Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (9 μέλη και 69 επισκέπτες)

Mikeleft

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Η κορινα επαιξε αυτη την εβδομαδα στο Φωκ 27 κατω νομιζω

Aridar13

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2018
Like
146
Πόντοι
0
Χαιρετω την παρεα γνωριζει καποιος για σημερα το βραδυ με μεγαλα φυσικα βυζια καλη πιπα ?Δεν κρατιεμαι αλλανια βοηθεια !!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Τσεκαρετε πληζ ..Η Κορίνα γύρισε στο Φωκαίας 24 Λαβύρινθος ...

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Χρόνια πολλά σε όλους τους βυζολάγνους συναδέλφους. Μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται η Λίλυ, μια ρουμάνα με μακρυ μάυρο μαλλί και μεγάλα βυζιά, που δούλευε παλιά Κολοκυνθούς και Κολωνού (νομίζω και Ιάσωνος, χωρίς να είμαι σίγουρος 100%)?

Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
231
Πόντοι
20
Για όποιον ενδιαφέρετε εξηκιου στο τέρμα δεξιά στην πρωινή βάρδια έχει μια με μεγάλα μεμε κοντά στα 35 με 40 αλλά από συμπεριφορά μέτρια..

Τουλάχιστον με εμένα..
Δεν έδεσε τόσο η χημεία και ήταν κάπως διεκπαιρωτικη.. Εγώ δεν θα ξανά έμπαινα πάντως, μπήκα μια φορά μόνο για τα βυζια

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Ενημερωτικά, Ιάσονος 36 απόγευμα έχει 2 μαύρες bbw που, όπως διάβασα, έχουν μεγάλα βυζιά. Δεν έχω περάσει όμως ακόμα και δεν ξέρω, λέω ότι διάβασα από το διπλα σαιτ.

loskis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Ενημερωτικά, Ιάσονος 36 απόγευμα έχει 2 μαύρες bbw που, όπως διάβασα, έχουν μεγάλα βυζιά. Δεν έχω περάσει όμως ακόμα και δεν ξέρω, λέω ότι διάβασα από το διπλα σαιτ.
Έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με αυτές; (εάν μπορούμε να τις βρούμε ακόμα εκει;)

dimitriw

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Χαιρετώ τη παρέα...νέο μέλος που θα επισκεφτεί σε λίγο καιρό την Αθήνα....έχετε καμία να μου προτείνετε με τεράστια βυζιά;

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Γουσταρω να ρουφηξω τις μαυρες ρωγες της Μπιουτης
Ρε ποια Μπιουτη και τρίχες κατσαρές. Άμα γουστάρεις σοκολάτα, ελα δω Κυψέλη σε κανα μαγαζί αφρικανικό και θα γνωρίσεις πολύ καυλιάρες και μερικές με μεγαλύτερα βυζιά από την Μπιούτη και νορμάλ γυναίκες, όχι πιατσόβιες όυτε μπουρδελιάρες. Απλά οι μαύρες γενικά έχουν αλλη αντίληψη για τον έρωτα. Άμα είσαι αγαπούλης, μάλλον θα ξενερώσεις από ένα σημείο και μετά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom