Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (9 μέλη και 72 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Mάλιστα φιλτατοι-
Αυτή είναι η  Hannah Callow  ( αδυνατισε)

εδω σε λεσβιακό με την Linsey_Dawn_McKenzie  :o :tits: :tits:
----
εδω  μεταξύ άλλων σε λεσβιακό με την  Julia Miles  :o :tits: :tits:
--
και εδω το ... κτύπημα- εκδίδεται στην Αγγλία  :headbang: :tits:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι, καθώς μια άλλη έρευνα έδειξε ότι το να κοιτάς ένα γυναικείο στήθος για μερικά λεπτά κάθε μέρα, μπορεί να σου προσθέσει τέσσερα με πέντε παραπάνω χρόνια ζωής. Ε, αν πρόκειται για θέμα υγείας
Aν είναι έτσι θα ξεπεράσουμε και τον βρυκόλακα. :2funny:

all-men-are-the-same-baby-looking-at-breasts1.jpg

Ευκαιρία να τη ρωτήσουμε:

α) τι νούμερο είναι τα βυζιά της
β) Πόσα παίρνει
γ) αν επιτρέπεται να τα χύσουμε...
Πλάκα πλάκα, οι ερωτήσεις για την οικονομία θα'ταν πιο "αδιάκριτες". http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_255.gif[/img[/URL]]

[QUOTE="ricco, post: 2060319"]
η μαριαννα δινει κουλουρι? Εαν οχι καμμια προταση για καμμια υπερβυζαρου που να δινει και κουλουρακι?!
[/quote]

α) Όχι.
β) Καμιά Νανά στην Καλύμνου τύπε. Όρμα. :zfuck:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
α) Όχι.
β) Καμιά Νανά στην Καλύμνου τύπε. Όρμα. :zfuck:

Η Νανά υπερβυζαρού; Ρε πρόσεχτε τί λέτε στον κόσμο, τί θέλετε να πάει ο συναγωνιστής & να κλαίει το 25ευρο; Έτσι φευγαλέα που βγαίνει η Νανά στο σαλόνι ούτε που θα προσέξει ότι είναι άβυζη & θα την πατήσει...

sailor1936

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εδω γραφετε για οποιαδηποτε κοπελα με φυσικα (και το τονιζω μονο φυσικα)  μεγαλα βυζια ανω του 3αριου...

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Από την γκαντεμια μας παλι πηγα βολτα και ολο μικραινουν αντι να μεγαλώνουν . :tits: :tits:
Αντε να δουμε κανα τετοιο Anatol δες γιατί από επιδρομη που εκανα ..ασε καλυτερα.... τσαμπα το χρονο

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6

Σε ποιο γαμωκολλεγιο ειναι να φυγω τωρααααααααααααααααααααααααααααα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

Σε ποιο γαμωκολλεγιο ειναι να φυγω τωρααααααααααααααααααααααααααααα

Χα χα! Εν τω μεταξύ η γκόμενα δεν είναι χοντρή, κανονικό σώμα έχει με υπερμεγέθη βυζιά...

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Λοιπον στο athensladies.com ανακάλυψα 2 νεες βυζαρούδες Στεφανια που δουλεύει Τριγέτα 3 (καμια σχέση με τη γνωστη μιλφ Στεφανια) και Μαρία ελληνιδα που δουλευει στο Θαρύπου 10. Τις θέτω υπόψη των συναγωνιστών προς διερεύνηση και ενημέρωση!

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Λοιπον στο ****** ανακάλυψα 2 νεες βυζαρούδες Στεφανια που δουλεύει Τριγέτα 3 (καμια σχέση με τη γνωστη μιλφ Στεφανια) και Μαρία ελληνιδα που δουλευει στο Θαρύπου 10. Τις θέτω υπόψη των συναγωνιστών προς διερεύνηση και ενημέρωση!

Κλασσική ελληνιδα πουτάνα. Μούφα.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Νέκρα βλέπω πάλι στην πρωτευουσα....... :tits2:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Μόλις δοκίμασα τη Σελένα. Μεγάλα απαλά φυσικά βυζιά με τεράστιες θηλές! Σε αφήνει να τα κάνεις οτι θες εγώ βρήκα τη βυζοκαβάτζα μου κομμένα τα στουντιο... για την κρίση Σελένα ειναι η λύση! Φωκαίας 17 5-12 κα8ημερινά

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Μόλις δοκίμασα τη Σελένα. Μεγάλα απαλά φυσικά βυζιά με τεράστιες θηλές! Σε αφήνει να τα κάνεις οτι θες εγώ βρήκα τη βυζοκαβάτζα μου κομμένα τα στουντιο... για την κρίση Σελένα ειναι η λύση! Φωκαίας 17 5-12 κα8ημερινά

Πριν κανα 3μηνο που την είχα πάρει εγώ ήταν λίγο απόμακρη αλλά τώρα έχει βελτιωθεί σύμφωνα με φίλο που την πήρε προχθές, είναι πιο γλυκιά στην συμπεριφορά της, μιλάει Ελληνικά και το βυζί της είναι τέλειο παρόλη την προσθήκη σιλικόνης (φαίνεται απο κάποια σιμαδάκια στις θυλές λέει αν κ εγω τοτε που την πήρα δεν το κατάλαβα)
πάντως ενώ δεν την λες κούκλα είναι κοπελάρα με πολύ ωραία πόδια, πολυ εντυπωσιακή θα έλεγα...
το κακό είναι ότι τους πέρνει σχεδόν όλους (δεν ξέρω αν άλλαξε αν και δεν νομίζω)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Ρε παιδιά η Μαριάννα στο Φυλής 136 παίρνει & αλλοδαπούς; Γιατί όταν είχα πάει μια φορά να δω τί παίζει (δεν είχα μπει) είδα να μπαίνουν & αλλοδαποί στο σαλόνι...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πριν κανα 3μηνο που την είχα πάρει εγώ ήταν λίγο απόμακρη αλλά τώρα έχει βελτιωθεί σύμφωνα με φίλο που την πήρε προχθές, είναι πιο γλυκιά στην συμπεριφορά της, μιλάει Ελληνικά και το βυζί της είναι τέλειο παρόλη την προσθήκη σιλικόνης (φαίνεται απο κάποια σιμαδάκια στις θυλές λέει αν κ εγω τοτε που την πήρα δεν το κατάλαβα)
πάντως ενώ δεν την λες κούκλα είναι κοπελάρα με πολύ ωραία πόδια, πολυ εντυπωσιακή θα έλεγα...
το κακό είναι ότι τους πέρνει σχεδόν όλους (δεν ξέρω αν άλλαξε αν και δεν νομίζω)
Εγω που την πηρα προσφατα δεν εντυπωσιαστηκα απο τις υπηρεσιες, το αντιθετο... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Ειναι αρκετα ψυχρη και επαγγελματιας. Ενταξει τα βυζια της ειναι πολυ εντυπωσιακα και τεραστια, τα πιο μεγαλα που εχω δει εγω σε μπουρδελο. Αλλά καθοτι δεν ειμαι βυζολαγνος, δεν επαιξα και πολυ με αυτα, άλλα ειναι τα θελω μου  :idiot: :idiot: .

Μαλιστα στο 7λεπτο και κατι μου ελεγε να τελειωνουμε, οπότε αρχισε ενα ανελέητο σπρωξιδι για να καταφερω να τελειωσω καποτε, επειδή μου την ειχε σπασει με την ψυχρη συμπεριφορα της και ετσι σε καποια στιγμη εβγαλε και κραυγη πονου και πλακωσε τις κρεμες στο τουνελ της  για να συνεχισουμε :2funny: :2funny: .

Εν κλειτορίδι  :rolleyes: :rolleyes: για τους βυζολαγνους ειναι μονοδρομος. Για εμας τους αβυζολαγνους, υπαρχουν άλλα gfe πιπινακια που μας περιμενουν  :2on1: :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom