Να έχουμε νέο;Γιατί,πότε ρώτησες ξανά;Με το πρώτο σου post και σε λάθος θέμα,ζητάς νέο;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (3 μέλη και 69 επισκέπτες)
Η επιστροφή του ασώτου...Μετά από μακρά απουσία από τα μπουρδέλα και συνακολούθως και από το site ο μεγαλύτερος βυζανωμαλιάρης επέστρεψε...Η γκόμενα έγινε καπνός και η βυζολαχτάρα πρέπει πλέον να ικανοποιηθεί στις πουτάνες.Με μια γρήγορη ματιά στις προηγούμενες σελίδες είδα ότι τα νέα δεν είναι καλά.Σε λίγο θα τις ονομάσουμε προστατευόμενο είδος.Όταν ακόμα και η Όλγα πάει και κάνει breast reduction στη Ρωσία, τι να λέμε και τι να αναλύουμε.Προφανώς τα λαγωνικά της πιάτσας δεν έχουν καταλάβει ότι αν ένα σπίτι φέρει και στις δύο βάρδιες δύο μούνες με 7άρια ή 8άρια θα χεστεί στο τάληρο ο ιδιοκτήτης και σε 1-2 μήνες θα κυκλοφορεί με Kayenne.Επίσης θέλω να δηλώσω και από αυτό το μετερίζι "Γαμώ το γυναικείο μυαλό, γαμώ τα γυναικεία κόμπλεξ με τα μεγάλα βυζιά".
Τελειώνοντας θέλω να πω 3 πράγματα:
1)Όλοι οι βυζολάτρες ας κάνουμε τα παραπονάκια μας εκεί που γαμάμε για μεγαλύτερα βυζιά.Όσοι γνωρίζουν καμιά τσατσά ως τακτικοί πελάτες ας το αναφέρουν συνέχεια.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει 1 βυζαρού σε μια πόλη 5 εκατομμυρίων και να το δεχόμαστε και να πλερώνουμε αδιαμαρτύρητα.
2)Παλαιότερα κάποιοι συναγωνιστές είχαν φτιάξει καταλόγους με βυζοπουτάνες (οδός, μέρα, ώρα, μέγεθος κλπ.)Επειδή λείπω καιρό και έχω χάσει επεισόδια και δε μπορώ να βοηθήσω σε αυτό ακόμα, όποιος μπορεί ας το επιχειρήσει ξανά (έτσι κι αλλιώς δε θα έχει πολλή δουλειά).
3)Θερμά συγχαρητήρια στο zaras27.Αυτό το παιδί αντέχει στο χρόνο...Εκεί που οι άλλοι σταματούν (όπως εγώ), η Duracell συνεχίζει.Zaras να ξέρεις ότι ο επιμένων νικά.Θα έρθει η στιγμή που κι εγώ και συ θα διαλέγουμε ποιό 7άρι θα γαμήσουμε σήμερα.Και μόλις απολυθώ από τη μαμά πατρίδα θα σου στείλω ρε φίλε ένα mail να φύγουμε για όξω παρέα, αν με θες...
Η νεαρή Ρωσίδα της φωτό διάλεξε το σωστό δρόμο...Shame on Olga...
1)Όλοι οι βυζολάτρες ας κάνουμε τα παραπονάκια μας εκεί που γαμάμε για μεγαλύτερα βυζιά.Όσοι γνωρίζουν καμιά τσατσά ως τακτικοί πελάτες ας το αναφέρουν συνέχεια.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει 1 βυζαρού σε μια πόλη 5 εκατομμυρίων και να το δεχόμαστε και να πλερώνουμε αδιαμαρτύρητα.
2)Παλαιότερα κάποιοι συναγωνιστές είχαν φτιάξει καταλόγους με βυζοπουτάνες (οδός, μέρα, ώρα, μέγεθος κλπ.)Επειδή λείπω καιρό και έχω χάσει επεισόδια και δε μπορώ να βοηθήσω σε αυτό ακόμα, όποιος μπορεί ας το επιχειρήσει ξανά (έτσι κι αλλιώς δε θα έχει πολλή δουλειά).
3)Θερμά συγχαρητήρια στο zaras27.Αυτό το παιδί αντέχει στο χρόνο...Εκεί που οι άλλοι σταματούν (όπως εγώ), η Duracell συνεχίζει.Zaras να ξέρεις ότι ο επιμένων νικά.Θα έρθει η στιγμή που κι εγώ και συ θα διαλέγουμε ποιό 7άρι θα γαμήσουμε σήμερα.Και μόλις απολυθώ από τη μαμά πατρίδα θα σου στείλω ρε φίλε ένα mail να φύγουμε για όξω παρέα, αν με θες...
Η νεαρή Ρωσίδα της φωτό διάλεξε το σωστό δρόμο...Shame on Olga...
Συνημμένα
Ενταξει εχεις ενα δικιο. Καλη ιδεα παντως. Η κλαψα ειναι καλη ιδεαΤελειώνοντας θέλω να πω 3 πράγματα:
Επισκέπτης
εγω προτεινω ερανο για σιλικονη
Παραείναι μεγάλη για μένα!Ευτυχώς,γλυτώνω το μεταξουργείο!
πόσο χρονών θες την κοπέλα που θα πηδήξεις;;
Στη συνιστώ πάντως την Ειρήνη... το τιμά το 20ρικο.. ;)
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οπως τα λες αγαπητε!! το απολυτο... ;)η ειρηνη επρεπενα δουλευει σε studio , τι το εχω πει χιλιαδες φορες , τιμαει τα λεφτα και με το παραπανω , ειναι το απολυτο MILF
Επισκέπτης
Συμφωνώ και επαυξάνω !!! Ενας ενας να λεει καθε φορά που πάει αν θα φέρετε καμιά βυζαρού στην τσατσα αυτή θα το πει στον νταβά γιατί χάνει πελάτες .Αντε μπρος λοιπον όλοι!!!
Ειναι οι ιδιες
Η Λάουρα και η Αγάπη στην Τροφωνίου πρωί μόνο
Η Ειρηνη στο Μεταξουργείο και τιποτα αλλο!!!
Αδερφέ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και εννοείται ότι αμα θες πάμε εξωτερικό μαζί
οπως τα λες αγαπητε!! το απολυτο... ;)
ρεεεε... μη λετε για στούντιο... καλά είναι εκεί...
είμαστε για να δίνουμε 50-60ρικα τώρα;;;; χαχα....
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ελα μωρε με το μπαζο και 20 πολλα ειναι... χαχαχαχα ωραιος!!!! ;)ρεεεε... μη λετε για στούντιο... καλά είναι εκεί...
είμαστε για να δίνουμε 50-60ρικα τώρα;;;; χαχα....
Η Λάουρα και η Αγάπη στην Τροφωνίου πρωί μόνο
Η Ειρηνη στο Μεταξουργείο και τιποτα αλλο!!!
Φίλε Zaras27 σήμερα το πρωί κατά τις 12 πήγα όλο χαρά στην Τροφωνίου προς ανεύρεση Λάουρας - Αγάπης.Στο 11 ήταν ένα κοντόχοντρο άβυζο πορνίδιο και στο 13 μια πέρκα Φιλιππινέζα.Μήπως ξέρεις τι γίνεται;Άλλαξαν βάρδια ή έπεσα στη μέρα;Μήπως ξέρει κανένας άλλος βυζο-συναγωνιστής;Ευχαριστώ.
Υ.Γ:Επειδή στις κριτικές διάβασα για μια Πολωνή μουνάρα με 5αρια στην Ιάσονος 19Α στο Μεταξουργείο, αν κανείς περάσει ας ρίξει μια ματιά αν πρόκειται όντως για 5αρια ή είναι μούφα ο συναγερμός...
Επισκέπτης
Ειναι αδιάθετη οντως και παίζει αν θα παει το Σαββατο ειδάλλως από Δευτερά...δυστυχως
φιλοι συναθλητες επισκεφτικα μεταξουργιο ιασωνοσ19 και ηταν ενα καινουργιο πορνιδιο, σχετικα ψηλη, ξανθια με στηθια σχεδον πεπονια.
διχως σκεψη προχωρησα προς καταθεση.
οφειλω να ομολογησω οτι το 20ρικο τιμηθηκε δεοντος. η κοπελια ηταν αρκετα καλη με συμμετοχη που μακαρι να ειχαν και καποιες αλλες του χωρου.
αν δεν κανω λαθος πρεπει να μας εχει ερθει απο πολωνια μερια.
ελπιζω να μην μας χαθει!!!
διχως σκεψη προχωρησα προς καταθεση.
οφειλω να ομολογησω οτι το 20ρικο τιμηθηκε δεοντος. η κοπελια ηταν αρκετα καλη με συμμετοχη που μακαρι να ειχαν και καποιες αλλες του χωρου.
αν δεν κανω λαθος πρεπει να μας εχει ερθει απο πολωνια μερια.
ελπιζω να μην μας χαθει!!!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
φιλοι συναθλητες επισκεφτικα μεταξουργιο ιασωνοσ19 και ηταν ενα καινουργιο πορνιδιο, σχετικα ψηλη, ξανθια με στηθια σχεδον πεπονια.
Ευχάριστα τα νέα φίλοι βυζοείλωτες! Συναγωνιστή τι βάρδια παίζει το γκομενάκι;
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
Μάγκες, καλησπέρα...
Επιστρέφω μετά από ένα χρόνο, λόγω τεχνικών προβλημάτων με το site αλλά και λόγω προσωπικών...Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με κάτι που όλοι μας το ξέρουμε...Γαμάτε μάγκες...όποια μπορείτε και όσο μπορείτε...και με πληρωμή, γιατί όχι...είναι πιο έντιμο. Και γκόμενα ναχετε, αργά ή γρήγορα θα την πληρώσετε... Γι αυτό καλύτερα πουτάνες που μπορεί να σας κάνουν και τα βίτσια... Και μένα, για όσους με θυμάστε, το βίτσιο μου είναι ένα. Να γαμάω βυζαρούδες και να χύνω στις βυζάρες τους...
Επειδή άφησα πολλές αναπάντητες ερωτήσεις σε μηνύματα συναγωνιστών εδώ και πολύ καιρό, ανακεφαλαιώνω:
Γενικά η πιάτσα είναι νεκρή...δεν υπάρχουν βυζαρούδες αυτή τη στιγμή...ελάχιστες είναι...
Η Λάουρα με αφήνει να χύσω στις βυζάρες της με 40 ευρώ, αλλά δεν το κάνει με όλους...έτσι τουλάχιστον μου έχει πει.
Η Άρτεμις έχει χαθεί, βασικά πρέπει να άλλαξε τηλέφωνο. Το ίδιο και η Άντζελα, πρέπει να έφυγε από την πιάτσα.
Το Νοέμβρη πήρα την Αγάπη (γνωστή Ρωσίδα/χοντρή με βυζάρες) στην Τροφωνίου. Το φχαριστήθηκα και της τις έχυσα με 20 ευρώ...
Η Μαρία η Βουλγάρα στο Άκτιο (ξενοδοχείο) λείπει δυο μήνες, δεν ξαναφάνηκε...
Πριν 2 βδομάδες πήρα μια χοντρούλα Βουλγάρα (Τζουλιάνα) με νο 4 βυζί εκεί στην Ξούθου (στενάκι). Της τα έχυσα με 30 ευρώ (μαζί με το ξενοδοχείο).
Εκτοτε δεν ξέρω τι γίνεται γιατί έχω μετακομίσει στο Μόναχο...Πήγα σε μπουρδέλο εδώ (ονόματι VITALIA). Καμία σχέση...τα μπουρδέλα εδώ έχουν δεκάδες πουτάνες, μπορείς να διαλέξεις...Βρήκα μια αραπίνα ονόματι Μιριαμ. Σφιχτό κωλαράκι και βυζάρες νο 5/6.Τρέλα. Με 100 ευρώ έκανα ολες τις στάσεις και φυσικά την έχυσα στο επίμαχο σημείο...Όνειρο, γιατί αυτό ήθελα πάντα, να χύσω μαύρη βυζαρού...χαλάλι το κατοστάρι...
Αυτά για τώρα...'Αντε αρχίστε να ανταλλάσσετε πληροφορίες να ζωντανέψει ξανά το θέμα...
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Επιστρέφω μετά από ένα χρόνο, λόγω τεχνικών προβλημάτων με το site αλλά και λόγω προσωπικών...Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με κάτι που όλοι μας το ξέρουμε...Γαμάτε μάγκες...όποια μπορείτε και όσο μπορείτε...και με πληρωμή, γιατί όχι...είναι πιο έντιμο. Και γκόμενα ναχετε, αργά ή γρήγορα θα την πληρώσετε... Γι αυτό καλύτερα πουτάνες που μπορεί να σας κάνουν και τα βίτσια... Και μένα, για όσους με θυμάστε, το βίτσιο μου είναι ένα. Να γαμάω βυζαρούδες και να χύνω στις βυζάρες τους...
Επειδή άφησα πολλές αναπάντητες ερωτήσεις σε μηνύματα συναγωνιστών εδώ και πολύ καιρό, ανακεφαλαιώνω:
Γενικά η πιάτσα είναι νεκρή...δεν υπάρχουν βυζαρούδες αυτή τη στιγμή...ελάχιστες είναι...
Η Λάουρα με αφήνει να χύσω στις βυζάρες της με 40 ευρώ, αλλά δεν το κάνει με όλους...έτσι τουλάχιστον μου έχει πει.
Η Άρτεμις έχει χαθεί, βασικά πρέπει να άλλαξε τηλέφωνο. Το ίδιο και η Άντζελα, πρέπει να έφυγε από την πιάτσα.
Το Νοέμβρη πήρα την Αγάπη (γνωστή Ρωσίδα/χοντρή με βυζάρες) στην Τροφωνίου. Το φχαριστήθηκα και της τις έχυσα με 20 ευρώ...
Η Μαρία η Βουλγάρα στο Άκτιο (ξενοδοχείο) λείπει δυο μήνες, δεν ξαναφάνηκε...
Πριν 2 βδομάδες πήρα μια χοντρούλα Βουλγάρα (Τζουλιάνα) με νο 4 βυζί εκεί στην Ξούθου (στενάκι). Της τα έχυσα με 30 ευρώ (μαζί με το ξενοδοχείο).
Εκτοτε δεν ξέρω τι γίνεται γιατί έχω μετακομίσει στο Μόναχο...Πήγα σε μπουρδέλο εδώ (ονόματι VITALIA). Καμία σχέση...τα μπουρδέλα εδώ έχουν δεκάδες πουτάνες, μπορείς να διαλέξεις...Βρήκα μια αραπίνα ονόματι Μιριαμ. Σφιχτό κωλαράκι και βυζάρες νο 5/6.Τρέλα. Με 100 ευρώ έκανα ολες τις στάσεις και φυσικά την έχυσα στο επίμαχο σημείο...Όνειρο, γιατί αυτό ήθελα πάντα, να χύσω μαύρη βυζαρού...χαλάλι το κατοστάρι...
Αυτά για τώρα...'Αντε αρχίστε να ανταλλάσσετε πληροφορίες να ζωντανέψει ξανά το θέμα...
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23