mastakounass
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Δε λέω νούμερα γιατί οι καλοθελητές θ'αρχίσουν πάλι τα δικά τους. Όποιος ενδιαφέρεται ας πάει να δει με τα μάτια του.
μπορει καποιος ν αναφερει λιγο καποια θεματα πανω στην τζουλη τη λετονη με τα ???αξιζει????αλλιως η κλεοπατρα????
Αριστοτέλους 5 ...σε ποιο ύψος είναι αυτό?Χθες βράδυ στο Αριστοτέλους 5 παρουσιάστηκε μια Ρομπέρτα, μελαχρινή Ρουμάνα με πολύ βαρύ οπλισμό.
Δε λέω νούμερα γιατί οι καλοθελητές θ'αρχίσουν πάλι τα δικά τους. Όποιος ενδιαφέρεται ας πάει να δει με τα μάτια του.
Πιο κοντά είναι η Άντρεα (πρώην Σελένα από Φωκαίας) τύπε.
Παίζει σε πολλά στούδιοζ τα οποία βαριέμαι ν'απαριθμήσω.
Όποτε και να κοιτάξεις την κεντρική κάπου θα πεταχτεί.
Χθες βράδυ στο Αριστοτέλους 5 παρουσιάστηκε μια Ρομπέρτα, μελαχρινή Ρουμάνα με πολύ βαρύ οπλισμό.
Βαρύς οπλισμός δεν νομίζω οτι είναι αυτο....μαλλον γι αυτην μιλάς...
...Αλλα ο κάτω...αλλα που να βρούμε τέτοια...
Την Κλεοπάτρα την νταρντάνα στο Ιουλιανού την έχω πάρει κι εγώ και μπορώ να πω ότι έχει χορταστικά βυζιά.Τζούλια Λετονη: (μόνο εγώ έχω κανει κριτικη για αυτην ?? )
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1/listingid:2156/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1/listingid:2156/[/url]
Κλεοπάτρα Ιουλ 71 = 45+χρ, ΄ρωσιδα θωρηκτό με -αρες (βυζαρες, κοιλαρες, κωλαρες, μπουταρες, κλπκλπ)
Δεν είπα οτι φτιαχνομαι με την συγκεκριμένη, απλα βρήκα μια φωτο να σου δείξω μέγεθος. Καταννοώ και ευχαριστώ την προσπαθεια ολων να δωσουν ενημέρωση για ολα τα μεγεθη και κοριτσια που υπάρχουν. Απο κει και πέρα επειδη έχει ειπωθει επανειλημμένα οτι σε αυτο το θρεντ γράφουμε κυριως για μεγαλύτερα απο τα 3αρια που ποσταρες γι αυτο και το σχόλιο. Απο μεριας μου έιναι πάντως ολες οι αναφορες καλοδεχούμενες.
Οσο για τα νούμερα που λεει και ο νσμυρνιώτης ο οποιος επίσης κάνει φοβερη προσπαθεια και εχω την εντύπωση οτι αρκετοι εδω μεσα περιμένουν ποστ του για να δράσουν, σιγουρα ο καθένας ισως τα βλέπει διαφορετικα. Σε γενικες γραμμες πάντως απ οτι κατάλαβα - και ισως βοηθήσει αυτο να σκέφτεστε οτι αυτα που φαίνονται σε σας μεγάλα σε μας φαίνονται νορμαλ. Παραδειγμα η τζουλια απο κνιδου, αυτη έχει μεγάλα ας πουμε.
Τεσπα, κουβεντα να γίνεται.
Οχι αλλά μάλλον θα πρέπει να δούμε τι είπε ο Ζερο για Μαγνησίας 1 για Βερόνικα με 5αρια και έτσι πρεπει να είναι
ημουν σίγουρος οτι μετά τον zaras θα ησουν ο επόμενος που θα έβλεπε την είδηση!!!νεα βυζαρού στην πιάτσα; οκ μπαίνει στις άμεσες προτεραιοτητες
από υπηρεσιες πως ήταν;
Τι πρόγραμμα κάνει τσίφτη;ναι 5αρια μου φανηκαν πεσμενα
η τυπισα ειναι νταρντάνα με αρκετα κιλά παραπανω , αρμονικα κατενεμημενα ομως.
αν δεν εχεις προβλημα με αυτο, τουλαχιστον τα βυζια θα σε καλυψουν..
σημερα ηταν απογευμα, δεν ρωτησα ομως αν ειναι καθε ημερα εκει.