Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Λοιπον φιλοι μου . Αυτήν που σας εδειξα την jessy θα την δω στιε 27 Ιανουαρίου καθως και οτι αλλο υπάρχει εκει.
Τις εχω χιλιοπαρακαλέσει νε ερθουν εδω οχι μια αλλά 10.000 φορές .ΑΛΛΑ δεν ερχονται .Επειδή λοιπον ειμαι μόνος σε αυτό σας λέω τι πρεπει να κανετε για να βλέπουν ενδιαφέρον

Κατ αρχας όλες και οι Αμερικάνες πάνε Λονδινο και αυτό γιατί βρεθηκε γραφείο να τις καλέσει .
Πρεπει να αρχισετε οπως και εγω να τις βομβαρδιζετε με mail και τηλέφωνα πότε ερχονται Αθήνα και αν θα ερθουν ΜΟΝΟ ετσι γινετε . 100% ΔΕν υπάρχει αλλος τρόπος , ουτε ρεφενε ουτε τιποτα . Τα εχω προτεινει και χωρίς ρεφενε εδω και καιρό και μόνο μία εφερα κι αυτή Γερμανίδα .
Λοιπόν αν ερθει μία και περάσει καλά και παμε όλοι αυτή θα το διαδώσει όπως εκανε η Kayla Kleevage και τωρα πανε και αλλες στο Λονδινο .
Ελλάδα συζητάνε να ερθουν η Pandora Peaks που ειναι μουναρα και η Summer Cummings αλλά αν δεν στειλετε mail τι να ερθουν ? για εναν ?
Ολοι μαζοι και μ΄νο ή και σε γραφεία συνοδων να ζητάτε ΑΛΛΑ οχι 3αρια και 4αρια που βαζετε .Να ζητάτε μεγαλα και ας σας λενε δεν εχουμε ή θα βρουμε .
Αμα πιαρνουμε ολοι μαζί θα φερουν, αμα παιρνω εγω μόνο δεν θα φέρουν . 

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Λοιπον φιλοι μου . Αυτήν που σας εδειξα την jessy θα την δω στιε 27 Ιανουαρίου καθως και οτι αλλο υπάρχει εκει.

λάβε υπόψη σου ότι σε πρόσφατο ταξίδι μου, τραβήχτηκα από την άλλη άκρη του Μονάχου στη Baierbrunner strasse 22 για την εν λόγω (τουλάχιστον με μετρό που έχει και στάση πολύ κοντά), και παρόλο που πήρα τηλέφωνο πριν ξεκινήσω, όταν έφτασα εκει δεν ήτανε και μου κανανε και τον Κινεζο σε ολους τους οροφους.

Ισως φταίει οτι δεν ξερω γερμανικά και τα αγγλικα τους ητανε ψιλομπαζα, απλα προσεχε γιατι εμεινα με την εντυπωση οτι την εχουνε για κραχτη...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Τα ιδια περιπου και στα Haus στο Euroindustriepark στο βορειο Μοναχο (Mαria Probst strasse, κλπ). ¨Αλλες στο site και αλλες στο στιβο...

Επισκέπτης
Οκ ολα αυτα που ειπες αλλά επετρεψέ μου επειδή πηγαινω 17 χόνια και τις εχω δει ολες αυτά συμβαινουν λόγω γιορτών .Στο τηλέφωνο που μιλησα μαζί της θα επανέλθει μετά τις γιορτές.

Αλλά για να μην ξεφεύγουμε από το θεμα αν κάνετε αυτά που σας λεω θα εχουμε οφελος ολοι .

Πλακωστε τα email και τα τηλέφωνα και θα ερθουν και μετά ποιος μας πιάνει

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
Οκ ολα αυτα που ειπες αλλά επετρεψέ μου επειδή πηγαινω 17 χόνια και τις εχω δει ολες αυτά συμβαινουν λόγω γιορτών .Στο τηλέφωνο που μιλησα μαζί της θα επανέλθει μετά τις γιορτές.

Αλλά για να μην ξεφεύγουμε από το θεμα αν κάνετε αυτά που σας λεω θα εχουμε οφελος ολοι .

Πλακωστε τα email και τα τηλέφωνα και θα ερθουν και μετά ποιος μας πιάνει

και ποσο υπολογιζεις να πηγαινει το μαλλι αμα σκασουν?

erosman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
συναγωνιστή Heelover ξέρεις ότι στο studio filis 104 υπάρχει και η Εύα και η Κατερίνα που είναι σούπερ ντρούπερ ουάου με μεγάλο στήθος....
Μπορείτε να τις δείτε στο site  του studio
Επειδή σε μπουρδέλα δεν υπάρχε ικάτ ινέο σύμφωνα με τους βυζοσυναγωνιστές,
ρίξτε μια ματιά στα στούντιο να δείτε..... ;) ;)

Η Σοφία απ΄το Φυλής 104, διαθέτει πολύ καλό εμπρός διαφορικό!! ;)
Δε θέλει να ανεβάσει φότος βέβαια!! 40 ευρώ το απλό ;) !!!
Δοκιμασμένη!!!!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
βεβαίως-- και η Βαλεντίνα κλπ  ,,,
αλλά οι συναγωνιστές εδώ ΔΕΝ συζητούν  για τριαρια και τεσσαρια ...

Επισκέπτης
και ποσο υπολογιζεις να πηγαινει το μαλλι αμα σκασουν?

Πάνω από 150 για full προγραμμα σε ξενοδοχείο αντε 200 δεν βλέπω γιατί 80 παιρνουν εκει με ανεση στο δωμάτιο και κανεις οτι θες .Αντε λοιπον να βαλουν τα διπλά αλλά το αξιζουν ορισμενες .Φιλος που πήρε την Kayla Kleevage με 500 στο Λονδινο μου ειπε οτι κανανε παπαδες μεσα στο δωμάτιο.Και αυτή ειναι απο τις πιο ακριβες Αμερικάνες .Οι Ευρωπαιες δεν ειναι ετσι .

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
συναγωνιστή Heelover ξέρεις ότι στο studio filis 104 υπάρχει και η Εύα και η Κατερίνα που είναι σούπερ ντρούπερ ουάου με μεγάλο στήθος....

Απ'το στόμα μου το πήρες συνάδελφε. :thumbsup:
Να μας πει ο χύστης Heel βυζοσυγκριτικά με αυτές που παίζει η Σοφία. :tits2:

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Είχα να έλθω Αθήνα πάνω από 2 μήνες και φυσικά πήγα κατευθείαν στην Τζούλια(Λάουρα). Τι ήταν αυτό? Βρήκα μία Τζούλια 40 κιλά με βυζιά μικρότερα από τα δικά μου(που λέει ο λόγος). Πάω επάνω για την Αγάπη και τι να δώ? και εκεί τα ίδια και χειρότερα. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?

Μια και δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά, ρίχτε μιά ματιά σε αυτά:

το   ειναι δικο μου ριξτε ενα vote παρακαλω.
εχω ανεβασει μερικες φωτο απο γυναικες που πηγαν στον πλαστικο... να τα μικρινουν....!!!
εχει ολα τα νουμερα.
ευχαριστω καλα βυζουγεννα σε ολους  και καλη βυζοχρονια να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!    :tits2: :tits2: :tits2: :tits:

Συνημμένα

• BR8223.jpg
    BR8223.jpg
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 26

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Πάω επάνω για την Αγάπη και τι να δώ? και εκεί τα ίδια και χειρότερα.
----
σωστα τα λέει  ο συναγωνιστής . Η  Αγάπη επίσης δεν αναγνωρίζεται σε σχεση με παλια. Εμφανισιακώς είναι καλύτερη μεν,
αλλα  έχει  πέσει επεξεργασία σώμα ,  ποδια κλπ ( λιποαναρρόφηση?)  :rolleyes:
και η πλαστικη σμικρυνσης στο στηθος είναι σαν αυτο που έκανε και η θεία Ολγα  ;) :headbang:, δηλαδή που είναι μετά οι ρόγες σαν  αβγα μάτια στο κέντρο :cheesy: :rolleyes:
Εγω προσωπικα , σχεδον δεν την  γνώρισα  ( καποιος  είπε  οτι  παίζουν 2 Αγαπες  στο Τρ 11 πάνω)    και ετσι  δεν πέρασα.
Καλή χρονια σε όλους

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
το ειναι δικο μου ριξτε ενα vote παρακαλω.
εχω ανεβασει μερικες φωτο απο γυναικες που πηγαν στον πλαστικο... να τα μικρινουν....!!!
εχει ολα τα νουμερα.
ευχαριστω καλα βυζουγεννα σε ολους  και καλη βυζοχρονια να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!    :tits2: :tits2: :tits2: :tits:
τι γινετε ρε πουστη μου αλλα γραφω κι αλλα εμφανιζονται...
τα ξαναλεω παλι το ειναι δικο μου ριξτε ενα vote παρακαλω....
ανανεωση καθημερινη με τεραστια βυζια.
καλα βυζουγεννα καλη βυζοχρονια να εχουμε...!!!! :tits2: :tits: :tits: :tits:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

Καυλιάρη μου, το ξέρω.... Έχουν τιμηθεί και οι 2 :rockon: :rockon: :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Απ'το στόμα μου το πήρες συνάδελφε. :thumbsup:
Να μας πει ο χύστης Heel βυζοσυγκριτικά με αυτές που παίζει η Σοφία. :tits2:

Κοίτα βυζοκολλητέ.... και οι 3, Κατερίνα, Εύα, Σοφία, διαθέτουν  :tits: και τακούνια τα οποία
τίμησα δεόντως...  :lheel: :cum:

Βάση βύζου τώρα..... χμμ... δύσκολα...
Της Κατερίνας και της Εύας δεν θα τα έλεγα στητά, αλλά ούτε και πεσμένα!!
Γεμίζει η παλάμη  ;) ;)
Της Σοφίας είναι στητά, στρογγυλά και γεμίζι η παλάμη... δυστηχώς φότος δεν θέλει να βάλει...

Στα υπόψιν έχω βάλει την Μαρίνα...

Πάντως βυζοφίλοι μου, πιστεύω πως αξίζει να τις δοκιμάσετε .... :tits: :tits: :knockinb:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα βυζοκολλητέ.... και οι 3, Κατερίνα, Εύα, Σοφία, διαθέτουν  :tits: και τακούνια τα οποία
τίμησα δεόντως...  :lheel: :cum:

Βάση βύζου τώρα..... χμμ... δύσκολα...
Της Κατερίνας και της Εύας δεν θα τα έλεγα στητά, αλλά ούτε και πεσμένα!!
Γεμίζει η παλάμη  ;) ;)
Της Σοφίας είναι στητά, στρογγυλά και γεμίζι η παλάμη... δυστηχώς φότος δεν θέλει να βάλει...

Στα υπόψιν έχω βάλει την Μαρίνα...

Πάντως βυζοφίλοι μου, πιστεύω πως αξίζει να τις δοκιμάσετε .... :tits: :tits: :knockinb:
οταν λες οτι τιμησες τα τακουνια δεοντως τι εννωεις ρε φιλε;

erosman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Έλα ρε μεγάλε ...και για μια στιγμή ανησύχησα  :2funny: :2funny: :2funny: γιατί σε έχω δει στο συγκεκριμένο thread αρκετές φορές με τα καλύτερα σχόλια.......και μου κάνεις για έμπειρος  του χώρου........RESPECT
Καυλιάρη μου, το ξέρω.... Έχουν τιμηθεί και οι 2 :rockon: :rockon: :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
οταν λες οτι τιμησες τα τακουνια δεοντως τι εννωεις ρε φιλε;

Ρωτάς την υπηρεσία, αλλά και την κοπέλα όταν περάσεις, αν μπορείς να τελειώσεις στα πέδιλα  ;) ;)
Επίσης με το πρόγραμμα της ποδολαγνείας, μπορείς να κάνεις τακουνολαγνεία!!! :lheel: :lheel: :lheel:

Έλα ρε μεγάλε ...και για μια στιγμή ανησύχησα  :2funny: :2funny: :2funny: γιατί σε έχω δει στο συγκεκριμένο thread αρκετές φορές με τα καλύτερα σχόλια.......και μου κάνεις για έμπειρος  του χώρου........RESPECT

Ευχαριστώ φίλε..... ανταποδίδω....  :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τυποι πως αδυνατησε ετσι η λαουρα-τζουλια-μονικα
πιο αδυνατη και απο τοτε που ειχε γινει μονικα

Επισκέπτης
Αντε Καλή Βυζοχρονιά και την Κυριακή δείτε στο Μεγκα την Norma Stitz  με τις μεγαλύτερες βυζαρες στον κόσμο . Για να δείτε πως ολα γινονται αφού ηρθε κι αυτή στην Ελλάδα ... :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Τι ειναι αυτη call girl? πως μπορούμε να τη συναντησουμε;

Stories