Γεια σου ρε Ζάρα! Ωραίο το βυζορεπορτ σου από Γερμανία..!
Αυτές που 'χα αναφέρει από τις ταινίες της GGG, η Melanie Moon
κι η Jasmin Jordan
δε σου κίνησαν το ενδιαφέρον..;
Πάντως διαφέρουμε κάπως στα γούστα, απ' αυτές που ανέφερες μόνο η πρώτη η Καταρίνα μ' άρεσε, αλλά μ' άρεσε πάρα πολύ..! Αυτός ο σωματότυπος μ' αρέσει, ωραίο σώμα με τεράστιες βυζάρες..! Ρωσίδα,ε..; Κρίμα που δε μιλάω Γερμανικά όμως.. Αυτή που δουλεύει, σε σπίτι..; Γενικά, αν έχεις κι άλλες σ' αυτό το στυλ, αδύνατο σώμα με βυζάρες ενημέρωσε..! Κι από πρόσωπο πως είναι..;
Οι υπόλοιπες είναι χοντρές για τα γούστα μου, εκτός απ' τη Λίζα που όμως τέτοιους βύζους βρίσκεις κι εδώ..!
Για Φρανκφούρτη, Κολωνία, Ντύσελντορφ στα μεγάλα που αναφέρεις, τί εννοείς..; Ότι έχει πολλές γκόμενες, αλλά δεν έχει με βυζάρες..;
Όσο για τα εισητήρια που λες, κάνουν μόνο 90 ευρώ..; Για πότε κ με ποιά εταιρεία..; Δε βάζεις κανα λινκ να ξεστραβωθούμε κι εμείς..!
Τέλοσπάντων, ήθελα να πω ότι έστειλα mail στη Minka, κ μου 'ρθε η εξής απάντηση..:
"Total cost of the meeting is $1300 US dollars or 700 English pounds. It will last an hour for full service at my apartment."
"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη..!" Τί 500 ευρώπουλα που λεγε ο φίλος..; Αυτή θέλει 800+..!
Κρίμα γιατί είμαι φανατικός θαυμαστής, αλλά βάλε κ τα εισητήρια που ναι 200+, οπότε τη φάγαμε τη χιλιάρα..!