Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Ναι, χαϊδευτικά.
Αλλά την τελευταία φορά που πήδηξα ουρακοτάγκο η θεωρία σου περί εγγύησης δεν επαληθεύτηκε.

Το γλωσσοφάγατε το κορίτσι, θα νομίζουν οι συναγωνιστές ότι είναι κανένα τέρας με τις υπερβολές που λέτε ενώ είναι τούμπανο... N.Smirni76 ατυχής η αναφορά σου, βρήκαν ευκαιρία να πουν κακίες...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Από εδώ και στο εξής, ας την αποκαλούμε "Μισέλ η Μαλλιαρή", ώστε να μην τη συγχέουμε με άλλη.

Έχει μαλλιά και στις θηλές ;
(το έχω συναντήσει)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
Το γλωσσοφάγατε το κορίτσι, θα νομίζουν οι συναγωνιστές ότι είναι κανένα τέρας με τις υπερβολές που λέτε ενώ είναι τούμπανο... N.Smirni76 ατυχής η αναφορά σου, βρήκαν ευκαιρία να πουν κακίες...
όχι ρε τούμπανο είναι η κοπέλα...είπα απλά τι με χαλάει , αυτό το κάτι σαν χνουδάκι που έχει χαμηλά στη μέση.........

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Παιδιά,για την Μαρία που αναφέρατε πιο πάνω που δούλευε στο Αδάνων,την είδα πριν κανα μήνα σε ένα από τα 2 μπουρδέλα στις αρχές της Κολωνού αριστερά.Δεν θυμάμαι εάν ήταν στο πάνω ή στο κάτω. (εκεί έχει και ένα τρίτο,υπόγειο).
Δεν πέρασα,και δεν έχω περάσει ποτέ έως τώρα, και δεν ξέρω το γιατί παρ'ότι φαίνεται πολύ ευγενική.την  επόμενη φορά θα την πάρω σίγουρα,αρκεί βέβαια κάπου να την πετύχω

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σήμερα είχαμε εμπειρίες με αρκετούς ευμεγέθεις μαστούς, άπαντες φυσικοί, χωρίς προσθήκες:

1.
Οίκος Διδύμου 18, υπόγειον.
Η αλλοδαπή Φωτεινούλα, ήταν γονηπετής στο δωμάτιο αναμονής & επιδείξεων. Διαπραγματευόταν με έναν αράπη την τιμή ενός ξύλινου αγαλματιδίου.
Οι μαστοί της Φωτεινούλας είναι ευμεγέθεις, ωστόσο όλο της το σώμα είναι υπέρβαρο, με αποτέλεσμα να μη μας έλκει η σωματική επαφή. Όμως μας έλκει η στοματική επαφή, οπότε στο παρελθόν την έχουμε ψωλοχύσει δύο φορές στη στοματική κοιλότητα.

2.
Οίκος Έλλης.
Υπέρβαρη νεαρά αλλοδαπή, με τεράστιους μαστούς.
Εμφανίστηκε βιαστικά και τρομαγμένα στο δωμάτιο αναμονής και επιδείξεων.
Συνολικά, θύμιζε βόμβα βυθού.

3.
Οίκος Κολωνού 32Β.
Μισέλ.
Γυφταριό με εκρηκτικούς μαστούς.
Όχι υπέρβαρη.
Παραλίγο να ενδώσω, αλλά απήλθα, καθότι είχα τάσεις λιποθυμίας από τη δυσοσμία των ούρων στο κλιμακοστάσιο του Οίκου.
Θα ξαναπάω, αλλά θα πάρω μια βαθειά ανάσα στο πεζοδρόμιο και θα ανεβώ τρέχοντας τις σκάλες χωρίς να αναπνεύσω.

4.
Οίκος Αλκιβιάδου 16Β.
Έγινε περιφορά δύο θηλέων.
Το ένα ήταν η Καρολίνα.
Νεαρότατη, 20 - 25 ετών.
Ευρωπαϊκή φινέτσα, εύχαρις, αποδεκτά παραπανίσια κιλά, μαστοί jumbo, επιδερμίς πάλλευκη, κόμμωση αλά Λίζα Μινέλι.
Πεοθηλασμός άνευ περικαυλίδος.
Μείζονες γλουτιαίοι μύες, σαν το ντεκ του αεροπλανοφόρου Εντερπράϊζ.
Την καταγαμήσαμε ωραιότατα.

Χαίρετε.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Παιδιά,για την Μαρία που αναφέρατε πιο πάνω που δούλευε στο Αδάνων,την είδα πριν κανα μήνα σε ένα από τα 2 μπουρδέλα στις αρχές της Κολωνού αριστερά.Δεν θυμάμαι εάν ήταν στο πάνω ή στο κάτω. (εκεί έχει και ένα τρίτο,υπόγειο).
Δεν πέρασα,και δεν έχω περάσει ποτέ έως τώρα, και δεν ξέρω το γιατί παρ'ότι φαίνεται πολύ ευγενική.την  επόμενη φορά θα την πάρω σίγουρα,αρκεί βέβαια κάπου να την πετύχω

:rockon: :rockon: :rockon: Έβγαλες λαβράκι! Πρωί ή απόγευμα την πέτυχες;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Σήμερα είχαμε εμπειρίες με αρκετούς ευμεγέθεις μαστούς, άπαντες φυσικοί, χωρίς προσθήκες:

1.
Οίκος Διδύμου 18, υπόγειον.
Η αλλοδαπή Φωτεινούλα, ήταν γονηπετής στο δωμάτιο αναμονής & επιδείξεων. Διαπραγματευόταν με έναν αράπη την τιμή ενός ξύλινου αγαλματιδίου.
Οι μαστοί της Φωτεινούλας είναι ευμεγέθεις, ωστόσο όλο της το σώμα είναι υπέρβαρο, με αποτέλεσμα να μη μας έλκει η σωματική επαφή. Όμως μας έλκει η στοματική επαφή, οπότε στο παρελθόν την έχουμε ψωλοχύσει δύο φορές στη στοματική κοιλότητα.

2.
Οίκος Έλλης.

3.
Οίκος Κολωνού 32Β.
Μισέλ.
Γυφταριό με εκρηκτικούς μαστούς.
Όχι υπέρβαρη.
Παραλίγο να ενδώσω, αλλά απήλθα, καθότι είχα τάσεις λιποθυμίας από τη δυσοσμία των ούρων στο κλιμακοστάσιο του Οίκου.
Θα ξαναπάω, αλλά θα πάρω μια βαθειά ανάσα στο πεζοδρόμιο και θα ανεβώ τρέχοντας τις σκάλες χωρίς να αναπνεύσω.

4.
Οίκος Αλκιβιάδου 16Β.
Έγινε περιφορά δύο θηλέων.
Το ένα ήταν η Καρολίνα.
Νεαρότατη, 20 - 25 ετών.
Ευρωπαϊκή φινέτσα, εύχαρις, αποδεκτά παραπανίσια κιλά, μαστοί jumbo, επιδερμίς πάλλευκη, κόμμωση αλά Λίζα Μινέλι.
Πεοθηλασμός άνευ περικαυλίδος.
Μείζονες γλουτιαίοι μύες, σαν το ντεκ του αεροπλανοφόρου Εντερπράϊζ.
Την καταγαμήσαμε ωραιότατα.

Χαίρετε.

Πύραυλε πρωί ή απόγευμα αυτή η Καρολίνα;

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Σιλικονουχα βυζια εχει και η γνωστη Ντενιζα απο Ρεμουνδου..

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
:rockon: :rockon: :rockon: Έβγαλες λαβράκι! Πρωί ή απόγευμα την πέτυχες;
Ήταν στην απογευματινή ή στην βραδινή βάρδια.το λέω αυτό γιατί την τσαρκα την έκανα γύρω στα μεσάνυχτα,οπότε δεν ξέρω αν ήταν στο τέλος της απογευματινής ή στην αρχή της βραδινής. Αν την έχεις πάρει έχεις την καλοσύνη να μου πεις εντυπώσεις;Και από που είναι;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Ήταν στην απογευματινή ή στην βραδινή βάρδια.το λέω αυτό γιατί την τσαρκα την έκανα γύρω στα μεσάνυχτα,οπότε δεν ξέρω αν ήταν στο τέλος της απογευματινής ή στην αρχή της βραδινής. Αν την έχεις πάρει έχεις την καλοσύνη να μου πεις εντυπώσεις;Και από που είναι;

Δεν την έχω πάρει ρε συ. Την είχα ψάξει παλιότερα στο μπουρδελάκι της Αδάνων που δούλευε καιρό αλλά εκείνη την εποχή είχε μόλις σταματήσει.

melrules

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Την εχω τιμησει ουκ ολιγες φορες εγω Νικο, και στο Αδανων και στο Καλλεργη. Ειναι οντως ευγενεστατη και δεκτικη, αλλα απο σεξ ειναι κατω του μετριου. Συμμετοχη μηδενικη-μοιαζει σαν πλαστελινη στο κρεβατι...οπως την φτιαξεις ετσι θα μεινει...
Εμενα μου ειπε οτι ειναι Ουκρανη. Νομιζω οτι αδικειται απο τους οικους που δουλευει-ειναι χαλια σπιτια ολα.Της ειχα ζητησει το τηλ της για ραντεβου εκτος και ειχε αρνηθει παντα ευγενικα, παρολο που ημουν τακτικος χορηγος και λεγαμε και 2 κουβεντες παραπανω.
Απλα σαν βυζολατρης, ειχε αυτο που ηθελα, ετσι οπως το ηθελα,γιαυτο και πηγαινα μαζι της.
Τι ωρες την πετυχες?

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6

2.
Οίκος Έλλης.
Αξιότιμε συνάδελφε θα μπορουσατε να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες ?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Αξιότιμε συνάδελφε θα μπορουσατε να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες ?
Αυτή λογικά... :think:

Ειναι οντως ευγενεστατη και δεκτικη, αλλα απο σεξ ειναι κατω του μετριου. Συμμετοχη μηδενικη-μοιαζει σαν πλαστελινη στο κρεβατι...οπως την φτιαξεις ετσι θα μεινει...
Έτσι. Παρ'όλα αυτά, όταν δούλευε Αδάνων έμπαινα στον πειρασμό να κάνω μια προθέρμανση μαζί της πριν το βαρύ πυροβολικό (Τζούλια)... :tits:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Εκτιμώ ότι περί αυτής πρόκειται.

Εκπλήσσομαι με την κριτική του κ. sarouman...
Πως τα καταφέρνει αυτός ο άνθρωπος και σκαρώνει τόσο έντονες ερωτικές ιστορίες, με τέτοιες μπανταλεμένεες παρτενέρ;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Τίμησα Μισέλ, θα ακολουθήσει κριτική σύντομα... Ένα πράγμα θα πω, τα περί τρίχας, χνουδιού ή όπως θέλετε πείτε το στην πλάτη είναι απλά ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.121
Πόντοι
1.960
Μονο Μισελ φιλε ολες οι αλλες δεν ειναι καν αξιες αναφορας..χωρις να θελω να προσβαλω τον φιλτατο scouter Πυραυλο που ειναι ο μονος που κανει σωστη δουλεια για το τοpic o οποιος αν δεν κανω λαθος ειναι αυτος που μας ενημερωσε και για την Romperta,αλλη καυλα!!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Τίμησα Μισέλ, θα ακολουθήσει κριτική σύντομα... Ένα πράγμα θα πω, τα περί τρίχας, χνουδιού ή όπως θέλετε πείτε το στην πλάτη είναι απλά ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

Στην κριτική σας γράψατε ότι προπληρώσατε 30 € και επίσης ότι πληρώσατε επιλέον ποσόν κατά τη διάρκεια της συνουσίας.

Πόσο στοίχισε τελικά;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom