Πριν κανα 3μηνο που την είχα πάρει εγώ ήταν λίγο απόμακρη αλλά τώρα έχει βελτιωθεί σύμφωνα με φίλο που την πήρε προχθές, είναι πιο γλυκιά στην συμπεριφορά της, μιλάει Ελληνικά και το βυζί της είναι τέλειο παρόλη την προσθήκη σιλικόνης (φαίνεται απο κάποια σιμαδάκια στις θυλές λέει αν κ εγω τοτε που την πήρα δεν το κατάλαβα)
πάντως ενώ δεν την λες κούκλα είναι κοπελάρα με πολύ ωραία πόδια, πολυ εντυπωσιακή θα έλεγα...
το κακό είναι ότι τους πέρνει σχεδόν όλους (δεν ξέρω αν άλλαξε αν και δεν νομίζω)
Εγω που την πηρα προσφατα δεν εντυπωσιαστηκα απο τις υπηρεσιες, το αντιθετο...
Ειναι αρκετα ψυχρη και επαγγελματιας. Ενταξει τα βυζια της ειναι πολυ εντυπωσιακα και τεραστια, τα πιο μεγαλα που εχω δει εγω σε μπουρδελο. Αλλά καθοτι δεν ειμαι βυζολαγνος, δεν επαιξα και πολυ με αυτα, άλλα ειναι τα θελω μου
.
Μαλιστα στο 7λεπτο και κατι μου ελεγε να τελειωνουμε, οπότε αρχισε ενα ανελέητο σπρωξιδι για να καταφερω να τελειωσω καποτε, επειδή μου την ειχε σπασει με την ψυχρη συμπεριφορα της και ετσι σε καποια στιγμη εβγαλε και κραυγη πονου και πλακωσε τις κρεμες στο τουνελ της για να συνεχισουμε
.
Εν κλειτορίδι
για τους βυζολαγνους ειναι μονοδρομος. Για εμας τους αβυζολαγνους, υπαρχουν άλλα gfe πιπινακια που μας περιμενουν