Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Ρε παιδιά δεν είπατε τελικά, συνεχίζει να δουλεύει η Γιασμίν στο Πειραιώς 193 ή έχει φύγει;
στης κριτικες που εχει εδω για Σύλβια μιλαει για 3αρι..... ποια ειναι η αληθεια αραγε...?
my new blog big boobs
Καμία σχέση με τα θεία.Γύρισα όλη την Αθήνα σήμερα μεσα στην ζέστη. Πουθενά δεν βρήκα πάνω από 2,5άρια. Τι γίνεται ρε μασ καταράστηκε ο θεός της αβυζοσύνης?
3 και κάτι βυζοψιλά.στης κριτικες που εχει εδω για Σύλβια μιλαει για 3αρι..... ποια ειναι η αληθεια αραγε...?
Καλοπιτσίλιστο.
Γιατί οι άνδρες τρελαίνονται για τα μεγάλα στήθη;
my blog
την τιμησα φιλε! Τεραστια βυζια , νταρντανα, καλο τσιμπουκι υγρο, ταση βιασινης προς το τελος!δεν ξερω νουμερα στα βυζια . Νομιζω ειναι παρομοια με της τζουλιας απο κνιδου, διορθωστε με!...Κλεοπάτρα...Ρωσίδα, νταρντάνα milf με 5άρια...Ιουλιανού 71, πρώτη βάρδια...Καλό service...Στα μειον η μεγάλη κοιλιά...
η τζουλια τι νουμερακι παιζει; Γιατι την εχω παρει κ αυτη κ μου φενονται ιδια!Μπα, καμια σχέση με Τζουλια. Περίπου στο 4 νούμερο την κατατάσσω.
Ειδα οτι ειναι 2η βαρδια από συναγωνιστή.Επίσης για να λες εσύ 5 έτσι είναι .Για πες περισσότερα...Κλεοπάτρα...Ρωσίδα, νταρντάνα milf με 5άρια...Ιουλιανού 71, πρώτη βάρδια...Καλό service...Στα μειον η μεγάλη κοιλιά...
η τζουλια τι νουμερακι παιζει; Γιατι την εχω παρει κ αυτη κ μου φενονται ιδια!
Ειδα οτι ειναι 2η βαρδια από συναγωνιστή.Επίσης για να λες εσύ 5 έτσι είναι .Για πες περισσότερα
ειναι αυτη που δουλευε πριν λιγα χρονια παλι?...Κλεοπάτρα...Ρωσίδα, νταρντάνα milf με 5άρια...Ιουλιανού 71, πρώτη βάρδια...Καλό service...Στα μειον η μεγάλη κοιλιά...
μπαμπάτσική είναι κολακευτικό.....Απο Κωνσταντινουπόλεως 166Α 3η βαρδια έχουμε εικόνα? Καπου πηρε το μάτι μου μια κριτική για μια μπαμπάτσικη...