djluve
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
ΕχουμεΕδω έχουμε κάτι?
Βυζαρού μιλφ ερωτικές υπηρεσίες
Ζουμερή ξανθια μιλφ 1,68 με πιασίματα και χαρακτηριστικές βυζαρες περιποιημένη και πεντακάθαρη έρχομαι ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ή σε ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ να περάσουμε όμορφα ΜΕ το ΔΩΡΑΚΙ μου Προγράμματα:μισής ωρας-1 ωρας-αυταρχικο-ποδολαγνια-ανώδυνη αποτρίχωση,έχω και φίλη μαυρομαλλα milf bbw για διπλή απόλαυση...kanesex.com
καλη στο κρεββατι την εχει δει λιγο γκομεναρα και δεν εχει απλα μονο λιγα κιλα η Τζουλια μπροστα τις ειναι σιλφιδα αν σου κανει ο ορος BBW εκει ειναι
οτι φωτο βλεπεις καργα photoshop πρωτα σκαει η κοιλια και μετα τα βυζια μονο στα 4 και μαζι με ξενοδοχειο ενα 100μπαλλο θα σου φυγει
παντως να μην ειμαι καγκουρας επειδη πηρε τηλ η γυναικα μου πανω στο καρφωμα μετα εφυγα αλλιως παιζει και 2ος γυρος και 3ος αν σε γουσταρει.....
Επειδη επαιζε πολυ mpla mpla viber την ξενερωσα και εχω φαει ακυρο αλλα αυτο ηθελα anyway
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχουμε
καλη στο κρεββατι την εχει δει λιγο γκομεναρα και δεν εχει απλα μονο λιγα κιλα η Τζουλια μπροστα τις ειναι σιλφιδα αν σου κανει ο ορος BBW εκει ειναι
οτι φωτο βλεπεις καργα photoshop πρωτα σκαει η κοιλια και μετα τα βυζια μονο στα 4 και μαζι με ξενοδοχειο ενα 100μπαλλο θα σου φυγει
παντως να μην ειμαι καγκουρας επειδη πηρε τηλ η γυναικα μου πανω στο καρφωμα μετα εφυγα αλλιως παιζει και 2ος γυρος και 3ος αν σε γουσταρει.....
Επειδη επαιζε πολυ mpla mpla viber την ξενερωσα και εχω φαει ακυρο αλλα αυτο ηθελα anyway
δες κι εδω 6αρια ειναι αλλα δεν δειχνει πιο κατω απο τα βυζια