Επισκέπτης
Λοιπον φιλοι μου . Αυτήν που σας εδειξα την jessy θα την δω στιε 27 Ιανουαρίου καθως και οτι αλλο υπάρχει εκει.
Τις εχω χιλιοπαρακαλέσει νε ερθουν εδω οχι μια αλλά 10.000 φορές .ΑΛΛΑ δεν ερχονται .Επειδή λοιπον ειμαι μόνος σε αυτό σας λέω τι πρεπει να κανετε για να βλέπουν ενδιαφέρον
Κατ αρχας όλες και οι Αμερικάνες πάνε Λονδινο και αυτό γιατί βρεθηκε γραφείο να τις καλέσει .
Πρεπει να αρχισετε οπως και εγω να τις βομβαρδιζετε με mail και τηλέφωνα πότε ερχονται Αθήνα και αν θα ερθουν ΜΟΝΟ ετσι γινετε . 100% ΔΕν υπάρχει αλλος τρόπος , ουτε ρεφενε ουτε τιποτα . Τα εχω προτεινει και χωρίς ρεφενε εδω και καιρό και μόνο μία εφερα κι αυτή Γερμανίδα .
Λοιπόν αν ερθει μία και περάσει καλά και παμε όλοι αυτή θα το διαδώσει όπως εκανε η Kayla Kleevage και τωρα πανε και αλλες στο Λονδινο .
Ελλάδα συζητάνε να ερθουν η Pandora Peaks που ειναι μουναρα και η Summer Cummings αλλά αν δεν στειλετε mail τι να ερθουν ? για εναν ?
Ολοι μαζοι και μ΄νο ή και σε γραφεία συνοδων να ζητάτε ΑΛΛΑ οχι 3αρια και 4αρια που βαζετε .Να ζητάτε μεγαλα και ας σας λενε δεν εχουμε ή θα βρουμε .
Αμα πιαρνουμε ολοι μαζί θα φερουν, αμα παιρνω εγω μόνο δεν θα φέρουν .