Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Οντως συναγωνιστες, που στο διαολο εχει εξαφανιστει η Αντρεα που δουλευε σε στουντιο,
ενα στην Τριγγετα και αλλου στην πειραιως. Μιλαμε ηταν το απιστευτο μουνι...
οποιος μαθει κατι να δωσει σημα αμεσως.
που χαθηκες εσυ ρε τυπε? :grin:

twisted

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Η Αντρεα επεστρψε και δουλευει Τριγγετα κ Πειραιως.
Υπαρχουν και φωτογραφιες της στις κυριες.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
στη τζουλια κνιδου εχει παει κανεις πολυ προσφατα να μας πει τι διαθεση ειχε?

mastakounass

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Μίνι απογευματινή στη ζούγκλα του μεταξουργείου....

Μενάνδρου 45 – Κοντή γύφτισσα υπερβυζαρού με 5άρια, κάποια κιλά παραπάνω, με βασικό στα 10.

Νομίζω οι εξτρίμ βυζολάγνοι δεν χάνουν τίποτε να την τσεκάρουν.

Ξέρουμε τίποτα?

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Αγκυρας 12β , Γιούλια ... 5άρια φυσικά. Θα ακολουθήσει κριτική

Επισκέπτης
Λοιπόν, η συγκεκριμένη είναι γυρολόγος του μεταξουργείου και την έχω δει εκτός από μενάνδρου 45 χθες, στα κολωνού 53 και ιάσωνος 37 κάτω επίσης. Επειδή την απογευματινή βάρδια στο μετάξι την γνωρίζω πολύ καλά, πιστεύω πως η συγκεκριμένη παίζει κυρίως σε άλλες βάρδιες (πρωινή ή μεταμεσονύχτια) γιατί σπάνια την βλέπω στην απογευματινή. Από επιδόσεις στο δωμάτιο δεν γνωρίζω κάτι γιατί δεν την έχω πάρει. Από εμφάνιση δεν έχω να προσθέσω κάτι, όπως φαίνεται πάντως, έχει μεγαλύτερα βυζιά απ'τη Στέλλα στο ιασ 46 μεσαίο. Βέβαια της στέλλας τα έχω δει γυμνά, ενώ της άλλης όχι. Ελπίζω να βοήθησα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232
Λοιπόν, η συγκεκριμένη είναι γυρολόγος του μεταξουργείου και την έχω δει εκτός από μενάνδρου 45 χθες, στα κολωνού 53 και ιάσωνος 37 κάτω επίσης. Επειδή την απογευματινή βάρδια στο μετάξι την γνωρίζω πολύ καλά, πιστεύω πως η συγκεκριμένη παίζει κυρίως σε άλλες βάρδιες (πρωινή ή μεταμεσονύχτια) γιατί σπάνια την βλέπω στην απογευματινή. Από επιδόσεις στο δωμάτιο δεν γνωρίζω κάτι γιατί δεν την έχω πάρει. Από εμφάνιση δεν έχω να προσθέσω κάτι, όπως φαίνεται πάντως, έχει μεγαλύτερα βυζιά απ'τη Στέλλα στο ιασ 46 μεσαίο. Βέβαια της στέλλας τα έχω δει γυμνά, ενώ της άλλης όχι. Ελπίζω να βοήθησα.
φυσικα και βοηθησες...οπως παντα

• Like
Αντιδράσεις: viator

mastakounass

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Θενκς dirtyliving
Εγω χτες εκανα ενα περασμα πάντως απο Μενανδρου και δεν ηταν εκει, προφανως θελει ψαξιμο αφου λες οτι ειναι γυρολογος...οποιος την εντοπισει και πουθενα αλλου ας σφυριξει...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Παίδες μ' αυτό που θα ρωτήσω μπορεί να γελάσετε αλλά επειδή έχω καιρό να μπω στο thread λόγω του ότι υπηρετώ τη μαμά πατρίδα ελπίζω μήπως έχετε ανακαλύψει κάποιο πουλέν... Μήπως υπάρχει λοιπόν σε μπουρδέλο αυτήν την περίοδο κάτι σε νούμερα 5 ή 6 το οποίο να μην εντάσσεται στην κατηγορία φάλαινας; Οι χοντρές δε μ' αρέσουν, ρωτάω αν έχετε ξετρυπώσει κάποια κοπελίτσα ή MILF με κανονικό σωματότυπο ή και με πιασίματα με νούμερο στήθους 5 ή 6... Καλή ώρα όπως ήταν η αείμνηστη Μαριάννα στο Φυλής 136...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Η απολυτη βυζονεκρα... :headbang:
Γιατί ρε μαν αφού έσκασε βυζομύτη πάλι η δικιά σου.
Δε θα χτυπήσεις σαν κόμπρα;

Καλή ώρα όπως ήταν η αείμνηστη Μαριάννα στο Φυλής 136...
Την πέθανες ρε τύπε.
priest-praying-0106.gif

iakovoas212

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις παιδια που πηγε η μαρια απο Αλκαμενους 117? Αυτη η ξανθια με τα μεγαλα βυζια..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232
  • Like
Αντιδράσεις: viator

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Για πείτε περισσότερα γι αυτήν, πρωί η απόγευμα;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Ελπίζω να μην είναι ο υπ' αριθμόν 52851074 false alarm. Καμία φωτό της εν λόγω δεν υπάρχει πουθενά να κρίνουμε ιδίοις όμμασι μην κάνουμε τόσα χιλιόμετρα τσάμπα σε καιρό κρίσης. Αν είναι όντως 6αρια φέρτε τη Αθήνα να βγάλει διαμέρισμα σε 2 μήνες...
Παίδες μιας και η Αθήνα από βυζολογικής απόψεως είναι πιο νεκρή κι από αρουραίο που τον πάτησε αυτοκίνητο με 200 στην εθνική, εχω έρθει για γιορτές Θεσσαλονίκη (παρεπιπτόντως οι Θεσσαλονικιες είναι 100 χρόνια μπροστά από τις Αθηναίες σε όλα τα επίπεδα). Αύριο που εχω ένα κενό το πρωί, λέω να κάνω καταδρομική στην Κοζάνη και να κάνω ένα έμπειρο test drive στην πολυθρύλητη Jessica την υπερβυζαρού με τα 6αρια. Θα δω από κοντά κι αν τα πράγματα είναι όντως έτσι, θα κοιτάξω μήπως βγάλω καμία φωτό προς ενημερωση της βυζοκοινότητας του site και μήπως την πείσω για καμία βόλτα από Αθήνα. Άντε να μας βυζομπεί καλά το 2012 γιατί δε μας βλέπω καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom