Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (5 μέλη και 93 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Πάντως η Αγαπη μετά την προ διετίας σμίκρυνση στήθους - και  ρεκτιφιέ  (ακριβώς τα ίδια  με την θείας  Ολγας)
δεν είναι πια  και τόσο βυζαρου... :rolleyes:

mastakounass

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1
Για απόγευμα-βράδυ έχει εμφανιστεί τίποτα καλό?

mikek

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Για τσεκαρετο φαινεται να ειναι 5αρι :tits:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Κείμα συτή η Ναταλί από θησέως www.bourdela.com/forum/index.php?topic=29.msg3076795#msg3076795]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=29.msg3076795#msg3076795[/url] μου είπαν ότι έφυγε στη χώρα της. Αληθεύει? Ήταν η μοναδική με τόσο μεγάλες βυζάρες και αξιόλογο σώμα για ν ασχοληθώ. Όποιος ξέρει κα΄τι σε ανάλογο στυλ γυναίκας παρακαλώ ας με βοηθήσει τώρα που θα κατέβω Αθήνα.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Φίλε είναι αλήθεια ότι η Νάταλι την έκανε οριστικά για Ρουμανία. Έπαθε εγκεφαλικό η μάνα της και έκατσε εκεί να την φροντίσει οπότε δε θα ξανάρθει. Τώρα για τέτοιους βυζους με τέτοιο σώμα δεν υπάρχει τπτ πλην της Βίκυς στο μασατζίδικο της Κηφισίας 38 αλλά το γύρισε σε τσατσά και δεν τα δίνει πλέον.

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε είναι αλήθεια ότι η Νάταλι την έκανε οριστικά για Ρουμανία. Έπαθε εγκεφαλικό η μάνα της και έκατσε εκεί να την φροντίσει οπότε δε θα ξανάρθει. Τώρα για τέτοιους βυζους με τέτοιο σώμα δεν υπάρχει τπτ πλην της Βίκυς στο μασατζίδικο της Κηφισίας 38 αλλά το γύρισε σε τσατσά και δεν τα δίνει πλέον.

Επειδή θα κατέβω Αθήνα για δουλειά Παρασκευή και είμαι τελείως άσχετος με την κατάσταση εκεί πιστεύεις πως αν μεσολαβήσει κάποιος να μπορούσε να κανονιστεί κάτι με κοπέλα όπως αυτή? Έστω και με αυτήν τη Βίκυ?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Επειδή θα κατέβω Αθήνα για δουλειά Παρασκευή και είμαι τελείως άσχετος με την κατάσταση εκεί πιστεύεις πως αν μεσολαβήσει κάποιος να μπορούσε να κανονιστεί κάτι με κοπέλα όπως αυτή? Έστω και με αυτήν τη Βίκυ?
Αδερφέ από τότε που σταμάτησε η Βίκυ και έφυγε η Νάταλι δεν υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο στην αγορά. Εγώ σου στέλνω με pm το τηλ του μασατζιδικου της Βίκυς αν θες να πάρεις να ρωτήσεις αλλά δε νομίζω να καταφέρεις και πολλά γιατί γειωνει ακόμα και παλιούς πελάτες της. Τώρα αν θες να κάνεις εκπτώσεις υπάρχει με καλό σώμα αλλά μικρότερο βυζί η Νίκη η Ουγγαρεζα της οποίας εχω χάσει τα ίχνη γι'αυτό αν κάποιος συναγωνιστης ξέρει πού θα είναι Παρασκευή ας το γράψει. Αν τώρα θες ίδιο μέγεθος βυζιων με τις προηγούμενες αλλά σώμα παχουλό πήγαινε στη Τζούλια στην Κνιδου 18 πρωινή βάρδια.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Αυτό πως σας φαίνεται?  :tits:
Μαργαρίτα - Ρίτα, καθημερινά πρωί ή βράδυ Στουντιο Κεφαλληνιας 75
Δεν ξέρω αν η φωτό είναι ακριβής, ούτε την έχω δει από κοντά, ούτε έχω πετύχει κάπου καμια κριτική  :think:

Συνημμένα

• rita - kef 75.jpg
    rita - kef 75.jpg
    20,5 KB · Εμφανίσεις: 32

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν έχουμε πολλές επιλογές για γυναίκες του είδους. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
Αυτό πως σας φαίνεται?  :tits:
Μαργαρίτα - Ρίτα, καθημερινά πρωί ή βράδυ Στουντιο Κεφαλληνιας 75
Δεν ξέρω αν η φωτό είναι ακριβής, ούτε την έχω δει από κοντά, ούτε έχω πετύχει κάπου καμια κριτική  :think:

η συγκεκριμένη φωτό μου κάνει να έχει κάργα photoshop...
η τύπισα πρέπει να είναι χοντρή και να έχει βυζάρα κρεμασμένη ως το πάτωμα!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μεγαλυτερη βυζαρα απ την ειρηνη στο τροφωνιου δεν ειχε καμια :sunglasses:

οταν σας το λεγα μου το παιζατε δυσκολοι...

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ηλικια κατω απο 30, σωμα αρκετα καλο για την  αναλογια αυτου του  στηθους , προσωπο αθωο που θυμηζει λιγο βλαχακι δεν εχει αυτο σεξ απιλ

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
μεγαλυτερη βυζαρα απ την ειρηνη στο τροφωνιου δεν ειχε καμια :sunglasses:

οταν σας το λεγα μου το παιζατε δυσκολοι...
Αυτή η Ειρήνη την έχει πουλέψει τώρα ψηλέ ή είναι ακόμα εκεί; Καμιά άλλη στην πιάτσα μπας και ξέρεις;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Αυτή η Ειρήνη την έχει πουλέψει τώρα ψηλέ ή είναι ακόμα εκεί; Καμιά άλλη στην πιάτσα μπας και ξέρεις;
εχει χαθει εδω και καιρο...

καμια δεν εχω δει...μονο η τζουλια ειναι και μετα πεφτουμε σε μεγεθη αμαλιας-ντιανας και κατω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom