Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

Συνημμένα

• notis_sfakianakis.jpg
    notis_sfakianakis.jpg
    55,6 KB · Εμφανίσεις: 26

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Η Ρομπέρτα δούλεψε προσωρινά στο Κ166 .Λογικά θα είναι στο Ιερά οδος 20

Χμμ....   στο Ιερά οδος 20  ειναι ο .. Σφακιανακης   :rolleyes:  Μήπως Ιερά οδος  66 ? (  εκει  δεν  υπάρχει  Ρομπέρτα  στα σάϊτ  τους)
Ρομπέρτα με  :tits:  υπήρχε   στο Αριστοτέλους  5 νομιζω-- αυτήν  εννοούμε ?  :)

Όντως Ιερά Οδό 20 δεν υπάρχει studio, υπάρχει όμως στο 66 και ένα που βρίσκεται σε ένα δρομάκι που βγαίνει στο 21 της Ιεράς Οδού, ποιο εννοείς Zaras? Και είναι η ίδια η Ρομπέρτα που ήταν στο Αριστοτέλους 5 στον παράδρομο της Συγγρού;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Α και κάτι άλλο παιδιά ελπίζω να μην έχει καμιά απ' τις Μισέλ - Ρομπέρτα σιλικόνη, πιστεύω ότι συνομιλώ με σοβαρούς βυζολάγνους :)

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Όντως Ιερά Οδό 20 δεν υπάρχει studio, υπάρχει όμως στο 66 και ένα που βρίσκεται σε ένα δρομάκι που βγαίνει στο 21 της Ιεράς Οδού, ποιο εννοείς Zaras? Και είναι η ίδια η Ρομπέρτα που ήταν στο Αριστοτέλους 5 στον παράδρομο της Συγγρού;
Μπορεί αν ειναι το 21 οπως λες γιατί δεν εχω παει .Εκείνη μου το ειπε αλλά δεν το συγκρατησα καλά.Εννοείται οτι ειναι φυσικό το βυζι της 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Α και κάτι άλλο παιδιά ελπίζω να μην έχει καμιά απ' τις Μισέλ - Ρομπέρτα σιλικόνη, πιστεύω ότι συνομιλώ με σοβαρούς βυζολάγνους :)
Για Μισέλ όρμα, τύπε, έχει το σωματότυπο που θες (την άλλη δε την ξέρω).
Στο σαλονάρισμα φάνηκε ξινή, πάντως, δεν εγγυώμαι μέσα.

Πολύ αδύνατη ρε πούστη μου. Η αναζήτηση χοντρής συνεχίζεται...
URL]]

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Για Μισέλ όρμα, τύπε, έχει το σωματότυπο που θες (την άλλη δε την ξέρω).
Στο σαλονάρισμα φάνηκε ξινή, πάντως, δεν εγγυώμαι μέσα.

Πολύ αδύνατη ρε πούστη μου. Η αναζήτηση χοντρής συνεχίζεται... http://[URL unfurl="true"]www.freesmileys.org/misc/msn006.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Ποια είναι ξινή και αδύνατη η Ρομπέρτα;;;

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αλινα,διδυμου 18β

συμπαθητικη φατσα,μαυρα μαλλια σχετικα μακρια,γυρω στο 1.60 χωρις παπουτσια,βυζαρες φυσικες,μεγαλες και λιγο κρεμασμενες.λογικο.ηλικια γυρω στα 35-40.

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
εχει δει κανεις την Τζουλη τη Λετονη που δουλευε κων/λεως 61 με τις  :tits:???

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
αλινα,διδυμου 18β

συμπαθητικη φατσα,μαυρα μαλλια σχετικα μακρια,γυρω στο 1.60 χωρις παπουτσια,βυζαρες φυσικες,μεγαλες και λιγο κρεμασμενες.λογικο.ηλικια γυρω στα 35-40.

ειναι τουλαχιστον 45 ετων η Ρωσιδα Αλινα και οντως έχει πολυ ωραια φυσικά στηθη νο 3,5-4 με μεγάλη ρώγα
στο δωμάτιο είναι λιγο τυπικη στις υπηρεσιες, οχι κατι το ιδιαιτερο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
ειναι τουλαχιστον 45 ετων η Ρωσιδα Αλινα και οντως έχει πολυ ωραια φυσικά στηθη νο 3,5-4 με μεγάλη ρώγα

Φίλε Zero, η Αλίνα (ή Αλιόνα) είναι 45+ κάτι παραπάνω ..
Τα στήθια της είναι σιλικονάτα εδώ κ 1μιση χρόνο .. Μου το ομολόγησε η ίδια πριν ένα 3μηνο .. (οκτ. 2012).

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
η Μισέλ παίζει απογευματινά ή βράδυ στα Κολωνού 11β Κολωνού 15 και Κολώνου 32β που είναι αδερφά μαγαζιά....
τώρα θα με πιστέψεις ότι αυτή την Ρομπέρτα δεν την έχω δεί ποτέ  :think: :think: :think: , έκτος αν δούλευε με άλλο όνομα.

Ρε συ στη διεύθυνση Κολωνού 15 δεν υπάρχει σπιτάκι πέρασα σήμερα!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Τσάρκα απόψε το απόγευμα για check βυζοπούλων, πήρα τ' αρχίδια μου... Πέρασα πρώτα από Λάουρα/Τζούλια την οποία είχα να δω χρόνια, ανανεωμένη μου φάνηκε να πω την αλήθεια αλλά έχει γίνει πάλι θεόρατη και πλέον δεν ικανοποιεί τα γούστα μου για κανένα λόγο, εγώ πήγαινα μαζί της όταν είχε αρχίσει να αδυνατίζει πριν 3,5 χρόνια σε κάποια φάση που είχε χάσει τα περιττά κιλά αλλά δεν είχαν σακουλιάσει ακόμα και τα βυζιά της τα οποία κάποια στιγμή είχαν καταλήξει να μη βλέπονται... Τέλος πάντων. Πέρασα μετά απ' τα αδελφά μπουρδελάκια της Κολωνού μήπως πετύχω τη Μισέλ αλλά μάταια, ίσως δούλεψε νύχτα απόψε (με το πουτσόκρυο). Βέβαια θυμήθηκα για μια ακόμα φορά με την επαφή μου με την περιοχή γιατί το Μεταξουργείο είναι η μοναδική περιοχή που δεν έχω γαμήσει αλλά τέλος πάντων, άμα μου κάνει κανένα τρελό κλικ η Μισέλ θα το τολμήσω (ένεκα έλλειψης χρημάτων). Ρομπέρτα δεν υπήρχε ούτε στο μπουρδελάκι στην Κωνσταντινουπόλεως (166Β), ούτε στο studio της Ιεράς Οδού 21 που θυμόταν ο Zaras ότι του είχε πει η Ρομπέρτα πως θα πήγαινε, ούτε στο στουντιάκι της Ιεράς Οδού 66 (και δεν εννοώ μόνο στη βάρδια αλλά γενικότερα μου είπαν και στα 2 ότι δε δουλεύει καμιά Ρομπέρτα). Zaras ή όποιος άλλος γνωρίζει πληροφορίες για Ρομπέρτα βοηθήστε!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Φίλε Zero, η Αλίνα (ή Αλιόνα) είναι 45+ κάτι παραπάνω ..
Τα στήθια της είναι σιλικονάτα εδώ κ 1μιση χρόνο .. Μου το ομολόγησε η ίδια πριν ένα 3μηνο .. (οκτ. 2012).
φίλτατε sakarvats μιλάμε για διαφορετικές πουτανες.
Εσυ λες την Αλιονα στην απογευματινη βάρδια του Διδυμου 18 ισογειο, την Ουκρανεζα που οντως πριν 1,5 χρονο  εβαλε βυζια
εγω την ειχα παρει πριν βαλει βυζια, με τα νεα βυζια δεν την εχω παρει ακομα

εγω λεω την Αλινα, που κανει απογευματινες συνηθως βαρδιες στο Διδυμου 16 υπογειο, η οποια εχει φυσικοτατα φοβερα στηθη. Και ειναι ρωσιδα

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
προφανως την πετυχα ορεξατη γιατι μονο τυπικη δεν ηταν.εχει πολυ ωραια βυζια,οπως επισης και η αλιονα (η γνωστη) που δουλευει στο ακριβως διπλα μαγαζι για οσους δεν ξερουν αν και σιλικονατα.

στο διδυμου 16Α επισης η σονια η ρωσιδα εχει ωραιοτατα κανονια ,δε ξερω αν ειναι σιλικονη η οχι παντως ειναι τελεια.λιγο μικροτερα της αλινας αλλα ωραιοτατα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
προφανως την πετυχα ορεξατη γιατι μονο τυπικη δεν ηταν.εχει πολυ ωραια βυζια,οπως επισης και η αλιονα (η γνωστη) που δουλευει στο ακριβως διπλα μαγαζι για οσους δεν ξερουν αν και σιλικονατα.

στο διδυμου 16Α επισης η σονια η ρωσιδα εχει ωραιοτατα κανονια ,δε ξερω αν ειναι σιλικονη η οχι παντως ειναι τελεια.λιγο μικροτερα της αλινας αλλα ωραιοτατα.

είναι με τις ωρες της η Αλινα
οσο για την Σονια - Ευα έχει το τελειο στηθος, μαλλον δεν είναι σιλικονη, αλλα τι να το κανεις που δεν σε αφηνει ουτε να το πιασεις ουτε να το γλειψεις..

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
φίλτατε sakarvats μιλάμε για διαφορετικές πουτανες.
Εσυ λες την Αλιονα στην απογευματινη βάρδια του Διδυμου 18 ισογειο, την Ουκρανεζα που οντως πριν 1,5 χρονο  εβαλε βυζια
εγω την ειχα παρει πριν βαλει βυζια, με τα νεα βυζια δεν την εχω παρει ακομα

εγω λεω την Αλινα, που κανει απογευματινες συνηθως βαρδιες στο Διδυμου 16 υπογειο, η οποια εχει φυσικοτατα φοβερα στηθη. Και ειναι ρωσιδα
η αλιονα δε νομιζω οτι ειναι ουκρανη,εμενα βουλγαρα μου ειπε οτι ειναι.λες και βγαζεις ακρη... :2funny:

επειδη μιλαω ρωσικα την εχω πατησει πολλες φορες με υποτιθεμενες ρωσιδες που μολις τους εκανες μια τυπικη  κουβεντα  σε κοιταγαν σα χανο και δεν ηξεραν να πουν τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom