βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ειδες εγω πώς ξηγιέμαι τυπερ μαν :o :o
Πες και που είναι η τρίβυζη, μην ψάχνουν οι χύστες.
Ειδες εγω πώς ξηγιέμαι τυπερ μαν :o :o
Μην μαρτυρησεις, ο,τι βασανιστηρια και να σου κανουν τυπε http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_063.gif[/img[/URL]]
Το βραδυ που θα εχει κοσμο θα το βαλουμε κουιζ στην ημερησια ενημερωση :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]
Χτες πήγαμε με τους τύπους και ήταν η Μαριάννα. Σ'αυτή θα ταίριαζε καλύτερα. :tits2: :zfuck: :kissass:
Καβλάντιζε κιόλας το μουρόχαβλο αλλά την κάναμε αλέκοι. :badair: :2on1: :booty:
Για πες...Χτες πήγαμε με τους τύπους και ήταν η Μαριάννα. Σ'αυτή θα ταίριαζε καλύτερα.
Καβλάντιζε κιόλας το μουρόχαβλο αλλά την κάναμε αλέκοι.
ΑπογευματινήΛοιπόν..... καθόμουν και διάβαζαα τις κριτικές για την Σελένα και καύλωσα.....
για πείτε ωράρια να τελειώνουμε;;
απο εμφανιση πως ειναι ρε παιδια αυτι η σελενα??
σαββατα και κυριακη θα την βρουμε?
Anatol την εχω παρει και εχω γραψει κριτική .Απλά φυσικές τεραστιες βυζαρες....Δώστε χάπια...
Jessica...Μόναχο...
Anatol την εχω παρει και εχω γραψει κριτική .Απλά φυσικές τεραστιες βυζαρες.
ΑΑΑ ρε Αρσενη τυχερε με τη Λούκα.......
Καλα ετσι κι αλλιως θελουν που θελουν να τη γαμησουν ολοι για αλλους λογους , τουλαχιστον εμεις εχουμε εναν πολυ σοβαρο ΤΟ 8αρι της...Ναι το ξέρω...ΕΣΥ είσαι ο τυχερός...ποιος Αρσένης...αυτός ούτε που θα την κοιτάει τη Λούκα τώρα...ΔΕ θα μπορεί κι όλας δηλαδή...70 χρόνων..
Εγώ την είχα φτυσμένη την κυρά - Λούκα μέχρι που την είδα όρθια. Είναι σάπια ηλικιακά αλλά με τρελαίνουν οι βυζάρες και το ψεύδισμα. Χαλαρά την έσφιγγα. Κάτσε καλά Γεράσιμε, κάτσε καλά Γεράσιμε...
http://[URL unfurl="true"]www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/HLIC/09f4e2d90a114df1a65fc11c413603ae.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
να τιν παρουμε παρτουζα ? :2on1:
;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: