα λεφτα γιατί δεν θα τη δει ποτε σε λιγο καιρό αφου θα αποσυρθεί.Φυσικά δεν ειναι οπως σην φωτό που βαλανε .Η αληθινή της φωτό ειναι εδω Εννοείται πώς ξέρω ότι η φωτο που 'χουν στο photogirls είναι απ' τη δεκαετία του '90, έχω ανεβάσει κ μια φετινή της νομίζω με τον Ρον Τζέρεμι..! Στο myspace της έχει κ πολλές άλλες..! . Εσύ δηλ, θα τα δινες..; Δεν ξέρω εγώ μόνο για να πιάσω τα βυζιά της θα το κανα, γιατί από σεξ φαίνεται πολύ ψυχρή..! Κ στο χύσιμο πάντα τραβιέται μην τυχόν κ τη βρει λίγο στο πρόσωπο..! Δεν ξέρω, από σεξ δε νομίζω να τ΄αξίζει..! Καλύτερα να σου κανε κανα λαπντανς σε στριπτητζάδικο κ να σου τριβε τα βυζιά στη μούρη για καναδυο κατοστάρικα πάρα αυτό..

Πάντως σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση..! Είσαι κορυφή..! Επειδή βλέπω τα ξέρεις όλα στην Αθήνα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα κοπέλα με το σωματότυπο, που θέλω (αδύνατη με βυζάρες)..; Πήγα στην Κάρολάϊν που μ' άρεσε πολύ σαν γκόμενα, αλλά δεν μιλάμε για τέτοιο μέγεθος βυζάρες φυσικά..! Υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη..;

Επισκέπτης
Σημερινη καταδρομική σε οτι υπήρχε μεχρι πριν από λίγο εκτος περιοχης Μεταξιού .ΔΕΝ υπάρχει λέπι παιδιά .Και σε ποιο δεν μπήκα και σε ποιο δεν ρωτησα τις πρωινες βαρδιες φυσικά αλλά ρωταγα και για τα απογευματινα και οταν ελεγαν μεγαλο εννοουσαν για 3+ .
Επιστροφη στα παλια...νέκρα

vizotrelamenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Zaras εισαι και θα εισαι ο μεγας!!!!! ο πρόεδρος!!!! ο καλητερος μακαρι να μπορουσα να παω μοναχο για δουλεια καλη δικαιολογία για να την κανεις θελω σε παρακαλω φιλε να τα πουμε καποια στιγμη μπας και μπορεσω να ερθω μαζι παντος ρε μαγκες να ξερετε αυτες χανουν εμεις για το μουνι λευτα εχουμε ουστ που θα μας πουν και αφργκους οι τζορες οι ξεπλημενες μιπος θελουν να φανε κανενα ευροτουβολο στο κεφαλι να ψαροσουν οι ξεπλενιδες που εχουν και λενε για μας ουστ!!!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές βοηθήστε με σε κάτι, τσέκαρα τις κριτικές στο μπουρδελάκι στην Αδάνων & είδα ότι αναφερόταν αρκετές φορές το όνομα μιας Μαρίας με μεγάλα βυζιά. Ξέρει κανείς αν είναι η γνωστή Μαρία που δούλευε & παλαιότερα στο συγκεκριμένο σπιτάκι;;; Επίσης επειδή έχω να μπω καιρό στο συγκεκριμένο thread πείτε μου τί παίζει με την Τζούλια, πρώην Λάουρα στην Τροφωνίου, έχει αδυνατίσει κι άλλο; Τα βυζιά της σε τί κατάσταση είναι;

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Συναγωνιστές βοηθήστε με σε κάτι, πείτε μου τί παίζει με την Τζούλια, πρώην Λάουρα στην Τροφωνίου, έχει αδυνατίσει κι άλλο; Τα βυζιά της σε τί κατάσταση είναι;

τα βυζια της '' χαθηκαν '' , πλεον η κατασταση ειναι απλη , παρε μια σακουλα απο σουπερ μαρκετ και ριξε μεσα ενα ποτιρι νερο , κλειστο απο πανω και θα δει πως ειναι τωρα το βυζι της  :o :o :o :o

. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Ηθελα να ξερα δεν καταλαβε η Τζουλια-Λαουρα οτι εχασε ολους τους πελάτες της ? Εγω νομιζω οτι οι μονοι που πανε ειναι αυτοί που τους αρεσε το τσιμπουκι της με γλυψιμο μπαλών :pipa2:

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Εγω σημερα , ( 11.00 ) πηγα και τσεκαρα τιν Κλεοπατρα  :tits: , Βεργας στο υπογειο , ψηλη , κοιλια , και κοοοοοοολαρα , τα βυζια πρεπι να ειναι 4-5 

kouhel03

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
2η η Anna νταμαρι 1,90 της λεω βγαλε τα παπουτσια γιατί εγω ειμαι 1,95 και δεν θα σε φερω βολτα. Γαμηθηκαμε οπου βρηκαμε και αυτη ομοιως δεν ξεκαβαλαγε . Κόστος 80Ε

είναι όντως 1,90; και όχι τρανς;
είναι η φαντασίωση μου...

zaras EISAI ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ
σε ποια πόλη;
ετοιμάζομαι

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ρε μάγκες, για τη Μαρία στην Αδάνων δε μου απαντήσατε, αυτή η Μαρία με τις βυζάρες που διαβάζω ότι δουλεύει τώρα είναι η παλιά γνωστή Μαρία;

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Ρε παιδιά σόρυ που σπαμάρω κ πάλι αλλά νομίζω τα βυζιά της Μινκα το αξίζουν..!
Λοιπόν βάζω δυο λινκς από μια αγγλική εκπομπή, κάτι σαν τους Πρωταγωνιστές του ΜΕΓΚΑ, που προβλήθηκε πέρσι τέτοια εποχή, στην οποία ο παρουσιαστής ψάχνει να βρει τη γυναίκα με τα μεγαλύτερα ψεύτικα βυζιά κ πρωταγωνιστεί η Μίνκα..! Η Μίνκα λέει ότι είναι το Νο.2 στη λίστα με τα μεγαλύτερα βυζιά μετά τη Maxi Mounds, αλλά καθώς η Μάξι έχει αποσυρθεί προσωρινά από την ενεργό δράση τώρα αυτή είναι το Νο.1..!
(Πάντως, ούτως ή άλλως τα βυζιά της Maxi Mounds είναι ένα αίσχος.. Εντελώς ασύμμετρα,αλλού κοιτά το ένα κι αλλού το άλλο, απορώ ποιός της έκανε την επέμβαση..!)
Κι ότι σε 2-3 χρόνια θέλει να κάνει επέμβαση να τα μικρύνει..
Αξίζει να δείτε τον άντρα της Μινκα τον Woody, έχει πολλή πλάκα (αν κι είναι άρρωστος ο άνθρωπος)..! Απίστευτη φάτσα..!
Πάντως αν είναι να πηδήξεις τα μεγαλύτερα βυζιά του κόσμου, ίσως κ ν' αξίζουν τα 800+ ευρώ..!

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Την καλησπερα μου σε ολους τους βυζολατρες....!!!!
λοιπον μετα απο συντομο ταξιδακι αθηνα και ενα διημερο βυζοψαξιμο... εχω να πω τα εξης.
δευτερα και τριτι πρωι ....     (22+23/2/2010)
αδανων
ενα καβλιαρικο μωρο με μεγαλο βυζι αλλα οχι αυτο που ψαχνουμε...
περιπου σαν αυτα ειναιhttp://[URL unfurl="true"]www.myupload.dk/showfile/r447056a545f.jpg[/img[/URL]]

[color=red]
προυσης[/color]
ροζ σπιτι μια αδιαφορη αβυζι...

[font=Verdana]κνιδου[/font]
μια κοντη με λιγο βυζι αλλα δεν λεει.. μπαζο

[color=red]βεργας η παιωνιου [/color] (μαλον δεν θυμαμε καλα σορυ... )
απο λιοσιων το πανω ενα μπαζο αβυζο
κατω ενα milf ρωσιδα με μεγαλο βυζι αλλα λογο κιλον και νταρντανοσινης... φαινετε μεγαλο.
σαν αυτο περιπου.[img]http://[URL unfurl="true"]www.myupload.dk/showfile/r447060d78a2.jpg[/img[/URL]]

μερικες φωτο  απο αυτην.... (σορυ ειναι απο βιντεακι κινητου η φωτο...)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.myupload.dk/showfile/r447151de188.jpghttp://www.myupload.dk/showfile/r447153de188.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.myupload.dk/showfile/r447155de188.jpghttp://www.myupload.dk/showfile/r447157de188.jpg[/img[/URL]]

παραθεση
vizouvios
--------------------------------------------------------------------------------

Εγω σημερα , ( 11.00 ) πηγα και τσεκαρα τιν Κλεοπατρα    , Βεργας στο υπογειο , ψηλη , κοιλια , και κοοοοοοολαρα , τα βυζια πρεπι να ειναι 4-5
μαλον αυτη ειναι που λεει κι ο φιλος εδω....

βεργας συνεχεια
το επομενο  μια ελληνιδα μικρο βυζι...

τροφωνιου[color=red][/color]
απο δομοκου το πρωτο πανω μια με σιλικονη οχι μεγαλα αλλα στιτα...
κατω μια αδιαφορη αβυζι...
πανω αγαπη δεν την ειδα ηταν στο δωματιο...
κατω η δικια μασ τζουλια....!!!!
αχ που πηγαν τα μεγαλεια ρε παιδια.... τα κανονια του βυζαρονε.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το λεγατε και δεν το πιστευα...
λοιπον ναι μπηκα μεσα .... ερχετε ασε μου λεει ημουν και 3 κιλα πιο αδυνατη......
εχω χασει πολλους πελατες μου ειπε σαν μεγαλη παρασκευη...
της λεω αν βαλεις σιλικονη θα γινουν τελεια... και μου λεει ναι θελουν φτιαξιμο αλλα πρεπει να κατσω ενα μηνα....
(τι ειναι ενας μηνας αγαπη μου ...!!! κανε κατι να κερδισεις την παλια σου πελατια..)
αν βαλει σιλικονη γνωμη μου θα ειναι γαματα....
λοιπον συνεχιζω κανει ακαποτο τσιμπουκι (ερε πεινα ε...) δεν βιαζετε καβαλαει το αλογο και δεν θελει να κατεβει.......................................
τα βυζια της τωρα ειναι καπος ετσι....(μπορει και χειροτερα)[img]http://[URL unfurl="true"]www.myupload.dk/showfile/r4471167e9f2.jpg[/img[/URL]]

τελος θελω να πω για το ιουλιανου 71
μπενω μεσα περιμενω γιατι ηταν στο δωματιο βγαινει μια πανω απο 50 με μεγαλα βυζια... και ειναι μεσα στα νευρα....
λεει στην τσατα της ακου να σου πω αν σου ξανα πουν για τα 25 ευρο να του πετας εξω.... και αρχιζει να βριζει το παιδι που ηταν μεσα αμα δε σου αρεσει να πας στα studio  να δοσεις 70 και 80...  (εχει λεει το κασαντρας studio)
επαθα πλακα απαραδεχτη..... ολοι να την μαυρισουν μην παει κανεις εκει......
εμ πληρωνουμε θα μας βριζουν κι ολας...
βυζια σαν αυτα...[img]http://[URL unfurl="true"]www.myupload.dk/showfile/r4471405fc3d.jpg[/img[/URL]]

τελος εχω να πω και για το studio μαρνης 28.
πηγα τριτη πρωη κατα της 12 μπενω μου ανοιγη μια ρωσιδα γεματουλα με μετρια-μεγαλα βυζια ντημενη...
περασε μου λεει εδω ειναι το δωματιο περιμενε να ερθουν τα κοριτσια μας...
περασαν 5 κοπελεσ ΑΒΥΖΕΣ....!!!!!
αμαν λεω ατυχος ειμαι.... ερχετε η τσατσα να την πουμε και της λεω μια κοπελα με βυζια δεν ειναι εδω???? ναι μου λεει ειναι αλλεσ δυο σε δωματια περιμενε λιγο.
οκ περιμενα αλλα τσιφοσ τιποτα.....
μου λεει δουλεβαν 2 κοπελεσ με μεγαλα η μια δε με τεραστια αλλα εφυγαν...
η μια μου λεει παει στο νησι της. η αλλη την πηρα τηλεφωνο θα ερθει σε καμια ωρα....
εγω δεν μπορουσα να περιμενω μου λεει παρε μασ τηλ σε λιγο να σου πω αν ερθει...
το τηλ ειναι  2105237749.
οποιος ενδιαφερετε ας παρει... πριν παει.

αυτα εχω να πω ελπιζω να βοηθησα κι εγω λιγο.....
σορυ για την ορθογραφια....

[URL unfurl="true"]http://megalesbyzares.blogspot.com/[/URL]

dr.proctor

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εύγε Κόπρε, βοήθησες τα μάλα.

Τόσο εμπεριστατωμένη αναφορά, με ειδικά επιλεγμένες φωτογραφίες από βύζους που προσομοιάζουν σε αυτούς των ιεδόδουλων στις οποίες αναφέρεσαι, πρώτη φορά βλέπω. Είθε να αποτελέσει παράδειγμα και για τους υπόλοιπους από εμάς.

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Ευχαριστω dr.proctor....
Ολοι πιστευω κανουμε το καλητερο για να αυτοενημεροθουμε....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές ξέρει κανείς κάτι για την Ειρήνη τη γνωστή & μη εξαιρετέα απ' το Μεταξουργείο ή η τύχη της αγνοείται;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
κατω η δικια μασ τζουλια....!!!!
αχ που πηγαν τα μεγαλεια ρε παιδια.... τα κανονια του βυζαρονε.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το λεγατε και δεν το πιστευα...
λοιπον ναι μπηκα μεσα .... ερχετε ασε μου λεει ημουν και 3 κιλα πιο αδυνατη......
εχω χασει πολλους πελατες μου ειπε σαν μεγαλη παρασκευη...

Ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως; Όπως μας τα λέει ο συναγωνιστής είναι σαν να έχει πρόβλημα η ίδια η Τζούλια με τα κιλά που χάνει. Σαν να τα χάνει ας πούμε λόγω αρρώστιας ή κάτι τέτοιο. Εγώ όμως τελευταία φορά που είχα πάει τον Ιούλιο της είχα πει: "Έχω καιρό να έρθω, είχα περάσει κάποια στιγμή που είχες βάλει υπερβολικά πολλά κιλά & ξενέρωσα & δεν πέρασα". Θυμάστε για ποια περίοδο λέω. Και μου απαντάει: "Τί να κάνουμε μωρό μου, όλοι περνάμε από δύσκολες φάσεις στη ζωή μας. Όμως τώρα το πήρα απόφαση, έχω χάσει ήδη 10 κιλά & θα χάσω ακόμη περισσότερα". Σαν να είχε μετανιώσει που είχε ΒΑΛΕΙ κιλά & να είχε βάλει στόχο να χάσει. Τελικά τί ισχύει; Χάνει κιλά με τη θέλησή της ή όχι;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.848
Πόντοι
41.447
Συναγωνιστές ξέρει κανείς κάτι για την Ειρήνη τη γνωστή & μη εξαιρετέα απ' το Μεταξουργείο ή η τύχη της αγνοείται;

Πριν κατι μηνες νομιζω δουλευε στο κρυφο στουντιο στη Δευκαλιωνος στον Αγ. Λουκά - Πατήσια...
δεν ξερω αν ειναι ακόμα εκεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom