Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

melrules

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Στην κριτική σας γράψατε ότι προπληρώσατε 30 € και επίσης ότι πληρώσατε επιλέον ποσόν κατά τη διάρκεια της συνουσίας.

Πόσο στοίχισε τελικά;
Του στοιχησε ο ΒΥΖΟΣ αιδονι, αλλα το ευχαριστηθηκε απο οτι διαβασα στην κριτικη :dancing:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Στην κριτική σας γράψατε ότι προπληρώσατε 30 € και επίσης ότι πληρώσατε επιλέον ποσόν κατά τη διάρκεια της συνουσίας.

Πόσο στοίχισε τελικά;

30 ευρώ < χ < 40 ευρώ όπου "χ" το πληρωτέο ποσό... Για να μην τα λέμε κι όλα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Του στοιχησε ο ΒΥΖΟΣ αιδονι, αλλα το ευχαριστηθηκε απο οτι διαβασα στην κριτικη :dancing:

Όπως απάντησα και σε σχόλιο που έγινε στην κριτική μου θα ήταν δύσκολο μόλις με 15 ευρώ να καθόταν η Μισέλ 25' στο δωμάτιο όπως κάθησε και να έχυνα και στα βυζιά, πόσο μάλλον που έχει και μια σχετική ιδιοτροπία μ' αυτά...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
30 ευρώ < χ < 40 ευρώ όπου "χ" το πληρωτέο ποσό... Για να μην τα λέμε κι όλα...

Πάντως αν δεν ήταν χαρτονόμισμα των €5 και ήταμ κέρματα, π.χ. 4,5 €, τότε είσθε θεούλης...

Όσον αφορά τους σχολιασμούς στο πεδίο των κριτικών, τεχνικά αυτό είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στο site, γιατί όποιος γράφει εκεί, δεν πληροφοτείται όυαν κάποιος άλλος γράψει επίσης εκεί, με αποτέλεσμα στα σχόλια των κριτικών να γράφονται αυτιστικοί μονόλογοι...

Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
συνοψίζουμε !!!!!!!

Ντενιζα απο Ρεμουνδου
Πένυ Βριλλησού 36
Λάιμα από Βριλησσού 42 και Βουλιαγμένης 68
Μάργκο από Βριλησσού 42
Σαντυ κροκεων 6
Τζοβανα συγγρου 108

από sensuality
Λίντα +
Λάουρα

απο Τριγγετοαλυσιδα
Ρομίνα
Μελίνα
Κατερίνα
Νικόλ
Ελιζα   

Βαρβάρα από Βούρβαχη 19, Κων/λεως 61 και Ηλία Ηλιού 82

Άντζελλα Φ104

Σόνια  - Σ12

Από Βριλλησού 60
Μαντόνα  + 
Μόνικα

Από Κασσανδρας 
Ελίζα,
Νικολέτα,
Ρουσλάνα
Αλεξάνδρα
Μελινα
Μαρίνα   

εχετε να προσθεσετε κατι ??  :tits2:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Πάντως αν δεν ήταν χαρτονόμισμα των €5 και ήταμ κέρματα, π.χ. 4,5 €, τότε είσθε θεούλης...

Όσον αφορά τους σχολιασμούς στο πεδίο των κριτικών, τεχνικά αυτό είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στο site, γιατί όποιος γράφει εκεί, δεν πληροφοτείται όυαν κάποιος άλλος γράψει επίσης εκεί, με αποτέλεσμα στα σχόλια των κριτικών να γράφονται αυτιστικοί μονόλογοι...

Το 'χω σκεφτεί κι εγώ αυτό, πρέπει να σχεδιαστεί ένα σύστημα ειδοποίησης όπως στο facebook π.χ. Άσε την άλλη την παπαριά που δε δημοσιεύεται αμέσως το σχόλιο αλλά πρέπει να ελεγχθεί πρώτα, ένα σχόλιο είναι ρε πούστη μου δεν είναι κριτική που όντως μπορεί να παραβαίνει σε σοβαρό βαθμό κάποιους κανόνες...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Τσέκαρα απόψε το βράδυ την Καρολίνα στο Αλκιβιάδου 16Β στην οποία αναφέρθηκε ο Πύραυλος, πάνω - κάτω συμφωνώ με την περιγραφή του εκτός απ' την "ευρωπαϊκή φινέτσα" που διέκρινε, για 'μένα είναι μπαζάκι. Βυζιά όντως μεγάλα (4άρια - 5άρια) τα οποία όμως όπως τα είδα πρέπει να είναι πολύ πεσμένα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κάνουμε ιδιαίτερη μνεία για την επίλεκτο πόρνη Τζένη, στον οίκο Φυλής 136, ο οποίος έχει 36 σκαλοπάτια.
Διατίθεται τις πρωινές - μεσημβρινές ώρες.
Πρόκειται για την πρώην Νταϊάνα, που έως τον περασμένο Αύγουστο εκδίδετο στον Οίκο Αλκιβιάδου 16Α.
Μαστοί jumbo, πολλάκις ψωλοχυμένοι από το μισό νομό Αττικής.

Απαραίτητη στο παλμαρέ κάθε βυζοφρόνου.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Κάνουμε ιδιαίτερη μνεία για την επίλεκτο πόρνη Τζένη, στον οίκο Φυλής 136, ο οποίος έχει 36 σκαλοπάτια.
Διατίθεται τις πρωινές - μεσημβρινές ώρες.
Πρόκειται για την πρώην Νταϊάνα, που έως τον περασμένο Αύγουστο εκδίδετο στον Οίκο Αλκιβιάδου 16Α.
Μαστοί jumbo, πολλάκις ψωλοχυμένοι από το μισό νομό Αττικής.
Ρε πύραυλε (με την καλή έννοια), δυο φορές έχω κάνει τον κόπο να τα ανέβω, και έφυγα τρέχοντας (κουτρουβαλώντας τα 36).
Η εντύπωση που απεκόμισα είναι ότι πρόκειται περί τραβελόσπιτου, γιατί και τις δυο μου φάνηκαν για πρώην συνάδελφοι αι κυρίαι.
(Όπως και το διπλανό εξ αριστερών άλλωστε).
Πέφτω έξω?

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Ρε πύραυλε (με την καλή έννοια), δυο φορές έχω κάνει τον κόπο να τα ανέβω, και έφυγα τρέχοντας (κουτρουβαλώντας τα 36).
Η εντύπωση που απεκόμισα είναι ότι πρόκειται περί τραβελόσπιτου, γιατί και τις δυο μου φάνηκαν για πρώην συνάδελφοι αι κυρίαι.
Πέφτω έξω?

Πέφτεις έξω. Το διπλανό στην Πιπίνου ήταν κάποτε τραβελόσπιτο, αλλά τώρα λειτουργεί με κανονικές κοπέλες...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Πέφτεις έξω. Το διπλανό στην Πιπίνου ήταν κάποτε τραβελόσπιτο, αλλά τώρα λειτουργεί με κανονικές κοπέλες...
Να ξαναπεράσω τότε για τσεκάρισμα, γιατί έχω να μπω καιρό... Στο γωνιακό, χρόνια!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Πέφτω έξω?

Όχι δεν είναι τραβελόσπιτο παρ' ότι παλιότερα τα μπουρδελάκια μετά το 100 στη Φυλής ήταν όλα τραβελόσπιτα. Απλά φέρνει πολλά μπάζα. Παλιότερα όμως είχε δουλέψει εκεί κι η Μαριάννα, το αξέχαστο μωρό με το απίστευτο κορμί και τα 5άρια βυζιά...

melrules

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Παλιότερα όμως είχε δουλέψει εκεί κι η Μαριάννα, το αξέχαστο μωρό με το απίστευτο κορμί και τα 5άρια βυζιά...
Μεσα στο τοπ-5 ολων των εποχων η Μαριαννα!

Προχθες εκανα καταδρομικη σε Μεταξι για Μισελ, αλλα γινοταν μακελειο μεσα. Η τσατσα μονο που δεν μας εβαλε στη σειρα να μας βαραει οπως ο Βεγγος τις αδερφες του..Γυναικαρα η Μισελ, αλλα δεν περασα γιατι περιμεναν αρκετοι στην σειρα...Επισης δεν βρηκα την Μαρια :'(

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Μεσα στο τοπ-5 ολων των εποχων η Μαριαννα!

Προχθες εκανα καταδρομικη σε Μεταξι για Μισελ, αλλα γινοταν μακελειο μεσα. Η τσατσα μονο που δεν μας εβαλε στη σειρα να μας βαραει οπως ο Βεγγος τις αδερφες του..Γυναικαρα η Μισελ, αλλα δεν περασα γιατι περιμεναν αρκετοι στην σειρα...Επισης δεν βρηκα την Μαρια :'(

Δηλαδή είδες και τη μουνάρα την τσατσά την Κατερίνα, έτσι δεν είναι;

melrules

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή είδες και τη μουνάρα την τσατσά την Κατερίνα, έτσι δεν είναι;
ναι-δυναμιτης η τυπισσα...
Αλλα -να μην ξαναπιασω βυζι στα χερια μου αν λεω ψεμματα- ειχε φαει μπολικο σκορδο και βρωμαγε η θειτσα...Μια το κατουρο στον ημιοροφο, μια το σκορδο απο το στομα της, μια το πληθος εκει μεσα, εφυγα αρον-αρον...Δεν παλευεται αυτο το Μεταξι ρε παιδια- ειναι γ'εθνικη αλλα δινει γροθια στην κριση με τις τιμες του...

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
οποιος εχει ''τιμηση''  :knockinb: την Κατερινα , ας ενημερωση  ;)

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Την εχω τιμησει ουκ ολιγες φορες εγω Νικο, και στο Αδανων και στο Καλλεργη. Ειναι οντως ευγενεστατη και δεκτικη, αλλα απο σεξ ειναι κατω του μετριου. Συμμετοχη μηδενικη-μοιαζει σαν πλαστελινη στο κρεβατι...οπως την φτιαξεις ετσι θα μεινει...
Εμενα μου ειπε οτι ειναι Ουκρανη. Νομιζω οτι αδικειται απο τους οικους που δουλευει-ειναι χαλια σπιτια ολα.Της ειχα ζητησει το τηλ της για ραντεβου εκτος και ειχε αρνηθει παντα ευγενικα, παρολο που ημουν τακτικος χορηγος και λεγαμε και 2 κουβεντες παραπανω.
Απλα σαν βυζολατρης, ειχε αυτο που ηθελα, ετσι οπως το ηθελα,γιαυτο και πηγαινα μαζι της.
Τι ωρες την πετυχες?
Κατά τα μεσάνυχτα.Δεν ξέρω αν ήταν απογευματινή ή βραδινή βάρδια

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Παιδιά,για την Μαρία που αναφέρατε πιο πάνω που δούλευε στο Αδάνων,την είδα πριν κανα μήνα σε ένα από τα 2 μπουρδέλα στις αρχές της Κολωνού αριστερά.Δεν θυμάμαι εάν ήταν στο πάνω ή στο κάτω. (εκεί έχει και ένα τρίτο,υπόγειο).
Δεν πέρασα,και δεν έχω περάσει ποτέ έως τώρα, και δεν ξέρω το γιατί παρ'ότι φαίνεται πολύ ευγενική.την  επόμενη φορά θα την πάρω σίγουρα,αρκεί βέβαια κάπου να την πετύχω

Συναγωνιστή για διευκρίνισε, όταν λες στις αρχές της Κολωνού εννοείς όπως μπαίνεις στην Κολωνού από Πειραιώς; Γιατί αν εννοείς όπως μπαίνεις από Αχιλλέως (με τα πόδια, γιατί από Αχιλλέως δε στρίβει αμάξι) είναι μόνο ένα ισόγειο εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom