Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 112 άτομα (16 μέλη και 96 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές φεύγω αύριο για διακοπές & θέλω σήμερα να "ξεφορτώσω" σε καμιά βυζαρού... Για προτείνετέ μου καμία με 4άρι φυσικό στήθος που να μην είναι ξεπέτα... Οι περισσότερες που έχουν συζητηθεί εδώ ή μου έχουν προτείνει συναγωνιστές παρατηρώ απ' τις κριτικές ότι είναι ξεπέτες & δε θέλω να φάω ήττα παραμονή που φεύγω. Μόνο η Μαριάννα στο Φυλής 136 πρέπει να είναι φιλότιμη αλλά απ' ό,τι είδα σε μία πρόσφατη κριτική ο συναγωνιστής έκανε λόγο για άλλη κοπέλα στην απογευματινή βάρδια, οπότε ίσως να λείπει για διακοπές αυτήν την περίοδο, τί να πω...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Μαλιστα στο 7λεπτο και κατι μου ελεγε να τελειωνουμε, οπότε αρχισε ενα ανελέητο σπρωξιδι για να καταφερω να τελειωσω καποτε, επειδή μου την ειχε σπασει με την ψυχρη συμπεριφορα της και ετσι σε καποια στιγμη εβγαλε και κραυγη πονου και πλακωσε τις κρεμες στο τουνελ της  για να συνεχισουμε :2funny: :2funny: .
URL]]

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Παιδιά πήγα Μαριάννα τελικά, η γκόμενα δεν παίζεται...

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να βλέπουμε τις βυζαρουδες των αλλων στις παραλίες .Αντε και καλές βυζοδιακοπες με ματι  :tits2: :tits2: :tits2:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
εγω μολις ηρθα τωρα απο βριλισου 60 , δουλευει η Μαντονα , τι εστυ ? ξανθο σπαστο μαλλι , 170-175 , 4 νουμερο μπαλκονια  :tits: , που τα επιδυκνει ωραια στιν μπαρα στο σαλονι  :rockon: , , σημερα φοραγε μαυρο δαντελοτο συνολακι  :headbang: ......, φυσικα δεν μπηκα  :grin: , διοτι τα εχουμε πει αυτα  :grin: , δεν γινετε να δινουμε 60 ευρω και να εχουμε υπηρεσιες μπουρδελου  :jerking: , κραταω το 60 και παω στο μασαζερι ,  δινω το 60 και η βικυ ( μαρνης) :tits:  και η καθε βικυ που κυκλοφορη στα μασαζ με μεγαλα μπαλκονια , μου κανει σπεσιαλ μασαζ + γ@μισι + γλοσωφιλα ( σημαντικο για εμενα )+ χυσιμο στα  :tits: και περναω περισσοτερη ωρα με τιν κοπελα , πλεον δεν εχω καταλαβη τιν υπαρξη τον στουντιο !!!!!!!!!!!!  και το καλυτερο  ;) με 120 γ@μ@ω σε ξενοδοχειο δυο φορες  με περισσοτερο παθος απο τιν κοπελα , δεν καταλαβαινω γιατι να δινω 60 ή 100 ευρω για μια εκτονωση σε αυτα τα μαγαζια ........................ ουφ τα ειπα ................ μην με παρεξηγητε  :helpplea: , ειναι καθαρα δικια μου γνωμη μετα απο τοσα χρονια βολτα στα μερη αυτα  :dancing: , οχι οτι δεν τα εχω πληρωση  :s&m_2:  , αλλα πλεον με εχει κουραση αυτη η αντιληψη στα στουντιο  :s&m_3:....................

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
εγω μολις ηρθα τωρα απο βριλισου 60 , δουλευει η Μαντονα , τι εστυ ? ξανθο σπαστο μαλλι , 170-175 , 4 νουμερο μπαλκονια  :tits: , που τα επιδυκνει ωραια στιν μπαρα στο σαλονι  :rockon: , , σημερα φοραγε μαυρο δαντελοτο συνολακι  :headbang: ......, φυσικα δεν μπηκα  :grin: , διοτι τα εχουμε πει αυτα  :grin: , δεν γινετε να δινουμε 60 ευρω και να εχουμε υπηρεσιες μπουρδελου  :jerking: , κραταω το 60 και παω στο μασαζερι ,  δινω το 60 και η βικυ ( μαρνης) :tits:  και η καθε βικυ που κυκλοφορη στα μασαζ με μεγαλα μπαλκονια , μου κανει σπεσιαλ μασαζ + γ@μισι + γλοσωφιλα ( σημαντικο για εμενα )+ χυσιμο στα  :tits: και περναω περισσοτερη ωρα με τιν κοπελα , πλεον δεν εχω καταλαβη τιν υπαρξη τον στουντιο !!!!!!!!!!!!  και το καλυτερο  ;) με 120 γ@μ@ω σε ξενοδοχειο δυο φορες  με περισσοτερο παθος απο τιν κοπελα , δεν καταλαβαινω γιατι να δινω 60 ή 100 ευρω για μια εκτονωση σε αυτα τα μαγαζια ........................ ουφ τα ειπα ................ μην με παρεξηγητε  :helpplea: , ειναι καθαρα δικια μου γνωμη μετα απο τοσα χρονια βολτα στα μερη αυτα  :dancing: , οχι οτι δεν τα εχω πληρωση  :s&m_2:  , αλλα πλεον με εχει κουραση αυτη η αντιληψη στα στουντιο  :s&m_3:....................

Σωστα τυπε εχεις απολυτο δικιο ετσι οπως το αναλυεις το θεμα

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
που ειναι το συγκεκριμενο??
εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι...

το βρηκα τελικα αλλα με σχεση με το μασσατζιδικα (που δεν εχω παει ποτε) μπερδευομαι παντα με τις προσφερομενες υπηρεσιες και τα χρηματα.
εχω την ασθηση οτι θα παω μονο ενα ξερω απο πριν το τι θα παρω αλλα και το ποσο θα πληρωσω (ασχετα με το ποσό).....

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Μόλις δοκίμασα τη Σελένα. Μεγάλα απαλά φυσικά βυζιά με τεράστιες θηλές! Σε αφήνει να τα κάνεις οτι θες εγώ βρήκα τη βυζοκαβάτζα μου κομμένα τα στουντιο... για την κρίση Σελένα ειναι η λύση! Φωκαίας 17 5-12 κα8ημερινά

Επειδή σκέφτομαι να κατέβω αύριο Αθήνα, αυτή είναι η καλύτερη πρόταση με βυζάρες που υπάρχει..; Καντε μια σύντομη περιγραφή, ηλικία κ βάρος.. Δε θέλω καμιά γριά ή καμιά χοντρή..
Μ' ενδιαφέρει πιο πολύ η εμφάνιση κι όχι το σερβις..

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή σκέφτομαι να κατέβω αύριο Αθήνα, αυτή είναι η καλύτερη πρόταση με βυζάρες που υπάρχει..; Καντε μια σύντομη περιγραφή, ηλικία κ βάρος.. Δε θέλω καμιά γριά ή καμιά χοντρή..
Μ' ενδιαφέρει πιο πολύ η εμφάνιση κι όχι το σερβις..
Μελαχρινή ( μαυριδερή για να είμαστε ειλικρινείς) ψιλή 1,70 , στήθος τεράστιο δεν εχω ξανά δει τέτοιο πράγμα με τεράστιες ρώγες .Μοιάζει με Λατίνα αρκετά . ούτε χοντρή ούτε γριά. Νέα κ ωραία .

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Μελαχρινή ( μαυριδερή για να είμαστε ειλικρινείς) ψιλή 1,70 , στήθος τεράστιο δεν εχω ξανά δει τέτοιο πράγμα με τεράστιες ρώγες .Μοιάζει με Λατίνα αρκετά . ούτε χοντρή ούτε γριά. Νέα κ ωραία .

που θα βρουμε αυτη που λες φιλαρακι....?

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Φωκαίας 17β 5-12 απογευμα φιλε

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Σε χθεσινή πρωϊνή βυζότσαρκα δεν υπήρχε πάνω από 3άρι ούτε γι'αστείο...
Αυτά ήταν τα δυσάρεστα της υπόθεσης.

Τα ευχάριστα;
Δε χάλασα λεφτά! http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Einkaufen/smilie_shop_018.gif[/img[/URL]]

Φυσικά δε μπήκα Τζούλια γιατί δεν ήθελα να χαλάσω τη βυζοαισθητική μου...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Σε χθεσινή πρωϊνή βυζότσαρκα δεν υπήρχε πάνω από 3άρι ούτε γι'αστείο...
Αυτά ήταν τα δυσάρεστα της υπόθεσης.

Τα ευχάριστα;
Δε χάλασα λεφτά! http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Einkaufen/smilie_shop_018.gif[/img[/URL]]

Φυσικά δε μπήκα Τζούλια γιατί δεν ήθελα να χαλάσω τη βυζοαισθητική μου...
[/quote]

εγω χθες το απογευμα ειδα μια μελαχρινη ταλαιπωρη βυζου στο Αδανων...
Βιολετα την λεγανε, χαμογελαστη ητανε αλλα ειχε λιγο μπακα...
βυζι 3-3,5...

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Άμα έχει ένα φράγκο η Βιολέτα, ο καλύτερος πελάτης θα γίνω.
respect-057.GIF
ρε παιδια πηγα στο περιστερι σε ενα ψιλιγκατζιδικο για τσιαρα ειδα μια βυζαρου και η πορνη δε φορουσε τιποτα. στο τσακ κρατηθηκα να μην τισ μπεσο :rockon: :rockon:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πολύ cult μπουρδελάκι αυτό στην Αδανών.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
ρε παιδια πηγα στο περιστερι σε ενα ψιλιγκατζιδικο για τσιαρα ειδα μια βυζαρου και η πορνη δε φορουσε τιποτα. στο τσακ κρατηθηκα να μην τισ μπεσο :rockon: :rockon:

Που ειναι τυπε το ψιλικομαγαζο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom