Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (6 μέλη και 63 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Γιατί τύπε τι έγινε;
εγραψε πιο μπροστα οτι τον ξεπεταξε ενω ειναι χρονια πελατης...

κι εμενα την τελευταια φορα με ξενερωσε η τυπικοτητα της,που ηταν εντονοτερη απο ολες τις προηγουμενες :headbang:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
εγραψε πιο μπροστα οτι τον ξεπεταξε ενω ειναι χρονια πελατης...

κι εμενα την τελευταια φορα με ξενερωσε η τυπικοτητα της,που ηταν εντονοτερη απο ολες τις προηγουμενες :headbang:
Ναι, το διάβασα τύπε.
Τις πταίει; Προς τι αυτή η συμπεριφορά;
Διότι αν χάσουμε το αποκούμπι μας θα'ναι καίριο βυζοπλήγμα. Θα μας φάει το πιρφόρισμα κοινώς...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τα δοντια-στομα ειναι γάματα...
Αυτο μου κανει τρομερη εντυπωση....

Τοσα λεφτα υποτιθεται οτι βγαζουν .... :S

Ειναι ''χαζο'' να μην προσεχουν τα δοντια και την εμφανιση τους....  :headbang:
Στο κατω κατω προσεχοντας την εμφανιση τους, θα εχουν περισσοτερους πελατες, αν το δουμε επιχειρηματικα περα απο το θεμα της υγειας
Σαν αναβαθμιση του ''μαγαζιου'' εστω....

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
Τζουλια
...Λοιπόν..για να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ και μ αυτήν...ήμουν fan όπως και πολλοί από δω μέσα...την τελευταία φορά που πήγα όμως, πριν 2 βδομάδες περίπου, ήταν η ΑΠΟΛΥΤΗ ξεπέτα...και να φανταστείτε ότι είμαι πελάτης χρόνια...Για μένα ΤΕΛΕΙΩΣΕ..δεν πρόκειται να με ξαναδει..
συμφωνώ απόλυτα τόση απάθεια?? κρίμα γιατί αυτό το κοντοξανθοσκυλοπουτανε μαλλί σου δημιουργεί προσδοκίες

Milky73

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
0
παίδες δεν ξέρω απο νούμερα βυζιών, αλλά το μεγαλύτερο βυζί στο μεταξουργείο το'χει η στέλλα που δουλεύει στον πεζόδρομο απο αχιλλέως, 2 ή 3 πόρτα αριστερά, 12.00-17.00 - μιλάμε για πολύ ωραίο, μεγάλο, φυσικό και στητό βυζί - καταθέτω όποτε βρω χρόνο..

Σε μπουρδέλα δεν υπαρχουν άλλες με 4-5άρια??? Ρίξτε καμια πρόταση ρε συναγωνιστες... Natural έτσι, όχι πλαστικά!!! Λεπτομέρειες γι'αυτήν τη Στέλλα έχουμε...???

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Χαιρετώ και εγώ τη βυζοπαρέα, από βόρειο Ελλάδα.... για ελέγξτε αυτό :
και αυτό

λέτε να είναι αλήθεια??? θα κάνω και εγώ μια βόλτα, να ενημερώσω....

foto τις τζεσικα τωρα στον λαο !!!!!!  δωσε παραπανω πληροφοριες συναδελφε , εαν ειναι 6αρια , βαζω τωρα βενζινα στο ''τουτου'' και αναιβενω επανω , ποιο φτινα θα μου βγει απο το να παω γερμανια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ελπίζω να μην είναι ο υπ' αριθμόν 52851074 false alarm. Καμία φωτό της εν λόγω δεν υπάρχει πουθενά να κρίνουμε ιδίοις όμμασι μην κάνουμε τόσα χιλιόμετρα τσάμπα σε καιρό κρίσης. Αν είναι όντως 6αρια φέρτε τη Αθήνα να βγάλει διαμέρισμα σε 2 μήνες...

mastakounass

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Ας την ενημερώσει κάποιος οτι αν κατέβει στην Αθήνα θα κανει ουρες...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Αφού διάβασα και την κριτική του Karaman7 βεβαιώθηκα ότι μιλάμε για αξιοπρόσεκτη περίπτωση και ετοιμάζομαι για καταδρομική στην Κοζάνη. Αυτό ή το άλλο ΣΚ είμαι για πάνω με σκοπό να αποθεωσω τα 6αρια βουλγαρικα βυζιά. Πρέπει να κάνουμε ενέργειες να κατέβει έστω και προσωρινά η κορασιδα στην Αθήνα για να μην χρειάζεται εσωτερική μετανάστευση για ένα γαμήσι.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Αφού διάβασα και την κριτική του Karaman7 βεβαιώθηκα ότι μιλάμε για αξιοπρόσεκτη περίπτωση και ετοιμάζομαι για καταδρομική στην Κοζάνη. Αυτό ή το άλλο ΣΚ είμαι για πάνω με σκοπό να αποθεωσω τα 6αρια βουλγαρικα βυζιά. Πρέπει να κάνουμε ενέργειες να κατέβει έστω και προσωρινά η κορασιδα στην Αθήνα για να μην χρειάζεται εσωτερική μετανάστευση για ένα γαμήσι.
Ελα η σειρά σου τώρα να τη φέρεις Αθήνα

Επισκέπτης
Αν θυμάμαι καλά από αναφορές συναθλητών,έχει επιστρέψει μόνιμα Ρουμανία.
Με πάσα επιφύλαξη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom