Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (10 μέλη και 67 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λοιπόν τηλεφώνησα στο εργαλείο που είναι στη φωτό να έρθει Ελλάδα και είπε ότι αν υπάρχει ζήτηση γιατί όχι να μην ερθει .Παραθέτω το τηλέφωνο και να πάρετε οπως πήρα κι εγω 0044 xxxx 894xxx για την Nikki. Δεν είναι σιλικόνη και είναι 40ΚΚ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ!!!

Edit:
Μή γράφεις τηλέφωνα.  Ούτε του εξωτερικού.  Δε δίνουμε τέτοιες πληροφορίες σε αυτό το site εδώ.

Λοιπόν στείλτε μου pm οσοι θελετε το τηλέφωνο να την πάρετε να την φέρουμε οποιος ενδιαφέρεται

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε παίδες η τζούλια που ήτανε Ιάσωνος που βόσκει τον τελευταίο καιρό;

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί - διάβασα 3 δελίδες μόνο - αλλά είδα σήμερα το πρωί στο Φωκαίας 22 στο υπόγειο σούπερ 4+ στήθη σε νεαρά μελαχρινή γύρω στο 1,60 ύψος. Για όποιον ενδιαφέρεται.

gblack

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
κυριοι που θα βρουμε τεραστια βυζια εκτος της τζουλιας?σημασια εχει να ειναι και καλη στο κρεβατι

Επισκέπτης
Μονο ο Jasonbecker απαντησε στην προτασή μου .....Οι αλλοι που πήγατε ?

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
κάτι διάβασα σε ένα άλλο thread για μια βυζαρού Κατερίνα στο Φυλής 104 zaras ρώτησες κι εσύ εκει, την έχει επισκεφτεί κανένας τη συγκεκριμένη κοπέλα;

Επισκέπτης
Στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο πανω που είχε παει συναγωνιστής και είπε οτι είχε μεγάλα , πήγα σημερα και ηταν μιλφ με 3αρι και ωραία φατσα αλλά οχι βυζαρες

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Και σήμερα ήταν το πρωί η γεματούλα με τα 4άρια + στο Φυλής 22. Σαν το κεφάλι μου ρε φίλε. Να πνίγεσαι.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Χθες επίσκεψη στην Αχχιλέως 40 για να βρω την Ειρήνη καθώς από το πρωί έβλεπα στο δρόμο παντού
βυζια, και μεγάλα κι όλας, και έπρεπε να κάνω μια επισκεψούλα στην Ειρήνη μου... :grin:

Αλλά τελικά ήταν η Σόνια! Ξανθό μαλλί τώρα, μαύρο φορεματάκι με χρυσά όμορφα πέδιλα, όχι πολύ ψηλοτάκουνα αλλά ωραία!!

Περιμένω στο δωμάτιο, το οποίο ήταν καθαρό, και σε λίγο μπαίνει μέσα!! Ξαπλώνω ανάσκελα ακουμπώντας την πλάτη μου στην πλάτη του κρεββατιού και αρχίζει το σόου....
Χάδια με τα νύχια της στα παπάρια μου, στον φιρφιρίκο μου, στο σώμα μου, μικρό γλείψιμο στις ρώγες μου και τρελό βυζοχάιδεμα στο καυλί μου.... :o  ε... δεν ήθελα και πολύ... σε δευτερόλεπτα ήμουν ντούρος!!
Βάζει την καπότα με το στόμα της και αρχίζει τρελή πίπα με ταυτόχρονο χάιδεμα στα παπάρια μου με τα νύχια της και τα βυζιά της... :o :o :o
Αφού όλο το καυλωτικό σκηνικό κράτησε κάνα 10', δεν άντεξα και τελείωσα με πίπα!! Μετά μου ζήταγε συγγνώμη επειδή τελείωσα έτσι και δεν την πήδηξα!!

Τι να πω.... η καλύτερη πίπα που μου έκαναν και από τις καλύτερες στιγμές σε μπουρδέλο!!
Αφού ρε παιδιά μετά είχαν πιαστεί τα πόδια μου.... :2funny: :2funny:

Αυτά.....

Επισκέπτης
Ρε Heelover δεν σε εχω για τετοια ..Αντι να βρεις τιποτα βυζάρες να τεέιωσεις έπεσες με μια πίπα ??  Τι να πω ... Σε εχω για δυνατες καταστάσεις

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Συμβαινουν και αυτα αλοιως το σκεφτεσε και αλλου καταληγεις

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ρε Heelover δεν σε εχω για τετοια ..Αντι να βρεις τιποτα βυζάρες να τεέιωσεις έπεσες με μια πίπα ??  Τι να πω ... Σε εχω για δυνατες καταστάσεις

Αγορίνα μου, ποτέ δε μου άρεσε να χύνω σε βυζιά!! Προτιμώ σε πρόσωπο ή στόμα!!
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, όση ώρα με πίπωνε, χάιδευα τα βυζιά της, ξέχασα να το αναφέρω, και μου έκανε σχεδόν ισπανικό... ;)

Απλά ήταν τόσο έντονη και καυλωτική έτσι όπως με κοίταζε την ώρα που με πίπωνε... αααχχχ.....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ξέχασα να αναφέρω πως η Ειρήνη αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη Ρωσία!!
Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει....

Επισκέπτης
Ειρήνη-Τζουλια-Ειρήνη-Τζουλια τα ιδια και τα ιδια .α ρε γαμωτο να μην υπάρχει τιποτα καινούργιο ? Από το 2007 σχεδόν ψαχνουμε ημαρτον

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Πεστα ρε zaras ολο τα ιδια και τα ιδια..... και να πω οτι δεν υπαρχουν.. οταν κατεβενω αθηνα στο δρομο βλεπω μερικες με τεραστια βυζια και μου ερχετε να ρωτησο σε ποιο μπουρδελο δουλεβουν!!!!!!!!!!!
αλλα....

johnvts

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ξέχασα να αναφέρω πως η Ειρήνη αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη Ρωσία!!
Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει....
Η Ειρήνη γιά όσους ενδιαφέρονται είναι στο παλιό πόστο Κολωνού 27 στο ισόγειο

ratsas_21

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
η ειρηνη  η βυζαρου ειναι καλη?αξιζει μια επισκεψουλα?τι ωρες δουλευει?οποιος ξερει ας απαντησει

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Η Ειρήνη γιά όσους ενδιαφέρονται είναι στο παλιό πόστο Κολωνού 27 στο ισόγειο

από πότε ρε φίλε και τι ώρες??
μαλακίες μου είπε ο τσάτσος εμένα στο Αχχιλέως???

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
η ειρηνη  η βυζαρου ειναι καλη?αξιζει μια επισκεψουλα?τι ωρες δουλευει?οποιος ξερει ας απαντησει

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ φίλε....
το τιμά το 20ρικο....
δες και κριτικές στον κατάλογο.... Κολωνού 27 και Αχιλλέως 40!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom