Η φωτο είναι της Maggie Green
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (15 μέλη και 43 επισκέπτες)
john1900
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η ιδια πρεπει να ναι αλλα οι φωτο μου κανουν λιγο να το σκεφτομαι αν ειναι αληθεια .
Αν καποιος ξερει κατι παραπανω για τη νεαρα ;
john1900
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για την δεσποινιδα γνωριζουμε κατι ;
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 384
- Πόντοι
- 26
η Σελενα μετονομαστηκε σε Αντρεα και δουλευε σε στουντιο, αλλα φαινεται να σταματησε τον τελευταιο καιρο...
Μάλλον γι αυτήν την Σελένα γράφουν εδώ...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.197
- Πόντοι
- 506
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
Στεκει η φωτο?
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Παρακαλώ πολύ μη γίνεσαι απρέποντας.σορρυ που το λεω αλλα για μενα αυτες ειναι εκτρωματα.......
Την ειχα πετυχει στην κεραμεικου με 10 ευρώ.τηνσελενα την ρουμανα με τα κανονια που επαιζε κανενα χρονο πριν φωκαιας 19 την εχει δει καποιος?
Αυτη πρεπει να ηταν, γνωστη μελαχροινη βυζού απο φυλης και φωκαίας.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Τι λε ρε? Τη Σελένα τη μουνάρα λέει που πήγε σε στούντιο! Με ποιό μπαζίδι τη μπέρδεψες???Την ειχα πετυχει στην κεραμεικου με 10 ευρώ.
* Α κατάλαβα ποια λες μάλλον. Αυτή που είχαμε δει μαζί και κάποτε έλεγα να τη χύσω;
Αυτη που ειχε βγει απο το μπουρδελο της φυλης απεναντι απτο παλαι ποτε βενζιναδικο και την πετυχαμε που εβριζε.Τι λε ρε? Τη Σελένα τη μουνάρα λέει που πήγε σε στούντιο! Με ποιό μπαζίδι τη μπέρδεψες???
* Α κατάλαβα ποια λες μάλλον. Αυτή που είχαμε δει μαζί και κάποτε έλεγα να τη χύσω;
Την κοντουλα τη μπροστόβαρη, θυμασαι το σκηνικο ;)
Για πες, αυτην λετε?
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.155
- Πόντοι
- 46.232
μαλλον για διαφορετικη σελενα μιλατε...ο φιλος ρωταει για την σελενα το τουμπανο μιση ισπανιδα μιση ρουμανα....Την ειχα πετυχει στην κεραμεικου με 10 ευρώ.
Επισκέπτης
αυτην λεω.ο ακορεστος μπερδευτηκεμαλλον για διαφορετικη σελενα μιλατε...ο φιλος ρωταει για την σελενα το τουμπανο μιση ισπανιδα μιση ρουμανα....
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα παίδες από Β. Ελλάδα!
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας.
Κατεβαίνω μετά από αρκετό καιρό Αθήνα και θα ήθελα να μου προτείνετε κυρίες με φυσικά (προφανώς) (και σε μπουρδέλακια και σε μασατζίδικα και σε στουντιάκια)!!!!!
Υ.Γ.
γνωρίζω για την τζούλια-λάουρα, την βικάρα μας στα μασατζίδικα (βίκυ ρομίνα) που από το τηλέφωνο μου είπε κάτι μπορεί να γίνει και με εμένα, την μόνικα από μασατζίδικο μάρνη 28, κάτι άλλες ρουφιανίτσες που κάρφωνα όταν ήμουν Αθήνα όπως την τζούλια την βουλγάρα από τροφωνίου και την αγάπη ή έχουν φύγει για Ιταλία (τζούλια) ή δεν κάνουν πλέον για εμάς....
Υ.Γ. 2 η σελένα από φωκαίας που έγινε Αντρέα δουλεύει πουθενά??? διότι στο τηλέφωνο δεν απαντά...
Υ.Γ. 3 η μπέτυ από τροφωνίου σχόλασε????(ναι ναι γνωρίζω πως είναι αμφιλεγόμενη η συμμετοχή της στις πούλες αλλά πάντα μου έκανε σούπερ περιποίηση.....)
Υ.Γ. 4 η Συλβάνα η Βραζιλιάνα ξέρουμε που βρίσκεται????
Υ.Γ. 5 ποιος είναι ο πιο σύντομος δρόμος για να φτάσω στον ναό της βικάρας??? με μέσα μαζικής μεταφοράς??? (μετρό κτλ??)
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.... χαιρετισμούς!!!!
Κατεβαίνω μετά από αρκετό καιρό Αθήνα και θα ήθελα να μου προτείνετε κυρίες με φυσικά (προφανώς) (και σε μπουρδέλακια και σε μασατζίδικα και σε στουντιάκια)!!!!!
Υ.Γ.
γνωρίζω για την τζούλια-λάουρα, την βικάρα μας στα μασατζίδικα (βίκυ ρομίνα) που από το τηλέφωνο μου είπε κάτι μπορεί να γίνει και με εμένα, την μόνικα από μασατζίδικο μάρνη 28, κάτι άλλες ρουφιανίτσες που κάρφωνα όταν ήμουν Αθήνα όπως την τζούλια την βουλγάρα από τροφωνίου και την αγάπη ή έχουν φύγει για Ιταλία (τζούλια) ή δεν κάνουν πλέον για εμάς....
Υ.Γ. 2 η σελένα από φωκαίας που έγινε Αντρέα δουλεύει πουθενά??? διότι στο τηλέφωνο δεν απαντά...
Υ.Γ. 3 η μπέτυ από τροφωνίου σχόλασε????(ναι ναι γνωρίζω πως είναι αμφιλεγόμενη η συμμετοχή της στις πούλες αλλά πάντα μου έκανε σούπερ περιποίηση.....)
Υ.Γ. 5 ποιος είναι ο πιο σύντομος δρόμος για να φτάσω στον ναό της βικάρας??? με μέσα μαζικής μεταφοράς??? (μετρό κτλ??)
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
η μπετυ δουλευει πρωινη τροφωνιουΚαλημέρα παίδες από Β. Ελλάδα!
Υ.Γ.
θα σου λεγα να ριξεις μια ματια περγαμου 27α για τη μαριαννα...δεν εχει τοσο μεγαλα,αλλα προσωπικα πιστευω οτι ενδεικνυνται για βυζοπαιχνιδια
η ντιανα αιμιλια ειναι καλη περιπτωση επισης...απ οτι ειπαν δουλευει ως ντιανα στο λελας καραγιαννη τωρα...κοιτα στο γκρις λειντις για το προγραμμα της(οι φωτογραφιες τη βυζοαδικουν)
αλκιβιαδου παιζουν κατι βυζομπαλα απο μια βερονικη...αλλα ΜΗ ΜΠΕΙΣ!ειναι τρελο κομοδινο/ξεπετα...
αυτα απο μενα...κι οταν γυρισεις απο αθηνα ,μην ξεχασεις να μας γραψεις εντυπωσεις
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Οντως συναγωνιστες, που στο διαολο εχει εξαφανιστει η Αντρεα που δουλευε σε στουντιο,
ενα στην Τριγγετα και αλλου στην πειραιως. Μιλαμε ηταν το απιστευτο μουνι...
οποιος μαθει κατι να δωσει σημα αμεσως.
ενα στην Τριγγετα και αλλου στην πειραιως. Μιλαμε ηταν το απιστευτο μουνι...
οποιος μαθει κατι να δωσει σημα αμεσως.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις