Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (6 μέλη και 66 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ την είχα φτυσμένη την κυρά - Λούκα μέχρι που την είδα όρθια. Είναι σάπια ηλικιακά αλλά με τρελαίνουν οι βυζάρες και το ψεύδισμα. Χαλαρά την έσφιγγα. Κάτσε καλά Γεράσιμε, κάτσε καλά Γεράσιμε...
http://[URL unfurl="true"]www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/HLIC/09f4e2d90a114df1a65fc11c413603ae.jpg[/img[/URL]]
[/quote]σκληροπυρηνικος τυπος :headbang3:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Λοιπόν..... καθόμουν και διάβαζαα τις κριτικές για την Σελένα και καύλωσα..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

για πείτε ωράρια να τελειώνουμε;;  :grin: :grin: :grin: :tits: :tits: :tits: :cum:

Πού είναι οι κριτικές..; Δείτε κ τη δική μου κριτική για την Εσμεράλντα από Ζουζανα κ να την έχετε στα υπόψη την επόμενη φορά που θα ρθει..!

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
Anatol αυτη ρε ειναι σαν την Μενεγακη με αρκετα κιλά

Λεω να παω Μοναχο μου φαινεται....δεν παλευεται αλλο εδω η κατασταση

...Είναι γνωστή πορνοστάρ, Αυστραλέζα νομίζω...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και ρίξε ένα και για μας...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εγώ την είχα φτυσμένη την κυρά - Λούκα μέχρι που την είδα όρθια. Είναι σάπια ηλικιακά αλλά με τρελαίνουν οι βυζάρες και το ψεύδισμα. Χαλαρά την έσφιγγα. Κάτσε καλά Γεράσιμε, κάτσε καλά Γεράσιμε...
http://[URL unfurl="true"]www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/HLIC/09f4e2d90a114df1a65fc11c413603ae.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ρε παιδιά αυτή δεν ήταν αδύνατη παλιά; Δε θυμάμαι να'χε τέτοιους βύζους. :think:
Λέτε ν'ακολούθησε αντίστροφη πορεία απ'τη Τζούλια; :(
Σ'αυτές τις γαμωφωτό φαίνεται το μισό ρε πούστη μου. Υπάρχει καμία να φοράει κολλητό μπλουζάκι ή έστω μπικίνι; :cool2:
Θα'θελα να παίξω μια για πάρτη της έτσι για το άχτι που μου'κοψε τη σύνταξη. :headbang3:

[QUOTE="anatolgami, post: 2051172"]
...Σε τι ΚΟΛΟΧΩΡΑ ζούμε...H JUNE KELLY στη Γερμανία...

[URL unfurl="true"]http://www.busenladies.de/Anzeigenmarkt/Bundesweit/Hostessen/Dresden-Strehlen-June-Kelly-3024866-54-A.html[/URL]
[/quote]

Άψογο εργαλείο. :2on1: :kissass: :zfuck:

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Το στήθος " τραβάει " το μάτι , Κοίταξέ το μην ντρέπεσαι , ζεις περισσότερο

Δε θέλεις να το παραδεχτείς, αλλά η έρευνα σε «κάρφωσε». Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Victoria του Wellington, τα στήθη είναι το πρώτο ανατομικό σημείο το οποίο κοιτούν οι περισσότεροι άντρες και για περισσότερο χρόνο σε σχέση με άλλα μέρη του γυναικείου σώματος.

Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι, καθώς μια άλλη έρευνα έδειξε ότι το να κοιτάς ένα γυναικείο στήθος για μερικά λεπτά κάθε μέρα, μπορεί να σου προσθέσει τέσσερα με πέντε παραπάνω χρόνια ζωής. Ε, αν πρόκειται για θέμα υγείας

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Μάγκες σε μπουρδελότσαρκα που έκανα απόψε το βράδυ είδα τη Μαριάννα στο Φυλής 136 & έπαθα πλάκα με το βυζί της! Αν δεν έχει αναφερθεί ξανά από συναγωνιστή εδώ πραγματικά απορώ... Όσοι γουστάρετε 4άρια ΣΠΕΥΣΑΤΕ, απ' ό,τι μαθαίνω είναι & πολύ καλή στο δωμάτιο!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Anatol αυτη ρε ειναι σαν την Μενεγακη με αρκετα κιλά

Λεω να παω Μοναχο μου φαινεται....δεν παλευεται αλλο εδω η κατασταση
Παίδες εγώ φεύγω για 5ήμερο ταξιδάκι Πράγα τον Αύγουστο αλλά από την online αναζήτηση που έκανα απογοητεύτηκα στο θέμα βυζάρες. Δεν ξέρω τώρα εκεί τι θα δω... Αν ξέρει πάντως κανείς τίποτα ευπρόσδεκτες οι info...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
Ευκαιρία να τη ρωτήσουμε:

α) τι νούμερο είναι τα βυζιά της
β) Πόσα παίρνει
γ) αν επιτρέπεται να τα χύσουμε...

Συνημμένα

• KATSELH-LOUKA.gif
    KATSELH-LOUKA.gif
    17,1 KB · Εμφανίσεις: 51

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Το στήθος " τραβάει " το μάτι , Κοίταξέ το μην ντρέπεσαι , ζεις περισσότερο

Δε θέλεις να το παραδεχτείς, αλλά η έρευνα σε «κάρφωσε». Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Victoria του Wellington, τα στήθη είναι το πρώτο ανατομικό σημείο το οποίο κοιτούν οι περισσότεροι άντρες και για περισσότερο χρόνο σε σχέση με άλλα μέρη του γυναικείου σώματος.

και τα τακούνια φίλε... και τα τακούνια... χεχε.....

ricco

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η μαριαννα δινει κουλουρι? Εαν οχι καμμια προταση για καμμια υπερβυζαρου που να δινει και κουλουρακι?!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom