Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 93 άτομα (3 μέλη και 90 επισκέπτες)

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.170
Πόντοι
1.960
Έλεος μ' αυτήν τη Μισέλ πότε θα καταφέρω να την πετύχω, δεν είναι δα και το πιο απλό πράγμα για 'μένα που μένω βόρεια να πηγαινοέρχομαι Μετάξι... Ρε συ N.Smirni76 έχεις τσεκάρει μήπως πάνω - κάτω κάθε πότε δουλεύει και αν είναι συνήθως απογευματινή ή νυχτερινή βάρδια;

ΜΙΣΕΛ-15ΕΥΡΩ-ΚΟΛΩΝΟΥ 32Β η 15 κατι[(στο υπογειο)ειναι 2 κοπελες μην φοβηθεις και φυγεις)] 11 το βραδυ με 6 το πρωι πλεον..στην αρχη ηταν 5-11 απογευματινη.

ThE

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
Έλεος μ' αυτήν τη Μισέλ πότε θα καταφέρω να την πετύχω, δεν είναι δα και το πιο απλό πράγμα για 'μένα που μένω βόρεια να πηγαινοέρχομαι Μετάξι...

Χθες Κυριακή πάντως την πέτυχα στο Κολωνού 32Β απογευματινή βάρδια (17:00-23:00).

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Αδερφε κριμα-εχασες ενα απο τα καλυτερα 5αρια..Δυσκολο για Μεταξι ΔΕΝ ειναι (ουτε καν για Ιασωνος 31 αν θυμαμαι οτι αναφερθηκε) αφου πριν το Αδανων δουλευε σε χειροτερο-στο Καλλεργη...απο σεξ βεβαια λιγα πραγματα, αλλα το βυζι ηταν απιθανο...

Ήταν τοφαλοειδές σαν τη Λάουρα - Τζούλια ή πιο νορμάλ;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
ΜΙΣΕΛ-15ΕΥΡΩ-ΚΟΛΩΝΟΥ 32Β η 15 κατι[(στο υπογειο)ειναι 2 κοπελες μην φοβηθεις και φυγεις)] 11 το βραδυ με 6 το πρωι πλεον..στην αρχη ηταν 5-11 απογευματινη.

Χθες Κυριακή πάντως την πέτυχα στο Κολωνού 32Β απογευματινή βάρδια (17:00-23:00).

Εντάξει απογευματινή ή νυχτερινή βάρδια στα Κολωνού 11Β, 15, 32Β, νομίζω το λήξαμε... Παιδιά η Μισέλ από φάτσα λέει; Δυο φορές πήγα από Μετάξι να την τσεκάρω κι ήμουν τόσο γκαντέμης που έλειπε και τις δύο...

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πηγαινε τωρα δουλευει στο κωλονου 11 β στο υπογειο.
απο φατσα παρα πολυ καλη , φοβερο σγουρο καυρο μαλλλι κ πολυ καλο attitude στο δωματιο..
θεωρω οτι σε λιγο καιρο θα τραβηξει τον δρομο της αντρεα...

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
Η Μελινα απο Κασσανδρας , Ελιζα απο Τριγγετοαλυσιδα , Σαντυ κροκεων 6 , Τζοβανα συγγρου 108

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι ποιές δεν έχουν σιλικόνη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Παίδες πέρασα σήμερα το βραδάκι από Κολωνού 32Β για να τσεκάρω Μισέλ κι ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! Από πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω... Κατ' αρχάς δεν περίμενα να είναι ΤΟΣΟ μουνάρα η κοπέλα, νταρντάνα, βυζάρες, κωλάρα, πιασίματα, κάβλωσα και μόνο που την είδα... Και αυθεντικό γυφτάκι για όσους γουστάρουμε! Το μόνο που με προβλημάτισε ήταν το σαλονάρισμά της... Μαζί της κι ένα σούπερ μωρό η Μαρία ή Άννα - Μαρία, κάπως έτσι, ξανθιά με αγγελικό πρόσωπο, κορμάρα, μέτριο κώλο και βυζί 3αράκι κατά πάσα πιθανότητα σιλικόνη (δεν εμπίπτει στα ενδιαφέροντα του thread αλλά την αναφέρω παρεπιπτόντως). Εν τω μεταξύ ρε παίδες εγώ πήγαινα συνήθως Ιάσωνος για μπουρδελότσαρκα στο Μετάξι και μη έχοντας περάσει από Κολωνού δεν είχα τσεκάρει αυτήν την ξανθιά μιλφάρα τσατσά την Κατερίνα στο συγκεκριμένο σπιτάκι με το τέλειο πρόσωπο, τί γυναίκα είναι αυτή; Έμαθα ότι παλιά δούλευε και σαν ιερόδουλη. Της έχει προτείνει κανείς να την πληρώσει για να τη  :fuck1: να μας πει αντίδραση; Είχα καβλώσει με την πάρτη της πριν καν δω τη Μισέλ, χαλαρά θα τις έπαιρνα και τις δυο παρτούζα (ή μάλλον και τις τρεις :)) 15 ευρώ το αντίτιμο, το σπιτάκι πολύ high class για Μετάξι και το σημαντικότερο δε δέχεται και αλλοδαπούς! Εν τω μεταξύ ρώτησα και για τα ωράρια της Μισέλ για να το λήγουμε: Δουλεύει κάθε απόγευμα στο Κολωνού 32Β και στα καπάκια νύχτα είτε στο ίδιο, είτε συνηθέστερα στο "αδελφάκι" Κολωνού 11Β! Συναγωνιστές πιστεύω ότι είναι ό,τι πιο αξιόλογο και συμφερότερο υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην πιάτσα για όσους βυζολάτρες είναι ικανοποιημένοι με τα 4άρια σε ένα νορμάλ σώμα και δεν αρέσκονται σε γυναίκες βαρέων βαρών με 6άρια μαστάρια! Ειλικρινά ευχαριστώ για την ενημέρωση όσους την ανέφεραν εδώ μέσα, σήμερα ήμουν κομμάτια απ' τη δουλειά και δεν πέρασα στο δωμάτιο μαζί της αλλά από Παρασκευή θα κάνω έφοδο να σας πω εντυπώσεις κι από μέσα!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Παίδες πέρασα σήμερα το βραδάκι από ...
...

Ευγε κ. Womanaholic!
Το ότι ενημερώσατε με τόση ακρίβεια, σας κατατάσσει στους ενάρετους πολίτες σύμφωνα με την Πολιτεία του Πλάτωνος.

Σύμφωνα με την παραβολή του σπηλαίου, ανήκετε στην κατηγορία των πολιτών οι οποίοι είναι άξια μέλη της κοινωνίας, καθότι σντιληφθήκατε το αγαθό και το επικοινωνήσατε στους συνδεσμώτες σας, πράγμα που οι περισσότεροι δεν θα το έκαναν...  

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Παίδες πέρασα σήμερα το βραδάκι από Κολωνού 32Β για να τσεκάρω Μισέλ κι ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! Από πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω... Κατ' αρχάς δεν περίμενα να είναι ΤΟΣΟ μουνάρα η κοπέλα, νταρντάνα, βυζάρες, κωλάρα, πιασίματα, κάβλωσα και μόνο που την είδα... Και αυθεντικό γυφτάκι για όσους γουστάρουμε! Το μόνο που με προβλημάτισε ήταν το σαλονάρισμά της... Μαζί της κι ένα σούπερ μωρό η Μαρία ή Άννα - Μαρία, κάπως έτσι, ξανθιά με αγγελικό πρόσωπο, κορμάρα, μέτριο κώλο και βυζί 3αράκι κατά πάσα πιθανότητα σιλικόνη (δεν εμπίπτει στα ενδιαφέροντα του thread αλλά την αναφέρω παρεπιπτόντως). Εν τω μεταξύ ρε παίδες εγώ πήγαινα συνήθως Ιάσωνος για μπουρδελότσαρκα στο Μετάξι και μη έχοντας περάσει από Κολωνού δεν είχα τσεκάρει αυτήν την ξανθιά μιλφάρα τσατσά την Κατερίνα στο συγκεκριμένο σπιτάκι με το τέλειο πρόσωπο, τί γυναίκα είναι αυτή; Έμαθα ότι παλιά δούλευε και σαν ιερόδουλη. Της έχει προτείνει κανείς να την πληρώσει για να τη  :fuck1: να μας πει αντίδραση; Είχα καβλώσει με την πάρτη της πριν καν δω τη Μισέλ, χαλαρά θα τις έπαιρνα και τις δυο παρτούζα (ή μάλλον και τις τρεις :)) 15 ευρώ το αντίτιμο, το σπιτάκι πολύ high class για Μετάξι και το σημαντικότερο δε δέχεται και αλλοδαπούς! Εν τω μεταξύ ρώτησα και για τα ωράρια της Μισέλ για να το λήγουμε: Δουλεύει κάθε απόγευμα στο Κολωνού 32Β και στα καπάκια νύχτα είτε στο ίδιο, είτε συνηθέστερα στο "αδελφάκι" Κολωνού 11Β! Συναγωνιστές πιστεύω ότι είναι ό,τι πιο αξιόλογο και συμφερότερο υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην πιάτσα για όσους βυζολάτρες είναι ικανοποιημένοι με τα 4άρια σε ένα νορμάλ σώμα και δεν αρέσκονται σε γυναίκες βαρέων βαρών με 6άρια μαστάρια! Ειλικρινά ευχαριστώ για την ενημέρωση όσους την ανέφεραν εδώ μέσα, σήμερα ήμουν κομμάτια απ' τη δουλειά και δεν πέρασα στο δωμάτιο μαζί της αλλά από Παρασκευή θα κάνω έφοδο να σας πω εντυπώσεις κι από μέσα!

Έχω καβλαντήσει με την τσατσά Κατερίνα, γιατί με καβλώνει απίστευτα. Καβλαντίζει και αυτή αλλά για γαμίση με απαξίωνε...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Ευγε κ. Womanaholic!
Το ότι ενημερώσατε με τόση ακρίβεια, σας κατατάσσει στους ενάρετους πολίτες σύμφωνα με την Πολιτεία του Πλάτωνος.

Σύμφωνα με την παραβολή του σπηλαίου, ανήκετε στην κατηγορία των πολιτών οι οποίοι είναι άξια μέλη της κοινωνίας, καθότι σντιληφθήκατε το αγαθό και το επικοινωνήσατε στους συνδεσμώτες σας, πράγμα που οι περισσότεροι δεν θα το έκαναν...  

Να 'σαι καλά Πύραυλε.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Έχω καβλαντήσει με την τσατσά Κατερίνα, γιατί με καβλώνει απίστευτα. Καβλαντίζει και αυτή αλλά για γαμίση με απαξίωνε...

Ναι ρε φίλε σου λέω με κάβλωσε κι εμένα απίστευτα η Κατερίνα... Και σε κάτι παλικάρια που την καβλάντιζαν τα ίδια έλεγε, ότι μετά από τόσα χρόνια έχει πλέον σιχαθεί τους άντρες κ.τ.λπ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.705
Πόντοι
46.232
Παίδες πέρασα σήμερα το βραδάκι από Κολωνού 32Β για να τσεκάρω Μισέλ κι ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! Από πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω...
όπως σου τα είπα δηλαδή τα ωράρια  ;)
εμένα αυτό που με χαλάει στην Μισέλ είναι η τριχοφυΐα που έχει χαμηλά στη μέση....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
όπως σου τα είπα δηλαδή τα ωράρια  ;)
εμένα αυτό που με χαλάει στην Μισέλ είναι η τριχοφυΐα που έχει χαμηλά στη μέση....

Ναι να 'σαι καλά πραγματικά με βοήθησες! Φίλε η τριχοφυΐα στη γυναίκα σημαίνει ΟΡΜΟΝΕΣ... Αισθητικά μπορεί να σ' ενοχλεί αλλά είναι καλό γενικά ;)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Αντιερωτικό, αντιαισθητικό...

Εντάξει μη νομίζεις μάλλον υπερβάλλει λίγο ο συναγωνιστής... Εγώ που τη σκανάρισα στο σαλονάρισμα δεν πρόσεξα τίποτα, αν ήταν κάτι έντονο θα φαινόταν... Ας μην ξενερώνουμε με ανούσιες λεπτομέρειες τους βυζολάτρες που ετοιμάζονται να την τιμήσουν, η κοπέλα είναι φωτιά στο κορμί που λέει κι ο Κιάμος :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Ναι ρε ούφο, σημαίνει όμως ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ορμόνες (testosterone), όχι θηλυκές (οιστρογόνα)!

Θέλω να πιστεύω ότι με αποκάλεσες "ούφο" χαϊδευτικά... Λες να μην ξέρω τη διαφορά; Αυτό που δε γνωρίζεις μάλλον εσύ είναι ότι οι περισσότερες αρσενικές ορμόνες είναι εγγύηση ότι μια γυναίκα θα είναι φωτιά στο κρεβάτι!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Θέλω να πιστεύω ότι με αποκάλεσες "ούφο" χαϊδευτικά... Λες να μην ξέρω τη διαφορά; Αυτό που δε γνωρίζεις μάλλον εσύ είναι ότι οι περισσότερες αρσενικές ορμόνες είναι εγγύηση ότι μια γυναίκα θα είναι φωτιά στο κρεβάτι!
Ναι, χαϊδευτικά.
Αλλά την τελευταία φορά που πήδηξα ουρακοτάγκο η θεωρία σου περί εγγύησης δεν επαληθεύτηκε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom