lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ναί..........χρόνια τώρα.
λόγω βάρους δεν μπορεί να μετακινηθεί σε άλλο![]()
![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ναί..........χρόνια τώρα.
λόγω βάρους δεν μπορεί να μετακινηθεί σε άλλο![]()
![]()
![]()
![]()
Γεια σας κυνηγοι μεγαλων μασταριων,παιζει τιποτα καλο στην αγορα ,αν και παρακολουθω το σαιτ αλλα ειναι η πρωτη φορα που γραφω θα μπορουσα να εχω καμια ενημερωση για τελευταια βυζονεα ,τελευταια φοραα ειχα παει στην Ανδριανα που ειναι Διδύμου 18Α μιλαμε για τρελη περιποίηση
![]()
Ναι αλλά η Αντριάνα παρ' ότι έχει ωραία βυζιά δεν ανήκει στην κατηγορία του thread.
Ναι αλλά η Αντριάνα παρ' ότι έχει ωραία βυζιά δεν ανήκει στην κατηγορία του thread.
Μόνο βυζοπούλα δεν είναι αυτή.Mια Τίνα στο Ισμήνης 2 την έχει δοκιμάσει κανείς;
Τέτοια νέκρα σε αυτό το thread είχαμε να δούμε από την εποχή που αδυνάτισε η Λάουρα.
Φιλε δεν ειμαι εκτος θεματος, γιατι εσυ με βριζεις με το χειροτερο τροπο στην υποσημειωση σου.. Αποδεικνυεται δυστυχως για ακομα μια φορα πως η μεγαλη πλειοψηφια οσων πανε σε μπουρδελα ειναι ρατσιστες, σεξιστες κι ακραια συντηρητικοι κι αντιδραστικοι στις αποψεις τους.. Δεν ειναι τυχαιο, οτι εδω στη Θεσ/νικη τα γραφεια της Χρυσης Αυγης ειναι στηνπεριοχη των μπουρδελων..
Απαντησε μου μονο, εσυ τι ψηφισες στις εκλογες..; Σαμαρα ή Μιχαλολιακο..; Κ ποσα βγαζεις το χρονο περιπου για να γραφεις αυτα που γραφεις...;
Για να καταλαβω αν εισαι λαμογιο ή απλα μ***κας...
Για τι ώρα μιλάς? Γιατι πέρασα πριν λίγο και δεν....