You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (6 μέλη και 82 επισκέπτες)
Αδέρφια εύλογος ο προβληματισμός σας - ενδεχομένως μάλιστα να του αξίζει και ξεχωριστό thread με τίτλο "Ελληνικά Σύμβολα του σεξ - Μύθοι και πραγματικότητα"
Πράγματι, υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτό που μας πασσάρουν τα ΜΜΕ σα σεξουαλικό και στην πραγματικότητα. Από που κι ως που η ναταλία γερμανού καβλωτικό σύμβολο.
Ο λόγος πίσω από αυτή την προσπάθεια να μας "φορέσουν" τέτοια πρότυπα βρίσκεται στα αδερφοκρατούμενα ΜΜΕ, τα οποία γενικά προσπαθούν να αφαιρέσουν χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το φύλλο.
Όξω οι γυναίκες ξυλάγκουρα που μας κοιτάζουν γεμάτες ηδυπάθεια από τα εξώφυλλα των κάθε περιοδικών. Φτύσιμο στις χαζογκόμενες που προωθούν τα χαζοκάναλα και οι αδερφές που τα παρουσιάζουν.
Φέρτε πίσω τις πραγματικές γυναίκες.
Vasos - έχεις δίκιο - το τραβήξαμε λίγο το θέμα. Σταματάω εδώ.
Πράγματι, υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτό που μας πασσάρουν τα ΜΜΕ σα σεξουαλικό και στην πραγματικότητα. Από που κι ως που η ναταλία γερμανού καβλωτικό σύμβολο.
Ο λόγος πίσω από αυτή την προσπάθεια να μας "φορέσουν" τέτοια πρότυπα βρίσκεται στα αδερφοκρατούμενα ΜΜΕ, τα οποία γενικά προσπαθούν να αφαιρέσουν χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το φύλλο.
Όξω οι γυναίκες ξυλάγκουρα που μας κοιτάζουν γεμάτες ηδυπάθεια από τα εξώφυλλα των κάθε περιοδικών. Φτύσιμο στις χαζογκόμενες που προωθούν τα χαζοκάναλα και οι αδερφές που τα παρουσιάζουν.
Φέρτε πίσω τις πραγματικές γυναίκες.
Vasos - έχεις δίκιο - το τραβήξαμε λίγο το θέμα. Σταματάω εδώ.
BoobLover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 201
Που μπορούμε να βρούμε τέτοιες βυζοπούλες ????
ΑΧχχχχχχχχχχχχχχχ.....
ΑΧχχχχχχχχχχχχχχχ.....
Συνημμένα
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
....παρακαλω τους κυριους να ποσταρουνε φωτος μονο με αληθινα βυζια....no fake please....respect.δηλαδη ποσο μεγαλο ειναι το στηθος της Λαουρα?
σαν της kayla kleevage?
Score Magazine [#1 IN BIG BOOBS]
rapidshare link:[URL unfurl="true"]http://rapidshare.de/files/25016512/Score.Magazine.2006-06.rar.html[/url]
photo link:[URL unfurl="true"]http://700mb.ru/05/07/2006/zhurnaly/score_2006_06.html#comment[/url]
Ειναι σε αρχειο pdf
rapidshare link:[URL unfurl="true"]http://rapidshare.de/files/25016512/Score.Magazine.2006-06.rar.html[/url]
photo link:[URL unfurl="true"]http://700mb.ru/05/07/2006/zhurnaly/score_2006_06.html#comment[/url]
Ειναι σε αρχειο pdf
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....παρακαλω τους κυριους να ποσταρουνε φωτος μονο με αληθινα βυζια....no fake please....respect.
....εεεελα εσυ αμεσως....... υπαρχουν κι αλλα γουστα...........
BoobLover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 201
Score Magazine [#1 IN BIG BOOBS]
Ειναι σε αρχειο pdf
Ρε παιδιά .... ποιός μπορεί να ανεβάσει το αρχείο Score.Magazine.2006-06 στο rapidshare.com .... έχω εκεί account και όχι στο rapidshare.de
Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!
Thanks
Σύντροφοι βοήθεια!
Η γυναίκα είναι στο σπίτι και δε μπορώ να περάσω μια γρήγορη ματιά τα θέματα.
Έχω "έξοδο" σήμερα και θέλω επειγόντως μια κοπέλα σε σπίτι αλλά να έχει τα πιασίματα της...
Μπορεί κανείς να βοηθήσει;
ΥΓ: Συγγνώμη για την κατάχρηση, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα...
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Η γυναίκα είναι στο σπίτι και δε μπορώ να περάσω μια γρήγορη ματιά τα θέματα.
Έχω "έξοδο" σήμερα και θέλω επειγόντως μια κοπέλα σε σπίτι αλλά να έχει τα πιασίματα της...
Μπορεί κανείς να βοηθήσει;
ΥΓ: Συγγνώμη για την κατάχρηση, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα...
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Από αναφορές συναγωνιστών , (δεν έχω δοκιμάσει ο ίδιος, αλλά έχω διαβάσει τα καλύτερα για στήθος και συμπεριφορά), θα σου πρότεινα Όλγα, Ρεμούνδου 21, ή Λάουρα....
Τσέκαρε όμως ώρες , δεν τις ξέρω, μην πας τσάμπα....
Τσέκαρε όμως ώρες , δεν τις ξέρω, μην πας τσάμπα....
Από αναφορές συναγωνιστών στον κατάλογο με τα μπουρδέλα βλέπω ότι παίζουν ώριμες βυζαρούδες στην Αχιλλέως 40. Αν κάποιος συναγωνιστής είναι τακτικός επισκέπτης του παραπάνω μπουρδέλου ας ενημερώσει για κάτι πιο συγκεκριμένο πχ μέρες που έχει βυζαρούδες βάρδιες κλπ.
Vyziologikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και επιτέλους Λάουρα... Σε κεφάκια, χωρίς κόσμο, 12 μεσημέρι, ας όψονται κάποιες δουλειές. Πρώτη επίσκεψη και μου το τόνισε, δε με είχε ξαναδεί. Κλασσικά περίμενε να ζητήσω, έργω ή λόγω τις βυζάρες της, με προειδοποίησε να μην τρομάξω από το μέγεθος και εγώ απάντησα θα θαυμάσω και μετα...
Περιποίηση τρελή μάγκες... Τρελή πίπα, γλύψιμο αρχιδιών, συμμετοχή, τι να πώ, μάλλον προσπαθεί να κρατάει τους πελάτες έτσι. Και φυσικά θέλει το κουμπί της, είναι "ειδικών δεξιοτήτων" από μέρους του πελάτη η κοπέλα. Επίσης να συμπληρώσω το ότι δεν είναι τόσο ασουλούπωτη όσο πιστεύουν μερικοί, την πέρασα και στα 4 για να βλέπω βυζάρες στον καθρέφτη και τελικώς έχει και στιβαρότατη κωλάρα, πάντα για τους λάτρεις των κυβικών. Αυτά...
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Περιποίηση τρελή μάγκες... Τρελή πίπα, γλύψιμο αρχιδιών, συμμετοχή, τι να πώ, μάλλον προσπαθεί να κρατάει τους πελάτες έτσι. Και φυσικά θέλει το κουμπί της, είναι "ειδικών δεξιοτήτων" από μέρους του πελάτη η κοπέλα. Επίσης να συμπληρώσω το ότι δεν είναι τόσο ασουλούπωτη όσο πιστεύουν μερικοί, την πέρασα και στα 4 για να βλέπω βυζάρες στον καθρέφτη και τελικώς έχει και στιβαρότατη κωλάρα, πάντα για τους λάτρεις των κυβικών. Αυτά...
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Vyziologikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επίσης, περι Αχιλλέως 40... Προσοχή στην νταρντάνα καστανόξανθη με τα σχετικά κοντά μαλλιά, μια τύπισα ελαφρώς νταλικέρισα στο ύφος που υπόσχεται καλό γλύψιμο και εμφανίζει μεγάλα βυζιά... Τα βυζιά είναι απάτη και η γκόμενα στο κρεβάτι είναι μετριότατη... Και το γλύψιμο μύθος... Να πετύχετε την κυρία Κατερίνα, κρεμασμένη MILF με μέτρια βυζιά και τρομερό κρεβάτι... Και πραγματικά καλό γύψιμο, ρεφάρει για την βραδυνή βάρδια
kostasn(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
την κυρία Κατερίνα, κρεμασμένη MILF με μέτρια βυζιά και τρομερό κρεβάτι... Και πραγματικά καλό γύψιμο.τι ωρα θα την βρω βρε φιλαρακι???????
Vyziologikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κανονικά είναι απογευματινή βάρδια απόσο γνωρίζω, δλδ μέχρι τις 11... Βέβαια έχω να περάσω από εκεί τέτοιες ώρες σχεδόν μήνα, οπότε η πληροφορία ίσως εμπεριέχει και σφάλμα... Αν κάποιος έχει πιο πρόσφατη ενημέρωση ας βοηθήσει.
Επισκέπτης
Μαγκες εχουμε τιποτα καινούργιο στην πιάτσα η πάλι τα ιδια ?
kostasn(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επίσης, περι Αχιλλέως 40..την κυρία Κατερίνα, κρεμασμένη MILF με μέτρια βυζιά και τρομερό κρεβάτι... Και πραγματικά καλό γύψιμο, ρεφάρει για την βραδυνή βάρδια .ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΤΙΝ ΒΡΟΥΜΕ?
BoobLover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 201
Παιδιά....Θα ήθελα αν μπορούσατε να με βοηθήσετε εμένα και ένα συνάδελφο στο θέμα της Ειρήνης: Ρωσίδα 30αρα, μελαχρινή, ψηλή, με απίστευτα φυσικά βυζιά(4-5αρι). Την περασμένη Κυριακή ήταν στη Θησέως 365, αντικαθιστούσε εκτάκτως την Στεφανία... Μήπως ξέρει κανείς που παίζει κανονικά η Ειρήνη ????
Μήπως είναι η γνωστή Ειρήνη στη Λεωνίδου ???
Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωω
Μήπως είναι η γνωστή Ειρήνη στη Λεωνίδου ???
Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωω
kostasn(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
περι Αχιλλέως 40..την κυρία Κατερίνα, κρεμασμένη MILF με μέτρια βυζιά και τρομερό κρεβάτι... Και πραγματικά καλό γύψιμο, ρεφάρει για την βραδυνή βάρδια .ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΤΙΝ ΒΡΟΥΜΕ?
Επισκέπτης
περι Αχιλλέως 40..την κυρία Κατερίνα, κρεμασμένη MILF με μέτρια βυζιά και τρομερό κρεβάτι... Και πραγματικά καλό γύψιμο, ρεφάρει για την βραδυνή βάρδια .ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΤΙΝ ΒΡΟΥΜΕ?
[/quote
Βραδυ μεγάλε βραδυ.Αλλα ασε δε λεει γι αυτο και δεν απαντουσε κανένας.Αν δεν την βρεις πηγαινε ρωτα καλύτερα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23