Χθες επίσκεψη στην Αχχιλέως 40 για να βρω την Ειρήνη καθώς από το πρωί έβλεπα στο δρόμο παντού
βυζια, και μεγάλα κι όλας, και έπρεπε να κάνω μια επισκεψούλα στην Ειρήνη μου...
Αλλά τελικά ήταν η Σόνια! Ξανθό μαλλί τώρα, μαύρο φορεματάκι με χρυσά όμορφα πέδιλα, όχι πολύ ψηλοτάκουνα αλλά ωραία!!
Περιμένω στο δωμάτιο, το οποίο ήταν καθαρό, και σε λίγο μπαίνει μέσα!! Ξαπλώνω ανάσκελα ακουμπώντας την πλάτη μου στην πλάτη του κρεββατιού και αρχίζει το σόου....
Χάδια με τα νύχια της στα παπάρια μου, στον φιρφιρίκο μου, στο σώμα μου, μικρό γλείψιμο στις ρώγες μου και τρελό βυζοχάιδεμα στο καυλί μου.... :o ε... δεν ήθελα και πολύ... σε δευτερόλεπτα ήμουν ντούρος!!
Βάζει την καπότα με το στόμα της και αρχίζει τρελή πίπα με ταυτόχρονο χάιδεμα στα παπάρια μου με τα νύχια της και τα βυζιά της... :o :o :o
Αφού όλο το καυλωτικό σκηνικό κράτησε κάνα 10', δεν άντεξα και τελείωσα με πίπα!! Μετά μου ζήταγε συγγνώμη επειδή τελείωσα έτσι και δεν την πήδηξα!!
Τι να πω.... η καλύτερη πίπα που μου έκαναν και από τις καλύτερες στιγμές σε μπουρδέλο!!
Αφού ρε παιδιά μετά είχαν πιαστεί τα πόδια μου....
Αυτά.....