Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (4 μέλη και 52 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Ρωσσιδα ειναι μαναρι μου
αυριο θα εβγαζε και φωτογραφιες για το site μας
δεν θα κατεβει τελικα ομως γιατι αδιαθετησε :-
υπομονη και συγνωμη

φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

Μιλας για κάτι τετοιο ?

Συνημμένα

• 20.jpg
    20.jpg
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 34

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Zaras ριξε ενα βλεφαρο πρωινη βαρδια στο Φωκαιας22 υπογειο!!Σα να μου φαινεται οτι βρεθηκε βυζοφορουσα στα μεγεθη της Λαουρας  :boobies:..αντε να ειναι λιγο μικροτερα!!

Επισκέπτης
Zaras ριξε ενα βλεφαρο πρωινη βαρδια στο Φωκαιας22 υπογειο!!Σα να μου φαινεται οτι βρεθηκε βυζοφορουσα στα μεγεθη της Λαουρας  :boobies:..αντε να ειναι λιγο μικροτερα!!

Εισαι αρχηγός το εχω πει εγω ..Το ονομά της μήπως ?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Εισαι αρχηγός το εχω πει εγω ..Το ονομά της μήπως ?
Δεν ρωτησα ονομα!Η τυπισσα εχει σιγουρα τα μεγαλυτερα  :boobies: που εχω δει μαζι με Λαουρας κι ειναι σε καλυτερη εμφανισιακη κατασταση...δεν ειναι χοντρη δλδ!!

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
καποτε σε ενα ποστ ο φηλυσιχος πολιτης νομιζω ειχε αναφερθει σε μια τζουλια στην τροφωνιου που τελικα δεν ηταν η τζουλια-λαουρα κλπ κλπ ...
αυτη η τζουλια λοιπον ειναι στο 22 της φυλης και εχει δουλεψει παλαιοτερα τροφωνιου  και φωκαιας 25
μια βουλγαρα ειναι... μεγαλα βυζια ναι... κοντο μαλλι... και οχι τοσο χοντρη... φατσα δεν λεει καθολου ομως... τωρα απο κρεβατι..χμ...
το ισπανικο στο κανει μονο στην αρχη...οχι στο τελος.. και ψιλοβιαστικα.. πισοκολλητα ειναι καλα.. εχει σφικτο κωλο..  για μενα ειναι αρκετα καλη... αξιζει τον κοπο για μια δοκιμη αγαπητε ζαρα... αυριο δουλευει κανονικα το πρωι... κυριακη δεν ξερω.. και μετα παλι δευτερα.. την λενε τζουλια.. φωκαιας 22 η στο υπογειο η στο αλλο.. συνηθως ειναι στο αλλο...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καποτε σε ενα ποστ ο φηλυσιχος πολιτης νομιζω ειχε αναφερθει σε μια τζουλια στην τροφωνιου που τελικα δεν ηταν η τζουλια-λαουρα κλπ κλπ ...

Ναι, chrisvnv εγώ ήμουν.

Τι έγινε ξαφνικά ρε παιδιά; Εκεί που θα αποσυρόταν η Λάουρα τώρα ξαφνικά εκτός από αυτήν έχουμε την Κατερίνα του Φυλής104, τη βυζοφορούσα του PIATSAS και ευρέθη εκ νέου η Τζούλια; Για να μην βάλω ΚΑΙ τη χρήστη Φυλής104 που παρουσιάζεται με πεντάρι και με καλύπτει.

Πώπω βυζιάαααααααααααααα :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Μακαρι να ειναι ετσι.... να σπασουν τα μονοπολια!!!!
καντε μια γυρα ρε παιδια να δουμε αν ειναι αληθεια? (μακαρι το ευχομε)
Αν ειναι να μαζεψω της οικονομιες μου και να κατεβω αθηνα να τα τιμησω!!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
που μένεις βρε φίλε Κόπρε??? αν επιτρέπεται???

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μιλας για κάτι τετοιο ?

χμμμμμμ
οχι και λυπαμαι γιαυτο μωρο μου :-
αλλα της κατερινας ειναι πραγματικα πολυ μεγαλα,
πολυ μα παρα πολυ μεγαλητερα απ τον κανονικο μεσο ορο.
κυριακη κοντη γιορτη και η κατερινα 5 μαρτιου επιστρεφει ;) :cheesy: :-*

πολλα φιλια μωρακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Αυτη η Βουλγαρα Τζουλια στη Φωκαιας τα εχει σαν της Λαουρας περιπου η θα φαμε καμια πικρα.

Παντως αν ειναι αληθεια οτι ειναι αδυνατη με αυτο το μεγεθος τοτε θα ειναι μπομπα.

Στο δωματιο ειναι βιαστικη?

Σκεφτομαι να περασω αυριο το πρωι-μεσημερι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτη η Βουλγαρα Τζουλια στη Φωκαιας τα εχει σαν της Λαουρας περιπου η θα φαμε καμια πικρα.

Παντως αν ειναι αληθεια οτι ειναι αδυνατη με αυτο το μεγεθος τοτε θα ειναι μπομπα.

ζητω η λαουρα :rockon:

KARKINOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Την πήρα χτες το μεσημέρι.
Σε καμία περίπτωση δεν έχει το μέγεθος της Λάουρας, απλά είναι κοντή και φαίνονται πιο μεγάλα από όσο είναι.
Αν κάποιος ψάχνει βυζιά Λάουρας δεν του κάνει.
Είναι όμως μια χαρά μεγάλα, όχι σφιχτά αλλά την κάνουν την δουλειά τους.
Από κρεββάτι μέτρια πράγματα , ενώ πριν μπεις είναι πολύ ζεστή και υποσχόμενη μέσα αλλάζουν τα πράγματα, ένα τυπικό γαμήσι μπουρδέλο φυλής θα έλεγα.

Επισκέπτης

Σαφέστατα δεν είναι σαν της Λαουρας. Είναι κοντή μελαχροινη με κοντό μαλλί και λεει το προγραμμα σαν κασετα VHS . Εϊναι 4+ και μόνο αλλά έχει μεγάλες πλάτες γι αυτό και απλώνεται.Είναι παχουλή.Είναι μετρια στο δωμάτιο και δεν το κατέχει.Προσπαθεί από φιλοτιμο ή από πίεση .
Τώρα και αυτή την στιγμή στην αγορά μεγαλύτερα από της Λάουρας δεν υπάρχουν και επειδή με ξερετε τα εχω ελένξει όλα.Maximum να βγεί κανα 5αρι και αυτό θα το δούμε στις 5 Μαρτίου για την Κατερίνα....

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Σαφέστατα δεν είναι σαν της Λαουρας. Είναι κοντή μελαχροινη με κοντό μαλλί και λεει το προγραμμα σαν κασετα VHS . Εϊναι 4+ και μόνο αλλά έχει μεγάλες πλάτες γι αυτό και απλώνεται.Είναι παχουλή.Είναι μετρια στο δωμάτιο και δεν το κατέχει.Προσπαθεί από φιλοτιμο ή από πίεση .
Τώρα και αυτή την στιγμή στην αγορά μεγαλύτερα από της Λάουρας δεν υπάρχουν και επειδή με ξερετε τα εχω ελένξει όλα.Maximum να βγεί κανα 5αρι και αυτό θα το δούμε στις 5 Μαρτίου για την Κατερίνα....

4,5 αρχιδια και μισα.Και αυτη η Μινα που διαφημηζοταν στο  θεμα μικρα ειχε κατα την γνωμη μου και οχι κατι ιδιαιτερο.Κοιτα οταν λεω παω να γαμησω μια βυζαρου θελω μια βυζαρου ανεξαρτητως ομορφιας αλλιως παω στις αβυζες που περναω πολλες φορες και καλυτερα(Ντενισα/Κατερινα(Αγιου Πετρου))!

Παντως να λεμε και του στραβου το δικιο η Λαουρα ειναι καλη στο δωματιο και θα τολμαγα να πω ειναι και με ανεση χρονου.Εγω ειχα παει πρωτη και τελευταια φορα τον Οκτωμβριο και καθησε γυρω λιγο πανω απο 10 λεπτο ενω μου ηταν ευγενικη και μαλιστα μου ειχε πει εσυ δεν εχεις ξαναρθει σε μενα.ΟΚ τυπος μονο που μου θυμηζει τις κυρατσες της γειτονιας φατσικα.

Τελος παντων εχει αλαξει απο τοτε εννωω μαλια εμφανιση(εχει γινει πιο καβλιαρα?).Σκεφτομαι να την επιστεφτω αυριο αν και εχω κανονισει πρωτο ραντεβου με μια κοπελα που γνωρισα τις προαλες και δεν θα εχω πολλα λεφτα.Αλλα δεν γαμιεται!

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Στην Κνιδου την οδο βρε φιλαρακι ετσι δεν ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom