anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.197
- Πόντοι
- 506
...Ρε σεις, θα μας τρελάνετε?? Αλλάξτε thread...Για 2,5άρια θα συζητάμε τώρα??? ΕΛΕΟΣ..
Σωστός !!! Από 5άρια και πάνω στο ΜΙΣΟ! ΕΛΕΟΣ!...Ρε σεις, θα μας τρελάνετε?? Αλλάξτε thread...Για 2,5άρια θα συζητάμε τώρα??? ΕΛΕΟΣ..
Τα βυζιά της Κατρίν είναι 2-2.5 το πολύ, όχι παραπάνω.
Έτσι όπως πάει το πράμα σε κάνα χρόνο τα 2,5αρια θα είναι πολυτέλεια. Θα πέφτει συναγερμός για στήθος Μιμίκος....Ρε σεις, θα μας τρελάνετε?? Αλλάξτε thread...Για 2,5άρια θα συζητάμε τώρα??? ΕΛΕΟΣ..
Υ.Γ Καποιος εψαχνε την Ντιανα-Αιμιλια(ξανθια ρωσσιδα με 3,5αρια μεμε) απο Αγκυρας,Περγαμου,Λελας Καραγιαννη κλπ αλλα δεν μπορω να βρω το ποστ του!
Tην ειδα πριν απο καποιες μερες στο Κων/λεως 132 στην πρωινη βαρδια
αυτο τι ειναι ?Στουντιο?Που'ναι ο τύπος που'χει λυσσάξει για Αιμιλία;
Την καλησπερα μου συντροφοι βυζολαγνοι,σε αυτη την βυζο-κριση που περναμε κατα την την ταπεινη αποψη μου τα πιο VFM βυζια της πιατσας τα εχει το μαρακι-πρωινη βαρδια-απο ιασωνος 33,γατισια ματια ,3αρακια πεσμενα οσο πρεπει σε νεανικο λεπτο κορμι,νεανικο κωλαρακι,πανεμορφα μουνοχειλακια καθαρα χωρις δειγματα ΣΜΝ και ολα αυτα στην τιμη των 10 την επισκεφτικα προσφατα και ειχα ξεχασει οτι ειναι αρκετα για να χορτασουν τις ορεξεις μου.αυτα απο εμενα ευχομαι να βοηθησα
προσωπικά αγαπητέ θεωρώ τις παλιές
Βαλεντίνα, Ιρα Τατάρα, και Συλβια πρώην Ριτα πολυ- πολυ φορεμενες και τελειωμένες περιπτώσεις , αν καποιος τις ξερει απο παλιά
Η Τζουλη η Λεττονη ειναι πιο καλή περιπτωση- και πιο νέα
Μιλάμε παντα και μονο για φυσικα
Για Κατερινα Σ 248 / και για ρδέλα -- πχ για Κλεοπάτρα / δεν γνωρίζω
προσωπικά αγαπητέ θεωρώ τις παλιές
Βαλεντίνα, Ιρα Τατάρα, και Συλβια πρώην Ριτα πολυ- πολυ φορεμενες και τελειωμένες περιπτώσεις , αν καποιος τις ξερει απο παλιά
Η Τζουλη η Λεττονη ειναι πιο καλή περιπτωση- και πιο νέα
Μιλάμε παντα και μονο για φυσικα
Για Κατερινα Σ 248 / και για ρδέλα -- πχ για Κλεοπάτρα / δεν γνωρίζω
απο ιρα που ξερω οντως εχει χαλασει εχει χοντρυνει ρε γαμωτο
τα βυζα βεβαια βυζα με τονο!!!
Πιο κοντά είναι η Άντρεα (πρώην Σελένα από Φωκαίας) τύπε.Καμιά βυζαρού να κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στην πιάτσα που να έχει το σωματότυπο της αλησμόνητης Μαριάννας του Φυλής 136; Λέω εγώ τώρα, ΑΝ και ΜΗΠΩΣ υπάρχει, έχω καιρό ν' ασχοληθώ με μπουρδέλα...