Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (19 μέλη και 85 επισκέπτες)

mastakounass

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Βαρύς οπλισμός δεν νομίζω οτι είναι αυτο....μαλλον γι αυτην μιλάς...

...Αλλα ο κάτω...αλλα που να βρούμε τέτοια...

Συνημμένα

• pic_1021133901917642072lathen.jpg
    pic_1021133901917642072lathen.jpg
    350,4 KB · Εμφανίσεις: 74
  • soon.jpg
    soon.jpg
    146,3 KB · Εμφανίσεις: 55

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
μπορει καποιος ν αναφερει λιγο καποια θεματα πανω στην τζουλη τη λετονη με τα  :tits: :tits:???αξιζει????αλλιως η κλεοπατρα????

Τζούλια Λετονη: (μόνο εγώ έχω κανει κριτικη για αυτην ?? :think: :grin:)
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1/listingid:2156/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1/listingid:2156/[/url]

Κλεοπάτρα Ιουλ 71 = 45+χρ, ΄ρωσιδα θωρηκτό με -αρες (βυζαρες, κοιλαρες, κωλαρες, μπουταρες, κλπκλπ)

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Χθες βράδυ στο Αριστοτέλους 5 παρουσιάστηκε μια Ρομπέρτα, μελαχρινή Ρουμάνα με πολύ βαρύ οπλισμό. :tits2:
Δε λέω νούμερα γιατί οι καλοθελητές θ'αρχίσουν πάλι τα δικά τους. Όποιος ενδιαφέρεται ας πάει να δει με τα μάτια του.
Αριστοτέλους 5 ...σε ποιο ύψος είναι αυτό?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.177
Πόντοι
46.232
στη Συγγρού μετά την πάντειο στο στενό μετά απο το Στούντιο Συγγρού 144

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Πιο κοντά είναι η Άντρεα (πρώην Σελένα από Φωκαίας) τύπε.
Παίζει σε πολλά στούδιοζ τα οποία βαριέμαι ν'απαριθμήσω. :grin:
Όποτε και να κοιτάξεις την κεντρική κάπου θα πεταχτεί. :tits2:

Την έχω πάρει την Άντρεα όταν δούλευε στο Φωκαίας σαν Σελένα. Όντως κοντά στο σωματότυπο που ζήτησα αν και σιλικονάτη. Τελικά μου φαίνεται θα την αναπολήσω πολλές φορές τη Μαριάννα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Χθες βράδυ στο Αριστοτέλους 5 παρουσιάστηκε μια Ρομπέρτα, μελαχρινή Ρουμάνα με πολύ βαρύ οπλισμό. :tits2:
Δε λέω νούμερα γιατί οι καλοθελητές θ'αρχίσουν πάλι τα δικά τους. Όποιος ενδιαφέρεται ας πάει να δει με τα μάτια του.

Κι έχει και καλές κριτικές απ' ό,τι είδα ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Βαρύς οπλισμός δεν νομίζω οτι είναι αυτο....μαλλον γι αυτην μιλάς...

...Αλλα ο κάτω...αλλα που να βρούμε τέτοια...

Αν φτιάχνεσαι με μελανιασμένα βυζιά με συγχωρείς αλλά έχεις θέμα...

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τζούλια Λετονη: (μόνο εγώ έχω κανει κριτικη για αυτην ?? :think: :grin:)
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1/listingid:2156/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1/listingid:2156/[/url]

Κλεοπάτρα Ιουλ 71 = 45+χρ, ΄ρωσιδα θωρηκτό με -αρες (βυζαρες, κοιλαρες, κωλαρες, μπουταρες, κλπκλπ)
Την Κλεοπάτρα την νταρντάνα στο Ιουλιανού την έχω πάρει κι εγώ και μπορώ να πω ότι έχει χορταστικά βυζιά.
Όποιος γουστάρει μεγάλα βυζιά στο 20αρικο είναι καλή πρόταση.Ορμάτε αλάνια ;)

mastakounass

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Δεν είπα οτι φτιαχνομαι με την συγκεκριμένη, απλα βρήκα μια φωτο να σου δείξω μέγεθος. Καταννοώ και ευχαριστώ την προσπαθεια ολων να δωσουν ενημέρωση για ολα τα μεγεθη και κοριτσια που υπάρχουν. Απο κει και πέρα επειδη έχει ειπωθει επανειλημμένα οτι σε αυτο το θρεντ γράφουμε κυριως για μεγαλύτερα απο τα 3αρια που ποσταρες γι αυτο και το σχόλιο. Απο μεριας μου έιναι πάντως ολες οι αναφορες καλοδεχούμενες.

Οσο για τα νούμερα που λεει και ο νσμυρνιώτης ο οποιος επίσης κάνει φοβερη προσπαθεια και εχω την εντύπωση οτι αρκετοι εδω μεσα περιμένουν ποστ του για να δράσουν, σιγουρα ο καθένας ισως τα βλέπει διαφορετικα. Σε γενικες γραμμες πάντως απ οτι κατάλαβα - και ισως βοηθήσει αυτο να σκέφτεστε οτι αυτα που φαίνονται σε σας μεγάλα σε μας φαίνονται νορμαλ. Παραδειγμα η τζουλια απο κνιδου, αυτη έχει μεγάλα ας πουμε.

Τεσπα, κουβεντα να γίνεται.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Δεν είπα οτι φτιαχνομαι με την συγκεκριμένη, απλα βρήκα μια φωτο να σου δείξω μέγεθος. Καταννοώ και ευχαριστώ την προσπαθεια ολων να δωσουν ενημέρωση για ολα τα μεγεθη και κοριτσια που υπάρχουν. Απο κει και πέρα επειδη έχει ειπωθει επανειλημμένα οτι σε αυτο το θρεντ γράφουμε κυριως για μεγαλύτερα απο τα 3αρια που ποσταρες γι αυτο και το σχόλιο. Απο μεριας μου έιναι πάντως ολες οι αναφορες καλοδεχούμενες.

Οσο για τα νούμερα που λεει και ο νσμυρνιώτης ο οποιος επίσης κάνει φοβερη προσπαθεια και εχω την εντύπωση οτι αρκετοι εδω μεσα περιμένουν ποστ του για να δράσουν, σιγουρα ο καθένας ισως τα βλέπει διαφορετικα. Σε γενικες γραμμες πάντως απ οτι κατάλαβα - και ισως βοηθήσει αυτο να σκέφτεστε οτι αυτα που φαίνονται σε σας μεγάλα σε μας φαίνονται νορμαλ. Παραδειγμα η τζουλια απο κνιδου, αυτη έχει μεγάλα ας πουμε.

Τεσπα, κουβεντα να γίνεται.

Εντάξει εγώ έχω διαφωνήσει παλιότερα μ' αυτήν τη λογική όπως και να ποστάρονται στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ thread links από cg, ct κ.λπ. Θεωρώ πως βυζιά από νούμερο 4 και πάνω θεωρούνται αντικειμενικά μεγάλα οπότε γι' αυτά πρέπει να γίνεται λόγος στο συγκεκριμένο thread. Και πάντα η κουβέντα και τα posts να έχουν να κάνουν με μπουρδέλα ή με studio το πολύ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ. Με posts για ct ή cg από αξιότιμα πλην φραγκάτα μέλη του thread που το μόνο που καταφέρνουν είναι να ξελιγώνουν τα παιδιά που έχουν μόνο ένα 20άρικο να διαθέσουν για ένα μπουρδελάκι προσωπικά εγώ δεν είμαι σύμφωνος. Ας ανοιχτεί κάποιο άλλο σχετικό thread, ούτως ή άλλως η πλειοψηφία που μπαίνει σ' αυτό το thread δεν έχει λεφτά για ct ή ακόμα και για cg.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Οχι αλλά μάλλον θα πρέπει να δούμε τι είπε ο Ζερο για Μαγνησίας 1 για Βερόνικα με 5αρια και έτσι πρεπει να είναι

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.097
Πόντοι
42.697
Οχι αλλά μάλλον θα πρέπει να δούμε τι είπε ο Ζερο για Μαγνησίας 1 για Βερόνικα με 5αρια και έτσι πρεπει να είναι

δεν σου ξεφευγει τιποτα!
ναι 5αρια μου φανηκαν πεσμενα
η τυπισα ειναι νταρντάνα με αρκετα κιλά παραπανω , αρμονικα κατενεμημενα ομως.
αν δεν εχεις προβλημα με αυτο, τουλαχιστον τα βυζια θα σε καλυψουν..
σημερα ηταν απογευμα, δεν ρωτησα ομως αν ειναι καθε ημερα εκει.
εγω προσωπικα πρωτη φορα την βλέπω την συγκεκριμενη γενικα σε μπουρδελο

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
νεα βυζαρού στην πιάτσα; οκ μπαίνει στις άμεσες προτεραιοτητες
από υπηρεσιες πως ήταν;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.097
Πόντοι
42.697
νεα βυζαρού στην πιάτσα; οκ μπαίνει στις άμεσες προτεραιοτητες
από υπηρεσιες πως ήταν;
ημουν σίγουρος οτι μετά τον zaras θα ησουν ο επόμενος που θα έβλεπε την είδηση!!!
επόμενος που θα τσιμπήσει είναι ο vyzaras!
δεν την έκανα τεστ νράιβ γιατί δεν ήταν του γούστου μου λόγω κιλών..

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
χαχα ZeroTolerance οκ!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ναι 5αρια μου φανηκαν πεσμενα
η τυπισα ειναι νταρντάνα με αρκετα κιλά παραπανω , αρμονικα κατενεμημενα ομως.
αν δεν εχεις προβλημα με αυτο, τουλαχιστον τα βυζια θα σε καλυψουν..
σημερα ηταν απογευμα, δεν ρωτησα ομως αν ειναι καθε ημερα εκει.
Τι πρόγραμμα κάνει τσίφτη;

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Άντε καί σήμερα θα γίνει το Μαγνησίας 1 , λαϊκό προσκύνημα , βοήθειά σας αδελφοί.
Χθες το πρωϊ , είχε μία Κατερίνα μικρή στρουμπουλή ,χαζή . Εφυγα. Ασε που ήταν εκεί μέσα σχεδόν σκοτάδι, άλλη φορά θα έχω φακό μαζί μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom