Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (7 μέλη και 66 επισκέπτες)

dongiannis

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σας κυνηγοι μεγαλων μασταριων  :tits: ,παιζει τιποτα καλο στην αγορα ,αν και παρακολουθω το σαιτ αλλα ειναι η πρωτη φορα που γραφω θα μπορουσα να εχω καμια ενημερωση για τελευταια βυζονεα ,τελευταια φοραα ειχα παει στην Ανδριανα που ειναι Διδύμου 18Α μιλαμε για τρελη περιποίηση  :pipa1:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Γεια σας κυνηγοι μεγαλων μασταριων  :tits: ,παιζει τιποτα καλο στην αγορα ,αν και παρακολουθω το σαιτ αλλα ειναι η πρωτη φορα που γραφω θα μπορουσα να εχω καμια ενημερωση για τελευταια βυζονεα ,τελευταια φοραα ειχα παει στην Ανδριανα που ειναι Διδύμου 18Α μιλαμε για τρελη περιποίηση  :pipa1:

Ναι αλλά η Αντριάνα παρ' ότι έχει ωραία βυζιά δεν ανήκει στην κατηγορία του thread.

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
αυτη ειναι η τζουλια τωρα.....  
στα παλια κιλα μπορει και περισοτερα.....

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
Φιλαράκια κυκλοφορεί κάνα ξανθό φυσικό μπαλκονάτο ? Εαν εχουμε τίποτα νέο ......ευχαριστώ !

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Τέτοια νέκρα σε αυτό το thread είχαμε να δούμε από την εποχή που αδυνάτισε η Λάουρα.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Τέτοια νέκρα σε αυτό το thread είχαμε να δούμε από την εποχή που αδυνάτισε η Λάουρα.

Φιλε δεν ειμαι εκτος θεματος, γιατι εσυ με βριζεις με το χειροτερο τροπο στην υποσημειωση σου.. Αποδεικνυεται δυστυχως για ακομα μια φορα πως η μεγαλη πλειοψηφια οσων πανε σε μπουρδελα ειναι ρατσιστες, σεξιστες κι ακραια συντηρητικοι κι αντιδραστικοι στις αποψεις τους.. Δεν ειναι τυχαιο, οτι εδω στη Θεσ/νικη τα γραφεια της Χρυσης Αυγης ειναι στηνπεριοχη των μπουρδελων..
Απαντησε μου μονο, εσυ τι ψηφισες στις εκλογες..; Σαμαρα ή Μιχαλολιακο..; Κ ποσα βγαζεις το χρονο περιπου για να γραφεις αυτα που γραφεις...;
Για να καταλαβω αν εισαι λαμογιο ή απλα μ***κας...

jigis0702

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
21
ρε παιδια, μηπως εχει κανεις πετυχει πουθενα την ντιανα (πρωην αιμιλια) απο αγκυρας-περγαμου-φωκαιας-λελας καραγιαννη ;;;;

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Ξερετε που βρίσκετε η Φωτεινή που δούλευε πριν απο κανα 2μηνο  στο Αλκαμένους 117 ? Δεν μιλάω για την Φωτεινή-Γκμόχ ούτε την Φωτεινή που δουλεύει τώρα στο Διδύμου 18 κάτω τα απογεύματα.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Φιλε δεν ειμαι εκτος θεματος, γιατι εσυ με βριζεις με το χειροτερο τροπο στην υποσημειωση σου.. Αποδεικνυεται δυστυχως για ακομα μια φορα πως η μεγαλη πλειοψηφια οσων πανε σε μπουρδελα ειναι ρατσιστες, σεξιστες κι ακραια συντηρητικοι κι αντιδραστικοι στις αποψεις τους.. Δεν ειναι τυχαιο, οτι εδω στη Θεσ/νικη τα γραφεια της Χρυσης Αυγης ειναι στηνπεριοχη των μπουρδελων..
Απαντησε μου μονο, εσυ τι ψηφισες στις εκλογες..; Σαμαρα ή Μιχαλολιακο..; Κ ποσα βγαζεις το χρονο περιπου για να γραφεις αυτα που γραφεις...;
Για να καταλαβω αν εισαι λαμογιο ή απλα μ***κας...
puking.jpg

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Αλκαμένους 113, χθες βράδυ
Όλγα, πληθωρική (παχύσαρκη) νεαρά αλλοδαπή.
Περί τα 15 κιλά ο κάθε μαστός και περί τα 20 κιλά ο κάθε μηρός.
Άγνωστος ευτραφής παρακαθήμενος έσπευσε να εισέλθει μην τυχόν του πάρω τη σειρά, παρά το ότι προηγούμουν...

mastakounass

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Για τι ώρα μιλάς? Γιατι πέρασα πριν λίγο και δεν....

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
αν ενδιαφερει- και  μπορεί  κανεις  φιλος  (είμαι εκτός)    να τσεκάρει

η Γιασμιν  που λέει  οτι ειναι τώρα  Πειραιως  193=  ανευ φωτο-  μαλλον  ειναι η  νεαρη    κατσαρομαλλα  μελαχροινη  Βουλγαρα  :tits:
πρωην  απο Φ  104 , Βουλ  68 κλπ

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
περγαμου 27β το μεσημερι  ηταν καποια τατιαννα νομιζω!μελαχρινη πιτσιρικα,
γεματο σφικτο σωμα και πολυ καλο βυζι φυσικο τουμπανιαζμενο!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
μελαχρινή πιτσιρίκα στο Περγάμου  :think: :think: :think:
για δώσε λεπτομέρειες ,όταν λές πιτσιρίκα εννοείς 20-25 ή καμιά 40αρια σε σχέση με τις άλλες που είναι 50 

• Like
Αντιδράσεις: viator

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom