Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (15 μέλη και 43 επισκέπτες)

john1900

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.987
Πόντοι
5.235
μπορει να εχεις δικιο :dunno:
εγω νομιζα πως ελεγαν για την Σελενα απο Φωκαιας...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τηνσελενα την ρουμανα με τα κανονια που επαιζε κανενα χρονο πριν φωκαιας 19 την εχει δει καποιος?
Την ειχα πετυχει στην κεραμεικου με 10 ευρώ.
Αυτη πρεπει να ηταν, γνωστη μελαχροινη βυζού απο φυλης και φωκαίας.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τι λε ρε? Τη Σελένα τη μουνάρα λέει που πήγε σε στούντιο! Με ποιό μπαζίδι τη μπέρδεψες???
s030.gif

* Α κατάλαβα ποια λες μάλλον. Αυτή που είχαμε δει μαζί και κάποτε έλεγα να τη χύσω; :think:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τι λε ρε? Τη Σελένα τη μουνάρα λέει που πήγε σε στούντιο! Με ποιό μπαζίδι τη μπέρδεψες???
s030.gif

* Α κατάλαβα ποια λες μάλλον. Αυτή που είχαμε δει μαζί και κάποτε έλεγα να τη χύσω; :think:
Αυτη που ειχε βγει απο το μπουρδελο της φυλης απεναντι απτο παλαι ποτε βενζιναδικο και την πετυχαμε που εβριζε.
Την κοντουλα τη μπροστόβαρη, θυμασαι το σκηνικο  ;)
Για πες, αυτην λετε?  :headbang:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Α ρε μαλακα τωρα τη θυμηθηκα τη Σελενα που λες. Αυτό το κρυόκωλο βυζοειδές που το παιζε σπανιολα και θεογκόμενα.
Καλύτερα με πακισα ρε,παρα με αυτο το πραγμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232
μαλλον για διαφορετικη σελενα μιλατε...ο φιλος ρωταει για την σελενα το τουμπανο μιση ισπανιδα μιση ρουμανα....

• Like
Αντιδράσεις: viator

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Καλημέρα παίδες από Β. Ελλάδα!
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας.
Κατεβαίνω μετά από αρκετό καιρό Αθήνα και θα ήθελα να μου προτείνετε κυρίες με φυσικά  :tits: (προφανώς) (και σε μπουρδέλακια και σε μασατζίδικα και σε στουντιάκια)!!!!!
Υ.Γ.
γνωρίζω για την τζούλια-λάουρα, την βικάρα μας στα μασατζίδικα (βίκυ ρομίνα) που από το τηλέφωνο μου είπε κάτι μπορεί να γίνει και με εμένα, την μόνικα από μασατζίδικο μάρνη 28, κάτι άλλες ρουφιανίτσες που κάρφωνα όταν ήμουν Αθήνα όπως την τζούλια την βουλγάρα από τροφωνίου και την αγάπη ή έχουν φύγει για Ιταλία (τζούλια) ή δεν κάνουν πλέον για εμάς....
Υ.Γ. 2 η σελένα από φωκαίας που έγινε Αντρέα δουλεύει πουθενά??? διότι στο τηλέφωνο δεν απαντά...
Υ.Γ. 3 η μπέτυ από τροφωνίου σχόλασε????(ναι ναι γνωρίζω πως είναι αμφιλεγόμενη η συμμετοχή της στις  :tits:πούλες αλλά πάντα μου έκανε σούπερ περιποίηση.....)
Υ.Γ. 4 η Συλβάνα η Βραζιλιάνα ξέρουμε που βρίσκεται????
Υ.Γ. 5 ποιος είναι ο πιο σύντομος δρόμος για να φτάσω στον  :tits:ναό της βικάρας??? με μέσα μαζικής μεταφοράς??? (μετρό κτλ??)
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων....  :tits:χαιρετισμούς!!!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Καλημέρα παίδες από Β. Ελλάδα!
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας.
Κατεβαίνω μετά από αρκετό καιρό Αθήνα και θα ήθελα να μου προτείνετε κυρίες με φυσικά  :tits: (προφανώς) (και σε μπουρδέλακια και σε μασατζίδικα και σε στουντιάκια)!!!!!
Υ.Γ.
γνωρίζω για την τζούλια-λάουρα, την βικάρα μας στα μασατζίδικα (βίκυ ρομίνα) που από το τηλέφωνο μου είπε κάτι μπορεί να γίνει και με εμένα, την μόνικα από μασατζίδικο μάρνη 28, κάτι άλλες ρουφιανίτσες που κάρφωνα όταν ήμουν Αθήνα όπως την τζούλια την βουλγάρα από τροφωνίου και την αγάπη ή έχουν φύγει για Ιταλία (τζούλια) ή δεν κάνουν πλέον για εμάς....
Υ.Γ. 2 η σελένα από φωκαίας που έγινε Αντρέα δουλεύει πουθενά??? διότι στο τηλέφωνο δεν απαντά...
Υ.Γ. 3 η μπέτυ από τροφωνίου σχόλασε????(ναι ναι γνωρίζω πως είναι αμφιλεγόμενη η συμμετοχή της στις  :tits:πούλες αλλά πάντα μου έκανε σούπερ περιποίηση.....)
Υ.Γ. 4 η Συλβάνα η Βραζιλιάνα ξέρουμε που βρίσκεται????
Υ.Γ. 5 ποιος είναι ο πιο σύντομος δρόμος για να φτάσω στον  :tits:ναό της βικάρας??? με μέσα μαζικής μεταφοράς??? (μετρό κτλ??)
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων....  :tits:χαιρετισμούς!!!!
η μπετυ δουλευει πρωινη τροφωνιου

θα σου λεγα να ριξεις μια ματια περγαμου 27α για τη μαριαννα...δεν εχει τοσο μεγαλα,αλλα προσωπικα πιστευω οτι ενδεικνυνται για βυζοπαιχνιδια

η ντιανα αιμιλια ειναι καλη περιπτωση επισης...απ οτι ειπαν δουλευει ως ντιανα στο λελας καραγιαννη τωρα...κοιτα στο γκρις λειντις για το προγραμμα της(οι φωτογραφιες τη βυζοαδικουν)

αλκιβιαδου παιζουν κατι βυζομπαλα απο μια βερονικη...αλλα ΜΗ ΜΠΕΙΣ!ειναι τρελο κομοδινο/ξεπετα...

αυτα απο μενα...κι οταν γυρισεις απο αθηνα ,μην ξεχασεις να μας γραψεις εντυπωσεις :tits:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Οντως συναγωνιστες, που στο διαολο εχει εξαφανιστει η Αντρεα που δουλευε σε στουντιο,
ενα στην Τριγγετα και αλλου στην πειραιως. Μιλαμε ηταν το απιστευτο μουνι...
οποιος μαθει κατι να δωσει σημα αμεσως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom