Επισκέπτης
Ρωσσιδα ειναι μαναρι μου
αυριο θα εβγαζε και φωτογραφιες για το site μας
δεν θα κατεβει τελικα ομως γιατι αδιαθετησε :-
υπομονη και συγνωμη
φιλια
Μιλας για κάτι τετοιο ?
Ρωσσιδα ειναι μαναρι μου
αυριο θα εβγαζε και φωτογραφιες για το site μας
δεν θα κατεβει τελικα ομως γιατι αδιαθετησε :-
υπομονη και συγνωμη
φιλια
Zaras ριξε ενα βλεφαρο πρωινη βαρδια στο Φωκαιας22 υπογειο!!Σα να μου φαινεται οτι βρεθηκε βυζοφορουσα στα μεγεθη της Λαουρας ..αντε να ειναι λιγο μικροτερα!!
Δεν ρωτησα ονομα!Η τυπισσα εχει σιγουρα τα μεγαλυτερα που εχω δει μαζι με Λαουρας κι ειναι σε καλυτερη εμφανισιακη κατασταση...δεν ειναι χοντρη δλδ!!Εισαι αρχηγός το εχω πει εγω ..Το ονομά της μήπως ?
καποτε σε ενα ποστ ο φηλυσιχος πολιτης νομιζω ειχε αναφερθει σε μια τζουλια στην τροφωνιου που τελικα δεν ηταν η τζουλια-λαουρα κλπ κλπ ...
Μιλας για κάτι τετοιο ?
που μένεις βρε φίλε Κόπρε??? αν επιτρέπεται???
Αυτη η Βουλγαρα Τζουλια στη Φωκαιας τα εχει σαν της Λαουρας περιπου η θα φαμε καμια πικρα.
Παντως αν ειναι αληθεια οτι ειναι αδυνατη με αυτο το μεγεθος τοτε θα ειναι μπομπα.
Στο δωματιο ειναι βιαστικη?
Σκεφτομαι να περασω αυριο το πρωι-μεσημερι.
Αυτη η Βουλγαρα Τζουλια στη Φωκαιας τα εχει σαν της Λαουρας περιπου η θα φαμε καμια πικρα.
Παντως αν ειναι αληθεια οτι ειναι αδυνατη με αυτο το μεγεθος τοτε θα ειναι μπομπα.
Aντζελα εσυ εισαι εδώ;
Σαφέστατα δεν είναι σαν της Λαουρας. Είναι κοντή μελαχροινη με κοντό μαλλί και λεει το προγραμμα σαν κασετα VHS . Εϊναι 4+ και μόνο αλλά έχει μεγάλες πλάτες γι αυτό και απλώνεται.Είναι παχουλή.Είναι μετρια στο δωμάτιο και δεν το κατέχει.Προσπαθεί από φιλοτιμο ή από πίεση .
Τώρα και αυτή την στιγμή στην αγορά μεγαλύτερα από της Λάουρας δεν υπάρχουν και επειδή με ξερετε τα εχω ελένξει όλα.Maximum να βγεί κανα 5αρι και αυτό θα το δούμε στις 5 Μαρτίου για την Κατερίνα....