Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
δεν αφηνει να φαινεται η ονομασια του site δηλ. του g r e e c e l a d i e s . c o m
Μαλλον αυτο εννοεις : g r e e c e l a d i e s[.]com/lady/1304
δεν αφηνει να φαινεται η ονομασια του site δηλ. του g r e e c e l a d i e s . c o m
η λαουρα τζουλια ειναι πρωινη στο κνιδου...στα κιλα της,οχι αδυνατισμενη...Συνάδελφος με ρώταγε για βυζοπούλες κλπ.... επειδή έχω χαθεί από τον βυζοχώρο, τι παίζει στην πιάτσα ρε παίδες;;;
Λάουρα-Τζούλια, Αγάπη κλπ....
Eυτυχώς έχει ανακτήσει πλήρως τα κιλά της (και στα βυζιά)η λαουρα τζουλια ειναι πρωινη στο κνιδου...στα κιλα της,οχι αδυνατισμενη...
η λαουρα τζουλια ειναι πρωινη στο κνιδου...στα κιλα της,οχι αδυνατισμενη...
Η Αγαπη = πρωην Περγ 1 , Ιουλ. 71 , Διδύμου και μετα Τροφωνιου 11, / μετά την τυπου .. θειας ολγας λιποαναρροφηση, & σμικρυνση στηθους κλπ, δεν θεωρειται πλεον βυζαρου
και σαφως δεν θεωρειτα πλέον φυσικη βυζαρου..
Eυτυχώς έχει ανακτήσει πλήρως τα κιλά της (και στα βυζιά)
ενα σαββατο που ειχα περασει δουλευε...να υποθέσω καθημερινές, όχι Σάββατο ε;;
Eυτυχώς έχει ανακτήσει πλήρως τα κιλά της (και στα βυζιά)
την φωτεινη την βυζαρου που δουλευε στο διδυμου 20 και αγκυρας την εχει παρι κανενας βυζολαγνος ματι που δουλευει?
Κυριακή απογευματινή βάρδυα ήταν στο Αγκύρας οπως τα βλέπεις στο δεξιά...την φωτεινη την βυζαρου που δουλευε στο διδυμου 20 και αγκυρας την εχει παρι κανενας βυζολαγνος ματι που δουλευει?
Ουτε Λαόυρα ουτε τιποτα μόνο Καρολίνα 95Ν μεγεθος
εισαι σιγουρος?γιατι την κυριακη περασα και τα αγκυρας-διδυμου 20 ηταν κλειστα.Κυριακή απογευματινή βάρδυα ήταν στο Αγκύρας οπως τα βλέπεις στο δεξιά...
κι εγω εχω περασει 2-3 φορες και τιποτα...anatolgami έχεις καμια πληροφορία για την Μιλένα? Γιατι εχω περάσει καποιες φορες απο το ποστο που υποδεικνυεις αλλα δεν την εχω δει.
Φίλε μου κατα τις 20.30 με 21.00 ημουν εκει εγω και την είδα στο πόστο της... Δεν κατέθεσα αλλα την είδα !!!εισαι σιγουρος?γιατι την κυριακη περασα και τα αγκυρας-διδυμου 20 ηταν κλειστα.