Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 112 άτομα (13 μέλη και 99 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
και  βεβαια  έχετε  δικιο
και η  Αγάπη  Τροφωνιου (πριν Περγ 1, Διδύμου, Ιουλ 71 κλπ)  βυζο BBW μια  χαρά ηταν για τους  φαν  -- και τα έκοψε  και έγινε  χάλια
και  η θεία Ολγα  τα έκοψε  ακριβώς  με τον ιδιο τροπο    κλπ κλπ

Η Συλβια =  πρώην Ριτα  από  Εξηκιου και Ιουλ 71  τα διατηρεί
αλλά ... μετριες τυπικες  υπηρέσιες -- και  πλέον .. τιμες στούντιο ... >:(
( ειναι ακομα στο Λουκιανου 20)

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Στο πόστο της σήμερα κανονικά το πρωι .Μην πανικοβάλεστε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.090
Πόντοι
42.697
προσφατα χτυπησα την Ρωσοφινλανδεζα(?) Τζουλια στο Προυσης 22.
20 ευρώ
παλια επαιζε Αλκαμενους , πιο παλια Μιχαηλ Βοδα και πιο παλια σε μασατζιδικα.
Εχει αδυνατισει λιγο και της παει, και εχω την εντυπωση πως εχει κανει και αλλη εγχειρηση και μικρινε λιγο τα βυζια  :S
ειναι καθε μερα εκει απο το πρωι ως το απογευμα για οποιον ενδιαφερεται

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα Παίδες!!!!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που έπειτα από καιρό, επέστρεψα στην παρέα μας (και στην Ελλάδα), μετά από 7μηνο μπάρκο.
Πόρνες πολλές σε πολλά μέρη της γης...(μια βραζιλιάνα βυζαρού στην Λα κορούνια και μια κολομβιάνα τσουπωτή στο Σεν Μάαρτεν, από τις εμπειρίες που κρατάω στα των βύζων... ρωσίδες και λοιπές ανατολικές στην Αγ. Πετρούπολη δεν μου έμειναν τόσο πολύ στο μυαλό...) αλλά δεν είχα να τα μοιραστώ με την παρέα του Μπουρδέλα... τέλος πάντων.
Στα της Ελλάδος τώρα...
Μιας και είχα δουλειές στο λιμεναρχείο, κατέβηκα Αθήνα. Πήρα κάποιες στάνταρ για εμένα.
Τζούλια από κνίδου...(πολλές φορές ετιμήθει...)
Μπέτυ από τροφωνίου (ξέρω ξέρω...δεν είναι αυτό που λέμε βυζοπούλα..)
Βικάρα-Ρομίνα (ναι παιδιά μπαίνει στο δωμάτιο-τουλάχιστον σε εμένα μπήκε!! και ναι...ξέρω ξέρω πως έπρεπε να το γράψω σε άλλο thread)---σούπερ πήδημα!!!!
Κλεοπάτρα από Ιουλιανού...(γλωσσόφιλα έδινε η τύπισσα μπας και με κρατήσει πελάτη... σε αυτά που μου έκαναν εντύπωση είναι πως τα βυζιά της είχαν  γεύση μέντας-Listerine... κουλό...)
Και ψάχνωντας για την Συλβάνα στην Ιουλιανού κατέληξα να "παρτουζιάζομε" με 2 πόρνες ρουμάνες (η μία ήτο βυζοπούλα) μιας και η Συλβάνα απουσίαζε...
Συναθλητές τη βοήθειά σας σας παρακαλώ για τα κάτωθι θέματα, μιας και θα ξανάκατέβω στην Αθήνα:
για την Ελένη την Πειραιώτισσα
                  για την Τατιάννα
  για αυτό το Ρουμανάκι την Αντζέλικα...
είχε κανείς εμπείρίες με τα εν λόγω κορίτσια??
κριτικές???
ήθελα να πάρω και την Άντρεα (πρώην Σελένα που δούλευε φωκαίας) και τώρα δουλεύει σε στούντιο αλλά δεν βόλευαν οι ώρες...
όπως και να έχει...θέλω να πω τα εξής: "το μουνί σέρνει καράβι...και τα βυζιά όλους εμάς σε αυτό το thread!!!"
Βυζιά ΟΛΕ!!!!!    :tits: :tits: :tits:

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα Παίδες!!!!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που έπειτα από καιρό, επέστρεψα στην παρέα μας (και στην Ελλάδα), μετά από 7μηνο μπάρκο.
Πόρνες πολλές σε πολλά μέρη της γης...(μια βραζιλιάνα βυζαρού στην Λα κορούνια και μια κολομβιάνα τσουπωτή στο Σεν Μάαρτεν, από τις εμπειρίες που κρατάω στα των βύζων... ρωσίδες και λοιπές ανατολικές στην Αγ. Πετρούπολη δεν μου έμειναν τόσο πολύ στο μυαλό...) αλλά δεν είχα να τα μοιραστώ με την παρέα του Μπουρδέλα... τέλος πάντων.
Στα της Ελλάδος τώρα...
Μιας και είχα δουλειές στο λιμεναρχείο, κατέβηκα Αθήνα. Πήρα κάποιες στάνταρ για εμένα.
Τζούλια από κνίδου...(πολλές φορές ετιμήθει...)
Μπέτυ από τροφωνίου (ξέρω ξέρω...δεν είναι αυτό που λέμε βυζοπούλα..)
Βικάρα-Ρομίνα (ναι παιδιά μπαίνει στο δωμάτιο-τουλάχιστον σε εμένα μπήκε!! και ναι...ξέρω ξέρω πως έπρεπε να το γράψω σε άλλο thread)---σούπερ πήδημα!!!!
Κλεοπάτρα από Ιουλιανού...(γλωσσόφιλα έδινε η τύπισσα μπας και με κρατήσει πελάτη... σε αυτά που μου έκαναν εντύπωση είναι πως τα βυζιά της είχαν  γεύση μέντας-Listerine... κουλό...)
Και ψάχνωντας για την Συλβάνα στην Ιουλιανού κατέληξα να "παρτουζιάζομε" με 2 πόρνες ρουμάνες (η μία ήτο βυζοπούλα) μιας και η Συλβάνα απουσίαζε...
Συναθλητές τη βοήθειά σας σας παρακαλώ για τα κάτωθι θέματα, μιας και θα ξανάκατέβω στην Αθήνα:
  για την Ελένη την Πειραιώτισσα
                    για την Τατιάννα
   για αυτό το Ρουμανάκι την Αντζέλικα...
είχε κανείς εμπείρίες με τα εν λόγω κορίτσια??
κριτικές???
ήθελα να πάρω και την Άντρεα (πρώην Σελένα που δούλευε φωκαίας) και τώρα δουλεύει σε στούντιο αλλά δεν βόλευαν οι ώρες...
όπως και να έχει...θέλω να πω τα εξής: "το μουνί σέρνει καράβι...και τα βυζιά όλους εμάς σε αυτό το thread!!!"
Βυζιά ΟΛΕ!!!!!    :tits: :tits: :tits:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.169
Πόντοι
46.232
Η Αντζέλικά στο κεραμικού έχει φυσικό βυζί αλλά είναι κοντή και αρκετά παχουλή ένω δεν θα σε αφήσει να το πολυχαρείς το στήθος της...
την Τατίανα στο Περγάμου δεν την θυμάμαι αλλά μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που ο συγκεκριμένος οίκος έχει φέρει πιτσιρίκα....
η Ελένη η Πειραιώτισσα είναι μια ξανθιά λίγο πάνω απο τα 30 μετρίου αναστήματος με σιλικονάτα 3αράκια βυζιά αλλά είναι άκωλη , κάνει φούλ αλλά δεν λέει πολλά μέσα.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Αγκύρας 12 αριστερά όπως χαζεύουμε τις πορνο-πόρτες
Σοφία μεγαλοκοπέλα με κοκκινωπά κοντά μαλλιά και με πολλά χιλιόμετρα, ετοιμο-πούτανη, μάλλον ψηλή με πιασίματα και με υπερ-μαστάρια.
Ποιά είναι αυτή ρε;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.169
Πόντοι
46.232
είναι παλιά .ξανθιά Ρωσίδα παχουλή μιλφ  με 3,5αρια βυζιά και είναι γεια σου, μια φορά μου τον έβγαλε και με πίπωσε στο σαλόνι...........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.169
Πόντοι
46.232
δεν το είχες διαβάσει σε ενημέρωση που είχα κάνει πρίν λίγες βδομάδες....?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.169
Πόντοι
46.232
Κατρίν(Φυλής 80) 3.5άρια φυσικά βυζιά και μουνάρα γκόμενα............
όχι σαν κάτι σάπιες που έχουν χάλια κορμιά και απλά μεγάλους βύζους.... 

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
..Πέσαμε στα 3,5άρια...ΚΑΤΑΝΤΙΑ...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Gpoint

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
0
α...ρε συναγωνιστες,τι  ξεραιλα βιωνουμε εδω κι αρκετο  καιρο.!

5555

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ξέρουμε η Κατρίν(Φυλής 80) τι ώρες δουλεύει συναγωνιστές!!

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Τα βυζιά της Κατρίν είναι 2-2.5 το πολύ, όχι παραπάνω. Αλλά είναι τούμπανο, σαν κάτι μοντέλα που βλέπεις στα ράλλυ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom