βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Γιατί τύπε τι έγινε;Ξαναλέω: για μένα ΤΕΛΕΙΩΣΕ...
Γιατί τύπε τι έγινε;Ξαναλέω: για μένα ΤΕΛΕΙΩΣΕ...
εγραψε πιο μπροστα οτι τον ξεπεταξε ενω ειναι χρονια πελατης...Γιατί τύπε τι έγινε;
Ναι, το διάβασα τύπε.εγραψε πιο μπροστα οτι τον ξεπεταξε ενω ειναι χρονια πελατης...
κι εμενα την τελευταια φορα με ξενερωσε η τυπικοτητα της,που ηταν εντονοτερη απο ολες τις προηγουμενες
Αυτο μου κανει τρομερη εντυπωση....τα δοντια-στομα ειναι γάματα...
συμφωνώ απόλυτα τόση απάθεια?? κρίμα γιατί αυτό το κοντοξανθοσκυλοπουτανε μαλλί σου δημιουργεί προσδοκίεςΤζουλια
...Λοιπόν..για να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ και μ αυτήν...ήμουν fan όπως και πολλοί από δω μέσα...την τελευταία φορά που πήγα όμως, πριν 2 βδομάδες περίπου, ήταν η ΑΠΟΛΥΤΗ ξεπέτα...και να φανταστείτε ότι είμαι πελάτης χρόνια...Για μένα ΤΕΛΕΙΩΣΕ..δεν πρόκειται να με ξαναδει..
παίδες δεν ξέρω απο νούμερα βυζιών, αλλά το μεγαλύτερο βυζί στο μεταξουργείο το'χει η στέλλα που δουλεύει στον πεζόδρομο απο αχιλλέως, 2 ή 3 πόρτα αριστερά, 12.00-17.00 - μιλάμε για πολύ ωραίο, μεγάλο, φυσικό και στητό βυζί - καταθέτω όποτε βρω χρόνο..
Σε μπουρδέλα δεν υπαρχουν άλλες με 4-5άρια??? Ρίξτε καμια πρόταση ρε συναγωνιστες... Natural έτσι, όχι πλαστικά!!! Λεπτομέρειες γι'αυτήν τη Στέλλα έχουμε...???
Χαιρετώ και εγώ τη βυζοπαρέα, από βόρειο Ελλάδα.... για ελέγξτε αυτό :
και αυτό
λέτε να είναι αλήθεια??? θα κάνω και εγώ μια βόλτα, να ενημερώσω....
Ελα η σειρά σου τώρα να τη φέρεις ΑθήναΑφού διάβασα και την κριτική του Karaman7 βεβαιώθηκα ότι μιλάμε για αξιοπρόσεκτη περίπτωση και ετοιμάζομαι για καταδρομική στην Κοζάνη. Αυτό ή το άλλο ΣΚ είμαι για πάνω με σκοπό να αποθεωσω τα 6αρια βουλγαρικα βυζιά. Πρέπει να κάνουμε ενέργειες να κατέβει έστω και προσωρινά η κορασιδα στην Αθήνα για να μην χρειάζεται εσωτερική μετανάστευση για ένα γαμήσι.
70 γιούρο για ισπανικό; Δεν έχουν βυζοτσίπα πάνω τους;