Διαγραμμένο μέλος 180806
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2018
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
μέχρι μέσα Ιουνίου, μετά φεύγει και επιστρέφει ΟκτώβρηΓουσταρω να ρουφηξω τις μαυρες ρωγες της Μπιουτης
μέχρι μέσα Ιουνίου, μετά φεύγει και επιστρέφει ΟκτώβρηΓουσταρω να ρουφηξω τις μαυρες ρωγες της Μπιουτης
κκΚαυλωνω μ αυτα που λες!!Ρε ποια Μπιουτη και τρίχες κατσαρές. Άμα γουστάρεις σοκολάτα, ελα δω Κυψέλη σε κανα μαγαζί αφρικανικό και θα γνωρίσεις πολύ καυλιάρες και μερικές με μεγαλύτερα βυζιά από την Μπιούτη και νορμάλ γυναίκες, όχι πιατσόβιες όυτε μπουρδελιάρες. Απλά οι μαύρες γενικά έχουν αλλη αντίληψη για τον έρωτα. Άμα είσαι αγαπούλης, μάλλον θα ξενερώσεις από ένα σημείο και μετά.
Που παει παικτη μου?μέχρι μέσα Ιουνίου, μετά φεύγει και επιστρέφει Οκτώβρη
Δεν σε σφάζει κανείς. Το μόνο ζόρικο αφρικανικό μαγαζί είναι στη Κολιάτσου λόγω του ότι σκάνε και άτομα από Αλβανία, Νιγηρία και Ελλάδα που είναι μπλεγμένοι με τον υποκόσμο. Αλλά αυτό αφορά αυτούς. Αν δεν είσαι μπλεγμένος, δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Τα νορμάλ μαγαζια είναι Δροσοπούλου λίγο ψηλά και σπετσών πάλι ψηλά. Αλλά ξαναλέω, οι μάυρες δεν είναι Ελληνίδες , ούτε καν Αλβανίδες. Αν την δαγκώσεις αγαπουλίδικα, θα ξενερώσεις από κάποια βαθμό, οπότε πρέπει να το κοντρολάρεις το συναίσθημα.κκΚαυλωνω μ αυτα που λες!!
Δε πιστευω να μας σφαξουνε τπτ αραπηδες?
Ποιο μαγαζι?
δεν ξέρω, απλά έμαθα ότι θα φύγει από ΑθήναΠου παει παικτη μου?
κοντα στο Κιμπουμπου που ειχα παει παλια, μαλιστα!Δεν σε σφάζει κανείς. Το μόνο ζόρικο αφρικανικό μαγαζί είναι στη Κολιάτσου λόγω του ότι σκάνε και άτομα από Αλβανία, Νιγηρία και Ελλάδα που είναι μπλεγμένοι με τον υποκόσμο. Αλλά αυτό αφορά αυτούς. Αν δεν είσαι μπλεγμένος, δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Τα νορμάλ μαγαζια είναι Δροσοπούλου λίγο ψηλά και σπετσών πάλι ψηλά. Αλλά ξαναλέω, οι μάυρες δεν είναι Ελληνίδες , ούτε καν Αλβανίδες. Αν την δαγκώσεις αγαπουλίδικα, θα ξενερώσεις από κάποια βαθμό, οπότε πρέπει να το κοντρολάρεις το συναίσθημα.
Κάποιος μια απάντηση?Μάγκες εχει παρει κανεις την Αντζελίνα απο κολωνου 15 Μεταξουργείο 40ρα περιπου με βυζαρες να μου πει μια γνωμη?
ΟιΓουσταρω να ρουφηξω τις μαυρες ρωγες της Μπιουτης
Καλησπέρα φίλε.Ρε ποια Μπιουτη και τρίχες κατσαρές. Άμα γουστάρεις σοκολάτα, ελα δω Κυψέλη σε κανα μαγαζί αφρικανικό και θα γνωρίσεις πολύ καυλιάρες και μερικές με μεγαλύτερα βυζιά από την Μπιούτη και νορμάλ γυναίκες, όχι πιατσόβιες όυτε μπουρδελιάρες. Απλά οι μαύρες γενικά έχουν αλλη αντίληψη για τον έρωτα. Άμα είσαι αγαπούλης, μάλλον θα ξενερώσεις από ένα σημείο και μετά.
Τα στέκια τα είπαμε, δροσοπούλου και σπετσών. Πιθανώς να υπάρχουν κι άλλα. Όχι, δεν μιλάω για εκβιασμούς, ούτε θα εμφανιστούν οι Bloods ή οι Crips να σου ζητήσουν προστασία για να έχεις σχέση. Απλά, όσο φόλες είναι σα πουτάνες, τόσο χαρντκορ είναι σα γκόμενες (το αντίθετο δηλαδή από τις Ελληνίδες, πάντα κατά την γνώμη μου). Μην φοβάσαι, δεν θα σου κάνει κανένας drive-by shootings.Καλησπέρα φίλε.
Βρίσκομαι αρκετά συχνά Κυψέλη και Πατήσια λόγω δουλειάς.
Στο δρόμο και στα μαγαζιά βλέπω μαυρούλες με κωλάρες και βυζάρες με τα ματάκια τους να παίζουν...
Πες κανένα στέκι που να γίνεται σωστά το κονέ γιατί δύσκολο να τη πέσεις στη μέση της Πατησίων.
Τι εννοείς επίσης με το αν καψουρευτείς?
Ότι μπορεί να μπλέξεις με εκβιασμούς και τέτοια?
Σε ευχαριστώ πολύ.
κυψελη?Τα στέκια τα είπαμε, δροσοπούλου και σπετσών. Πιθανώς να υπάρχουν κι άλλα. Όχι, δεν μιλάω για εκβιασμούς, ούτε θα εμφανιστούν οι Bloods ή οι Crips να σου ζητήσουν προστασία για να έχεις σχέση. Απλά, όσο φόλες είναι σα πουτάνες, τόσο χαρντκορ είναι σα γκόμενες (το αντίθετο δηλαδή από τις Ελληνίδες, πάντα κατά την γνώμη μου). Μην φοβάσαι, δεν θα σου κάνει κανένας drive-by shootings.
Δικός μου είσαι εσυπειτε καμμια βυζαρου ρε μαγκες 2η βαρδια ...εχω τεραστια αναγκη για βυζους....
Φκ24 Κορινα1η βάρδια καμία με βυζάρες;
Την γνωριζουμεΠρώην Αίντα από Πεγάμου 1 .. Μακάρι να έχει βελτιωθει η συμπεριφορά της τώρα που πούρεψε, διότι παλιά στο Π 1 είχε πολυ υφάκι και προσέβαλε πελάτες συχνά ...