ναι μωρο μου
πάντως αυτο δε φαινεται για νο5 μπορει να ειναι και μικρη η φωτο βέβαια...
ναι μωρο μου
πάντως αυτο δε φαινεται για νο5 μπορει να ειναι και μικρη η φωτο βέβαια...
Η Ντενίζα δηλαδήΕπιστροφή από Ρεμούνδου 21 στο κάτω ενα ξανθό με 3αρι αλλά σιλικονάτο τουμπανο.
Επειδη σου δινω απεριοριστο δικαιο και επαυξανω σε ολα αυτα που λες, οσον αφορα την μεταβαση στην γερμανια κλπ, το εχεις ξανακανει η απλα θα σε ενδιεφερε μια τετοια περιπτωση.Δωσε μας τα φωτα σου (εαν θες βεβαια) γιατι ειμαι και εγω fun μιας τετοιας κινησης, γιατι εδω μονο λαουρα-λαουρα-λαουρα....φτανει πια...πες λεπτομερειες...Λοιπόν συναγωνιστές πήγα σημερα μία μεγάλη πολύ βολτα μπας και βρω αλλά ώς συνηθως τίποτα Ετσι λοιπον αποφασισα μετα λύπης μου να το κόψω το αθλημα γιατί βλέπω ότι μάλλον μόνος μου πάω και δεν λεει .
Γι αυτό θα παρακολουθω και θα ενημερωνω αν κάποιος μου πεταξει καμια πληροφορία να παει καποιος συναγωνιστής να δει.Θα ασχολούμαι μόνο με Γερμανικά τεμάχια τα οποία όπως είπα μου στοιχίζουν φτηνότερα πηγαίνοντας στο Μοναχο με 90 Ευρω πηγαινελα και οχι με 150 να πάω στα Χανιά >
Εδω όσο παει πεθαινει η αγορά των ιδιαίτερα στα μεγέθη Λαουρας .Εισαγωγή δεν θα γινει ιδιαίτερα από Γερμανία ή αλλη χωρα γιατί μας εχουν για γύφτους :- δυστυχως . Εχω χιλιοπαρακαλέσει να ερθει κάποια εδώ και ζητάει η καθε μία τρελλά ποσα γιατί μας ξέρουν.Ενω μου στοιχίζει φτηνότερα να μην πηγαίνω στη Λάουρα , να μην καιω βενζίνη , να μην ψαχνω να παρκάρω κτλ, κτλ που με χρεώνουν εδω >και να ασχολούμαι με τα εκτός χωρας .Sorry παίδες αλλά δυστυχώς ετσι είναι ... :'( :'( :'(
Σε βολτα το περασμενο Σαββατο 28/2 (πρωι) ανακαλυψα στο Αλκβιβιδου 16Α την Κλεοαπατρα.
Ρωσσιδα γυρω στα 30-35 5αρι+ βυζια.
Για λεπτομερειες διαβαστε την κρητικη μου.
Α Ξ Ι Ζ Ε Ι γαι τους βυζολατρες.
ΥΓ: Για να ειμαι ξεκαθαρος : ΔΕΝ ειναι Τζουλια.