You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 120 άτομα (18 μέλη και 102 επισκέπτες)
yes.i.am
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2016
- Like
- 204
- Πόντοι
- 16
αυτο ειναι θησεως 22 τυπε? στην καλλιθεα?εδώ
Ώρα 9μμ ανηφοριζα την θησεως να πάω στο 22 άκουσα ότι άλαξε διεύθυνση να δω τα κορίτσια η ταμπέλα του STUDIO δεν υπάρχει ποια, ανέβηκα στον πρώτο μου άνοιξε μια μελαχρινή παλιά γνώριμη η Εύα 28 ωραίο κορμί με τατοο και θυμάμαι πολύ καλή στο δωμάτιο. Με πληροφόρησε ότι υπήρχε άλλη μια κοπέλα να την δω ... ελαφρώς αλλαγμένο το σαλόνι δροσερό. .Μετά από λίγο ήρθε μια ξανθιά ελληνιδα ντροπαλή αλλά με πονηρά ματιά μου συστήθηκε Λίζα πολύ ευγενικά και πήγε μέσα. .40αρα μιλφ με πολύ πλούσιο βυζι γύρω στο 1.70 ζουμερή ωραίο κωλο μου κίνησε την περιέργεια και αποφάσισα να περάσω έδωσα 80 για μια ώρα μασάζ πιπα και σεξ..Μπήκα στο δωμάτιο μου έφεραν πετσέτα για φρεσκάρισμα και περίμενα. ..Άνοιξε η πόρτα και μπήκε η Λίζα είχε αλλάξει είχε κάνει και ντουζ φορούσε ένα τοπακι και στρινγκ τώρα είδα πόσο μεγάλο βυζι είχε, τεράστιο τουλάχιστον 6+ ωραίο πόδι και ένα χαμόγελο τεράστιο. .Γύρισα και άρχισε το μασάζ είχε πολύ απαλά χέρια σχεδόν με κοιμησε. Δεν ξέρω μετά από πόσο κατάλαβα ανέβηκε στον πάγκο,αισθάνθηκα τις ρογες τις να μου χαϊδεύουν τα κολωμερια και ξεκίνησε να με γλύφει εκεί τα είδα όλα κόντευα να τρυπησω τον πάγκο.Δεν υπάρχει αυτή η γλώσσα με εγλυψε παντού. Με γύρισε και άρχισε την μπροστινή περιποίηση. Ένα θα σας πω δεν έχω ξανακαυλωσει έτσι τρελή γλώσσα ελεύθερη πιπα βαθιά και τέλος ισπανική δεν υπάρχει αυτό το βυζι μεγάλη ρογα τις είπα να μου βάλει προφυλακτικό ....Στήθηκε στα τέσσερα ωραίο στήσιμο ..Και έγινε πανικός ολοκλήρωσα έτσι. ...Ήταν τέλειο έκανα ντουζάκι την ευχαρίστησα και έφυγα. ..πήγα σπίτι και σκεφτόμουν το γλύψιμο που μου έκανε, ένα θα σας πω , ξαναγύρισα και πήρα μισάωρο με 60 ακριβώς η ίδια αίσθηση εκτός από μασάζ είχα την ίδια περιποίηση. Άψογη αν και δεν τις φενεται είναι πολύ καλή με πολύ γατισια ματιά. ...Την συστήνω ανεπιφύλακτα. ..Καλές ισπανικές συναγωνιστές. .
Όνομα Λίζα.
Ηλικία. Μιλφ
Βυζι. 6+
Πιπα .χωρίς προφύλαξη
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Ξέρουμε μήπως και βάρδια για την Ελλη; (πρωι-απογευμα;)
Την Τετάρτη θα δουλεύει απόγευμα.
Εάν την δεις τελικά και δεν σου κάνει κόπο,για πες τι (βυζο)παίζει!
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
αυτο ειναι θησεως 22 τυπε? στην καλλιθεα?
Ναι,στο Θησέως 22.
Η Λίζα (με βάση το πρόγραμμά τους) δουλεύει Απ'ότι 7 το απόγευμα ως τις τρεις το βράδυ.
anastasios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2010
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
περιφορα των ιερων μαστων της νεαρας ελλης θα πραγματοποιηθει την τεταρτη 02.08.2017 στον ιερο οικο ανοχης ρεμουνδου 21...κατα τας γραφας του προφητη ντιγκγουιντ...προβλεπεται λαικο προσκυνημα...θα παω γονατιστος...και θα ενημερωσω
anastasios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2010
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
...και μια ερωτηση...επειδη εχω σκοπο να καψω πενηνταρικο για βυζια...εκτος απο την βικτωρια...τα στουντιοκοριτσα ρομπερτα...και εμμανουελλα κυπρια...παιζουν πουθενα?
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιαυτο ειναι θησεως 22 τυπε? στην καλλιθεα?
Παίδες βλέπω ότι έχει ανοίξει η όρεξη πολύ εδώ. Και η δική μου επίσης! Θα ήθελα και εγώ αν μπορεί και ξέρει κανείς τα τηλ από Τζούλια(Κνίδου) και Ανέτα(Ευελπίδων). Adicros είναι τόσο σπουδαία η βυζαρού στο Θησέως, μας έφτιαξες και μας έτσι που λες ότι σε έφτιαξε η κυρία.....
anastasios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2010
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
ρεμουνδου 21 ανω ωρα 19.00...δεν βρεθηκε η ελλη...και απο την βιασυνη μου δεν ρωτησα κιολας
Παιδια πληροφοριες για Τζουλια μονο σε pm...
ΤΖΟΥΛΙΑ 6946443176
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
εδώ
Ώρα 9μμ ανηφοριζα την θησεως να πάω στο 22 άκουσα ότι άλαξε διεύθυνση να δω τα κορίτσια η ταμπέλα του STUDIO δεν υπάρχει ποια, ανέβηκα στον πρώτο μου άνοιξε μια μελαχρινή παλιά γνώριμη η Εύα 28 ωραίο κορμί με τατοο και θυμάμαι πολύ καλή στο δωμάτιο. Με πληροφόρησε ότι υπήρχε άλλη μια κοπέλα να την δω ... ελαφρώς αλλαγμένο το σαλόνι δροσερό. .Μετά από λίγο ήρθε μια ξανθιά ελληνιδα ντροπαλή αλλά με πονηρά ματιά μου συστήθηκε Λίζα πολύ ευγενικά και πήγε μέσα. .40αρα μιλφ με πολύ πλούσιο βυζι γύρω στο 1.70 ζουμερή ωραίο κωλο μου κίνησε την περιέργεια και αποφάσισα να περάσω έδωσα 80 για μια ώρα μασάζ πιπα και σεξ..Μπήκα στο δωμάτιο μου έφεραν πετσέτα για φρεσκάρισμα και περίμενα. ..Άνοιξε η πόρτα και μπήκε η Λίζα είχε αλλάξει είχε κάνει και ντουζ φορούσε ένα τοπακι και στρινγκ τώρα είδα πόσο μεγάλο βυζι είχε, τεράστιο τουλάχιστον 6+ ωραίο πόδι και ένα χαμόγελο τεράστιο. .Γύρισα και άρχισε το μασάζ είχε πολύ απαλά χέρια σχεδόν με κοιμησε. Δεν ξέρω μετά από πόσο κατάλαβα ανέβηκε στον πάγκο,αισθάνθηκα τις ρογες τις να μου χαϊδεύουν τα κολωμερια και ξεκίνησε να με γλύφει εκεί τα είδα όλα κόντευα να τρυπησω τον πάγκο.Δεν υπάρχει αυτή η γλώσσα με εγλυψε παντού. Με γύρισε και άρχισε την μπροστινή περιποίηση. Ένα θα σας πω δεν έχω ξανακαυλωσει έτσι τρελή γλώσσα ελεύθερη πιπα βαθιά και τέλος ισπανική δεν υπάρχει αυτό το βυζι μεγάλη ρογα τις είπα να μου βάλει προφυλακτικό ....Στήθηκε στα τέσσερα ωραίο στήσιμο ..Και έγινε πανικός ολοκλήρωσα έτσι. ...Ήταν τέλειο έκανα ντουζάκι την ευχαρίστησα και έφυγα. ..πήγα σπίτι και σκεφτόμουν το γλύψιμο που μου έκανε, ένα θα σας πω , ξαναγύρισα και πήρα μισάωρο με 60 ακριβώς η ίδια αίσθηση εκτός από μασάζ είχα την ίδια περιποίηση. Άψογη αν και δεν τις φενεται είναι πολύ καλή με πολύ γατισια ματιά. ...Την συστήνω ανεπιφύλακτα. ..Καλές ισπανικές συναγωνιστές. .
Όνομα Λίζα.
Ηλικία. Μιλφ
Βυζι. 6+
Πιπα .χωρίς προφύλαξη
Ειναι η γνωστη Λιζα της Δευκαλιωνος- βυζι γυρω στο 4,5
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Εχει ατσουμπαλο σωμα.Μαυρη στο στυλ της Μπιουτι απο Φωκαιας 25ρεμουνδου 21 ανω ωρα 19.00...δεν βρεθηκε η ελλη...και απο την βιασυνη μου δεν ρωτησα κιολας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23