n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.853
- Πόντοι
- 46.232
ναι..............Η Μισέλ είναι μια που την αποκαλόυσε η τσατσά μπακλαβά?
ναι..............Η Μισέλ είναι μια που την αποκαλόυσε η τσατσά μπακλαβά?
Εχεις δίκιο αυτά ειναι γούστα .Αλλά αυτό το 6αρια και 7αρια είναι υπερβολή οταν γραφεται. Δεν ειπαμε να ξερει ο καθένας τα νουμερα αλλά αν της Τζουλιας είναι 6αρι τότε μπορεί κάποιος να πει της Μισελ ειναι μικρότερο σίγουρα και καταλαβαίνουν όλοι .
Κι εγώ έχω καιρό να ενημερωθώ για την Λάουρα/Τζούλια. Θα προσπαθήσω να μάθω κανά νέο...... έστω και από την επαρχία που μένω. > > > > > > > >Καλά ναι μερικοί αποκαλούν τους εαυτούς τους βυζολάτρες και δεν ξέρουν καν τα νούμερα. Καλά να πέσεις ένα νούμερο έξω (ειδικά απ' το 5 και πάνω είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσεις) αλλά δύο νούμερα διαφορά πάει να πει ότι δεν ξέρεις τί σου γίνεται. Παρεπιπτόντως η Λάουρα/Τζούλια τί κάνει; Έχω καιρό να μπω στο forum και δεν έχω δει τί γράφεται γι' αυτή. Πάχυνε, αδυνάτισε πάλι; Πού δουλεύει;
Ειναι στο γνωστό πόστο της Κνιδου και μαλιστα επεκτέινει και το ωράριο ως της 19.00 μερκες φορές .Η ιδια σαν μεγεθος και οι βυζάρες τεράστιες όπως στη Γερμανία με κανα 2 που ξέρω.Υπηρεσίες οι ίδιες .Το απίστευτο τσιμπουκι με καραμέλωμα στα μπαλίδια και σφυροκόπημα στα 4. Από πανω δε είναι όλα τα λεφτα γιατί ξεχειλίζουν τα χέρια αλλά και το κεφάλι μπαινει όλο αναμεσα στα βουνα .Καλά ναι μερικοί αποκαλούν τους εαυτούς τους βυζολάτρες και δεν ξέρουν καν τα νούμερα. Καλά να πέσεις ένα νούμερο έξω (ειδικά απ' το 5 και πάνω είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσεις) αλλά δύο νούμερα διαφορά πάει να πει ότι δεν ξέρεις τί σου γίνεται. Παρεπιπτόντως η Λάουρα/Τζούλια τί κάνει; Έχω καιρό να μπω στο forum και δεν έχω δει τί γράφεται γι' αυτή. Πάχυνε, αδυνάτισε πάλι; Πού δουλεύει;
Ειναι στο γνωστό πόστο της Κνιδου και μαλιστα επεκτέινει και το ωράριο ως της 19.00 μερκες φορές .Η ιδια σαν μεγεθος και οι βυζάρες τεράστιες όπως στη Γερμανία με κανα 2 που ξέρω.Υπηρεσίες οι ίδιες .Το απίστευτο τσιμπουκι με καραμέλωμα στα μπαλίδια και σφυροκόπημα στα 4. Από πανω δε είναι όλα τα λεφτα γιατί ξεχειλίζουν τα χέρια αλλά και το κεφάλι μπαινει όλο αναμεσα στα βουνα .
Ειπαμε είναι η μόνη ..τι να κανουμε .
Σχετικά με τα νούμερα τα εχω ξαναπει πολλές φορες και επίσης σέβομαι οτι αλλο την θελει χοντρη αλλος λεπτη.
Δυστυχως στη χώρα μας λεπτη και μεγάλα ΔΕΝ αντε να ναι κανα 4αρι
Τα μεγάλα θελουν και πάχος ..τι να κανουμε .Ο καθένας επιλέγει .
Ευτυχως που υπάρχει και η Γερμανία και σωζόμαστε.
Πχ βλέπω την Alice 85JJ σε βιντεακια καιως εκ θαυματος νατη στο Dusseldorf ...
Παιδια ολα καλά με υγεία , καλή χρονιά να εχουμε ( τα ιδια λεγαμε και περσι) να εχουμε κανα καινούργιο πουλεν αλλά δεν το βλέπω
AYTH H ROBERTA ΤΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΒΥΖΟSCOUTER ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗ...
Ναι είναι οπως παλια αλλά βεβαια είναι και πιο μεγαλαZaras δεν πολυκατάλαβα να σου πω την αλήθεια όπως την περιέγραψες, έχει γίνει φάλαινα πάλι;
AYTH H ROBERTA ΤΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΒΥΖΟSCOUTER ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗ...
Ρε μάγκες μάλλον η Ρομπέρτα που το παίζει τσέχα πλασάρεται κ σαν Σόνια στο 166 στην ημιυπόγα με τα piercing στην κοιλιά κ την ανοιχτόχρωμη τούφα ........
20 ευρώ παίρνει το εργαλείο πάντως .
η Μισέλ παίζει απογευματινά ή βράδυ στα Κολωνού 11β Κολωνού 15 και Κολώνου 32β που είναι αδερφά μαγαζιά....Λοιπόν παιδιά για να ανακεφαλαιώσουμε, μπορεί να μας πει κάποιος έγκυρα σε ποια μπουρδελάκια συναντάμε και σε ποιες βάρδιες τη Μισέλ (ειπώθηκε για Κολωνού 32Β αλλά και για Κολωνού 15) και τη Ρομπέρτα (Κωνσταντινουπόλεως 166Β οριστικό;). Και σε ποιες βάρδιες είναι σημαντικό, απ' ό,τι καταλαβαίνω αυτές οι δύο είναι ό,τι πιο αξιόλογο κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή σε μπουρδελάκι που να συνδυάζουν 4άρια βυζιά με φυσιολογικό σωματότυπο.
η Μισέλ παίζει απογευματινά ή βράδυ στα Κολωνού 11β Κολωνού 15 και Κολώνου 32β που είναι αδερφά μαγαζιά....
τώρα θα με πιστέψεις ότι αυτή την Ρομπέρτα δεν την έχω δεί ποτέ , έκτος αν δούλευε με άλλο όνομα.
... Ρομπέρτα (Κωνσταντινουπόλεως 166Β οριστικό;). Και σε ποιες βάρδιες ...
Η Ρομπέρτα δούλεψε προσωρινά στο Κ166 .Λογικά θα είναι στο Ιερά οδος 20
Ποσο το δινεις το ακαουντ??Προλάβαμε και τη γαμήσαμε με ένα εικοσάρικο...
Ποσο το δινεις το ακαουντ??