Zaras ευχαριστούμε αναμένουμε νέα τη Δευτέρα, λογική η ανυπομονησία καθώς σε μια Αθήνα 5 εκατομυρίων δυστυχώς είναι η μοναδική στο είδος της...φαίνεται δεν υπάρχουν πολλοί βυζολάτρες στην Ελλάδα ή οι επιχειρηματίες του χώρου δεν έχουν καταλάβει τι δουλειές θα έκαναν αν έφερναν κάποια με αναλογο μέγεθος από εξωτερικό. Εγώ πάντως τέτοιο μέγεθος μόνο στη Νάντια που δούλευε μέχρι πριν 2-3 χρόνια στην Ακομινάτου έχω δει, αν την ξέρει κανείς θα καταλάβει! (δυστυχώς αυτή σταμάτησε...)
Συμφωνώ απόλυτα.Ειναι τελειως παραλογο να μην υπαρχει επαρκή προσφορα βυζων σε μια πολη 5 εκατομμ.
Ειναι απελπιστική η κατασταση για μας τους βυζολάγνους.Παντου στην ευρωπη βρίσκεις αβερτα, εδω..,ΠΑΠΑΡΙΑ.
Βρίσκεις μονο κατ' εξαιρεση, διακοπτομενα, που και που, ημιμετρα , ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.
Η μονη λυση - ακουγεται αστειο,αλλα ειμαι πραγματικα διατεθειμενος να το κανω - ειναι να ενωθουμε ενας αριθμος βυζολαγνων και να χρηματοδοτήσουμε την δημιουργία ενός οικου που θα εχει μονο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΕΣ ΒΥΖΟΜΟΥΝΕΣ ΜΕ 4αρες ΚΑΙ ΑΝΩ.
Το κερδος τους θα προερχεται κατα τη μεριδα του λεοντος ΑΠΟ ΕΜΑΣ, και ενα μικρο μερος θα συμβάλλουν οι υπολοιποι που θελουν να γαμήσουν και δεν ανήκουν στον κυκλο χραματοδοτων.ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΒΥΖΟΛΑΓΝΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ και κατ' εξαιρεση και άλλοι για να μην ξεπαραδιαστουμε τελειως. Ειμαι ανοιχτος σε προτασεις για να δρομολογήσουμε το θεμα, δεν κανω πλακα.