βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Παίδες... έχει κλείσει κανείς με την nickie4u????
Ρε συνάδελφε αφού από κριτικές είναι μάπα το καρπούζι!
Άσε μη χαλάς τσάμπα τα λεφτά σου. ;)
Παίδες... έχει κλείσει κανείς με την nickie4u????
Μέχρι τι ώρα δουλεύει η Αγάπη στην Τροφωνίου?
Προλαβαίνω??
Λοιπόν Βριλησσού 36 ανακάλυψα την Κατερίνα κοντοπούτανο με βυζάρες 4άρια φυσικά, γουστάρει να την βυζαίνεις και να είναι απο πάνω- μου πε πως της άρεσε πολύ αυτό- σου κάνει και ισπανική και γενικώς γαμιέται καλά πετώντας σου και φράσεις του στυλ "γάμα την πουτάνα σου " κλπ, γενικώς πέρασα καλά Στη Βριλησσού 36 είναι μόνο Τετάρτη βράδυ ενώ παίζει και Ιππώνακτος 14 το Σάββατο όμως τις πιο πολλές μέρες μου πε πως είναι στο Βουλιαγμένης 83
οκ αν την ξαναπάρω θα το προσέξω αυτό για την ουλή πάντως δεν ήταν τα σφιχτά τα σιλικονάτα που βλέπεις σε άλλες. Oντως είχε προφορά ανατολικού μπλοκ και συμφωνώ πως από πρόσωπο δε λέει και πολλά εγώ πάντως εστιάζω πιο χαμηλά όμως Α δεν έγλειψε αρχίδια, δεν της το ζήτησα όμως μιας και η ισπανική της ήταν μια χαρά και όταν άρχισα να της ρίχνω ξυλιές στα κωλομέρια δεν της άρεσε αλλά εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της με ευγενικό τρόπο γενικώς πολύ ευγενική σε αντίθεση με την αντιπαθέστατη τσατσά του 36 που έτσι και δεν περάσεις δεν υπάρχει περίπτωση κάτι θα σου πει! Αντιθέτως στο Βριλησσού 57 η τσατσά ήταν ευγενέστατη αλλά είχε μια κοπέλα ονόματι Αντρέα ο ορισμός της άβυζης γυναίκας μιλάμε πετσί και κόκκαλο!
Αρε ρε Zero μπραβο για το νουμερο που εχει η κοπέλα .Σπανιο να κόβει κανεις το μεγεθος .Εχεις δικιο ειναι 3,5σαρια
Πρόλαβες?
αμα το επιβεβαιώνεις και εσύ ρε boob-master είναι ετσί!
απο 5αρια και πάνω που θα βρυμε όμως? :-
...ήθελα απλά να είμαι ο ΝΟΥΜΕΡΟ 1000 που ποστάρει σε αυτό το thread.
¨Οταν ζούσα στις ΗΠΑ ο 1000ς πελάτης κέρδιζε πάντα κάτι όταν έμπαινε ξαφνικά στο μαγαζί.
Εδώ θα κάνουμε τίποτις Κοι Μοδερατορς???
Πάντα κάτι κάνουμεγια τονστον χιλιοστό...
Πρέπει να είσαι καλά πλυμένος όμως!
Αντέχεις?