Παίδες πέρασα σήμερα το βραδάκι από Κολωνού 32Β για να τσεκάρω Μισέλ κι ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! Από πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω... Κατ' αρχάς δεν περίμενα να είναι ΤΟΣΟ μουνάρα η κοπέλα, νταρντάνα, βυζάρες, κωλάρα, πιασίματα, κάβλωσα και μόνο που την είδα... Και αυθεντικό γυφτάκι για όσους γουστάρουμε! Το μόνο που με προβλημάτισε ήταν το σαλονάρισμά της... Μαζί της κι ένα σούπερ μωρό η Μαρία ή Άννα - Μαρία, κάπως έτσι, ξανθιά με αγγελικό πρόσωπο, κορμάρα, μέτριο κώλο και βυζί 3αράκι κατά πάσα πιθανότητα σιλικόνη (δεν εμπίπτει στα ενδιαφέροντα του thread αλλά την αναφέρω παρεπιπτόντως). Εν τω μεταξύ ρε παίδες εγώ πήγαινα συνήθως Ιάσωνος για μπουρδελότσαρκα στο Μετάξι και μη έχοντας περάσει από Κολωνού δεν είχα τσεκάρει αυτήν την ξανθιά μιλφάρα τσατσά την Κατερίνα στο συγκεκριμένο σπιτάκι με το τέλειο πρόσωπο, τί γυναίκα είναι αυτή; Έμαθα ότι παλιά δούλευε και σαν ιερόδουλη. Της έχει προτείνει κανείς να την πληρώσει για να τη
να μας πει αντίδραση; Είχα καβλώσει με την πάρτη της πριν καν δω τη Μισέλ, χαλαρά θα τις έπαιρνα και τις δυο παρτούζα (ή μάλλον και τις τρεις
) 15 ευρώ το αντίτιμο, το σπιτάκι πολύ high class για Μετάξι και το σημαντικότερο δε δέχεται και αλλοδαπούς! Εν τω μεταξύ ρώτησα και για τα ωράρια της Μισέλ για να το λήγουμε: Δουλεύει κάθε απόγευμα στο Κολωνού 32Β και στα καπάκια νύχτα είτε στο ίδιο, είτε συνηθέστερα στο "αδελφάκι" Κολωνού 11Β! Συναγωνιστές πιστεύω ότι είναι ό,τι πιο αξιόλογο και συμφερότερο υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην πιάτσα για όσους βυζολάτρες είναι ικανοποιημένοι με τα 4άρια σε ένα νορμάλ σώμα και δεν αρέσκονται σε γυναίκες βαρέων βαρών με 6άρια μαστάρια! Ειλικρινά ευχαριστώ για την ενημέρωση όσους την ανέφεραν εδώ μέσα, σήμερα ήμουν κομμάτια απ' τη δουλειά και δεν πέρασα στο δωμάτιο μαζί της αλλά από Παρασκευή θα κάνω έφοδο να σας πω εντυπώσεις κι από μέσα!