απο υπηρεσίες πως είναι;ηλικια κατω απο 30, σωμα αρκετα καλο για την αναλογια αυτου του στηθους , προσωπο αθωο που θυμηζει λιγο βλαχακι δεν εχει αυτο σεξ απιλ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 106 άτομα (12 μέλη και 94 επισκέπτες)
Επισκέπτης
θα επανέλθει σε λίγο καιρό.μη μου πείτε οτι σταμάτησε και η Νίκη!! (
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.165
- Πόντοι
- 46.232
η ναταλι αν ειναι κανονικες οι φωτο εχει πολυ καλυτερο σωμα σε σχεση με της βικης.....Φίλε είναι αλήθεια ότι η Νάταλι την έκανε οριστικά για Ρουμανία. Έπαθε εγκεφαλικό η μάνα της και έκατσε εκεί να την φροντίσει οπότε δε θα ξανάρθει. Τώρα για τέτοιους βυζους με τέτοιο σώμα δεν υπάρχει τπτ πλην της Βίκυς στο μασατζίδικο της Κηφισίας 38 αλλά το γύρισε σε τσατσά και δεν τα δίνει πλέον.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Στηθος μετα βιας 4αρι,ατσουμπαλο-ασχημο κορμι και φατσα καθαριστριας!ηλικια κατω απο 30, σωμα αρκετα καλο για την αναλογια αυτου του στηθους , προσωπο αθωο που θυμηζει λιγο βλαχακι δεν εχει αυτο σεξ απιλ
Απλα για να υπαρχει μια δευτερη αποψη
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ισχυουν ολα εκτος απο στηθος οχι κ μετα βιας.Στηθος μετα βιας 4αρι,ατσουμπαλο-ασχημο κορμι και φατσα καθαριστριας!
Απλα για να υπαρχει μια δευτερη αποψη
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
3,5αρι που ασφυκτιουσε να γινει 4αρι κατα την αποψη μου!ισχυουν ολα εκτος απο στηθος οχι κ μετα βιας.
Τουλαχιστον συμφωνησαμε στα υπολοιπα!
Υ.Γ Οι φωτος ειναι ψευτικες
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Δεν εχω ιδεααπο υπηρεσίες;
Φυσικά και είναι καλύτερο το σώμα της Νάταλι από της Βίκυς αφού η μια δεν ήταν ούτε 30 και η άλλη έχει πατήσει τα 40. Ωστόσο ως σωματοτυπος μοιάζουν αφού και οι 2 έχουν κανονικό - αδύνατο σώμα σε σχέση με τα βυζιά τους. Δεν είναι βυζαρούδες τύπου Λαουρας ή Αγάπης, αυτό ήθελα να πω. Βέβαια τώρα διαφωνούμε περί όνου σκιάς αφού τα δύο καλά βυζομωρά έχουν σταματήσει για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.η ναταλι αν ειναι κανονικες οι φωτο εχει πολυ καλυτερο σωμα σε σχεση με της βικης.....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.165
- Πόντοι
- 46.232
αδυνατο σωμα?????τι εννοεις τα εχουν τα κιλακια τους ανεξαρτητα απο το μεγεθος στηθους.....α και η ναταλι ειναι 33χρονων η βικη 38Φυσικά και είναι καλύτερο το σώμα της Νάταλι από της Βίκυς αφού η μια δεν ήταν ούτε 30 και η άλλη έχει πατήσει τα 40. Ωστόσο ως σωματοτυπος μοιάζουν αφού και οι 2 έχουν κανονικό - αδύνατο σώμα σε σχέση με τα βυζιά τους. Δεν είναι βυζαρούδες τύπου Λαουρας ή Αγάπης, αυτό ήθελα να πω. Βέβαια τώρα διαφωνούμε περί όνου σκιάς αφού τα δύο καλά βυζομωρά έχουν σταματήσει για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
H Nαταλι του Θησεως 40 στην οποια αναφερεται ο piderof δεν ηταν πανω απο 23-24!αδυνατο σωμα?????τι εννοεις τα εχουν τα κιλακια τους ανεξαρτητα απο το μεγεθος στηθους.....α και η ναταλι ειναι 33χρονων η βικη 38
Εσυ για ποια Ναταλι λες?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.165
- Πόντοι
- 46.232
οχι γραψε λαθος μου αλλο σκεφτομουν αλλο εγραψα...... ;)H Nαταλι του Θησεως 40 στην οποια αναφερεται ο piderof δεν ηταν πανω απο 23-24!
Εσυ για ποια Ναταλι λες?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ναι οκ δεν τρεχει!οχι γραψε λαθος μου αλλο σκεφτομουν αλλο εγραψα...... ;)
Ετσι κι αλλιως η κοπελα εχει φυγει!
Λοιπόν δοκίμασα τη Μαργαρίτα-Ρίτα μεγάλες φυσικές βυζάρες που σε αφήνει αδιαμαρτύρητα να τις κάνεις ό,τι θες. Νομίζω πως αξίζει μια δοκιμή και να μπει στο παλμαρέ των βυζολατρών! Δε μιλάει καθόλου ελληνικά μόνο αγγλικά. Βtw στο τσακ ήμουν να διαλέξω την άλλη κοπέλα της βάρδιας την Εμμανουέλα που στο σαλονάρισμα ήταν πολύ πιο τσαχπίνα και με ωραίο κωλαράκι αλλά ως βυζολάτρης υπέκυψα στη Μαργαρίτα-Ρίτα!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.197
- Πόντοι
- 506
Λοιπόν δοκίμασα τη Μαργαρίτα-Ρίτα μεγάλες φυσικές βυζάρες που σε αφήνει αδιαμαρτύρητα να τις κάνεις ό,τι θες. Νομίζω πως αξίζει μια δοκιμή και να μπει στο παλμαρέ των βυζολατρών! Δε μιλάει καθόλου ελληνικά μόνο αγγλικά. Βtw στο τσακ ήμουν να διαλέξω την άλλη κοπέλα της βάρδιας την Εμμανουέλα που στο σαλονάρισμα ήταν πολύ πιο τσαχπίνα και με ωραίο κωλαράκι αλλά ως βυζολάτρης υπέκυψα στη Μαργαρίτα-Ρίτα!
...Δώσε περισσότερες πληροφορίες συναγωνιστή...Τόπος, βάρδια, κόστος κτλ..
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
δες εδω:...Δώσε περισσότερες πληροφορίες συναγωνιστή...Τόπος, βάρδια, κόστος κτλ..
http://www.*****.com/lady/1304
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
δεν αφηνει να φαινεται η ονομασια του site δηλ. του g r e e c e l a d i e s . c o m
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.165
- Πόντοι
- 46.232
για να μπορεσεις να αντιγραψεις το λινκ , αφηνε κενα αναμεσα στα γραμματα...δεν αφηνει να φαινεται η ονομασια του site δηλ. του g r e e c e l a d i e s . c o m
πχ αντι www γραψε w w w....για δοκιμασετο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις