lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ναί..........χρόνια τώρα.
λόγω βάρους δεν μπορεί να μετακινηθεί σε άλλο
ναί..........χρόνια τώρα.
λόγω βάρους δεν μπορεί να μετακινηθεί σε άλλο
Γεια σας κυνηγοι μεγαλων μασταριων ,παιζει τιποτα καλο στην αγορα ,αν και παρακολουθω το σαιτ αλλα ειναι η πρωτη φορα που γραφω θα μπορουσα να εχω καμια ενημερωση για τελευταια βυζονεα ,τελευταια φοραα ειχα παει στην Ανδριανα που ειναι Διδύμου 18Α μιλαμε για τρελη περιποίηση
Ναι αλλά η Αντριάνα παρ' ότι έχει ωραία βυζιά δεν ανήκει στην κατηγορία του thread.
Ναι αλλά η Αντριάνα παρ' ότι έχει ωραία βυζιά δεν ανήκει στην κατηγορία του thread.
Μόνο βυζοπούλα δεν είναι αυτή.Mια Τίνα στο Ισμήνης 2 την έχει δοκιμάσει κανείς;
Τέτοια νέκρα σε αυτό το thread είχαμε να δούμε από την εποχή που αδυνάτισε η Λάουρα.
Φιλε δεν ειμαι εκτος θεματος, γιατι εσυ με βριζεις με το χειροτερο τροπο στην υποσημειωση σου.. Αποδεικνυεται δυστυχως για ακομα μια φορα πως η μεγαλη πλειοψηφια οσων πανε σε μπουρδελα ειναι ρατσιστες, σεξιστες κι ακραια συντηρητικοι κι αντιδραστικοι στις αποψεις τους.. Δεν ειναι τυχαιο, οτι εδω στη Θεσ/νικη τα γραφεια της Χρυσης Αυγης ειναι στηνπεριοχη των μπουρδελων..
Απαντησε μου μονο, εσυ τι ψηφισες στις εκλογες..; Σαμαρα ή Μιχαλολιακο..; Κ ποσα βγαζεις το χρονο περιπου για να γραφεις αυτα που γραφεις...;
Για να καταλαβω αν εισαι λαμογιο ή απλα μ***κας...
Για τι ώρα μιλάς? Γιατι πέρασα πριν λίγο και δεν....