Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (11 μέλη και 69 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
...Ρε σεις, θα μας τρελάνετε?? Αλλάξτε thread...Για 2,5άρια θα συζητάμε τώρα??? ΕΛΕΟΣ..

Gpoint

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
0
αυτα ειναι..οσο παμε θα πεφτουμε και πιο κατω σε  βυζονουμερα..

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τα βυζιά της Κατρίν είναι 2-2.5 το πολύ, όχι παραπάνω.
dafuq.jpg

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
...Ρε σεις, θα μας τρελάνετε?? Αλλάξτε thread...Για 2,5άρια θα συζητάμε τώρα??? ΕΛΕΟΣ..
Έτσι όπως πάει το πράμα σε κάνα χρόνο τα 2,5αρια θα είναι πολυτέλεια. Θα πέφτει συναγερμός για στήθος Μιμίκος.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Που'ναι ο τύπος που'χει λυσσάξει για Αιμιλία;

Υ.Γ Καποιος εψαχνε την Ντιανα-Αιμιλια(ξανθια ρωσσιδα με 3,5αρια μεμε) απο Αγκυρας,Περγαμου,Λελας Καραγιαννη κλπ αλλα δεν μπορω να βρω το ποστ του!
Tην ειδα πριν απο καποιες μερες στο Κων/λεως 132 στην πρωινη βαρδια

anastasios78

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2010
Like
108
Πόντοι
0
Την καλησπερα μου συντροφοι βυζολαγνοι,σε αυτη την βυζο-κριση που περναμε κατα την την ταπεινη αποψη μου τα πιο VFM βυζια της πιατσας τα εχει το μαρακι-πρωινη βαρδια-απο ιασωνος 33,γατισια ματια ,3αρακια πεσμενα οσο πρεπει σε νεανικο λεπτο κορμι,νεανικο κωλαρακι,πανεμορφα μουνοχειλακια καθαρα χωρις δειγματα ΣΜΝ και ολα αυτα στην τιμη των 10 την επισκεφτικα προσφατα και ειχα ξεχασει οτι ειναι αρκετα για να χορτασουν τις ορεξεις μου.αυτα απο εμενα ευχομαι να βοηθησα

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Την καλησπερα μου συντροφοι βυζολαγνοι,σε αυτη την βυζο-κριση που περναμε κατα την την ταπεινη αποψη μου τα πιο VFM βυζια της πιατσας τα εχει το μαρακι-πρωινη βαρδια-απο ιασωνος 33,γατισια ματια ,3αρακια πεσμενα οσο πρεπει σε νεανικο λεπτο κορμι,νεανικο κωλαρακι,πανεμορφα μουνοχειλακια καθαρα χωρις δειγματα ΣΜΝ και ολα αυτα στην τιμη των 10 την επισκεφτικα προσφατα και ειχα ξεχασει οτι ειναι αρκετα για να χορτασουν τις ορεξεις μου.αυτα απο εμενα ευχομαι να βοηθησα

από πόσο κοντά τα εξέτασες γιατρέ μου?Με την αφή της γλώσσας σου?Ελεος ρε παιδιά..Μετά μερικοί κλαίγονται στο KΕΕΛΠΝΟ...

anastasios78

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2010
Like
108
Πόντοι
0
...φιλε μου δεν γλειφω ιεροδουλες,ποσο μαλλον στο μεταξουργειο ,δεν ειναι απαραιτητο να γραφεις εδω μεσα για να εισαι χρονια στο κουρμπετι , και ειμαι και τα ''παρασημα'' μου εχω τσιμπισει και ξερω και τα αντιμετωπισα και γνωριζω πια εννοωντας παντα τα κονδυλωματα .καλο βραδυ και καλα γαμησια .απλως μια πληροφορια ηθελα να μοιραστω

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Παιδιά μια και το έφερε η κουβέντα για να κάνουμε μια σύνοψη, ποια θεωρείται τα πιο VFM βυζιά αυτήν τη στιγμή στην πιάτσα μεγέθους 4+ εννοείται, δε συζητάμε για 3άρια... Και πάντα σε μπουρδέλο, αφήστε τα studio στην άκρη... Αναφέρετε έστω μια - δυο περιπτώσεις, ό,τι υπάρχει, έτσι για να δικαιολογήσουμε και τον τίτλο του thread...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
προσωπικά αγαπητέ θεωρώ  τις  παλιές 
Βαλεντίνα, Ιρα Τατάρα,  και Συλβια  πρώην  Ριτα  πολυ- πολυ  φορεμενες και  τελειωμένες  περιπτώσεις , αν  καποιος τις ξερει  απο παλιά
Η Τζουλη  η Λεττονη ειναι πιο καλή περιπτωση- και πιο νέα
Μιλάμε  παντα και μονο για φυσικα  :tits:
Για  Κατερινα Σ 248  / και  για  ρδέλα  -- πχ για Κλεοπάτρα /  δεν γνωρίζω

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
προσωπικά αγαπητέ θεωρώ  τις   παλιές 
Βαλεντίνα, Ιρα Τατάρα,  και Συλβια  πρώην  Ριτα  πολυ- πολυ   φορεμενες και  τελειωμένες  περιπτώσεις , αν  καποιος τις ξερει  απο παλιά

Με μπέρδεψες, αυτές που ανέφερες είναι από studio ή από μπουρδέλα; Αν είναι από μπουρδέλα ανέφερε και διευθύνσεις αν δε σου κάνει κόπο.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
προσωπικά αγαπητέ θεωρώ  τις  παλιές 
Βαλεντίνα, Ιρα Τατάρα,  και Συλβια  πρώην  Ριτα  πολυ- πολυ  φορεμενες και  τελειωμένες  περιπτώσεις , αν  καποιος τις ξερει  απο παλιά

απο ιρα που ξερω οντως εχει χαλασει  εχει χοντρυνει ρε γαμωτο
τα βυζα βεβαια βυζα με τονο!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
απο ιρα που ξερω οντως εχει χαλασει  εχει χοντρυνει ρε γαμωτο
τα βυζα βεβαια βυζα με τονο!!!

Παιδιά διευκρινίστε αν τα ονόματα αυτά είναι από μπουρδέλα ή studio κι αν είναι από μπουρδέλα γράψτε αν μπορείτε και διευθύνσεις.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Οκ- Πανικος  :tits: :cheesy:  ..
Βαλεντίνα, Ιρα Τατάρα,  & Τζουλη  η Λεττονη  ολαι και  αι τρεις  πλεον , απ' οσο βλέπω
  κύριως  σε Κ 61, Βουρβ  19 και ισως Ηλ Ηλ 82    (οπου δηλ και η Αλινα κλπ)

Συλβια ΒΒW= Λουκιανου  20 ( = ειναι η  πρώην  Ριτα  απο Εξηκιου 18 , Ιουλ  71  κλπ)
Κατερινα Συγγρου 248  = στης κυρίας Βουλας /  δεν  την γνωρίζω
Κλεοπάτρα /  ειναι  ρδελο= Ιουλ 71,  (αλλά  επίσης  δεν την γνωρίζω)
αυτα  :)

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Tης Κατερινας ειναι φυσικά;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Καμιά βυζαρού να κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στην πιάτσα που να έχει το σωματότυπο της αλησμόνητης Μαριάννας του Φυλής 136; Λέω εγώ τώρα, ΑΝ και ΜΗΠΩΣ υπάρχει, έχω καιρό ν' ασχοληθώ με μπουρδέλα...

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
μπορει καποιος ν αναφερει λιγο καποια θεματα πανω στην τζουλη τη λετονη με τα  :tits: :tits:???αξιζει????αλλιως η κλεοπατρα????

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Καμιά βυζαρού να κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στην πιάτσα που να έχει το σωματότυπο της αλησμόνητης Μαριάννας του Φυλής 136; Λέω εγώ τώρα, ΑΝ και ΜΗΠΩΣ υπάρχει, έχω καιρό ν' ασχοληθώ με μπουρδέλα...
Πιο κοντά είναι η Άντρεα (πρώην Σελένα από Φωκαίας) τύπε.
Παίζει σε πολλά στούδιοζ τα οποία βαριέμαι ν'απαριθμήσω. :grin:
Όποτε και να κοιτάξεις την κεντρική κάπου θα πεταχτεί. :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom