κάτω από τα βυζιά πρέπει να υπάρχει μικρή τομή αν είναι ψεύτικα φίλε. εγώ επειδή την έχω πάρει 3 φορές δεν είδα κάτι τέτοιοΕχω παει τουλαχιστον 10 φορες μαζι της και ακομα δεν εχω καταλαβει αν εχει πλαστικα βυζια.
60-40 έχει αλλα δεν το παραδεχεται.
Παντως μαζι της περνας καλα αρκει να μην την πιασει η τρελα της.
Καποτε επινε πολυ και δεν σταματουσε να καπνιζει και να μιλαει στο δωματιο.
Τωρα ομως μαλλον σταματησε το πιώμα καιειναι πιο επαγγελματιας.
Σε γενικες γραμμες την ιδρωνει την φανελα ,κανει καθε σου βιτσιο και ειναι ενα απο τα στανταρακια μου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 271 άτομα (4 μέλη και 267 επισκέπτες)
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Η τομή κάτω από τα βυζιά είναι η παλιά τεχνική.κάτω από τα βυζιά πρέπει να υπάρχει μικρή τομή αν είναι ψεύτικα φίλε. εγώ επειδή την έχω πάρει 3 φορές δεν είδα κάτι τέτοιο
Σήμερα ανοίγουν τρύπα στη ρώγα και από εκεί χώνουν τα πλαστικά.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Τζάμπα η χαρά μας. Η τύπισσα έχει αρκετά όμορφο πρόσωπο αλλά το βυζί της κοντεύει να φτάσει τον αφαλό και ο κώλος της είναι η χαρά της κυτταρίτιδας.
Για μια ακόμη φορά ο φωτογράφος των Γερμανών έκανε θαύματα.
ολο γκρινια εισαι τελευταια
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Γιαυτην ξερουμε τιποτα?
servitoros887
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Δωστε καμια ενημερωση που θα βρουμε βυζοπουλα στην πρωινη βαρδια..
servitoros887
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Το χω...να σαι καλα
servitoros887
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Γενικα δεν κυκλοφορει νεο αιμα...μονο ανακυκλωση
anastasios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2010
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Φυλής 65Β, καινούργια ψηλή μελαχροινή κοπέλα με τεράστια βυζιά με μεγάλες ρώγες αλλά χάλια κώλο, που τον δίνει όμως. Φουλ πρόγραμμα είπε η τσατσά (69, όλες οι στάσεις, ελεύθερα πιασίματα, μουνάκι, κωλαράκι, νομίζω και τελειωτικό στα βυζιά), ενώ το μωρό καβλάντιζε στο διάδρομο με έναν μουσάτο συναγωνιστή... tits
αναφερθηκε απο analjunkie πρωινη...θα κατεβω αυριο σιγουρα...εαν κατεβει κανεις σημερα εας ενημερωσει
αναφερθηκε απο analjunkie πρωινη...θα κατεβω αυριο σιγουρα...εαν κατεβει κανεις σημερα εας ενημερωσει
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
Αυτο το "αγελαδινα" με εχει βαλει σε σκεψεις και αποριες..
Any thoughts?
Any thoughts?
anastasios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2010
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
κατουροκαβλα
-φ84 οροφος,αντζελα με τις τεραστιες βυζαρες απο μ.αλ.25,εδω ο τσατσος ειπε "only greek",ελεος...
απο την ημερησια του αλλου σαιτ...σημερα...στην βαρδια που τρεχει...απογευματινη
-φ84 οροφος,αντζελα με τις τεραστιες βυζαρες απο μ.αλ.25,εδω ο τσατσος ειπε "only greek",ελεος...
απο την ημερησια του αλλου σαιτ...σημερα...στην βαρδια που τρεχει...απογευματινη
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Αυτο το "αγελαδινα" με εχει βαλει σε σκεψεις και αποριες..
Any thoughts?
Και αυτή που λες εσύ και αυτή που γράφει παρακάτω ο anastasios είναι η γνωστή Άντζελα που έχει περάσει και από Φωκαίας 27/24,Φωκαίας 7 και Φυλής 71β όπου και την είχες πάρει-η κριτική σου είναι εδώ:
yes.i.am
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2016
- Like
- 204
- Πόντοι
- 16
δηλαδη της βικτωριας απο τριγγετοαλυσιδα ειναι μικρα μωρη σουρλουλου?Λαούρα, Κασσάνδρας 3 τύπε. Τα καλύτερα βυζόμπαλα της αγοράς εδώ και μια δεκαετία.
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
Ωραιος ο Dig!Και αυτή που λες εσύ και αυτή που γράφει παρακάτω ο anastasios είναι η γνωστή Άντζελα που έχει περάσει και από Φωκαίας 27/24,Φωκαίας 7 και Φυλής 71β όπου και την είχες πάρει-η κριτική σου είναι εδώ:
Ονομα και πραμα..
Εκ του Dig-σκαβω, ξεθαβω.
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
Εβαλε και νεες φωτο και εχω παθει ζημια, μακραν τα μεγαλυτερα σε φυσιολογικη κοπελα!δηλαδη της βικτωριας απο τριγγετοαλυσιδα ειναι μικρα μωρη σουρλουλου?
Ομως τα 50αρια δεν μπαινουν ουτε βγαινουν ευκολα απ την τσεπη!
Οτι χειρότερο...πεταμένα λεφτα δεν αξιζει καν η επίσκεψη.Εβαλε και νεες φωτο και εχω παθει ζημια, μακραν τα μεγαλυτερα σε φυσιολογικη κοπελα!
Ομως τα 50αρια δεν μπαινουν ουτε βγαινουν ευκολα απ την τσεπη!
2pac84
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δωστε καμια ενημερωση που θα βρουμε βυζοπουλα στην πρωινη βαρδια..
Καλησπερα στο φορουμ.
Θα ηθελα να αναφερω την εξης πληροφορια:
Υπηρχε παλαιοτερα ενα gilf στο Βεργας 2
με τεραστια βυζομπαλα, πριν γινει η ανακαίνιση, δηλ. εποχες 2009 περιπου. Το ονομα της ηταν Αντζελα και ειχε μακρια σπαστα πλατινε μαλλια, μονοκοματο σωμα, οχι παχυ, και 4αρια βυζομπαλα. Τελευταια φορα την ειχα πετυχει στα σπιτακια της Αγαθουπολεως. Εκτοτε εχω χασει τα ιχνη της...Δυστυχώς τελευταια δεν υπαρχει κατι καινούργιο.
Πρόσφατα πετυχα μια πιτσιρίκα, Μαγια στο ονομα, με μεγαλα μεμε, στο Διδύμου 7, απογευμα. Επισης ειναι και η Αλινα στο Αλκαμένους 113 με μεγαλα μεμε(νομιζω ειναι γυρω στο 3,5). Την εχω πετυχει και πρωι και απογευμα.
Tunes_of_war
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 322
- Πόντοι
- 281
Έχει απίστευτε βυζάρες...στις φωτογραφίες χάνει κατά την γνώμη μου...Είναι πολύ ευγενική και καθαρή..
Σ'αφήνει να τα "περιεργαστείς" όσο θες, κλέβει λίγο στο σεξ δεν σ'αφήνει να δώσεις ΠΟΛΥ πόνο αλλά αν το προσπεράσεις και το "ζορίσεις" δεν λέει τπτ...
Η πίπα μ'άρεσε...αλλά τπτ το τρελό γενικά στο κρεβάτι...Για 50 ευρώ δεν ξέρω ρε μπρο...Εγώ πέρασα καλά αλλά υπάρχουν και με 20 ευρώ πολύ καλές επιλογές απο βυζά...Σίγουρα ΟΧΙ τόσο μεγάλα αλλά πολύ καλά...
Σ'αφήνει να τα "περιεργαστείς" όσο θες, κλέβει λίγο στο σεξ δεν σ'αφήνει να δώσεις ΠΟΛΥ πόνο αλλά αν το προσπεράσεις και το "ζορίσεις" δεν λέει τπτ...
Η πίπα μ'άρεσε...αλλά τπτ το τρελό γενικά στο κρεβάτι...Για 50 ευρώ δεν ξέρω ρε μπρο...Εγώ πέρασα καλά αλλά υπάρχουν και με 20 ευρώ πολύ καλές επιλογές απο βυζά...Σίγουρα ΟΧΙ τόσο μεγάλα αλλά πολύ καλά...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23